-
http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=131
Ότι και να λέγεται απο το 'Πρώτο Θέμα' και πάλι στο τέλος πιστεύω ότι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θα βγούν, τουλάχιστον με 40%. Μέσα στη νύκτα έχω την εντύπωση ότι θα έχουμε φυσιολογικές αλλαγές στα αποτελέσματα ως πρός αυτά που ξέραμε τόσα χρόνια.
-
Οι δημοσιογράφοι στη ΝΕΤ είναι πολύ μουδιασμένοι, αλλά δε μπορώ να το ερμηνεύσω αυτό φυσικα...
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=41074&Itemid=131Ότι και να λέγεται απο το 'Πρώτο Θέμα' και πάλι στο τέλος πιστεύω ότι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θα βγούν, τουλάχιστον με 40%. Μέσα στη νύκτα έχω την εντύπωση ότι θα έχουμε φυσιολογικές αλλαγές στα αποτελέσματα ως πρός αυτά που ξέραμε τόσα χρόνια.
νομίζω ότι αυτό συνέβαινε μέχρι τώρα γιατί αργούσε η ενσωμάτωση της Αττικής, του Πειραιά και της Θεσ/νίκης. Αυτό δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβει και τώρα γιατί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν πήγαιναν καλά στις τελευταίες δημοσκοπήσεις σε αυτές τις περοφέρειες
-
Πάντως πριν από λίγο στον ΣΚΑΙ ο Πορτοσάλτε έλεγε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πάει καλά.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Πάντως πριν από λίγο στον ΣΚΑΙ ο Πορτοσάλτε έλεγε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πάει καλά.και αν αυτό ισχύει φαίνεται οτι οι πολίτες δεν πάνε καθόλου καλά
-
Απο εσωτερικη πληροφοριση πασοκ τριτο καταποντισμενο και συριζα αξιωματικη αντιπολιτευση. ΝΔ χαμηλα στο 25.
Θα καταπιουμε την ψυχη μας
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Mε εκπλήσει το γεγονός ότι η ΧΑ είναι πιο πάνω και από το ΛΑΟΣ όπως και ότι γενικά γίνεται πολύς λόγος γύρω από το όνομά της.ο πιθηκος της νδ επειδη ειδε τον προδωσαν οι πιθηκοι που ψηφιζε τοσα χρονια ψηφισε λαος και αισθανθηκε μεγας επαναστατης
τελικα ρουφηξε το τρομπονι και απο εκει,και αποφασισε να ψηφισει ΧΑ και ΑΝ.ΕΛ. τωρα και ξανααισθανθηκε μεγας επαναστατης.
τετοιες επαναστασεις ειναι που σωζουν τη χωρα,ισαξιες γινονται μονο σε καφετεριες που πελατες τολμανε και τη λενε στη σερβιτορα επειδη αργησε να τους φερει τη παραγγελια -
Θέλω να δω σε αυτές τις αμφίρροπες για πρώτη φορά εκλογές πόσο μάγκες και αξιόπιστες είναι αυτές οι δημοσκοπικές εταιρίες τελικά .Για να δούμε το exit pole θα έχει ακρίβεια στις 7 μ.μ σε σχέση με τα τελικά αποτελέσματα?Επίσης θέλω να δω τι ποσοστό τελικά θα συγκεντρώσουν τελικά πασοκ-νδ .Αμα είναι πάνω από 37-40% η ιστορία θα γράψει ότι είμαστε διανοητικά καθυστερημένοι και τελικά όλα αυτά που περνάμε τα τελευταία 3 χρόνια μας αξίζουν .Εγώ είμαι αισιόδοξος πάντως αυτή τη φορά,ότι θα φάνε τα μούτρα τους τα 2 μεγάλα κόμματα.Θέλω να δω επίσης και τι ποσοστό θα δώσει η Κρήτη στο πασόκ αυτή τη φορά .
-
για φαντασου τελικα να βγει πρωτο το συριζα...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
η οικογενεια εδωσε 3 ψηφους στη Δραση... για να δουμε...την σειρα επιτυχειας...
