-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Bέβαια, υπάρχουν και αυτοκίνητα που είναι είτε εικονικά καταγεγραμμένα σε αρχεία ασφαλιστικών, είτε υπερτιμολογημένα (δε λέω ότι ισχύει αυτό στην περίπτωσή σου, την εξαίρεση λέω). Panda με ένα φτερό αλλαγμένο, είχε δηλωμένη ζημιά στην ασφαλιστική 2.300 ευρώ.Σιγουρα κ αυτο παιζει,απλα μην βαζεις το ρημαδι το ''ατρακαριστο'' στην αγγελια γιατι κ μικροατυχηματα να ειχε αν το ψαξει ο υποψηφιος αγοραστης κ δει οτι ειχε καποια θεματα με ασφαλιστικες αντε να τον πεισεις οτι ολα ειναι καλα.
υγ ερωτηξη τι παιζει οταν οι πινακιδες ενος αυτοκινητου που δινει εμπορος δεν φαινονται πουθενα σε αρχεια ασφαλιστικων τα τελευταια 3 χρονια κ το αυτοκινητο ειναι 5ετιας.
τι διαολο 3 χρονια κατασχεμενο ή ανασφαλιστο ηταν; -
Μήπως ήταν κατατεθειμένες στην εφορία;
-
Για τον Σφακιανάκη στο Κηφισό ποια ειναι η γνωμη σας ?
-
Ο χρήστης satsok79 έγραψε:
Σε συνεχεια του προηγουμενου ποστ το...ατρακαριστο αυτοκινητο ειχε εμπλακει σε 3 ατυχηματα μεσα σε 3 χρονια απο το ιστορικο των ασφαλιστικων.Πως μπορεί να ψάξει κάποιος το αρχείο ενος αυτοκινητου; Έχουν οι ασφαλιστες πρόσβαση ;
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Σε συνεχεια του προηγουμενου ποστ το...ατρακαριστο αυτοκινητο ειχε εμπλακει σε 3 ατυχηματα μεσα σε 3 χρονια απο το ιστορικο των ασφαλιστικων.
Πως μπορεί να ψάξει κάποιος το αρχείο ενος αυτοκινητου; Έχουν οι ασφαλιστες πρόσβαση ;
ναι
-
Καλησπέρα στην ομάδα του forum!
Διαβάζω έκπληκτος τα περί μαντράδων μιας και δεν είχα ποτέ εμπειρία από κάτι αντίστοιχο!
Ήρθε λοιπόν η ώρα ν' αγοράσω ένα μεταχειρισμένο και ο δρόμος με έχει βγάλει στην Ωμέγα (αντιπροσωπεία Citroen).
Το είδα το αμάξι (άψογο μέσα - έξω) και εκκρεμεί να το δεί και ο μηχανικός μου.Το μόνο που με προβληματίζει, είναι ότι δεν υπάρχει βιβλίο service (παρά μόνο 3-4 τιμολόγια λαδιών κλπ) και ότι
το συγκεκριμένο αμάξι είναι απούλητο γύρω στους 6-7 μήνες.Δεν είναι μεγάλο διάστημα?
Όποια γνώμη/πρόταση παραπάνω από ευπρόσδεκτη μιας και είμαι νέος στο θέμα του αυτοκινήτου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Αφού θα το δει ο μηχανικός σου αυτό να πάρεις υπόψιν σου. Το βιβλίο σέρβις δεν λέει κάτι που δεν έχει. Ξέρεις πόση ώρα θέλει για να βγεί ένα άλλο ψεύτικο; Λεπτά. 6 μηνες ακινησίας δεν είναι τίποτα, απλά μπορεί να χρειαστείς μπαταρία συντομότερα. Πάντως μιας και θα είναι αντιπροσωπεία σιγουρέψου ότι στο κάνουν κομπλέ σέρβις πριν το παραλάβεις.
-
Έξι μήνες με την οικονομική κρίση που υπάρχει δεν είναι και πολύ μεγάλο διάστημα. Εκείνο που έχει σημασία είναι τι θα πει ο μηχανικός.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Για τη vtmotors τί γνώμη έχετε???
ειχα παει να δω ενα ''καλο'' αυτοκινητο πριν μερικα χρονια και ειχαν πολυ ασχημη συμπεριφορα και εξυπηρετηση....και αργοτερα πληροφορηθηκα μεσω αυτ/κου κλαμπ οτι ηταν κομμενο
προσωπικα δεν θεωρω οτι ανηκουν σ αυτο το τοπικΜακριά παιδια...έχουν όλα τα αυτοκίνητα με γυρισμενα χιλιόμετρα, δεν βρίσκεις μοντέλο πάνω απο 50.000 χλμ και πάντα η απάντηση τους ειναι 'ηταν το 3ο αυτοκίνητο της οικογένειας' ακομα και για αυτοκίνητα καθημερινής χρήσης (fiat 500, golf )...
Να επιβεβαιωσω και εγω τα παραπανω καθως επισκευθηκα τη VT motors, περι τα μεσα Νοεμβριου 2013, και εκτος της αγενους συμπεριφορας του υπαλληλου με τον οποιο πηγαμε το αυτοκινητο για ελεγχο, προς εκπληξη μου διαπιστωσα πως το εν λογω αυτοκινητο αντι για 54.000χλμ που ανεγραφε το οδομετρο, στον εγκεφαλο εδειχνε 132.000χλμ! Ουδεν περαιτερω σχολιο...
