-
Στο test της προηγούμενης σελίδας ίδιο βαθμό έχουν πάρει και τα 2.
Η σύγκριση με Ignis μόνο γέλιο φέρνει.
-
Μάλλον η chevrolet Ελλάς βαράει διάλυση*, από αύριο σε αύριο με πήγανε μια εβδομάδα σχεδόν για το test drive, κάθισα και σκέφτηκα ,τους παρακαλάω και με γράφουν, αύριο μεθαύριο τι υποστήριξη θα έχω , αγόρασα λοιπόν το yaris και τέρμα τα διλήμματα.
*πχ τα φώτα σβηστά στο χώρο έκθεσης στην Θεσσαλονίκη (ΔΕΗ ), δε πειράζει ,απόλαυσα τον υπέροχο γαλάζιο φωτισμό του ταμπλό ,μέχρι και τα χειριστήρια στο τιμόνι φωτίζονται ,στο yaris όχι
Καλοτάξιδοι όσοι έχετε aveo και μακάρι να μην αντιμετωπίσετε πρόβλημα με την υποστήριξη των αυτοκινήτων σας .
-
ευχαριστουμε κι εγω ελπιζω νμα μην εχουμε προβληματα...με το καλο κι εσυ το νεο τουτου !! καλα χιλιομετρα!!
-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Μάλλον η chevrolet Ελλάς βαράει διάλυση*, από αύριο σε αύριο με πήγανε μια εβδομάδα σχεδόν για το test drive, κάθισα και σκέφτηκα ,τους παρακαλάω και με γράφουν, αύριο μεθαύριο τι υποστήριξη θα έχω , αγόρασα λοιπόν το yaris και τέρμα τα διλήμματα.*πχ τα φώτα σβηστά στο χώρο έκθεσης στην Θεσσαλονίκη (ΔΕΗ ), δε πειράζει ,απόλαυσα τον υπέροχο γαλάζιο φωτισμό του ταμπλό ,μέχρι και τα χειριστήρια στο τιμόνι φωτίζονται ,στο yaris όχι
Καλοτάξιδοι όσοι έχετε aveo και μακάρι να μην αντιμετωπίσετε πρόβλημα με την υποστήριξη των αυτοκινήτων σας .
Εχεις ακουσει οτι η Σεβρολετ φευγει απο την Ευρώπη έτσι;Τι υποστήριξη περιμένεις;
-
Αυτο που εμαθα ειναι οτι οντως θα φυγει αλλα ολα τα ανταλλακτικα κτλ θα τα αναλαβει ενας megadealer για ολη την Ευρωπη με οτι αυτο συνεπαγεται.Προβλημα δεν θα υπαρχει δλδ
-
Εχει καποιος το βιβλιο κατασκευαστη γιa το eco ή γενικοτερα για τ νεο aveo;
-
kalispera..το εχω εγω ...το εχασες?
-
οταν το αγορασα πριν 3 βδομαδες μου ειπαν οτι δ τους το εχουν στειλει κ θελω να διαβασω καποια πραγματα για το αμαξι
-
kalotaxido.des to manual edw
http://www.chevrolet.gr/pdf/manuals/Ave ... _gr_el.pdf
Παρακαλώ γράφε στα Ελληνικά, όπως υπαγορεύει ο Κανονισμός. [Admin]
-
Καλησπέρα,
το πήρα και εγώ την προηγούμενη εβδομάδα, επίσης χωρίς manual και βιβλίο service. Μου είπαν όμως ότι θα επικοινωνήσουν όταν τους τα στείλουν.btw, kokonekos έχεις κάνει μεγάλη διαφήμιση στο αμάξι, μπορώ να πω ότι με επηρέασες θετικά για να το πάρω.
