-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
όταν έξω κυκλοφουν τόσες ωραίες και ηλίθιες γκόμενες γιατί να πάει καποίος σε μπουρδέλο ?? οι πιτσιρίδες από τα 18 πλέον τα κάνουν όλα ...
οικονομική κρίση μάγκες... λεφτά υπάρχουν κλπ κλπΌσο είσαι νέο Κωσνταντίνε! Κι εγώ στα 25-30 χαλαρός ήμουν. Στα 35 όμως...
δεν ξέρω αν είναι οπως τα λες, αλλά στην αθήνα βλέπω ωραιότατα μπαράκια που παίζουν μπάλα ολες οι ηλικίες...
-
Μια χαρα υπαρχουν γκομενες που ψαχνουν απλα να ξεχαρμανιασουν, προφανως βεβαια το θεμα της ικανοποιησης των σεξουαλικων ορμων και ορεξεων ειναι πολυ πιο πολυπλοκο και για πολλους δυσκολο να λυθει.
Αλλα επρεπε να μας προβληματιζουν
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μια χαρα υπαρχουν γκομενες που ψαχνουν απλα να ξεχαρμανιασουν, προφανως βεβαια το θεμα της ικανοποιησης των σεξουαλικων ορμων και ορεξεων ειναι πολυ πιο πολυπλοκο και για πολλους δυσκολο να λυθει.Αλλα επρεπε να μας προβληματιζουν
Θέλω βόλτα με Ντρίφτερ για να μάθω τεχνική.
-
[...]
Αλλα επρεπε να μας προβληματιζουνΚι όμως, αυτά που έπρεπε να μας προβληματίζουν, δεν μας προβληματίζουν. Αυτό διαπίστωσα μετά κι από μια συζήτηση που είχα με μια φίλη μου προχθές. Καλά να περνάμε λοιπόν τώρα που λύθηκαν όλα τα προβλήματά μας.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μια χαρα υπαρχουν γκομενες που ψαχνουν απλα να ξεχαρμανιασουν, προφανως βεβαια το θεμα της ικανοποιησης των σεξουαλικων ορμων και ορεξεων ειναι πολυ πιο πολυπλοκο και για πολλους δυσκολο να λυθει.
Αλλα επρεπε να μας προβληματιζουν
Θέλω βόλτα με Ντρίφτερ για να μάθω τεχνική.
-
αληθεια τι εχει μεινει εκει εξω τωρα? οι χομπιστριες μονο?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
όταν έξω κυκλοφουν τόσες ωραίες και ηλίθιες γκόμενες γιατί να πάει καποίος σε μπουρδέλο ?? οι πιτσιρίδες από τα 18 πλέον τα κάνουν όλα ...
οικονομική κρίση μάγκες... λεφτά υπάρχουν κλπ κλπΌσο είσαι νέο Κωσνταντίνε! Κι εγώ στα 25-30 χαλαρός ήμουν. Στα 35 όμως...
δεν ξέρω αν είναι οπως τα λες, αλλά στην αθήνα βλέπω ωραιότατα μπαράκια που παίζουν μπάλα ολες οι ηλικίες...
Αν είσαι σε μόνιμη σχέση έχεις πολύ λίγο ελεύθερο χρόνο να ξεμυτίσεις και αυτός μπορεί να είναι σε άκυρη ώρα, πχ πρωί. Οπότε μπαράκια και λοιπά αποκλείονται.
Επίσης μια επαγγελματίας δέν θα σε παίρνει τηλέφωνα ούτε θα σου μιλήσει αν σε συναντήσει τυχαία στο δρόμο με τη γυναίκα σου
Και με την επαγγελματία θα κάνεις πράγματα που η σύντροφός σου και οι πιό πολλές γυναίκες εκεί έξω δέν κάνουν.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αν είσαι σε μόνιμη σχέση έχεις πολύ λίγο ελεύθερο χρόνο να ξεμυτίσεις και αυτός μπορεί να είναι σε άκυρη ώρα, πχ πρωί. Οπότε μπαράκια και λοιπά αποκλείονται.
Επίσης μια επαγγελματίας δέν θα σε παίρνει τηλέφωνα ούτε θα σου μιλήσει αν σε συναντήσει τυχαία στο δρόμο με τη γυναίκα σου
Και με την επαγγελματία θα κάνεις πράγματα που η σύντροφός σου και οι πιό πολλές γυναίκες εκεί έξω δέν κάνουν.
- αν θες σώνει και καλά να ξενοπηδήξεις το κάνεις , και ο μεν και ο δε...
- μπορείς να είσαι πιο ξεκάθαρος με το ξενοπήδημα (είμαι παντρεμένος , κλπ κλπ ) , μπορείς να βάλεις την εφαρμογή μπλακλιστ στο μηλόφωνο
- αν η γυναίκα δεν κάνει κάτι ,είναι γιατί κάποιος δεν της το έχει μάθει , άρα ή της το μαθαίνεις αν το ξέρεις (αν όχι καθεσαι στα αυγά σου γιατί μάλλον είσαι μπαγλαμάς) , είτε απλά δεν κάνει για εσένα και εσύ για αυτήν ... δεν υπάρχουν γυναίκες που δεν κάνουν πράγματα, υπάρχουν αντρες που δεν ξέρουν να τους δημιουργήσουν προδιάθεση
γενικά δεν κατακρίνω το ξενοπήδημα , το κάνω (χωρίς να το περιφανεύομαι ) γιατί αφενώς οι ορμόνες μου βαράνε κόκκινο και αφετέρο γιατι ΜΠΟΡΩ λόγω ηλικίας , δεν έχω στεφάνι κλπ κλπ...
-
Φυσικά, δεν θα πρέπει να δημιουργεί στους ίδιους πελάτες κανένα θέμα το να πληρώνει η γυναίκα τους κάποιο χαρισματικό νέο για να τις κάνει να νιώσουν πράγματα που δεν καταφέρνουν οι ίδιοι (ίσως γιατί δεν θέλουν, ίσως γιατί δεν μπορούν).
-
Ε νταξ, δε ζηταμε και λεφτα για τετοια
-
Εν τω μεταξύ παω στοίχημα οτι όσοι με ξέρουν (την δουλειά μου) θα πιστεύουν οτι τις ξερω
ΟΧΙ οι ¨δικές μου¨ δεν έχουν καμία σχέση με αυτές! -
Ε νταξ, δε ζηταμε και λεφτα για τετοιαΜιλήσαμε για χαρισματικούς νέους.
Οι υπόλοιποι μάλλον συνεισφέρετε στο οικογενειακό εισόδημα. Δεν είναι κακό. -
Προσεχτε γιατι δε θελει και τπτ φοβερα χαρισματα :shify:
-
Ξέρουμε, ξέρουμε.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εν τω μεταξύ παω στοίχημα οτι όσοι με ξέρουν (την δουλειά μου) θα πιστεύουν οτι τις ξερω
ΟΧΙ οι ¨δικές μου¨ δεν έχουν καμία σχέση με αυτές!οχι ακομη αλλα που ξερουμε οτι εσυ δεν εισαι ο νταβας?
-
Αν ήμουν ο νταβάς, θα ήμουν στην βουλή...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Αν ήμουν ο νταβάς, θα ήμουν στην βουλή...σου αρεσει να εισαι incognito εσυ σε ξερουμε
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Αν ήμουν ο νταβάς, θα ήμουν στην βουλή...
σου αρεσει να εισαι incognito εσυ σε ξερουμε
Αυτό ξανα πες το...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
- Λάθος thread;
- Οι τιμές είναι με ΦΠΑ ή χωρίς;
-
- σωστά το έβαλε
- Δεν θα τα χαλάσουμε εκεί
Ιεροδουλες ,πορνεια ,Aids κλπ (διασπαση απο αλλα θεματα)