-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Γιατι δεν γινετε αλλιως φανταζομαι ε Ερνανιε;Το να υπάρξει μια συνεργασία (που κατά τη γνώμη μου θα ήταν θεμιτή) όλων των κομμάτων της αριστεράς, εκτιμώ ότι είναι ακατόρθωτο. Οπότε, δεν βλέπω άλλη λύση εκτός από εκλογές τον Ιούνιο, όπου ελπίζω η ΝΔ να πέσει κι άλλο και το ΠΑΣΟΚ να καταποντιστεί.
-
meanwhile in sofokleous:
Βουτιά 7% στο Χρηματιστήριο εν μέσω μαζικού ξεπουλήματος στις τράπεζες
[...]
Η Εθνική υποχωρούσε κατά 17,75% στα 1,39 ευρώ, η Alpha κατά 20,19% στα 0,83 ευρώ), η Eurobank κατά 18,90% σε 0,5150 ευρώ και η Πειραιώς κατά 19,70% σε 0,2120 ευρώ.
[...] -
@Ernani
Για κει πάει το πράγμα, ξανά εκλογές, το σημερινό είναι αδιέξοδο...
Ο Κουβέλης είναι πιο ξύπνιος από τόσο, πιστεύω και το παράδειγμα του Καρατζαφέρη είναι πολύ πρόσφατο... -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
+αναμενόμενα μέτρα ιουνίου, που παίζει και να προλάβουν τις εκλογές. Νομίζω πως αν αυτά έρθουν πριν τις εκλογές θα παίξουν αρκετά το ρόλο τους γιατί θα είναι φρέσκο το τσούξιμοΑν το '+' πηγαίνει σ' αυτά που έγραψα, νομίζω ότι τα μέτρα του Ιουνίου ΔΕΝ θα υλοποιηθούν (προσωρινά), γιατί αυτό δεν το θέλει ούτε η ΝΔ, ούτε το ΠΑΣΟΚ (Σαχινίδης), αφού θα ρίξουν νερό στους μύλους των αντιμνημονιακών.
Αρκεί να δείξουν στον κόσμο τι σημαίνει στην πράξη 'όχι μνημόνιο', δεν χρειάζεται να τους (ξανα)δείξουν τι σημαίνει μνημόνιο!Φρέσκια είδηση *ή φήμη:
συζητούν για εκλογές κατά τις 17 Ιουνίου -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
meanwhile in sofokleous:Βουτιά 7% στο Χρηματιστήριο εν μέσω μαζικού ξεπουλήματος στις τράπεζες
[...]
Η Εθνική υποχωρούσε κατά 17,75% στα 1,39 ευρώ, η Alpha κατά 20,19% στα 0,83 ευρώ), η Eurobank κατά 18,90% σε 0,5150 ευρώ και η Πειραιώς κατά 19,70% σε 0,2120 ευρώ.
[...]Φοβούνται ότι ο Τσίπρας είναι ακόμα πιο μ@λάκας απ' όσο φαίνεται.
-
Απίστευτη πτώση στο χρηματιστήριο. Καλά δε χαίρονται που ξεβρόμισε ο τόπος;
edit: με πρόλαβε ο σύντροφος τραπεζίτης mjacob
-
Βομβαρδίζομαι από ερωτήσεις στο γραφείο
Ατάκα παπάρα τσέχου, με το economist ανα χείρας.
-Οι Γάλλοι αυτοκτόνισαν, βγάλαν σοσιαλιστή
-Για ποιο λόγο?
-Οι σοσιαλιστές ΔΕΝ ενδιαφέρονται για την ευρώπη
-Ενδιαφέρεται ο σαρκοζί και η Μέρκελ?
-? -
Καλά, αυτοί δεν είναι κομμουνιστές;
-
Μας το ξεκαθάρισαν:
είτε συμμορφώνεστε με το μνημόνιο ή θα κάνετε παρέα με τα άλλα Αφρικανικά κράτη.Ας βγουν εδώ οι μάγκες να δείξουν στην τρόικα πως μπορούν με άλλο τρόπο να έχουν καλύτερα αποτελέσματα από το μνημόνιο.
ΥΓ. Εμένα με συμφέρει η επιστροφή στη δραχμή γιατί θα κερδίσω περισσότερα απ' όσα θα χάσω. Λες ο Τσίπρας να με ευνοήσει στο τέλος;
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
-?απο αποριά τι επρεπε να κάνει η Μερκελ.
να ρίχνει χρήματα σε μια μαυρη τρύπα οπως η ελλάδα για να δείξει πως νοιάζεται για την ευρώπη??
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Η Αθήνα ψηφίζει Αριστερά και η επαρχία Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ. Να διχοτομηθεί η χώρα τώρα! Από την κυβέρνηση του βουνού σε κυβέρνηση Αθηνών!
+Αχαία. Μην μας αφήνετε απέξω!
Το κλου των εκλογών ήταν το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε ξαφνικά για Πρετεντέρη και Μπάμπη μια υπεύθυνη πολιτική δύναμη. Ναι, αυτοί που μέχρι τις 7 χτες το βράδυ άνηκαν στην συμμορία της δραχμής, που υπέθαλπαν τους κουκουλοφόρους.
Λατρεύω προκαταρκτικές κωλοτούμπες Ανόητων Ελλήνων(δηλ. του μόνου από αυτούς που ξέρει να συντάξει μια προταση, του Μαρκόπουλου).