-
καλες βολτες .το αυτοκινητο ειναι πολυ καλο και τιμιο γι αυτα που πληρωνεις αξιζει καθε ευρω.αυτο στο λεω γιατι εχω πληρωσει 3 καινουργια σουζουκι χρυσαφι και οχι οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος αλλα ηταν υπερεκτιμημενα πιστεψε με...!!!κοιτα κι εγω παλια σε ενα ιγκνις π ειχα τα βιβλια αργησανε λιγο να μου τα στειλουνε αλλα ολα οκ.τωρα περασα τις 63000 κμ ...χιλιομετροφαγος
-
μου αρεσει που μεγαλωνει το αβεοπαρεακι να σας ρωτησω,τι καυσιμο του βαζετε; εχω κανει 3-4 γεμισματα v-power αλλα οταν δοκιμασα το ultimate της bp ειχε πιο ομαλο ηχο.επισης εγω βαζω 20 ευρω γυρω στα 14-15λιτρα κ μου βγαζει 250-270 χλμ.Καμια γνωμη πανω σε αυτο;
-
καλησπερα παιδια.εγω βαζω αποκλειστικα vpower λογω οτι εχω πρατηριο ακριβως διπλα στο σπιτι και λογω της προσφορας καθε πεμπτη .σπανια σε κανα ταξιδι θα βαλω κατι αλλο.οκ μου φαινεται το καυσιμο.αν κανεις μικτα χιλιομετρα εκει γυρω στα 250 κμ θα σ βγαζει με 20 ευρω.εγω που κανω αποκλειστικα σχεδον 100 χιλιομετρα καθε μερα εθνικη μονο μ βγαζει με προσεκτικη οδηγηση με110-120 απο 280 εως 310 κμ..γενικως τωρα π εχω καιρο να μηδενισω το τριπ εχει κολλησει στα 5 λιτρα!!! καλα ειναι μ φαινεται για μεση καταναλωση.
-
εμενα αποκλειστικα μεσα σε πολη αντε κανενα ψευτοανοιγματακι παραλιακη συγγρου 5,4 γραφει.ετυχε χθες να βαλω v power αλλα οσο ειχα το προηγουμενο γεμισμα της bp ηταν πιο 'γλυκος' ο ηχος.θα ξανακανω ενα ακομα γεμισμα απο εμπιστο πρατηριο σελλ αυτη τη φορα κ θα σου πω φιλε
-
2 φορές που έβαλα diesel έβαλα το απλό το eco. Θα δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία και κανα ultimate ή vpower. Ως τώρα με κίνηση κυρίως σε μποτιλιάρισμα (και με μία μικρή εκδρομούλα) στα περίπου 1000 χλμ έχω 5.6 κατανάλωση.
το έβαλα και εδώ: https://www.spritmonitor.de/en/detail/663484.html για να το παρακολουθώ
-
φιλε εστι πρεπει πανω κατω την ιδια περιοδο να το αγορασαμε!καλα εκανες παντως κ γραφτηκες στο σαιτ αυτο.το εχω κι εγω εκει
-
Ναι, είδα το nickname σου όταν έκανα search στο site για chevrolet aveo 1.3.. Το trip computer του aveo είναι τόσο φτωχό που δεν μπορείς να μετράς αλλιώς την κατανάλωσή σου αν δεν σημειώνεις κάπου. Επίσης είχα απορία, ένδειξη θερμοκρασίας μηχανής έχει κάπου? ή απλά ελπίζουμε ότι δεν θα πέσει ποτέ η στάθμη του νερού στο ψυγείο?
-
δν εχω δει τπτ τετοιο αν κ ενα μηνα που το εχω ακομα ανακαλυπτω μικροπραγματακια.κι εμενα μου φανηκε περιεργο αλλα τι να πω;πλησιαζουν τα πρωτα 1500 χλμ που θα παω για αλλαγη λαδιων κ θα το ρωτησω.ρεζερβα κ τα λοιπα παρελκομενα σου ειχαν;
-
Ρεζέρβα δεν είχε. Ένα κιτ επισκευής έχει που δεν ξέρω και δεν θα ήθελα να μάθω πως δουλεύει... Τι άλλα παρελκόμενα εννοείς?
-
τρομπα ειναι το ενα,το αλλο δν ξερω.Λεω γρυλο κ ολα τα σχετικα για αλλαγη ρεζερβας
Chevrolet Aveo Diesel 1.3