-
Τον εβγαλε στο RS500 αλλα δεν εχει σχεση με το θεμα μιας και ο φιλος ψαχνει για mk1 rs.
-
Ποια τέλη και πινακίδες; Δεν παίζουν αυτά στην παρούσα φάση. Η όλη κίνηση γίνεται με το σκεπτικό ότι υπάρχει το τρέιλερ, το αυτοκίνητο για να το ρυμουλκήσει και ότι δεν υπάρχει νομικό πρόβλημα για τη μεταφορά του αυτοκινήτου. Το τελευταίο δεν είναι και σίγουρο, το ψάχνω αυτή τη στιγμή. Υπάρχει το αρχικό κεφάλαιο για την αγορά και η δυνατότητα για κάποια ετήσια έξοδα για να κάνουμε την πλάκα μας (για βενζίνη, λάστιχα, τακάκια κτλ). Αν όμως πάμε σε 660 τέλη για δίλιτρο + έκτακτη εισφορά + ασφάλεια + τεκμήρια + δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο) τότε είναι 2.000 πριν καν το κουνήσουμε. Όχι, έτσι δε γίνεται δουλειά, γιατί προσθέτοντας και όλα τα άλλα θα ξεπεράσουμε κατά πολύ το μπάτζετ. Οι πινακίδες θα κατατεθούν και θα κυκλοφορεί μόνο σε πίστα.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Το type R παίρνει αναβάθμιση ο κινητήρας αλλά θα κοστίσει . Είναι όμως σχετικά κατάλληλο για στήσιμο.
Στον αντίποδα το RS έχει τα άλογα και παίρνει φθηνή αναβάθμιση. Φοράει τον καλό Τ5 της Volvo χωρίς ουσιαστικά προβλήματα.
Καλή λύση είναι και το ST που πάει εύκολα στα 260hp μόνο με πρόγραμμα αλλά δεν έχει τα περιφερειακά του RS που θα πρέπει να τα πληρώσεις. Επιπλέον θέλει ένα μπλοκέ εμπρός.Η συζήτηση ήταν για το RS Mk1.
-
Ο χρήστης trader έγραψε:
Οι πινακίδες θα κατατεθούν και θα κυκλοφορεί μόνο σε πίστα.Aυτό από όσο ξέρω δεν γίνεται.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Οι πινακίδες θα κατατεθούν και θα κυκλοφορεί μόνο σε πίστα.
Aυτό από όσο ξέρω δεν γίνεται.
Άνετα γίνεται!
-
Ο χρήστης trader έγραψε:
Ποια τέλη και πινακίδες; Δεν παίζουν αυτά στην παρούσα φάση. Η όλη κίνηση γίνεται με το σκεπτικό ότι υπάρχει το τρέιλερ, το αυτοκίνητο για να το ρυμουλκήσει και ότι δεν υπάρχει νομικό πρόβλημα για τη μεταφορά του αυτοκινήτου. Το τελευταίο δεν είναι και σίγουρο, το ψάχνω αυτή τη στιγμή.Εν γένει δεν επιτρέπεται σε ΙΧ να ρυμουλκεί τρέιλερ με άλλο αυτοκίνητο. Αν έχεις όρεξη (30 σελίδες) διάβασε το θέμα Μεταφορά αγωνιστικών αυτοκινήτων στους 'Ελληνικούς αγώνες'.
-
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=9&t=50792#p2489488
Αντε, καλοτάξιδο
-
Ο χρήστης trader έγραψε:
Για πίσω κίνηση η ιδανική επιλογή είναι η Elise, αλλά εδώ κι αν υπάρχουν θέματα στον κινητήρα και ακριβή συντήρηση. Έχω μπλέξει με το γνωστό κύκλωμα συνεργείων Lotus παλαιότερα και δεν πρόκειται να το ξανακάνω.Καμία σχέση, όποιος στο είπε είναι άσχετος.....
Δεν υπάρχει πιο φτηνό αυτοκίνητο σε σέρβις, κινητήρας σκυλί εάν αλλάξεις 1-2 πράγματα και γενικά τρώει (το αυτοκίνητο και τα αναλώσιμα) την λιγότερη ταλαιπώριση από οποιοδήποτε άλλο....Το ΜΟΝΟ ακριβό πράγμα είναι τα clams....
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Το ΜΟΝΟ ακριβό πράγμα είναι τα clams....Ακρίβυναν τόσο τα μύδια;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το ΜΟΝΟ ακριβό πράγμα είναι τα clams....
Ακρίβυναν τόσο τα μύδια;
Είναι επειδή είναι Ατλαντικού. Μετά την Φουκουσίμα ανέβηκαν οι τιμές καθώς Ειρηνικού δεν παίρνει κανείς πλέον
-
@skous εν τελει τη δικια σου την εδωσες...?
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
@skous εν τελει τη δικια σου την εδωσες...?Εδώ και 3 εβδομάδες 'βολοδέρνει' στην Nordschleife στα χέρια του νέου τυχερού
Ford Focus RS