-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για τα οικονομικα δεν μας λετε οι υποψηφιοι ομως!!! Μισθοι, συνταξεις, λαδακια κλπ. :mad:
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Θα χρειαστεί μια λογική εσωτερική υποτίμηση.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Για τα οικονομικα δεν μας λετε οι υποψηφιοι ομως!!! Μισθοι, συνταξεις, λαδακια κλπ. :mad:Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Απελευθερωση ολων των κλειστων επαγγελματων άμεσα...καθε αμοιβη θα ειναι διαπραγματεύσιμη
-
we are hungry.........we are ready to eat all the foods..........we are 4TFgolden spoons.........
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ως διοικητής της ΕΥΠ θα σας αφήσω να κάνετε ότι θέλετε .......με το ανάλογο ποσό φυσικά ...
ποσο παει το βαλιτσακι
Ανάλογα τι μπιζνα θα κάνεις . Κρίση υπάρχει και στους ''κοριούς'' .Οι ρουφιάνοι θέλουν περισσότερα . Άντε να πούμε ενα πάγκο super market σε pampers.
Ότι σας δίνει η ΕΥΠ, σας το δίνει το ΓΕΕΘΑ 1000 Ευρώ φτηνότερα.
Ανταγωνισμός!
απο το γεεθα θελουμε πιο πολλες c cup εποπινες
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για τα οικονομικα δεν μας λετε οι υποψηφιοι ομως!!! Μισθοι, συνταξεις, λαδακια κλπ. :mad:
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Θα χρειαστεί μια λογική εσωτερική υποτίμηση.
Σαν πρώην καλοπληρωμένος Δημόσιος Υπαλληλος ... εκει θα φτασω! Μαλλον έτσι θα ειναι το νεο μου κινητό ΜΥ2012 και το τωρινο ... DESIRE θα ειναι!!!
-
οι υπουργοι μτχ νοκια οι αλλοι κινεζιες και πολυ σας ειναι
-
Σαν Υπουργος Μεταφορων θελω κατι καλο, εγω εδωσα μερκ στους συναδελφους υπουργους, απο το ΥΠΕΘΑ θελω Εποπινες σπεσιαλ!!!
-
Εγώ δε θέλω υπουργείο.
Κάντε με Γενικό Γραμματέα...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Εγώ δε θέλω υπουργείο.Κάντε με Γενικό Γραμματέα...
Γ.Γ στο ΥΠΜΕ??
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εγώ δε θέλω υπουργείο.
Γ.Γ στο ΥΠΜΕ??
Προτιμώ το 'Πολιτισμού' , αλλά όλα καλοδεχούμενα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εγώ δε θέλω υπουργείο.
Γ.Γ στο ΥΠΜΕ??
στο ΙΓΜΕ καλυτερα
-
Καλα αφου αρνηθηκες θα προσλαβω Ορεστη, τοσο καιρο κατι θα εμαθε στα οικονομικα απο μενα
-
Δεν θέλω υπουργείο, αναθέστε μου ένα από τα παρακάτω (αν γίνεται, κ τα 2):
- Τον έλεγχο της αγροτικής παραγωγής (ιδιώτες, συνεταιρισμούς, παραγωγούς, εμπόρους)
- Την κατάρτηση του φορολογικού Νομοσχεδίου (ένα, για τα επόμενα 20 χρόνια)
κ βάλτε έναν γαμάτο τύπο στον τουρισμό, να σας πω εγώ για πότε βγαίνει το Ελ των μόλις 10 εκ ψυχών από την τρύπα...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Δεν θέλω υπουργείο, αναθέστε μου ένα από τα παρακάτω (αν γίνεται, κ τα 2):1. Τον έλεγχο της αγροτικής παραγωγής (ιδιώτες, συνεταιρισμούς, παραγωγούς, εμπόρους)
2. Την κατάρτηση του φορολογικού Νομοσχεδίου (ένα, για τα επόμενα 20 χρόνια)κ βάλτε έναν γαμάτο τύπο στον τουρισμό, να σας πω εγώ για πότε βγαίνει το Ελ των μόλις 10 εκ ψυχών από την τρύπα...
Α, εσυ τιποτα δεν ζητας , απλα να σου παραδωσουμε ολη την αγροτια σιδηροδέσμια
Αλλα πιστευω θα τα βρουμε...αν εισαι διατεθειμενος να αγωνιστεις για τον σοσιαλισμοΓια το φορολογικο νομοσχεδιο θα πρεπει να περιμενεις μεχρι το 2030,νωριτερα δεν θελει να φυγει η τροικα,της αρεσει εδω.
Οσο για τον γαματο τυπο, θα πρεπει να γινεις πιο σαφης,κατι σαν τον Μπερλουσκονι;
-
Αυτός είναι γαμίκος όχι γαμάτος..
-
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Α, εσυ τιποτα δεν ζητας , απλα να σου παραδωσουμε ολη την αγροτια σιδηροδέσμια
Αλλα πιστευω θα τα βρουμε...αν εισαι διατεθειμενος να αγωνιστεις για τον σοσιαλισμοΣοσιαλ...τι? Τι είναι αυτό?
Όχι, δεν θέλω την αγροτιά δεμένη, την θέλω να ξέρει τι κάνει.Για το φορολογικο νομοσχεδιο θα πρεπει να περιμενεις μεχρι το 2030,νωριτερα δεν θελει να φυγει η τροικα,της αρεσει εδω.
Άμα είναι να κατεβάσουμε κυβέρνηση, η τρόικα θα φύγει με τη μία κ το φορολογικό νομοσχέδιο θα ετοιμαστεί σε χρόνο ρεκόρ. Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας.
Οσο για τον γαματο τυπο, θα πρεπει να γινεις πιο σαφης,κατι σαν τον Μπερλουσκονι;
Όχι, κάποιον που να μην καταλαβαίνει τομπούτσο του. Πχ ο koutsan κάνει, ο Asimov όχι, ιφ γιου νόου γουάτ άι μίιν.
ΥΓ. Έγραψα την κατάρτιση με η...
-
Ο κουτσαν είναι τραπεζίτης. Τραιλάτεραλ .
Εκλογές 2012: Κατεβαίνει το 4T Forum! [Διάσπαση]