-
Τι γίνεται ρε παιδιά με το νέο chevrolet aveo; Έχω διαβάσει 3-4 διαφορετικές κριτικές που το αποθεώνουν.
- Πρώτο στην ασφάλεια στο euroncap.
- Κινητήρας diesel 1.3 95ps χωρίς τέλη κυκλοφορίας.
- 21kgm ροπής από τις 1750 στροφές.
- Μεγάλοι χώροι και εξοπλιστικά φορτωμένο.
Κανείς δεν γράφει για μειονεκτήματα. Θα με βοηθήσει κάποιος να τα βρω;
-
Τι γίνεται ρε παιδιά με το νέο chevrolet aveo; Έχω διαβάσει 3-4 διαφορετικές κριτικές που το αποθεώνουν.
-
-
Ο χρήστης serlock έγραψε:
Τι γίνεται ρε παιδιά με το νέο chevrolet aveo; Έχω διαβάσει 3-4 διαφορετικές κριτικές που το αποθεώνουν.- Πρώτο στην ασφάλεια στο euroncap.
Είναι από τις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες προτάσεις για ντίζελ αυτη τη στιγμή με αυτά τα χρήματα(περίπου 15000€ για την πλούσια ltz) .Πάντως τέλη πληρώνει το 95άρη,έστω και 95-100€.Το μοτέρ είναι το γνωστό multijet 2 που μπαίνει και στα fiat-lancia-alfa αλλά και στο opel corsa.Βεβαια εδώ είναι πιο δυνατό ακόμα λίγο(21,4 ροπή αντί 19,3 του corsa και μάλιστα με 6άρι σασμάν άρα καλύτερες ρεπριζ το αβέο,ενώ τα corsa-punto έχουν 5άρι).Πολύ καλή περίπτωση το sedan aveo 1.3 που έχει και 510 λίτρα πορτ παγκαζ.Στα μειονεκτήματα θα έλεγα την κακή-ψηλή θέση οδήγησης αν είσαι ψηλός,τα φτηνά στην όψη πλαστικά(αν και με προσεγμένη συναρμογή από ότι λένε),και το μέτριο πρεστίζ της φίρμας.Κατα τα άλλα είναι άψογο και πολύ ασφαλές.Προχώρα αν σε ενδιαφέρει Εναλλακτικά κοίτα και για τη citroen c4 1.6 hdi(αν σε ενδιαφέρουν οι χώροι και η ποιοτητα κατασκευής) που τη δίνουν τσάμπα πραγματικά με τις εκπτώσεις(γύρω στα 14-15000€ με τα 92 άλογα και με 16500€ περίπου το δυνατό 112 hdi attraction) Ή και το c3 1.6 hdi eco chic χωρίς τέλη και με πλούσιο εξοπλισμό(και πανοραμικό παρμπρίζ ).
-
Όντως αυτό με τη φίρμα το σκέφτηκα. Αν έχει κάποιος άποψη για τη chevrolet (αξιοπιστία αυτοκινήτων, εγγυήσεις, service) ας τη γράψει.
Προσωπικά δεν μου αρέσει το sedan καθόλου όπως το είδα.
Διάβασα πως θα υπάρχουν 2 εκδόσεις, εκ των οποίων στην μία δεν θα υπάρχουν τέλη κυκλοφορίας. Για να δούμε...
-
Έχετε απόλυτο δίκιο...Τι ''πρεστίζ'' θα μπορούσε να έχει μια φίρμα που παράγει επί 100+ χρόνια, αυτοκίνητα όπως τα παρακάτω.
Άσε που θα είσαι αναγκασμένος το αυτοκίνητο σου να φέρει το ίδιο σήμα με το παραπάνω!!! Αίσχος !!!
-
Όντως αυτό με τη φίρμα το σκέφτηκα. Αν έχει κάποιος άποψη για τη chevrolet (αξιοπιστία αυτοκινήτων, εγγυήσεις, service) ας τη γράψει.Προσωπικά δεν μου αρέσει το sedan καθόλου όπως το είδα.
Διάβασα πως θα υπάρχουν 2 εκδόσεις, εκ των οποίων στην μία δεν θα υπάρχουν τέλη κυκλοφορίας. Για να δούμε...
Τέλη δεν θα πληρώνει η μικρή έκδοση 1.3 των 75 ίππων(δεν ξέρω αν την φέρνουν κιόλας εδώ,έχει και 5άρι σασμάν αντί 6άρι της 95άρας),που όμως θα είναι σχετικά αργή.Εγγύηση η chevrolet δίνει 3 χρόνια,από τιμές σέρβις και αξιοπιστία γενικά καλά λογια ακούγονται δεν θα σε προβληματίσει κάτι.Το 5-θυρο aveo είναι πιο όμορφο και δυναμικό,απλά το sedan μπορεί να παίξει πιο καλά το ρόλο του οικογενειακού-εργαλείο.Στο 5-θυρο δεν μου άρεσε και το τεράστιο βάθος του ταμπλού ,νομίζω στο σεντάν δεν υπάρχει σε τόσο βαθμό αυτό το πρόβλημα.Οσον αφορά το κύρος το aveo δεν γίνεται να έχει την ίδια αποδοχή-ευκολη μεταπώληση όπως έχουν για παράδειγμα πιο γνωστά-καταξιωμένα στην ελληνική αγορά σαν το yaris,polo,fiesta,corsa .Aλλα αν σου αρέσει σαν επιλογή προχώρα,άλλωστε σε αυτά τα χρήματα είναι από τις καλύτερες επιλογές σαν ντίζελ και μόνο(μιλάω για την καλή έκδοση πάντα των 95 ίππων).
