-
H oμάδα μου φαίνεται κουρασμένη και τα ποσοστά στα τρίποντα είναι τραγικά. Στο πρώτο ματς νομίζω ήταν κατα απο 14% και στο δεύτερο ματς το ίδιο. Απο την άλλη ο βάζελος είχε 47% σε καποια στιγμή(προς το τελος του α'ημιχρονου). Εαν προσθέσουμε και τους γκρι(Φουφηδες) που επαιζαν και παίζουν 100-0 υπερ του Παο ,τοτε καταλαβαίνουμε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Παντως εξαιτίας του βάζελου τα παιχνιδια είναι τραγικά απο άποψης θεάματος. Δηλαδή ματς σαν το Ρεαλ-Ολυμπιακος θελεις να τα βλέπεις καθε μερα και σήμερα και προχθες βλέπουμε την νεα Λιμοζ τον βαζελο, να βαράει τριποντα και να παίζει ξύλο.
Πάρτε το και αυτο το πρωτάθλημα να το προσθέσετε στα δεκάδες κάλπικα που εχετε. Εγω πηρα ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Ευρωπαικο και παω για το τρίτο συνεχόμενο του χρόνου.
-
H oμάδα μου φαίνεται κουρασμένη και τα ποσοστά στα τρίποντα είναι τραγικά. Στο πρώτο ματς νομίζω ήταν κατα απο 14% και στο δεύτερο ματς το ίδιο. Απο την άλλη ο βάζελος είχε 47% σε καποια στιγμή(προς το τελος του α'ημιχρονου). Εαν προσθέσουμε και τους γκρι(Φουφηδες) που επαιζαν και παίζουν 100-0 υπερ του Παο ,τοτε καταλαβαίνουμε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Παντως εξαιτίας του βάζελου τα παιχνιδια είναι τραγικά απο άποψης θεάματος. Δηλαδή ματς σαν το Ρεαλ-Ολυμπιακος θελεις να τα βλέπεις καθε μερα και σήμερα και προχθες βλέπουμε την νεα Λιμοζ τον βαζελο, να βαράει τριποντα και να παίζει ξύλο.
Πάρτε το και αυτο το πρωτάθλημα να το προσθέσετε στα δεκάδες κάλπικα που εχετε. Εγω πηρα ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Ευρωπαικο και παω για το τρίτο συνεχόμενο του χρόνου.
-
Στο φύλλο αγώνα η επίθεση ανθρώπων του ΠΑΟ προς τους διαιτητές
Ρεπορτάζ από το ΟΑΚΑ: 'Καίει' το φύλλο αγώνα τον Παναθηναϊκό.
Στο ημίχρονο βρέθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μαζί με τρεις οπαδούς της ομάδας στα αποδυτήρια των διαιτητών και απείλησε έναν από τους διαιτητές.
«Φούφη γαμ... . Πουτ...ς γιέ. Θα σε γαμ... δεν φεύγεις από εδώ», αναφέρει το φύλλο αγώνας.
Δείτε αντίγραφο του φύλλου αγώνως στη φωτογραφία που ακολουθεί.
-
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΞΕΦΤΙΛΑ: Ο Διαμαντίδης ...απορεί για τον Αναστόπουλο!
Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στο δεύτερο μέρος, αλλά ο Αναστόπουλος φρόντισε να μην του δώσει περιθώρια αντίδρασης. Χρέωσε με τεχνική ποινή τον Άντιτς, ακύρωσε το καθαρό (κι εντός χρόνου) καλάθι του Χάινς και εκνεύρισε σε απίστευτο βαθμό τους παίκτες του Μπαρτζώκα. Όλα αυτά συνέβησαν μετά το 25'09''. Τι έγινε σε εκείνο το σημείο; Ο Διαμαντίδης πλησίασε τον «Πάκη» και του είπε επί λέξει. «Τι έχεις πάθει σήμερα». Κάτι που δεν το βγάζουμε από το μυαλό μας, αλλά φαίνεται ξεκάθαρα στο παρακάτω video:
-
Το πρώτο ημίχρονο ήταν διαγωνισμός 3πόντων και πραγματικά έκλαιγα τα λεφτά μου. Στο Β' μια χαρά μπασκετάκι παίχτηκε. Επίσης μου κάνει φοβερή εντύπωση ότι ο βάζελος παίζει βάσει προγράμματος και σκοράρει/δέχεται τους ίδιους πάνω κάτω πόντους. Ίσως είναι πιο δουλεμένος απ' ότι πιστεύαμε.
