-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Το αμάξι είναι γρήγορο... Μόλις 2 δεύτερα πιο αργοί από πέρυσι...Αει στο διάολο ρε...
Μπράβο για την 7η θέση του Kimi.Φαινεται οτι μπορει να ακολουθησει το τρενακι των 4αρων..
-
Για την ώρα έχουμε.
- McLaren
- RB
3-4. Merc-Renault - FA
- Williams.
Από εκεί και πέρα μπράβο στον KR που κατάφερε να βρεθεί εκεί που βρέθηκε.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Από εκεί και πέρα να βλέπω μία williams να κοιτά στα ίσια μία Ferrari....Αν ήμουν ο LdM θα τους μάζευα στο Maranello και στη συνέχεια με φορτηγά στο Auschwitz-Birkenau για τα περαιτέρω....
Αγαπητέ μου,αν δείς παλιότερα προταθλήματα θα καταλάβεις οτι και η williams δεν είναι τυχαία στην f1 δεν είναι hispania racing
να ξέρουμε για ποιές ομάδες μιλάμε -
Εντάξει για την σημερινή Williams μιλάει και το σημερινό της budget.
-
ΕΚΑΝΕ ΦΕΤΟΣ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.....RENAULT!!!!
-
παντως ο κιμι (τουλαχιστον τωρα) φενεται να ειναι πολυ πιο ωριμος οδηγικα ας ελπισουμε οτι εχει κατι να αποδειξει ακομη και να μην στρογγυλοκαθησει πουθενα
-
Πρώτος αγώνας και αυτό που ειναι αξιο προσοχής είναι οι 2 θέσεις του Μαλντονάτο με τη Williams που πήρε απο την εκκίνηση με σταθερή απόδοση και μάλιστα με βλέψεις και πιο πάνω απο την 6η θέση. Ασχετα αν είχε την ατυχία της εξόδου στο τέλος το θεωρώ μεγαλύτερη επιτυχία απο τις 7 θέσεις που πήρε πάνω ο Αλόνσο. Το γιατί ειναι προφανές.
Οι Μακλάρεν και οι Redbull απλά έδειξαν ότι έχουν πολύ δυνατά μονοθέσια για φέτος . Περισσότερο τακτική είδαμε σήμερα παρα ρισκα σε προσπεράσεις. Πρωτος αγώνας .
Ο Μιχάλης έχασε μια ευκαιρία να δει ίσως το βαθρο και θυμηθεί τα παλιά. Καλή φαινεται η μερσεντες για φέτος ίσως και καλύτερη απο την φερράρι. Θα δούμε ,είναι νωρίς.
Η Λοτους έδειξε ότι μπορεί να σταθεί μεσα στη 10δα. Για πρώτο αγώνα μέτρια πράγματα.
Καλή συνέχεια! -
Μην κάνετε σχόλια ρε παιδιά, κάποιοι περιμένουν να το δουν κονσέρβα-λάιβ.
-
ας μην δουν τα σχολια τοτε
-
Στον τερματισμό του Ροσμπεργκ νομίζω ότι υπάρχει θεμα ποινής.
-
για πρωτος αγωνας που ολοι λογικά ηταν καπως μαγκωμενοι δεν ηταν κακός αγωνας....
οι ρεντμπουλ δεν ειναι μακραν οπως περσι ( αν και παλι διατειρω μια επιφυλλαξη - ποσο ασφαλη συμπερασματα μπορεις να βγαλεις απο ενα και μονο αγωνα..)
εκει που η μερκ εδειχναν κατι η αποδοση του ροσμπεργκ.... χμ ιδωμεν... αναρωτιεμαι αν ηταν μεσα κι ο Σουμαχερ τι θα γινόταν...
οι φερραρι αλλου αλλα κι ο αλονσο αλλου επεσεις.. ισως να μην του ειπαν οτι οδηγει φερραρι!!!!
-
Στον τελευταίο γύρο έγινε της ανωμαλίας.
Πιο γρήγορες οι McLaren, αλλά οι Red Bull έδειξαν να διατηρούν καλύτερα τα ελαστικά τους.
Η McLaren έχασε το 1-2 από το συνήθες λάθος στρατηγικής και από το SC.
Τυχερός αλλά και ικανός ο Vettel.
Από τους άλλους, ξεφούσκωσε η Mercedes, πολύ καλό pace η Lotus και μεγάλη έκπληξη η Williams.Ώραίος αγώνας, φαίνεται ότι θα έχουμε συναρπαστικό πρωτάθλημα.