-
Μή βιάζεστε, ας φέρουν πρώτα το αυτοκίνητο, το βλέπετε, το οδηγείτε
και μετά το συγκρίνετε...
Είδατε τι έγινε με το RIO Diesel ?
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=50469&start=15 -
Και για του λόγου το αληθές, σύμφωνα με το http://www.chevrolet.gr , το AVEO Diesel (5θυρο παρουσιάζουν προς το παρόν) θα είναι διαθέσιμο στα 'τέλη Φθινοπώρου' δηλαδή Χειμώνα...
Για το 4θυρο βλέπουμε...
-
Ο χρήστης Pavlov's Dog έγραψε:
Και για του λόγου το αληθές, σύμφωνα με το http://www.chevrolet.gr , το AVEO Diesel (5θυρο παρουσιάζουν προς το παρόν) θα είναι διαθέσιμο στα 'τέλη Φθινοπώρου' δηλαδή Χειμώνα...Για το 4θυρο βλέπουμε...
Όντως...Κρίμα!
-
Και για του λόγου το αληθές, σύμφωνα με το http://www.chevrolet.gr , το AVEO Diesel (5θυρο παρουσιάζουν προς το παρόν) θα είναι διαθέσιμο στα 'τέλη Φθινοπώρου' δηλαδή Χειμώνα...
Για το 4θυρο βλέπουμε...
Όντως...Κρίμα!
αμάξια έχουν έρθει κ υπάρχουν στις εκθέσεις (το ντραιβ αυτου το μήνα κάνει κ τεστ), οι 4 τροχοι ΜΑΛΛΟΝ θα έχουν στο τευχος του επομενου μήνα. Υπήρχαν κ ετοιμοπαράδοτα. στην σεβρολετ μου είπαν όμως πως τώρα έχει μόνο με παραγγελία κ 2-3 μήνες αναμονή (άρα μάλλον είχαν φέρει πολύ λίγα ) γιατί το μοντέλο πουλάει πολύ καλά (εκτός Ελλάδας προφανώς) κ το εργοστάσιο έχει πρόβλημα παραδοσεων.
Αυτά με κάθε επιφύλαξη, αφού μου τα είπε (φιλικότατος κ εξυπηρετικός) πωλητής στα κεντρικά της σεβρολετ -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Για το 4θυρο βλέπουμε...
Όντως...Κρίμα!
αμάξια έχουν έρθει κ υπάρχουν στις εκθέσεις (το ντραιβ αυτου το μήνα κάνει κ τεστ), οι 4 τροχοι ΜΑΛΛΟΝ θα έχουν στο τευχος του επομενου μήνα. Υπήρχαν κ ετοιμοπαράδοτα. στην σεβρολετ μου είπαν όμως πως τώρα έχει μόνο με παραγγελία κ 2-3 μήνες αναμονή (άρα μάλλον είχαν φέρει πολύ λίγα ) γιατί το μοντέλο πουλάει πολύ καλά (εκτός Ελλάδας προφανώς) κ το εργοστάσιο έχει πρόβλημα παραδοσεων.
Αυτά με κάθε επιφύλαξη, αφού μου τα είπε (φιλικότατος κ εξυπηρετικός) πωλητής στα κεντρικά της σεβρολετΑυτό ισχύει για άλλες εκδόσεις, εδώ μιλάμε για το Diesel.To diesel έρχεται τέλος Φθινοπώρου όπως υπάρχει στην επίσημη ανακοίνωση (και καρατσεκαρισμένο από τους ίδιους).
Το πρόβλημα δεν είναι μόνο το εργαστάσιο, είναι και η κατάσταση στην Ελλάδα... -
Το Drive τότε γιατί έχει δοκιμή το ντίζελ Aveo? Σεντάν όμως.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το Drive τότε γιατί έχει δοκιμή το ντίζελ Aveo? Σεντάν όμως.Δεν έχω δει το περιοδικό, ίσως είναι test σε ξένη χώρα. Αλλά και αν είναι εδώ, δεν σημαίνει ότι αρχίζει και η εμπορική του διάθεση.
Επίσης, όλοι εύχονται να είχε έρθει όλη η γκάμα του AVEO, περισσότερο δε το Diesel, γιατί έτσι αυξάνονται οι επιλογές και ο ανταγωνισμός.
