-
Ο χρήστης xristos1990 έγραψε:
γεια σας...θελω να αναβαθμισω το Α3 2.0 quattro k θα η θελα να μ πειτε τν γνωμη σας για το τι ειναι καλυτερο..το αμαξι ειναι μαμα κ φοραει sport αναρτησεις τισ magnetic...ειναι αυτοματο κ δν ξερω αν μπορω να βαλω σκαστρα...εγω θελω να του βαλω εξατμιση κ εισαγωγη κ θα ηθελα να μ πειτε τν γνωμη σας..Το αμαξι παρα τα αντιθετα λεγομενα καποιων γρηγορο δεν το λες, ειναι 1520 κιλα, και με τις αναλογες απωλειες απο την τετρακινηση. Χρειαζεται ενα καλο επωνυμο προγραμμα (για να μην τρεχεις αργοτερα), ενα ολοκληρωμενο συστημα εξατμισης απο τουρμπινα και πισω, και μια εισαγωγη αερα να καταργησει το αθλιο φιλτροκουτο. Με αυτα εισαι ευκολα στα 270 με 37 περιπου κιλα ροπης. Απο εκει και περα λεπτομερειες με αξια, μια καλη μεταλλικη σκαστρα κλειστου τυπου ( η μαμα σκιζεται) και ενα intercooler απο s3 που μπαινει κουτι. Την μαγνητικη ΜΗΝ την πειραξεις!!!
-
Εγώ πάλι πιστεύω ότι εάν δεν φέρει στα όρια ο φίλος πρώτα το αυτοκινητό του να πάει να ρωτήσει σε κάνα συνεργείο να του πούνε τι και πως και να μην μπαίνει σε αυτοκινητιστικά φόρουμ και να ρωτάει απροκάλυπτα
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Εγώ πάλι πιστεύω ότι εάν δεν φέρει στα όρια ο φίλος πρώτα το αυτοκινητό του να πάει να ρωτήσει σε κάνα συνεργείο να του πούνε τι και πως και να μην μπαίνει σε αυτοκινητιστικά φόρουμ και να ρωτάει απροκάλυπταAυτο ομως δεν αναιρει και την λειτουργια του φορουμ?γιατι αν δεν μπορεις να ρωτησεις 'απροκαλυπτα'τι και πως σε ενα φορουμ η κατασταση ειναι προβληματικη.
Επισης γιατι νομιζω πως οι περισσοτεροι που του απαντησατε το κανατε με μισος και ζηλεια προς το παλικαρι που ενω εχει 200 αλογα θελει περισσοτερα? και γενικα για ποιο λογο οι τοσο ηθικοπλαστικες απαντησεις καθε φορα που ενας θελει να αγορασει ενα ακριβο αυτοκινητο η θελει να βελτιωσει το δικο του.
Παντως τα 40 αλογακια επιπλεον τα εχει για πλακα αυτο το μοτερ μονο με προγραμμα χωρις να χρειαστει να βαλει εξατμιση και να χαλασει το ησυχο ταξιδι του audi.
Kαι κατι τελευταιο προς τους μεγαλυτερους που οποτε παει να γραψει κανεις πιτσιρικας (εκει στα 20-24)πεφτετε να τον φατε,απλα πειτε την γνωμη σας χωρις προσωπικες επιθεσεις του τυπου 'εισαι επικινδυνος' και ολα τα σχετικα γιατι πραγματικα μονο η ηλικια σαν κριτηριο ωριμοτητας εμενα δεν μου λεει τιποτα. -
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Παντως τα 40 αλογακια επιπλεον τα εχει για πλακα αυτο το μοτερ μονο με προγραμμα χωρις να χρειαστει να βαλει εξατμιση και να χαλασει το ησυχο ταξιδι του audi.Α, γεια σου.
Στα υπόλοιπα που λες τώρα: εντάξει καλό είναι να υπάρχουν όλες οι απόψεις. Αρνητικές και θετικές, ενίοτε και λιγάκι 'επιθετικές'. Ξέρεις καμιά φορά μπορεί να βρισκόμαστε και εμείς οι ίδιοι σε πλάνη και κάτι τέτοια μας ταρακουνάνε και μας επαναφέρουν στην 'τάξη'. -
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Kαι κατι τελευταιο προς τους μεγαλυτερους που οποτε παει να γραψει κανεις πιτσιρικας (εκει στα 20-24)πεφτετε να τον φατε,απλα πειτε την γνωμη σας χωρις προσωπικες επιθεσεις του τυπου 'εισαι επικινδυνος' και ολα τα σχετικα γιατι πραγματικα μονο η ηλικια σαν κριτηριο ωριμοτητας εμενα δεν μου λεει τιποτα.Δεν ξέρω αν εγώ μετράω στους 'μεγαλύτερους' αλλά είμαι σίγουρα από τους 'βαρεμένους'...τα 260 δεν μου έφταναν, και τώρα πλέον ούτε τα 300 μου φτάνουν
-
Eδω εχω βαρεθει τα 360... οτι εχεις, απλα με τον καιρο το συνηθιζεις.