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Μην κάνετε σχόλια ρε παιδιά, κάποιοι περιμένουν να το δουν κονσέρβα-λάιβ.+++
-
Οι Μακλαρεν ήταν δυνατές και το δείξαν από χθες, τους τα χάλασε το SC αλλιώς θα κάναν το 1-2, οι δε RB δεν είναι σε καμία περίπτωση τα περσινά διαστημόπλοια αλλά φαίνονται ανταγωνιστικές και σταθερές, ο Φέττελ για άλλη μια φορά έδειξε πως όταν δεν είναι πρώτος το λαθάκι του θα το κάνει. Θέλω να τον δω φέτος που θα χει και σοβαρούς αντιπάλους πως θα συμπεριφερθεί ως ΠΠ. Η Ferrari σκέτη απογοήτευση όχι για την 5η θέση του Alonso αλλά γιατί μπροστά του (θα) τερμάτιζε η Williams με έναν όχι και τόσο έμπειρο οδηγό ενώ από πίσω πίεζε η Mercedes με έναν επίσης μέτριο οδηγό (μέτριοι αμφότεροι σε αντίθεση με τον Αλόνσο).
Αυτό που θέλω περισσότερο είναι να δώ τον Κιμι να κλείνει στόματα με τις ικανότητές του, αν τον βοηθήσει το μονοθέσιο θα το κάνει. -
Ο χρήστης aggelos_35 έγραψε:
Από εκεί και πέρα να βλέπω μία williams να κοιτά στα ίσια μία Ferrari....
Αν ήμουν ο LdM θα τους μάζευα στο Maranello και στη συνέχεια με φορτηγά στο Auschwitz-Birkenau για τα περαιτέρω....
Αγαπητέ μου,αν δείς παλιότερα προταθλήματα θα καταλάβεις οτι και η williams δεν είναι τυχαία στην f1 δεν είναι hispania racing
να ξέρουμε για ποιές ομάδες μιλάμεΠαρακολουθώ F1 από το 1979. Έχω ζήσει τη χρυσή περίοδο και της Williams & της McLaren & της Ferrari. Έχω δει να σηκώνουν τίτλους οδηγοί όπως ο JodiS και παραλίες όπως ο JackV (που ούτε στο μικρό δακτυλάκι δεν είχε μοιάσει στον μπαμπά Gilles). Έχω δει ένα μονοθέσιο να μετατρέπεται σε τρίκυκλο και τον οδηγό του να το σέρνει στο Spa χαιρετώντας τον κόσμο. Έχω δει τον Senna να εμβολίζει με 300 km/h τον Prost στην Ιαπωνία και στη συνέχεια να ξεσπαθώνει κατά της τότε αρχής. Έχω παγώσει εκείνο το καταραμένο 1994. Περίμενα 19 χρόνια να δω την ομάδα μου (Ferrari) να πάρει και πάλι τίτλο οδηγών. Έχω δει ξύλο μεταξύ οδηγών και έχω χαρεί και έχω λυπηθεί συνάμα.
Οπότε για να μην μακρηγορώ, πάντα ομιλώ με γνώμονα το budget. Και όταν μία ομάδα με το 1/3 του budget και πελατειακό κινητήρα σε φέρνει σε δύσκολη θέση τότε ..... να πάνε όλοι για σαπούνι εκεί στη Scuderia γιατί και μόνον που αναπνέουν καταναλώνουν useful resources.
Φιλικά πάντα..... Χρήστος....
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Μην κάνετε σχόλια ρε παιδιά, κάποιοι περιμένουν να το δουν κονσέρβα-λάιβ.Επειδή είμαι από αυτούς που φώναξαν στο παρελθόν , πρέπει να είμαστε σωστοί .
Εδώ είναι νήμα για σχόλια .
Στο νήμα της τηλεοπτικής μετάδοσης δεν πρέπει να γραφούν αποτελέσματα και σχόλια .Όποιος δεν θέλει να διαβάσει μπαίνει παντού εκτός από εδώ και τις προβλέψεις .
Εξαιρετικός ο JB που δικαίωσε τις προβλέψεις .
πολύ καλοστημένες και αποτελεσματικές οι MacLaren όπου δείχνουν ότι έχει γίνει καλή δουλειά το χειμώνα .Καλύτερες από ότι περίμενα οι RB ιδικά στα χέρια του MW ( δεν του το έχω για φέτος ότι θα κρατηθεί κοντά στον SV )
Ο SV βγάζει χαρακτήρα και μαχητικότητα και άς μην έχει το καλύτερο μονοθέσιο .Συνήθης LH καλός και ασταθής , με 1 λάθος που χαλάει την μαγιά . ( του έχει πάρει τον αέρα ο JB ) Δώστε βάση στους πανηγυρισμούς στο βάθρο . Κάτι μου λέει ότι του LH αν δεν του βγουν τα αποτελέσματα δεν θα έχει καλή κατάληξη η χρονιά.
Χάλια στην αρχή . Καλό pace από τα μισά και μετά και τυχερός ο MW . Τον έβαλε στην 3άδα το Safe Car . Δεν μπορεί να προσπεράσει ούτε κουνούπι.
Άτυχος ο εξαιρετικός όλο το 2ήμερο MS .
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ο FA ειλικρινά χωρίς καμία δώσει υπερβολής . Είναι ο καλύτερος οδηγός που υπάρχει σήμερα.