έχεις κόρη της παντρειάς να τη δώσουμε στον Infinity
-
Σε όσες χώρες πήγε το ΔΝΤ , το κόμμα που τις έβαλε καταποντίστηκε , κάτω από 10 % .
10 λεπτα πριν το τέλος λέω
ΝΔ 20-23
ΣΥΡΙΖΑ 12-15
ΠΑΣΟΚ 10-12
ΑΝΕΛ 10-12
ΔΗΜΑΡ 7-9
ΧΑ 6-8Γιά τα υπόλοιπα γύρω στο 3 % δεν ξέρω .
-
Θα ειναι λιγο πιο πανω το συριζα και το Πασοκ αλλα το Συριζα 2ο...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δλδ στις επομενες εκλογες να περιμενουμε τονΕξαρτάται, αν βγάλει αυτοδυναμία ο Αντωνάκης, προβλέπω να γίνει πολύ συντομότερα...
Η δικαιολογία; Δεν τους ενδιαφέρει η ψήφος αλλά η αντίδραση στους δρόμους, πορείες, γενικός ξεσηκωμός, αντίδραση και κάτι τέτοια...
Και τελικά όχι μόνο δεν πήγαν αλλά σηκώθηκαν και έφυγαν και εκδρομή εκτός Αττικής, λόγω καλού καιρού...Και το γράφω εγώ που απείχα, αλλά λόγω ανωτέρας βίας.
Η πίτσα βγήκε από το φούρνο, η μπύρα βγήκε από το ψυγείο...
In b4 the lock! -
Κάτι λέγατε το πρωι ότι τρολάραμε Σύριζα
Πολύ μεγάλη τσαπού -
Τα πρωτα exit poll δειχνουν πρωτο κομμα την ΝΔ ..... α ρε Μαλακα Ελληνα . Συγκηβερνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ και η ΝΔ πρωτο κομμα και το Πασοκ 3ο ο 2 κομματισμος ακομα δεν εχει πεθανει
Μεγαλη πικρα για την Ντορουλα ,πεθανε η Μαρικα και δεν μπαινει στην βουλη
-
Δράση και ΔΞ θα έμπαιναν άνετα στη βουλή αν είχαν κάνει μια ρεαλιστική συνεργασία....
-
Exit Poll του Mega...
ΑΝΕΞ. ΕΛ. (Καμμένος) : 10 -12%
ΣΥΡΙΖΑ : 15.5 - 18.5%
ΠΑΣΟΚ : 14 - 17%
ΝΔ : 17 - 20% -
Τοσο πουλο η ΝΔ?!
Για δες
-
το in.gr
ΝΔ 16-19%
ΣΥΡΙΖΑ 15-18%
ΠΑΣΟΚ 15-18%
ΚΚΕ 8,5-10%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 10-12%
Δημοκρατική Αριστερά 4,5-6,5%
Δημοκρατική Συμμαχία 2,2-3,2%
ΛΑΟΣ 2,5-3,5%
Οικολόγοι-Πράσινοι 2,5-3,5%
Δράση 1,5-2,5%
Χρυσή Αυγή 5,5-7,5%
Άλλο 5-7%ενώ στο ΣΚΑΙ βγάζουν ΝΔ 20-24
γενικά τεράστιες αποκλείσεις μεταξύ των exit poll ενδιαφέρον θα έχει
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Mε εκπλήσει το γεγονός ότι η ΧΑ είναι πιο πάνω και από το ΛΑΟΣ όπως και ότι γενικά γίνεται πολύς λόγος γύρω από το όνομά της.
γιατι σε εκπλησει? σε πολλες χωρες της ευρωπης βλεπεις την ανοδο των ακραιων δεν ειναι κατι τυχαιο
Πρώτη φορά γίνεται εδώ αν δεν κάνω λάθος.
ο κοσμος βαρεθηκε πανευρωπαικα τα ψεμματα και την δηθεν δημοκρατια..
Και η λύση είναι η ΧΑ?
Μόνο σε ανθρώπους με χαμηλή νοημοσύνη μπορώ να δικαιολογησω τέτοια ψήφο.
Εκλογές 2012 [#3]: Η επόμενη μέρα