Αν το δει κάποιος στη Θεσσαλονίκη, ας σφυρίξει, να το δούμε κι εμείς
Μάλλον όμως ισχύουν αυτά που είπα... -
για το ντιζελ λεω και εγω.
πήγες σε εκθεση κ σου ειπαν σεπτεμβριο? εμένα μου είπαν πως 2 με 3 μήνες αναμονή. άλλωστε υπάρχει ήδη στις εκθέσεις ΝΤΙΖΕΛ (στο μενίδι κ στα κεντρικά στο κηφισό)
το τεστ του ντραιβ κ στο οτομπιλντ είναι στην ελλαδα -
Ο χρήστης Pavlov's Dog έγραψε:
Το Drive τότε γιατί έχει δοκιμή το ντίζελ Aveo? Σεντάν όμως.
Δεν έχω δει το περιοδικό, ίσως είναι test σε ξένη χώρα. Αλλά και αν είναι εδώ, δεν σημαίνει ότι αρχίζει και η εμπορική του διάθεση.
Επίσης, όλοι εύχονται να είχε έρθει όλη η γκάμα του AVEO, περισσότερο δε το Diesel, γιατί έτσι αυξάνονται οι επιλογές και ο ανταγωνισμός.
Αν το δει κάποιος στη Θεσσαλονίκη, ας σφυρίξει, να το δούμε κι εμείς
Μάλλον όμως ισχύουν αυτά που είπα...Έχει ο Αντωνέλης-Ιορδανίδης diesel test drive...
-
ΟΚ, αυτό είναι ένα καλό νέο!
-
Καλησπέρα σε όλους. Πριν 2 μέρες πήγα στο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στην Κηφισία για το AVEO 1.3 Diesel sedan. Μπορώ να πω ότι μου άρεσε και μου φάνηκε καλή η τιμή του στην πλούσια έκδοση. Το μοτέρ είναι όντως το multijet ii της Fiat; Αν ναι είναι πολύ καλό. Ρωτάω γιατί είμαι μεταξύ PUNTO 2012 MJT 85 και AVEO 1.3 Diesel sedan. Δίνω ένα μικρό προβάδισμα στο AVEO λόγω χώρου αποσκευών αλλά με φοβίζει λίγο η CHEVROLET. Fiat είχα για χρόνια και δεν είχα ποτέ προβλήματα. Αν έχει κάποιος το AVEO Diesel ας πει εντυπώσεις
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ...ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΠΛΑ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ .ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝΕ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ.ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΠΡΟΛΑΒΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ.ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΕΝΤΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ,ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΡΣΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ..ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ ΚΑΙ Η ΕΚΔΟΣΗ LTZ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΛΗΡΕΣ.ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΑΛΛΑ Σ ΔΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΠΛΕΕΙ Κ Σ ΕΜΠΝΕΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝΤΕΧΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ.....ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ IGNIS SPORT 1500 6ΧΡΟΝΑΚΙΑ..ΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΟ ΚΑΙ ΨΗΛΟ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ Π ΕΧΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ.ΑΠΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΟΝΟ 2000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ Π ΕΙΧΑ Μ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΑΠΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ..ΜΙΚΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΧΕΙ 4.5 - 5 ΛΙΤΡΑ ΜΕΧΡΙ 140 ΜΕ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.ΝΟΜΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ.ΘΟΡΥΒΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΙΣΩΣ ΤΑ 17ΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΑ..ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΟΥ.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΕΠΙΑΣΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΕΚΤΗ 180..
ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΛΥΣΩ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΘΕΛΕΙ.. -
Για την εμπειρία σου δεν φέρνω αντίρρηση. Γι'αύτο είμαστε εδώ να εκθέτουμε απόψεις γι'αυτό που οδηγούμε.
Μόνο για το 1ο σημείο. 120 Aveo έχουν πουληθεί όλα κι όλα από την αρχή του 2012 μαζί με το 5θυρο, δηλαδή περίπου 25 το μήνα.
Αρα δεν είναι και τόσο ανάρπαστο το μοντέλο. Επιπλέον υπήρχε κόσμος που περίμενε από Νοέμβρη Δεκέμβρη παραγγελίες ανα τα διάφορα φόρουμ και παραλαμβάνει τώρα για το συγκεκριμένο μοντέλο. Κάτι που συμβαίνει και στο Rio diesel.
Δεν είναι κρυφό ότι πολλές κεντρικές αντιπροσωπείες δεν έχουνε ρευστότητα για να εκτελωνίσουν. Πόσο μάλλον τώρα που μετά τις εκλογές αναστείλλανε δραστηριότητες και οι τελευταίες εναπομείναντες τράπεζες εγγυήσεων για εισαγωγές.
Αν ήσουν τυχερός και βρήκες γρήγορα κομμάτι που να καλύπτει τις ανάγκες σου μια χαρά.
Chevrolet Aveo Diesel 1.3