Εδιτ: το ερώτημα δεν είναι τί έχει πάθει ο ρεφ...το ερώτημα είναι τι έχουν πάθει οι μαυρούληδες εκατέρωθεν και καταρρέουν ο ένας μετά τον άλλο. Το Λάσμε πήγαν να τον χάσουν σήμερα. Με τα ζόρια στεκόταν στα πόδια του. Κόψιμο λέει τον έπιασε.
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Δηλαδή ματς σαν το Ρεαλ-Ολυμπιακος θελεις να τα βλέπεις καθε μερα και σήμερα και προχθες βλέπουμε την νεα Λιμοζ τον βαζελο, να βαράει τριποντα και να παίζει ξύλο.Ναι να βλέπουμε άσχετους vs άμπαλους!
Βέβαια το ότι ο βάζελος έριξε 1 τρίποντο παραπάνω από τον γάβρο, τον κάνει απλά 'να βαράει τρίποντα...'. Για το ξύλο, ας μήν σχολιάσουμε καλύτερα....
Όταν θα πάρεις 4 ή 5, ας έρθεις να μιλήσεις στο κλάμπ αυτών που έχουν 6.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εδιτ: το ερώτημα δεν είναι τί έχει πάθει ο ρεφ...το ερώτημα είναι τι έχουν πάθει οι μαυρούληδες εκατέρωθεν και καταρρέουν ο ένας μετά τον άλλο. Το Λάσμε πήγαν να τον χάσουν σήμερα. Με τα ζόρια στεκόταν στα πόδια του. Κόψιμο λέει τον έπιασε.Μια χαρά είναι τα παιδιά.
Να κοιτάξουν οι Αγγελόπουλοι να δώσουν κηροζίνη στους παίκτες να τρέχουν 4 ώρες και να πηδάνε 3 μέτρα. Η ντόπα κάνει καλό.
Εγώ είμαι υπέρ της ντόπας. Να ταΐσουν τα κοπρόσκυλα μας ντόπα να πάρουν το πρωτάθλημα και ας το χάσουμε μετά στα χαρτιά.
Θα βγαίνουμε και θα λέμε στους βαζέλες ότι το πήρανε στα χαρτιά. -
Ο χρήστης eleos έγραψε:
H oμάδα μου φαίνεται κουρασμένη και τα ποσοστά στα τρίποντα είναι τραγικά. Στο πρώτο ματς νομίζω ήταν κατα απο 14% και στο δεύτερο ματς το ίδιο. Απο την άλλη ο βάζελος είχε 47% σε καποια στιγμή(προς το τελος του α'ημιχρονου). Εαν προσθέσουμε και τους γκρι(Φουφηδες) που επαιζαν και παίζουν 100-0 υπερ του Παο ,τοτε καταλαβαίνουμε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Παντως εξαιτίας του βάζελου τα παιχνιδια είναι τραγικά απο άποψης θεάματος. Δηλαδή ματς σαν το Ρεαλ-Ολυμπιακος θελεις να τα βλέπεις καθε μερα και σήμερα και προχθες βλέπουμε την νεα Λιμοζ τον βαζελο, να βαράει τριποντα και να παίζει ξύλο.Πάρτε το και αυτο το πρωτάθλημα να το προσθέσετε στα δεκάδες κάλπικα που εχετε. Εγω πηρα ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Ευρωπαικο και παω για το τρίτο συνεχόμενο του χρόνου.
Της στραβηςς @ωλης της φταίνε και οι τρίχες
Στάλθηκε από το SGP321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Το πρώτο ημίχρονο ήταν διαγωνισμός 3πόντων και πραγματικά έκλαιγα τα λεφτά μου. Στο Β' μια χαρά μπασκετάκι παίχτηκε. Επίσης μου κάνει φοβερή εντύπωση ότι ο βάζελος παίζει βάσει προγράμματος και σκοράρει/δέχεται τους ίδιους πάνω κάτω πόντους. Ίσως είναι πιο δουλεμένος απ' ότι πιστεύαμε.Εδιτ: το ερώτημα δεν είναι τί έχει πάθει ο ρεφ...το ερώτημα είναι τι έχουν πάθει οι μαυρούληδες εκατέρωθεν και καταρρέουν ο ένας μετά τον άλλο. Το Λάσμε πήγαν να τον χάσουν σήμερα. Με τα ζόρια στεκόταν στα πόδια του. Κόψιμο λέει τον έπιασε.
Εγώ τον είδα να ζαλιζεται. Του έδωσαν Gatorade και συνήλθε. Εσύ είδες κάτι άλλο;
Τον Αφάνα θυμάμαι να τρέχει για χέσιμο.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
H oμάδα μου φαίνεται κουρασμένη και τα ποσοστά στα τρίποντα είναι τραγικά. Στο πρώτο ματς νομίζω ήταν κατα απο 14% και στο δεύτερο ματς το ίδιο. Απο την άλλη ο βάζελος είχε 47% σε καποια στιγμή(προς το τελος του α'ημιχρονου). Εαν προσθέσουμε και τους γκρι(Φουφηδες) που επαιζαν και παίζουν 100-0 υπερ του Παο ,τοτε καταλαβαίνουμε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Παντως εξαιτίας του βάζελου τα παιχνιδια είναι τραγικά απο άποψης θεάματος. Δηλαδή ματς σαν το Ρεαλ-Ολυμπιακος θελεις να τα βλέπεις καθε μερα και σήμερα και προχθες βλέπουμε την νεα Λιμοζ τον βαζελο, να βαράει τριποντα και να παίζει ξύλο.Πάρτε το και αυτο το πρωτάθλημα να το προσθέσετε στα δεκάδες κάλπικα που εχετε. Εγω πηρα ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Ευρωπαικο και παω για το τρίτο συνεχόμενο του χρόνου.
Ομάδα που έβαλε μέσα να παίξει δε μπορεί να μιλάει για μπάσκετ, θέαμα, ξύλο, διαιτησία.
Μαζί με τα προηγούμενα καλπικα έπαιρνα και Ευρωπαϊκά, θυμάσαι;
No dope, no hope.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Ομάδα που έβαλε μέσα να παίξει δε μπορεί να μιλάει για μπάσκετ, θέαμα, ξύλο, διαιτησία.
Μαζί με τα προηγούμενα καλπικα έπαιρνα και Ευρωπαϊκά, θυμάσαι;
No dope, no hope.
Παρακαλώ να τοποθετηθεί επί του.θέματος ο Μπουρουσακος
Είναι Ο πλέον αρμόδιοςxperia z 4.2.2 aosp
-
Ειναι λαθος να μιλαμε για την διαιτησια αλλα το λαθος αυτο οφειλεται αποκλειστικα στον ΠΑΟ και στους διαιτητες.
Σε ενα ματς που ο ΠΑΟ πηγαινε να κερδισει πεντακαθαρα και με το σπαθι του,κι ενω επι 3 δεκαλεπτα οι διαιτητες ηταν αψογοι,ξαφνικα στο 4ο δεκαλεπτο αρχισαν τα γνωστα...
Και ετσι η πολυ καλη εμφανιση του ΠΑΟ και η αριστη δουλεια του Πεδουλακη περνανε σε δευτερη μοιρα και ασχολουνται ολοι με τους διαιτητες. -
Ο χρήστης eleos έγραψε:
...Εαν προσθέσουμε και τους γκρι(Φουφηδες) που επαιζαν και παίζουν 100-0 υπερ του Παο ,τοτε καταλαβαίνουμε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα...Ασχολήσου με το πλέξιμο, έχεις καλύτερες πιθανότητες. Οι 'χεσμένοι', 'στημένοι' και δεν ξέρω γω τι άλλο -που συνολικά σε ΟΛΟ το ματς έδωσαν ΔΥΟ (2) λάθος σφυρίγματα κατά του ΟΣΦΠ (και το ένα θέλει 5 replays για να το δεις, σαν του Parker ένα πράγμα, και το άλλο είναι ένα τραβηγμένο foul)- ενώ έγραψαν και δύο φύλλα χαρτί Α4 για το ντου του ΔΓ κρεμώντας τον στα μανταλάκια (επειδή ήταν...τόοοοσο χεσμένοι )
Ενώ σε κάτι άλλα 'πεντακάθαρα' και 'μόρτικα' μπασίματα του χοντροηλίθιου μαουνιέρη οι διαιτητές (που ήταν 'κύριοι', 'σωστοί' κλπ κλπ) δεν έγραψαν ΤΙΠΟΤΑ και μετά που τους ρώτησαν είπαν 'ναι ο πρόεδρος ήρθε να μας πει καλή επιτυχία'
Ρε πάτε καλά ρε ?
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ειναι λαθος να μιλαμε για την διαιτησια αλλα το λαθος αυτο οφειλεται αποκλειστικα στον ΠΑΟ και στους διαιτητες.