Δεν βλεπω τιποτα κακο στο να εχεις ενα πολυ καλο αμαξι για βαση και να το βελτιωνεις προσεκτικα!
ΥΓ. η ηλικια δεν παιζει ρολο, ειμαι 41! -
Ο χρήστης groupa έγραψε:
Eδω εχω βαρεθει τα 360... οτι εχεις, απλα με τον καιρο το συνηθιζεις.
Δεν βλεπω τιποτα κακο στο να εχεις ενα πολυ καλο αμαξι για βαση και να το βελτιωνεις προσεκτικα!
ΥΓ. η ηλικια δεν παιζει ρολο, ειμαι 41!ούτε η ηλικία παίζει ρόλο ούτε τα άλογα.
Όσα και να έχεις θες περισσότερα.
Το θέμα είναι η χρυσή τομή μεταξύ δύναμης - αξιοπιστίας - ευχρηστίας για καθημερινό αυτοκίνητο πάντα.
Και πιστέυω ότι όπως έχουν γράψει και τα παλικάρια παραπάνω ένα 1ο στάδιο στα TFSI (επώνυμο πρόγραμμα, άντε και εξάτμιση, άντε και i/c) είναι εντός της χρυσής τομής. -
Οι μεγαλύτερο είναι σαν τα ώριμα φρούτα. Να τους ακούτε καμμια φορά.
Στο forum αυτο δεν έχει ζήλιες και υπάρχουν έμπειρα άτομα ενω τα μέλη έχουν όλη την γκάμα των αυτοκινητων.
Εγω οδηγώ τρία αυτοκίνητα ένα yeti με 105 άλογα, ένα α4 tq με 200 και μια 55 amg με 476 άλογα.
Καταλαβαίνετε γιατι είμαι υπέρ των εργοστασιακών λύσεων και γιατι δεν πειραζουμε τίποτα στα εργοστασιακα.
Γι αυτο πρότεινα τίποτα ή s3.
Μια χαρα είναι τα 200 στο a3 με το στήσιμο που έχει και τα όρια του αν θέλετε την γνώμη μου είναι παρα πολυ ψηλά για ελληνικους δρομους. Μην τρελαθούμε κιόλας.
Αν θέλεις δύναμη και αδρεναλινη με λίγα λεφτα καρτακι ή με πιο πολλα επίσκεψη σε σχολή αγωνιστικής οδήγησης στην Αγγλία.
Πριν πάω Αγγλία έκανα ξερογκαζιες σε διάφορους που έκαναν μετατροπουλες, ξέρετε εκει που με έπαιρνε πάντα. μετα την σχολή αδιαφορώ και απλά οδηγώ για να πάω στον προορισμο μου καμμια φορα γρήγορα. -
@iliasp: αν θελεις να με κάνεις quote, κάνε το σωστά, χωρίς να διαστρεβλώνεις τα λεγόμενά μου.
-
Δεν παρέθεσα τίποτα δικό σου όπως και δεν διαστρέβλωσα λεγόμενα σου
Απλά βαρέθηκα να διαβάζω το ευαγγέλιο του καλού αυτοκινητιστή εδώ μέσαΟ χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Εγώ πάλι πιστεύω ότι εάν δεν φέρει στα όρια ο φίλος πρώτα το αυτοκινητό του να πάει να ρωτήσει σε κάνα συνεργείο να του πούνε τι και πως και να μην μπαίνει σε αυτοκινητιστικά φόρουμ και να ρωτάει απροκάλυπτα
Aυτο ομως δεν αναιρει και την λειτουργια του φορουμ?γιατι αν δεν μπορεις να ρωτησεις 'απροκαλυπτα'τι και πως σε ενα φορουμ η κατασταση ειναι προβληματικη.
Αυτό λέω και εγώ, εκτός από προβληματική είναι και χρόνια
PS Αυτό ήταν ένα quote (παράθεση δλδς)
-
Ακριβώς επειδή ρωτάς σε διαδικτυακή κοινότητα και όχι σε συνεργείο, δεν θα πάρεις στεγνές πληροφορίες αλλά και προσωπικές απόψεις μαζί. Συμφωνώ πως είναι προβληματική επειδή ακριβώς ορισμένοι δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει το forum.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Στο forum αυτο δεν έχει ζήλιες και υπάρχουν έμπειρα άτομα ενω τα μέλη έχουν όλη την γκάμα των αυτοκινητων.
