-
ειπαμε αριστερη ιδεολογια με δεξια τσεπη και σοσιαλιστικη αγρα ψηφων...τετοιο παρτουζοκινημα πρεπει να αντικριζει για πρωτη φορα ο κοσμος ολος
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Μετράω αντιδράσεις ατόμων που εθίγησαν γιατί αναφέρθηκε η λέξη ΠΑΣΟΚ (και θιγμένος λόγω ΣΥΡΙΖΑ, γιατί έτσι πρέπει).
1, 2, 3.
Χώροι δεδηλωμένοι: τ. ΠΑΣΟΚ 2009/ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ, ΚΚΕ.
Συνήθεις ύποπτοι.Και φυσικά, το ότι τα stage της ΝΔ τα έχω κράξει αμέτρητες φορές [όπως και κάθε βυσματική πρόσληψη], ενώ σύμπασα η 'Αριστερά' τα υποστηρίζει με κάνει οπαδό της ΝΔ. Γιατί έτσι (πάλι) πρέπει. Δεν το συνηθίζω, αλλά εδώ ταιριάζει:
Είναι φυσικό επακόλουθο να νιώθεις άσχημα και να βάζεις ( ) σαν απάντηση.
Ενώ η συζήτηση ήταν γύρω από τη ΝΔ, εσύ έκανες επική κωλοτούμπα και άρχισες να μιλάς για το ΠΑΣΟΚ.
Περιμένω το επόμενο επιχείρημα σου.
Κάτι στο στυλ 'οι βολεμένοι από τη ΝΔ πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ', σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές.
Να ξεκολλήσουμε λίγο από τον Κασιδιάρη, γιατί δεν μ' αρέσει ν' αφήνω απλήρωτα γραμμάτια.
Σίγουρα δεν είμαι ο μόνος, αλλά ανήκω σ' αυτούς που ακούνε για βύσματα, προσλήψεις από το παράθυρο, κομματικούς στρατούς που προσλαμβάνονταν με χαρτάκι του 'τάδε' (ΚΑΙ αριστερών συνδικαλιστών, μη νομίζεις ότι είναι άχραντοι αυτοί που μπαινοβγαίνουν στη Βουλή εδώ και 20 χρόνια) και βγάζουν σπυριά.
Δεν χρειαζόταν να κάνω οποιοδήποτε σχόλιο για το βίντεο, είναι γνωστό ότι η ΝΔ διόρισε - όχι όσους το ΠΑΣΟΚ, ούτε τόσο επαγγελματικά, ΑΥΤΟ σημείωσα.
Και πετάχτηκες να πεις τι ακριβώς; Ότι κάνω κωλοτούμπα; Επειδή ανέφερα και τους άλλους;
Ωπ, άλλο οι γενικές διαπιστώσεις και άλλο το επί προσωπικού! (και ιδιαίτερα κατ' εξακολούθηση) Το παρατραβάτε κύριοι! [Mod]
Αυτά δεν μπορώ, που λες. Και, εκ πείρας, γνωρίζω ότι οι πιο προκλητικοί στο δημόσιο τομέα είναι ΚΥΡΙΩΣ οι βυσματούχοι, που θα έπρεπε να κάθονται στ' αυγουλάκια τους.
-
τα βυσματα δεν εχουν δικαιωμα να μιλανε και να διεκδικουν γιατι ΚΑΙ εξαιτιας αυτων φτασαμε στο χαλι αυτο...
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
τα βυσματα δεν εχουν δικαιωμα να μιλανε και να διεκδικουν γιατι ΚΑΙ εξαιτιας αυτων φτασαμε στο χαλι αυτο...Ελα όμως που τα βύσματα είναι αυτά που εκφέρουν πολιτική άποψη με θράσσος,είναι αυτοί που με τον τρόπο τους δηλώνουν τάχα αντίθετοι με το σύστημα αλλά κατά βάση πάνε παρεούλα.
Είναι αυτοί που μαζί με τα αφεντικά τους (έστω και για ένα ξεροκόμματο) τρέμουν στην ιδέα και μόνο του να γκρεμιστεί όλο το σάπιο σύστημα απ τη ρίζα του.
Ναι συμφωνω να αντικατασταθεί από άλλο δημοκρατικό.
Που και ποιό είναι να το στηρίξω?
Υπάρχει?
Οχι φυσικά,άρα βούρδουλα να κάντε επιδερμίδα.....απλά τα πράγματα. -
Μας δείχνουν και στα CNBC και BBC.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Άσχετο, αλλά το σήμα της ΧΑ δεν θυμίζει το φιδάκι στα παλιά Νόκια?Με προβλημάτισες τώρα!
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Άσχετο, αλλά το σήμα της ΧΑ δεν θυμίζει το φιδάκι στα παλιά Νόκια?
Με προβλημάτισες τώρα!
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Άσχετο, αλλά το σήμα της ΧΑ δεν θυμίζει το φιδάκι στα παλιά Νόκια?
Με προβλημάτισες τώρα!