Σε ενα ματς που ο ΠΑΟ πηγαινε να κερδισει πεντακαθαρα και με το σπαθι του,κι ενω επι 3 δεκαλεπτα οι διαιτητες ηταν αψογοι,ξαφνικα στο 4ο δεκαλεπτο αρχισαν τα γνωστα...
Και ετσι η πολυ καλη εμφανιση του ΠΑΟ και η αριστη δουλεια του Πεδουλακη περνανε σε δευτερη μοιρα και ασχολουνται ολοι με τους διαιτητες.Ποια ήταν ακριβώς τα γνωστά δηλαδή; Συγκεκριμένα.
-
Δεν εχω και βιντεο με ολες τις φασεις αλλα οταν καποιος ειναι αψογος επι 30 λεπτα και μετα αρχιζει καταιγισμος λαθων υπερ της μιας ομαδας,δεν χρειαζεται μεγαλη φαντασια για το τι συμβαινει.
Θεωρω οτι ο ΠΑΟ θα κερδιζε ουτως ή αλλως,αλλα αυτο δεν μας αφησαν να το μαθουμε. -
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Και ετσι η πολυ καλη εμφανιση του ΠΑΟ και η αριστη δουλεια του Πεδουλακη περνανε σε δευτερη μοιρα και ασχολουνται ολοι με τους διαιτητες.Ποια ήταν ακριβώς τα γνωστά δηλαδή; Συγκεκριμένα.
Φίλε άστο να πάει, μην το ψάχνεις, δεν υπάρχει καμία 'αλλοίωση αποτελέσματος'. Ένα οριακά εμπρόθεσμο καλάθι του Hines και ένα τραβηγμένο foul του Σπανούλη, με τη διαφορά στους 10 πόντους. Αυτά. Τέλος. Όλα τα άλλα είναι τα γνωστά των γαύρων.
Εγώ όταν διαμαρτυρόμουν αδίκως για foul που ΔΕΝ μου έγινε και έκανα χειρονομίες ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ προς τους διαιτητές, έπαιρνα τεχνική ποινή. Γιατί να μην πάρει ο σκοπιανός ? (χώρια που αμέσως μετά ΕΠΡΕΠΕ να πάρει και δεύτερη για συνεχόμενα ειρωνικά παλαμάκια και παρεμπόδιση του ΔΔ στις βολές) Όταν θέλω σώνει και ντε να πάρω foul πέφτοντας πάνω στον αντίπαλο κουνώντας τα χέρια μου σαν τον Navarro, γιατί πρέπει να μου το δώσει ο ref (και μετά να κλαίγομαι κιόλας) ?
Τα παραπάνω είναι η συνολική εικόνα του γιατί διαμαρτύρεται ο ΟΣΦΠ, και μάλιστα επισήμως μέσω του Mr.Bean στην συνέντευξη τύπου....
-
Η μεγαλύτερη μαλακία της διαιτησίας είναι που δεν δίνουν το foul στο 3ποντο του Σπανούλη στο τέλος και ενώ έχουν όλα κριθεί. Δώστο ρε μλκ να μην δίνεις δικαιώματα.
-
Η μεγαλύτερη μαλακία της διαιτησίας είναι που δεν δίνουν το foul στο 3ποντο του Σπανούλη στο τέλος και ενώ έχουν όλα κριθεί. Δώστο ρε μλκ να μην δίνεις δικαιώματα.Ναι αλλα πως αλλιως θα δειξουν στο αφεντικο οτι εκαναν οτι ζητηθηκε;
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Εγώ όταν διαμαρτυρόμουν αδίκως για foul που ΔΕΝ μου έγινε και έκανα χειρονομίες ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ προς τους διαιτητές, έπαιρνα τεχνική ποινή. Γιατί να μην πάρει ο σκοπιανός ?
Εκει δεν υπαρχει κανενα θεμα,σαφως και επρεπε να παρει τεχνικη ποινη
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η μεγαλύτερη μαλακία της διαιτησίας είναι που δεν δίνουν το foul στο 3ποντο του Σπανούλη στο τέλος και ενώ έχουν όλα κριθεί. Δώστο ρε μλκ να μην δίνεις δικαιώματα.
Ναι αλλα πως αλλιως θα δειξουν στο αφεντικο οτι εκαναν οτι ζητηθηκε;
Αφεντικό είναι ο Δημητράκης? Αυτός που τους αποκαλεί π...ς γιούς και ότι δεν θα φύγουν ζωντανοί από το γήπεδο?
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)