-
Εγω εχοντας κανει 9658 τοστ θελω να μου δωσετε ενα βενζιναδικο...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Εγω εχοντας κανει 9658 τοστ θελω να μου δωσετε ενα βενζιναδικο...Με τόσα τοστ μάλλον για το υπουργείο (ανθ-)υγείας προορίζεσαι...
-
Δώστε μου μία θέση από 6 αντιπροέδρους (φτωχοί είμαστε? ) ή τη θέση του επιτίμου και είμαι καλυμμένος
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Εγω εχοντας κανει 9658 τοστ θελω να μου δωσετε ενα βενζιναδικο...Λυπαμαι αλλα εχεις 9659
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Λυπαμαι αλλα εχεις 9659
Enough talking!Οταν φτασω τα 10.000 θα ζητησω συνεργειο δε σε συμφερει...
Με τόσα τοστ μάλλον για το υπουργείο (ανθ-)υγείας προορίζεσαι...
Θα τη καλυψω και αυτη εαν χρειαστει.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Συνιστώμενη σύνθεση:
Πρόεδρος: italakias (επειδή θέλουμε να ενισχύσουμε το λαϊκό-πατριωτικό προφίλ), συζητάμε και την εναλλακτική του Βαμβακάρη στο visual του κόμματος.Αντιπρόεδρος: koutsan (για λίγες και εκλεκτές εμφανίσεις-δόσεις σοφίας)
Τομεάρχης οικονομικών: cpp (αν και έχασε λεφτά στα ομόλογα)
Τομεάρχης εθνικής άμυνας: REALZEUS με υποτομεάρχη cabala
Τομεάρχης εσωτερικών και εργασίας: manosk (θα στρώσετε κώλο όχι αστεία )
Τομεάρχης ανάπτυξης: Tiger
Τομεάρχης (της) δικαιοσύνης (ήλιε νοητέ): Μιτζάκωβος (αντικατάσταση των ΜΑΤ με επίλεκτο σώμα κουκουλοφόρων)
Τομεάρχης αγροτικής ανάπτυξης: ililias
Τομεάρχης υγείας: Peter Pan με υποτομεάρχη τον Captain Hook
Τομεάρχης πολιτισμού: Ernani (υποχρεωτικό μάθημα η κλασσική μουσική από Α' Δημοτικού)
Τομεάρχης εκπαίδευσης: Προφέσορας με υποτομεάρχη Asimov γιατί αν βγει τομεάρχης θα το κλείσει το μαγαζί
Τομεάρχης πετρελαίων (όταν βγουν): nass και Hannibal που ξέρουν πως φοριέται το τραπεζομάντηλο στο κεφάλι
Τομεάρχης μίρλας, παντογνωσίας και γενικών καθηκόντων: Έντης ο 147ας (page 3 με ξέκωλα στην εφημερίδα της κυβερνήσεως και κουπόνια για δωρεάν προϊόντα)EDIT ΠΟΥΣΤΗ MANOSK ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ...
Αμύνεσθε περί πάρτης!
Η πρώτη νομοθετική πράξη που θα κάνω είναι να ορίζεται ΥΠ.Ε.ΘΑ. ο εκάστοτε εν ενεργεία Α/Γ.Ε.ΕΘ.Α και ας φωνάζουν οι συνάδελφοι υπουργοί.
Εγώ, ο dbekos, ο stam69 και ο cabala10 θα κάνουμε απλά εθιμοτυπικές επισκέψεις ως εκπρόσωποι της κυβέρνησης και βόλτες/βολές με αεροπλάνα, άρματα και βαπόρια.
-
Εμένα τα κυλικεία θα μου τα δώσετε?
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Εμένα τα κυλικεία θα μου τα δώσετε?Tά'χεις!
-
Εμένα τα κυλικεία θα μου τα δώσετε?Αν ειναι για το καλο του σοσιαλισμου, ναι.
Σου στελνω με πμ τον τραπεζικο μου λογαριασμο -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εμένα τα κυλικεία θα μου τα δώσετε?
Αν ειναι για το καλο του σοσιαλισμου, ναι.
Σου στελνω με πμ τον τραπεζικο μου λογαριασμοΚύριος....έχουν προλάβει άλλοι. Δες πιο πάνω!
Άλλωστε αν κρίνω από τα λεγόμενα σου, είσαι κατάσκοπος του Πασόκ.... -
Για κάθε ενδεχόμενο στείλε και τους λογαριασμούς της αδελφής και του θείου της συζύγου σου
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Για κάθε ενδεχόμενο στείλε και τους λογαριασμούς της αδελφής και του θείου της συζύγου σουWhatever it takes για να ανακουφιστουν τα λαϊκα στρωματα
-
Ένας ένας κύριοι, όλοι θα... πάρετε.
Άλλωστε 2-3 είναι το μίνιμουμ, μπορώ και παραπάνω. Υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από τον αγώνα για σίτιση του σκληρά εργαζόμενου λαού των υπουργείων μας? -
Άλλωστε 2-3 είναι το μίνιμουμ, μπορώ και παραπάνω. **Υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από τον αγώνα για σίτιση του σκληρά εργαζόμενου λαού των υπουργείων μας? **'Ετσι μπράβο....είσαι πραγματικός πατριώτης.
-
Άλλωστε 2-3 είναι το μίνιμουμ, μπορώ και παραπάνω. Υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από τον αγώνα για σίτιση του σκληρά εργαζόμενου λαού των υπουργείων μας?Πρεπει να μιλησουμε για την σιτιση των στρατοπεδων μας,ο φανταρος χρειαζεται σολωμο και χαβιαρι με γαλλικη σαμπάνια,σε οτι αφορα το κοστος σιτισης τουλαχιστον
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ως τομεάρχης πολιτισμού, ορίζω τον taurus υποτομεάρχη αρμόδιο σε θέματα αθλητισμού, για να πάψει να παραπονιέται στο μπασκετοτοπικό.Στο πρώτο ντέρμπι των αιωνίων, θα ορίσω διαιτητη τον... Νάκιτς.
-
επανασυσταση της ΜΟΜΑ και εγω γενικος υπευθυνος
θα την εξοπλισω με τα καλητερα μηχανηματα και εκτος τον αλλον θα φτιαξω δρομους, κυριος στροφοδιαδρομες
-
Είπαμε, το ΥΠΕΧΩΔΕ το έχω καβατζώσει, τη χάραξη θα την κάνω εγώ.
Και επειδή είμαι αντικειμενικός θα την κάνω έτσι που να βολεύει τα σαξόραλλα.
-
Υπουργός μεταφορών Thomas_C200D.
-
Aντιπροεδρο κυβερνησης Γρηγοριο Κικιζα.Αλλιως δε σας ψηφιζω.
Εκλογές 2012: Κατεβαίνει το 4T Forum! [Διάσπαση]