Πολύ θα ήθελα να δώ κάποιον απο τους υπολοίπους να οδηγεί την Ferrari . Πιστεύω ότι θα έφερναν τα αποτελέσματα του FM .
Τον FM τον αφήνω ασχολίαστο μιας και σήμερα δεν έτρεξε . . . ή έτρεξε ( sorry αν κάνω λάθος αλλά δεν το κατάλαβα ).Δυνατή η Renault , LOTUS ήθελα να πω. O Grosjean μας άφησε νωρίς αλλά ο Kimi δείχνει ότι πραγματικά θέλει να επιστρέψει
Καλή δουλεία φαίνεται να έχει γίνει το χειμώνα και στις Williams - Sauber
Το λάθος του Maldonado δεν έφερε τους βαθμούς . Κρίμα έπρεπε κάποιος να του μιλήσει και να του πει να διατηρήσει την θέση του. Μάλλον θα τους λείψουν αυτοί οι βαθμοί στην συνέχεια .
ΥΓ. 1 Ευτυχώς που υπάρχει το KΕRS και το DRS αλλιώς δεν θα βλέπαμε προσπέρασμα ποτέ έτσι που έχουν γίνει τα μονοθέσια.
-
Mε δυσκολία τα σχόλια γιατί πραγματικά η ομάδα δεν αφήνει περιθώριο ούτε να ελπίζουμε σε κάτι. Και όταν λέω κάτι, εννοώ πρωτάθλημα. Και να βελτιωθεί και να παρει 1-2 νίκες, δεν καταλαβαίνω γιατί θα επρεπε να με χαροποιεί. Το εγραψα στον αγώνα και το εννοω, η παρουσία του Αλόνσο αποτρέπει τη σκουντερία να δει πόσο πισω είναι στην πραγματικότητα και πόσο δουλειά πρέπει να γίνει.
Στους οδηγους της αλλης ομαδας (της not-Ferrari) η μαχη θα είναι σκληρή. Το φαβορί παραμένει ο Φέτελ, οι 2 πρώτοι φαίνονται ισοδύναμοι και το γεγονος ότι ο Φετελ εχει ομαδα δικια του είναι το σημαντικότερο. Κατα τα άλλα τραγικη η συμπεριφορα της Μερκ στα λάστιχα και εντυπωσιακή η αντίστοιχη της Λότους ή (ενδεχομένως) του Ράικονεν με τα λάστιχα. Παντως η πρωτη του εμφάνιση ήταν πολύ θετική, περιμένω να δω εναν καθαρό αγώνα και με τις δυο Λοτους για πιο ασφαλές συμπερασμα
-
Πολύ καλός αγώνας.
Πολύ καλός ο Button και ελπίζω ότι φέτος κάποιοι βάλαν μυαλό και δεν θα χρειαστεί να κάνουμε το περσυνό καλαμπούρι ότι η McLaren έχει ένα πιλότο κλπ.
Πολύ καλός αγώνας και για το Λούη που θα ήταν δεύτερος αν δεν έμπαινε το SC.Φέτος θα είναι μια καλή ευκαιρία να σοβαρευτεί ο Vettel. Απ' όσο φαίνεται τουλάχιστον δεν θα ξεκινά πάντα πρώτος, ούτε θα έχει διαστημόπλοιο όπως πέρσυ, οπότε κάτι προβληματισμοί τύπου 'Γαμώτο δεν τους πήραμε τα σώβρακα με νίκη, pole, ταχύτερο γύρο, περισσότερες ασσίστ-ρημπάουντ κλπ, οπότε έχουμε δουλειά'. Αν μείνει στα περσυνά καραγκιοζιλίκια τον περιμένει άσχημη έκπληξη.
Για Ferrari ουδέν σχόλιο. Καλύτερα απ' ότι περίμεναν, ο Alonso το πάλεψε, ελπίζω ο Massa να μην ξεκινήσει νέα βεντέτα με τον Senna.
O Κιμάκος καλά ξηγήθηκε. Συγκρατημένος, γρήγορος και επίσης το πάλεψε όσο μπορούσε. Δεν ξέρω αν το SC του χάλασε κάτι καλύτερο γιατί είχε κρατηθεί πολύ έξω με το πρώτο σετ.
Ο Μαλντονάντος μάλλον έκλεισε κάποια στόματα σήμερα...
Ομοίως και ο Γκρογιάν... το δικό μου.
Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο γρήγορος. Πιστεύω ότι θα κερδίσει πολλά από ένα χρόνο με ένα παγκόσμιο πρωταθλητή.Σχόλια για τον ανηψιό περιμένω να κάνει ο greo...
-
Παλεψε με μια Φερραρι! Τέλεια
Kαι επειδη ειχε γίνει κουβέντα: Κοβα - Πετροφ 1-0 (δοκ) 0-1 (αγωνας)
-
To 0-1 από που το έβγαλες;
2012 FORMULA 1 AUSTRALIAN GRAND PRIX