-
Ο χρήστης charouvim έγραψε:
Να επιβεβαιωσω και εγω τα παραπανω καθως επισκευθηκα τη VT motors, περι τα μεσα Νοεμβριου 2013, και εκτος της αγενους συμπεριφορας του υπαλληλου με τον οποιο πηγαμε το αυτοκινητο για ελεγχο, προς εκπληξη μου διαπιστωσα πως το εν λογω αυτοκινητο αντι για 54.000χλμ που ανεγραφε το οδομετρο, στον εγκεφαλο εδειχνε 132.000χλμ! Ουδεν περαιτερω σχολιο...
Χθες δηλαδη? . Πρωτη δημοσιευση σου, καλως ηρθες.
-
το ανεφερε κατα τετοιο τροπο χαριν μελλοντικου reference....
οταν κανενας εξωγηινος θα διαβαζει το 2187 ας πουμε 4t forum
-
Ο χρήστης Apo123 έγραψε:
Καλησπέρα στην ομάδα του forum!Διαβάζω έκπληκτος τα περί μαντράδων μιας και δεν είχα ποτέ εμπειρία από κάτι αντίστοιχο!
Ήρθε λοιπόν η ώρα ν' αγοράσω ένα μεταχειρισμένο και ο δρόμος με έχει βγάλει στην Ωμέγα (αντιπροσωπεία Citroen).
Το είδα το αμάξι (άψογο μέσα - έξω) και εκκρεμεί να το δεί και ο μηχανικός μου.Το μόνο που με προβληματίζει, είναι ότι δεν υπάρχει βιβλίο service (παρά μόνο 3-4 τιμολόγια λαδιών κλπ) και ότι
το συγκεκριμένο αμάξι είναι απούλητο γύρω στους 6-7 μήνες.Δεν είναι μεγάλο διάστημα?
Όποια γνώμη/πρόταση παραπάνω από ευπρόσδεκτη μιας και είμαι νέος στο θέμα του αυτοκινήτου.
Αυτοκινητο χωρις βιβλιο service...
Θα παντρευοσουν γυναικα χωρις να ξερεις την ταυτοτητα της; Θα σου ελεγε, με λενε Στελλα απο Κηφισια, ολα καλα, περναει ο καιρος και σκεφτεσαι για γαμο. Δεν θα θελησεις να μαθεις ποια ειναι αυτη η Στελλα; Και εν τελει ηταν η Σουλα απο το Μπραχαμι; Δεν θα ενοιθες εξαπατημενος;
Καπως ετσι φαντασου το σε μικροτερη κλιμακα.
Βιβλιο service= ταυτοτητα.Sent from my GT-P5110 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης STROF έγραψε:
Καλησπέρα στην ομάδα του forum!
Διαβάζω έκπληκτος τα περί μαντράδων μιας και δεν είχα ποτέ εμπειρία από κάτι αντίστοιχο!
Αυτοκινητο χωρις βιβλιο service...
Θα παντρευοσουν γυναικα χωρις να ξερεις την ταυτοτητα της; Θα σου ελεγε, με λενε Στελλα απο Κηφισια, ολα καλα, περναει ο καιρος και σκεφτεσαι για γαμο. Δεν θα θελησεις να μαθεις ποια ειναι αυτη η Στελλα; Και εν τελει ηταν η Σουλα απο το Μπραχαμι; Δεν θα ενοιθες εξαπατημενος;
Καπως ετσι φαντασου το σε μικροτερη κλιμακα.
Βιβλιο service= ταυτοτητα.Sent from my GT-P5110 using Tapatalk 4
Υπάρχουν και οι παραχαράκτες!
-
Αντιπροσωπος μεταχειρισμενων με καλες συστασεις,καλος,τιμιος η οπως θελετε πειτε το δεν υπαρχει.
Ειναι μερος της δουλειας τους η εξαπατηση του κοσμακη..εδω εξαπατουν κοσμο με καινουρια(προσωπικη εμπειρια) -
Σε Ηράκλειο Κρήτης ξέρει κανείς καλό (ειλικρινή δηλαδή) έμπορο για μεταχειρισμένο???
-
-
O Automarin πλεον και στις πρωινες διαφημισεις του Μega
-
Έμπορος
~ ~Π Α Π Α Δ Ο Π Ο Υ Λ Ο $ ~ ~ ~ ~ C A R ~ . .......
Διευθυνση:
Βαρδαρι, Οδος Τριπόλεως 7http://papadopoulou.car.gr/cars/
Έχει κανείς γνώμη γι αυτόν εδώ;
-
Και μόνο από το όνομα κόβεται. PAPADOPOULO**$**???
Με αυτούς που πουλάνε μικρά ντίζελ εισαγωγής: Μπαίνουμε mobile ή autoscout, βλέπουμε πόσο κάνουν περίπου εκεί παρόμοια αυτοκίνητα ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ και συγκρίνουμε, βάζοντας έξοδα περίπου 1200 ευρώ. Αν πρέπει να πάμε σε αυτοκίνητα κοντά στα 200.000 ΧΛΜ για να μπορέσουμε να βγάλουμε ένα νορμάλ ποσοστό κέρδους για τον έμπορο --> κερδίζουμε ματζούνι. -
Ειναι σαν την Ke$ha ενα πραμα ... ισως το ονειρο του να ηταν για ποπ αμερικανια αλλα τελικα κατεληξε εμπορο$
Έμποροι μεταχειρισμένων