Το καλό είναι πως φαίνεται πως τελειώνει η ανοχή για τον οποιονδήποτε, το χρειαζόμασταν.
Οι καλύτερες μετεκλογικές δηλώσεις ήταν του Μάνου
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Γιατι δεν γινετε αλλιως φανταζομαι ε Ερνανιε;
Το να υπάρξει μια συνεργασία (που κατά τη γνώμη μου θα ήταν θεμιτή) όλων των κομμάτων της αριστεράς, εκτιμώ ότι είναι ακατόρθωτο. Οπότε, δεν βλέπω άλλη λύση εκτός από εκλογές τον Ιούνιο, όπου ελπίζω η ΝΔ να πέσει κι άλλο και το ΠΑΣΟΚ να καταποντιστεί.
Εγώ φοβάμαι ότι σε επαναληπτικές εκλογές ο κόσμος θα 'πολωθεί' προς ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σε αναζήτηση 'σταθερής' κυβέρνηση φοβούμενος σερί εκλογικών αναμετρήσεων . Δε νομίζω ότι σε εκλογές άμεσα ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναδεί τέτοια ποσοστά. Καλώς/κακώς, λοιπόν, νομίζω ότι τους συμφέρει να συνεργαστούν (έστω με 'σκληρούς' όρους) με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
ΥΓ. Εμένα με συμφέρει η επιστροφή στη δραχμή γιατί θα κερδίσω περισσότερα απ' όσα θα χάσω. Λες ο Τσίπρας να με ευνοήσει στο τέλος;
Και τους πολιτικούς που έχουν βγάλει τα λεφτά έξω.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
να ρίχνει χρήματα σε μια μαυρη τρύπα οπως η ελλάδα για να δείξει πως νοιάζεται για την ευρώπη??
να τραβήξει το καζανάκι για να ξεβρωμίσει ο τόπος
-
Τα ζωα οι ευρωπεη,οι ιστορικα απληροφορητοι ουνοι και γενικα ολοι εκτος των Γαλλων και καποιων PIIGS ,παλι νομιζουν και γραφουν οτι φταινε οι Ελληνες και οι Γαλλοι για ο,τι συμβαινει σημερα στις αγορες...
ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω...τοσο ερμαιο των τραπεζων εχει γινει η Γερμανια(γι αυτο καλπαζει και η οικονομια της) που πλεον δεν δεχεται ουτε προταση απο τους κοινοτικους επιτροπους!
Το προβλημα μας δεν ειναι ουτε ο Τσιπρας ουτε ο Σαμαρας.
Ηταν το Πασοκ και μαλλον το διαλυσαμε..ΚΑΛΩΣ.
Τωρα πρεπει να συννενοηθουμε οι υπολοιποι Ευρωπαιοι εναντιον των τετραποδων γερμανων και ΣΙΑ ,ωστε να τελειωνουμε με την Ευρωπη των τραπεζων.Προσωπικα ομως δεν το βλεπω να γινεται.
Η Κερκυρα εβγαλε ΣΥΡΙΖΑ....
Κατα τα αλλα ο λαος για πρωτη φορα πιστευω ψηφισε πολυ σωστα. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Όχι, έπρεπε να χρηματοδοτεί τους Ανεξάρτητους Έλληνες χωρίς μνημόνια και αηδίες, γιατί έτσι λέει το πρόγραμμά τους.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Η επόμενη μέρα ... και το τροπάριο συνεχίζεται ...Στην εργασία μου ήδη οι 'τσιπραίοι' ξεκίνησαν τις ζυμώσεις.
Ποιοι θα γίνουν προϊστάμενοι, ποιοι δ/ντές, ποιοι θα πάρουν επιδόματα, ποιοι αποσπάσεις, ποιοι θα βολευτούν...Οι κουμπάροι, οι κουμπάρες, οι ανιψούδες, τα βολέματα. Τα τηλέφωνα ξεκίνησαν ήδη...Άντε και καλά κρασά...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όχι, έπρεπε να χρηματοδοτεί τους Ανεξάρτητους Έλληνες χωρίς μνημόνια και αηδίες, γιατί έτσι λέει το πρόγραμμά τους.
εσύ πως μας ξέφυγες, τέτοιες λαμπρες ιδέες να πάνε στράφι
-
Ο χρήστης taxidiwtis έγραψε:
Η επόμενη μέρα ... και το τροπάριο συνεχίζεται ...
Στην εργασία μου ήδη οι 'τσιπραίοι' ξεκίνησαν τις ζυμώσεις.
Ποιοι θα γίνουν προϊστάμενοι, ποιοι δ/ντές, ποιοι θα πάρουν επιδόματα, ποιοι αποσπάσεις, ποιοι θα βολευτούν...Οι κουμπάροι, οι κουμπάρες, οι ανιψούδες, τα βολέματα. Τα τηλέφωνα ξεκίνησαν ήδη...Άντε και καλά κρασά...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Αν θελει την ευρωζωνη,θα επρεπε να στηριξει την οικονομια της
Αν δεν θελει,ας το πει να τελειωνουμε,μην χαλαμε τις καρδιες μας με ανεφικτες θεωριες οτι θα εχει ο Ελληνας μισθο 300 ευρω και θα αποπληρωσει δανειο 500.000 για τριαρι στην Κυψελη
Εκλογές 2012 [#3]: Η επόμενη μέρα