Εγω οδηγώ τρία αυτοκίνητα ένα yeti με 105 άλογα, ένα α4 tq με 200 και μια 55 amg με 476 άλογα.
Καταλαβαίνετε γιατι είμαι υπέρ των εργοστασιακών λύσεων και γιατι δεν πειραζουμε τίποτα στα εργοστασιακα.
Μια χαρα είναι τα 200 στο a3 με το στήσιμο που έχει και τα όρια του αν θέλετε την γνώμη μου είναι παρα πολυ ψηλά για ελληνικους δρομους. Μην τρελαθούμε κιόλας.
Αν θέλεις δύναμη και αδρεναλινη με λίγα λεφτα καρτακι ή με πιο πολλα επίσκεψη σε σχολή αγωνιστικής οδήγησης στην Αγγλία.
Πριν πάω Αγγλία έκανα ξερογκαζιες σε διάφορους που έκαναν μετατροπουλες, ξέρετε εκει που με έπαιρνε πάντα. μετα την σχολή αδιαφορώ και απλά οδηγώ για να πάω στον προορισμο μου καμμια φορα γρήγορα.55 amg 476 άλογα είναι μαμά?
-
Αν μιλαμε για την sl 55 amg με τον v8 kompressor ναι καπου τοσο εβγαινε μαμα
-
CLS 55 AMG.
-
Α οκ. Είχα πετύχει ένα τυπο με slk 55amg και μου είχε πει γύρω στα 370 νομίζω. Αυτό μάλλον φοράει άλλο μοτέρ ε?.
-
Η slk έχει την ατμοσφαιρική εκδοχή του V8.
-
xristos1990 κατα τη γνωμη μου βαλε ενα προγραμματακι για 240 και εισαι οκ.
Μετα παιξε οπωςδηποτε με φρενα,καλυτερο τακακι ή φρενα κομπλε απο κουπρα οπως ειπε ο astrakitcar.
Επισης τσεκαρε αν εχεις τα μαλακά σινεμπλοκ του γκρουπ.
Αν ναι βαλε απο S3 ή κουπρα, και θα δεις πολυ ωραιο αποτελεσμα. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πριν πάω Αγγλία έκανα ξερογκαζιες σε διάφορους που έκαναν μετατροπουλες, ξέρετε εκει που με έπαιρνε πάντα. μετα την σχολή αδιαφορώ και απλά οδηγώ για να πάω στον προορισμο μου καμμια φορα γρήγορα.Aν μπορουσα και γω να οδηγαω αυτα τα 3 αυτοκινητα προφανως και θα ημουν υπερ των εργοστασιακων λυσεων που φυσικα ομως εχεις πληρωσει πολλες δεκαδες χιλιαδες ευρω.
Με 2-3 χιλιαρικα ειναι το θεμα τι μπορει να κανει ο φιλος μας στο αυτοκινητο του και οπως λεει και ο απο πανω προγραμματακι και τιποτα αλλο. -
Καλύτερα να ξοδέψεις αυτά τα 2-3 χιλιάρικα σε πίστα και (μεταχειρισμένα) λάστιχα.
Θα γίνεις ταχύτερος και ασφαλέστερος οδηγός.Μπορείς να περάσεις ένα πρόγραμμα αλλά μετά δεν θα μπορείς να βάζεις το αμάξι σε πίστα γιατί θα σπάσει - με σπάνια ανοίγματα σε φανάρια θα αντέξει χωρίς πρόβλημα.
Αλλά σίγουρα θα πάθει ζημιά όταν ανεβάσεις το τροχόσπιτό σου στο χιονοδρομικό. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Καλύτερα να ξοδέψεις αυτά τα 2-3 χιλιάρικα σε πίστα και (μεταχειρισμένα) λάστιχα.
Θα γίνεις ταχύτερος και ασφαλέστερος οδηγός.Μπορείς να περάσεις ένα πρόγραμμα αλλά μετά δεν θα μπορείς να βάζεις το αμάξι σε πίστα γιατί θα σπάσει - με σπάνια ανοίγματα σε φανάρια θα αντέξει χωρίς πρόβλημα.
Αλλά σίγουρα θα πάθει ζημιά όταν ανεβάσεις το τροχόσπιτό σου στο χιονοδρομικό.Ωραία τα λες αλλά ούτε πίστα ούτε χιονοδρομικό έχουμε στη Κρήτη.
αναβαθμιση Α3 2.0 quattro