-
@G60
Τον προκάλεσαν, ναι. Ε και ? Είναι αυτό δικαιολογία για τη βία (και το νερό στα μούτρα μορφή βίας είναι)
('Δε φταίω εγώ κ. Πρόεδρε που τη βίασα αλλά αυτή που ντύθηκε προκλητικά' )(Δεν μπόρεσα να ξαναδω το video, του έριξε και η Κανέλη μία πρώτη ή είναι ιδέα μου ? Αν ναι, όσα λέω ισχύουν και για αυτή)
@cabala10
Γιατί το πας 'τον καταδικάσαμε πριν να δικαστεί' ? Δεν με ενδιαφέρει αν είναι αθώος ή ένοχος, αλλά σίγουρα ενδιαφέρει το εκλογικό σώμα αν είναι ποινικά (όχι αστικά) υπόδικος. Εδώ στις ΗΠΑ δε βγαίνουν Πρόεδροι επειδή απάτησαν τη γυναίκα τους με κανα call girl@kouliscd
Ξέρω ότι ήθελες να κάνεις πλάκα ξεκαθαρίζω όμως με τον mjacob έχουμε πιεί καφέ μαζί και ευχαρίστως θα ξανάπινα, δεν έχω τίποτα να χωρίσω μαζί του, ίσα-ίσα που τον εκτιμώ ως συνομιλητή και ας διαφωνούμε μερικές φορές (όπως και με πχ. τον dimitris_f), εξάλλου σε άλλα (πολλά) συμφωνούμε, για να μην πω ότι εκτιμώ περισσότερο ως συνομιλητές αυτούς με τους οποίους διαφωνώ. Οπότε η παρέμβασή σου ήταν λίγο ...κάπως... -
@Nass
το να λες καποιον εγκληματια(χωρις να ειναι ξερουμε δεν ξερουμε) δεν προσπαθεις να καθοδηγησεις την μαζα ετσι η οχι?
το αμερικα ειναι αμερικα εκεi ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν τι γινεται πια -
Ε, δεν τον μισέρωσε κιόλας, μια με την εφημερίδα του 'ριξε.
Τι ακριβώς του είπε ο Δούρου πριν το νερό; Δεν έχω ήχο. Ισχύει κάτι που άκουσα σε στυλ 'τον πούλο';
Γιατί, για να μιλάμε και ορθά, το πέταγμα του νερού δεν είναι ακριβώς βία, είναι στην πραγματικότητα 'έργω εξύβριση'. -
Πριν από λίγο, ο Προκόπης Παυλόπουλος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, κάνοντας την εξής δήλωση:
«Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε με μπουνιές στην Λιάνα Κανέλλη, γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δύναμή μου και φοβήθηκα πως, αν σηκωνόμουν όρθιος, θα τον σκότωνα».
-
Διεγράφη επί προσωπικού απάντηση κομπλέ με χαρακτηρισμούς κτλ. Ειρήνη υμιν αδελφοί [Mod]
-
για να δουμε τι θα δειξει η ζυγαρια της δικαιοσυνης....
-
Γιατί το έκανες quote, μη χαθεί ? [Mod]
-
Αυτοί που αξίζουν την προσοχή μου, γνωρίζουν αυτά που ψάχνεις να μάθεις.
Κάνε κοκοκο τώρα και μη θυμώνεις.ΥΓ η ατάκα που φορέθηκε πολύ: 'αν έχετε στοιχεία να τα πάτε στον Εισαγγελέα' σίφτυ σίφτυ σίφτυ
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Πριν από λίγο, ο Προκόπης Παυλόπουλος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, κάνοντας την εξής δήλωση:«Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε με μπουνιές στην Λιάνα Κανέλλη, γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δύναμή μου και φοβήθηκα πως, αν σηκωνόμουν όρθιος, θα τον σκότωνα».
Καλά που δεν είχε βγει στους δρόμους το 2008.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Ναι μεν η Ραικου ζητησε τη συλληψη του αλλα παιζει να εχει και βουλευτικη ασυλια, χαχα'Η Εισαγγελία διευκρινίζει, επίσης, ότι ο Ηλ.Κασιδιάρης δεν φέρει την ιδιότητα του βουλευτή, καθώς η Βουλή έχει διαλυθεί ενόψει εκλογών.'
και στο τελος περνας στην προσωπικη ζωη του κατι που δεν αφορα κανεναν νομιζω.
Ρε cabala, νιώθεις καθόλου; Προσωπική ζωή είναι αν του αρέσουν ή όχι οι μπάμιες. Όχι το ότι είναι κατηγορούμενος για επίθεση.
Και λίγες μάζεψαν
Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί...
Πριν από λίγο, ο Προκόπης Παυλόπουλος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, κάνοντας την εξής δήλωση:
«Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε με μπουνιές στην Λιάνα Κανέλλη, γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δύναμή μου και φοβήθηκα πως, αν σηκωνόμουν όρθιος, θα τον σκότωνα».
Bruce Banner;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτοί που αξίζουν την προσοχή μου, γνωρίζουν αυτά που ψάχνεις να μάθεις.
Κάνε κοκοκο τώρα και μη θυμώνεις.ΥΓ η ατάκα που φορέθηκε πολύ: 'αν έχετε στοιχεία να τα πάτε στον Εισαγγελέα' σίφτυ σίφτυ σίφτυ
Αυτοι που λες μου ειπαν ότι είσαι σε υπηρεσία βολέματος του ευρύτερου δημόσιου. Αυτές οι μούχτικες που δεν φαίνονται, αλλά βολεύονται τα δικά μας παιδιά. Κρινεσαι λοιπόν.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Πριν από λίγο, ο Προκόπης Παυλόπουλος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, κάνοντας την εξής δήλωση:«Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε με μπουνιές στην Λιάνα Κανέλλη, γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δύναμή μου και φοβήθηκα πως, αν σηκωνόμουν όρθιος, θα τον σκότωνα».
Θα σας αποκαλυψω ενα κρατικο μυστικο
Ο Παυλοπουλος δεν ειναι πια εν ζωη,αλλα επειδη μαζευε ψηφαλακια κριθηκε αναγκαιο να συντηρηθει
Ειναι δηλαδη σαν το τρελο weekend στου Μπερνυ http://www.imdb.com/title/tt0098627/
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες