-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:inlove:
Εγκρινεις ε;
Εγω νομιζα οτι θα λεγατε το Up! που τα κανει ολα.
Τωρα τρολαρεις!!
Αν έχουμε το 1,8 ρε γμτ θα προκαλούμε, θα μας λένε ότι είμαστε υπερβολικά σπορ κλπ. Θα χρειαστεί να συμβιβαστούμε με το 1,6.
-
δυσκολη επιλογη
ναι μεν το up με το σουπερ ντουπερ ανακλινομενο καθισμα θα χωραει περισσοτερες βαλιτσες ( )
απο την αλλη το mazda 6 θα ειναι φτηνοτερο καθοτι δεν θα χρειαζεσαι θωρακιση -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
απο την αλλη το mazda 6 θα ειναι φτηνοτερο καθοτι δεν θα χρειαζεσαι θωρακιση
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αμύνεσθε περί πάρτης!
Η πρώτη νομοθετική πράξη που θα κάνω είναι να ορίζεται ΥΠ.Ε.ΘΑ. ο εκάστοτε εν ενεργεία Α/Γ.Ε.ΕΘ.Α και ας φωνάζουν οι συνάδελφοι υπουργοί.
Εγώ, ο dbekos, ο stam69 και ο cabala10 θα κάνουμε απλά εθιμοτυπικές επισκέψεις ως εκπρόσωποι της κυβέρνησης και βόλτες/βολές με αεροπλάνα, άρματα και βαπόρια.
Ευχαριστώ για την πρόσκληση, αλλά..... λυπάμαι, καθυστερήσατε, οπότε 'κατετάγην' αλλού.
Αλλωστε, είστε εκπρόθεσμοι.
Την Παρασκευή 20 Απριλίου 18:00, έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της 6ης Μαίου.Ισως να νομίζατε ότι αστειευόμουν, αλλά .... δέν !
Ρίξτε μιά ματιά στούς υποψηφίους Ένωσης Κεντρώων Ν. Ευβοίας , και ......
Εύχομαι στο νεοσύστατο κόμμα σας καλή επιτυχία και ....η συνέχεια στα έδρανα της Βουλής !
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Ρίξτε μιά ματιά στούς υποψηφίους Ένωσης Κεντρώων Ν. Ευβοίας , και ......
Για κάνα ρουσφετάκι στο Μαρμάρι Ευβοίας σε σένα απευθύνομαι?
-
λοιπον αυτα που ξερατε θα αλλαξουν
10 στρατοπεδα θα μεινουν το πολυ , πιο διαφανεις διαγωνισμοι και πολλα αλλα..
επισης κομμενες μαχαιρι οι διαφορες παροχες προς διαφορους , καλυτερη εκπαιδευση των απλων στρατιωτων και στελεχων και πηξιμο για ολους
οι βολτες κομμενες
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
λοιπον αυτα που ξερατε θα αλλαξουν10 στρατοπεδα θα μεινουν το πολυ , πιο διαφανεις διαγωνισμοι και πολλα αλλα..
επισης κομμενες μαχαιρι οι διαφορες παροχες προς διαφορους , καλυτερη εκπαιδευση των απλων στρατιωτων και στελεχων και πηξιμο για ολους
οι βολτες κομμενες
εγω θελω να πηγαινω μονο στις ορκομωσιες
-
με αρμα? δεν προβλεπται , αμα θες καμια καναδεζα (ολοι μαζι πισω) κατι γινεται
δεν εχουμε λεφτα για πετρελαια -
Εγώ (ίσως μαζί με τον cpp) θα ήθελα να είμαι διαχειριστής Δημόσιου Χρέους και Περιουσίας. Θα προσθέσω αξία στην οικονομία. Τα υπουργεία να μου λείπουν.
-
Εμενα θελω, μαζι με την ομαδα των πινακιδων, να μας αναθεσετε το Υπουργειο Μεταφορων(αντε μπας ασχοληθουμε λιγο με τις πινακιδες εκτος σειρας και τα χαρτια στη Θεσσαλονικη !)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
με αρμα? δεν προβλεπται , αμα θες καμια καναδεζα (ολοι μαζι πισω) κατι γινεται
δεν εχουμε λεφτα για πετρελαιαθα πεσω με στυλ απο ελικοπτερο
-
Διορισμένος πρωθυπουργός κοινής αποδοχής ο τραπεζίτης της γκόλντμαν σαξ και γνωστός γερμανοτσολιάς** j.marr**.
-
ξεχασαμε τον tryphon
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Διορισμένος πρωθυπουργός κοινής αποδοχής ο τραπεζίτης της γκόλντμαν σαξ και γνωστός γερμανοτσολιάς** j.marr**.Φήμες λένε ότι ο j.marr δεν ενδιαφέρεται πλέον, γιατί ζήλεψε τη δόξα (και τις βιζιτούδες) του 'μην στρώσεις καν' και θα κατέβει για υποψήφιος του ΔΝΤ ('Δε Νομίζω Τάκη').
Άλλωστε οι ίδιοι αυτοί που τον καλέσανε στην Ελλάδα, τον έχουν τόσο καιρό στο περίμενε και δεν τον έχουν πάρει ένα τηλέφωνο, και την ίδια στιγμή κυκλοφορούν ως φαβορί διάφορα άλλα ονόματα όπως του Πετσάλνικου. -
Για αμαξι που ρωτατε εχει ηδη κανονιστει
Σας παρουσιαζω το μομπιλο υπουργικο συμβουλιο ,καιει μονο 100 οκτάνιων και εχει προβλεφθει τρυπα στο ρεζεβουάρ για ακομα μεγαλυτερη καταναλωση
Λειπουν μονο τα κοριτσια,θα πρεπει πρωτα να βγει το ΦΕΚ προσληψης βλεπετε -
ο vespas θα κανει το casting για τις κοπελες
-
Όχι, ευχαριστούμε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι, ευχαριστούμε.εσυ ξερουμε τι θα φερεις
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Διορισμένος πρωθυπουργός κοινής αποδοχής ο τραπεζίτης της γκόλντμαν σαξ και γνωστός γερμανοτσολιάς** j.marr**.Υπουργείο Εξαγορών & Συγχωνεύσεων (κάτι αντίστοιχο με ΥπΕξ αλλά με εξτρα prestige)
-
Ωραίο θεματάκι, ανάλαφρο....!! Μπραβο σε όλους....!
@dbekos....
Eγω πάντως, στο Ν.Λάρισας στη λίστα που ποστάρισες, της υποψήφιας Νο3, της έριχνα μία.... ψήφο, χαλαρά...!!!
Εκλογές 2012: Κατεβαίνει το 4T Forum! [Διάσπαση]