Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Ειναι λαθος να μιλαμε για την διαιτησια αλλα το λαθος αυτο οφειλεται αποκλειστικα στον ΠΑΟ και στους διαιτητες.
Σε ενα ματς που ο ΠΑΟ πηγαινε να κερδισει πεντακαθαρα και με το σπαθι του,κι ενω επι 3 δεκαλεπτα οι διαιτητες ηταν αψογοι,ξαφνικα στο 4ο δεκαλεπτο αρχισαν τα γνωστα...
Και ετσι η πολυ καλη εμφανιση του ΠΑΟ και η αριστη δουλεια του Πεδουλακη περνανε σε δευτερη μοιρα και ασχολουνται ολοι με τους διαιτητες.
Ποια ήταν ακριβώς τα γνωστά δηλαδή; Συγκεκριμένα.
Φίλε άστο να πάει, μην το ψάχνεις, δεν υπάρχει καμία 'αλλοίωση αποτελέσματος'. Ένα οριακά εμπρόθεσμο καλάθι του Hines και ένα τραβηγμένο foul του Σπανούλη, με τη διαφορά στους 10 πόντους. Αυτά. Τέλος. Όλα τα άλλα είναι τα γνωστά των γαύρων.
Εγώ όταν διαμαρτυρόμουν αδίκως για foul που ΔΕΝ μου έγινε και έκανα χειρονομίες ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ προς τους διαιτητές, έπαιρνα τεχνική ποινή. Γιατί να μην πάρει ο σκοπιανός ? (χώρια που αμέσως μετά ΕΠΡΕΠΕ να πάρει και δεύτερη για συνεχόμενα ειρωνικά παλαμάκια και παρεμπόδιση του ΔΔ στις βολές) Όταν θέλω σώνει και ντε να πάρω foul πέφτοντας πάνω στον αντίπαλο κουνώντας τα χέρια μου σαν τον Navarro, γιατί πρέπει να μου το δώσει ο ref (και μετά να κλαίγομαι κιόλας) ?
Τα παραπάνω είναι η συνολική εικόνα του γιατί διαμαρτύρεται ο ΟΣΦΠ, και μάλιστα επισήμως μέσω του Mr.Bean στην συνέντευξη τύπου....