Spotlight -> Keychain Access
Βαζεις στην αναζητηση 'yahoo' και σβηνεις τις καταχωρησεις που σε ενδιαφερουν
Latest posts made by iliasp
-
RE: Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...
-
RE: Η ζωή...ποδήλατο!
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
κανεις καμια άποψη για αυτήν:http://www.thule.com/en/ge/products/car ... 0-_-970000
Την εχω εδω και κανα 3μηνο, τελευταια φορα φορτωμενη με 2 ποδηλατα αλλα τονιζω οτι ειναι στα μισα κιλα από αυτα που αναφερεις εσυ ( γυρω στα 16 κιλα και τα 2 ) και κανενα προβλημα, πολυ σταθερη, θα χρειαστεις ακομη εναν ιμαντα για να σταθεροποιεις το μπροστινο του δευτερου ποδηλατου, μπορεις ακομη και να την κλειδωσεις εαν θελεις (εχει μια τρυπα στο σημειο που απασφαλιζει ωστε να μπει κλειδαρια και να την μπλοκαρει και αρα να μη μπορει να βγει απο τον κοτσαδορο, εγω βεβαια απλα την πεταω στο πορτ μπαγκαζ)
Την πηρα απο Γ. Σχολης (οχι απο το carshop, στο ρευμα προς ανατολικα πριν το Hondos εχει εναν ακομη) γυρω στα 80Ε
-
RE: κομπρεσορας
Κανένα πρόβλημα απολύτως, απλά έχει ελάχιστα πιο μικρή τροχαλία
Την ίδια αλλαγή έχω κάνει εδώ και 3 χρόνια -
RE: Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες
Οδοντίατροι που να αποτρέπουν τη χρήση νήματος χωρίς να συντρέχουν λόγοι δεν τους καταλαβαίνω
Αποτροπές για χρήση στοματικού διαλύματος αναφέρονται στα εμπορικά όπως πχ το Listerine το οποίο δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν τελικό διάλυμα, καλύτερα μετά να ξεπλένετε με κάτι άλλο ακόμα και με νερό αρκετά καλά!
Δοκιμάστε το Eludril Daily για καθημερινή χρήσηΜαλακές οδοντόβουρτσες δε χρησιμοποιούμε για μεγάλα χρονικά διαστήματα, μόνο για μικρές περιόδους και όταν υπάρχει λόγος
Όσοι βαριούνται να μπουν στη διαδικασία της σωστής χρήσης της οδοντόβουρτσας καλό είναι να επιλέξουν μια απλή ηλεκτρική
Κακό στα δόντια κάνουν η κακή χρήση της οδοντόβουρτσας και περιοδοντικά πολλές φορές ακόμη και το νήμα καθώς και η λάθος επιλογή μεγέθους/σχήματος στα μεσοδόντια βουρτσάκια
Οπότε δεν μπορώ παρά να υποθέσω ότι οι περισσότεροι οδοντίατροι απλά βαριούνται να εξηγήσουν αυτά τα απλά και βασικά πράγματα και τις περισσότερες φορές ο ασθενής θα τα ακούσει στην καρέκλα του περιοδοντολόγου κάτι που σημαίνει ότι πλέον υπάρχει σοβαρό πρόβλημα!
Την επόμενη φορά που θα τον επισκεφτείτε να του ζητήσετε να σας δείξει τον σωστό τρόπο για εσάς (αναλόγως κατάστασης στόματος)
-
RE: Φρένα!!! Εντυπώσεις και απόψεις
Στο merc από την αλλαγή μονοπίστονη σε διπίστονη και επειτα σε τετραπιστονη ειχαν
Πιο σταδιακό αρπαγμα τα τελευταια ενώ τα μονοπιστονα τα ενιωθα αποτομα και ξερα σε αισθηση -
Όποιος ψάχνει για έναν καλό client μπορεί να κοιτάξει και το Airmail
-
RE: Car audio [#2]
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Να ρωτήσω και εδώ: Έχει δοκιμάσει κανένας το Dension Gateway 500S BT;Εάν κάνεις υπομονή ένα μήνα θα σου πω!
Είχα το mCar που προσφέρει ακριβώς τα ίδια πράγματα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο (εξομοίωση της CDιέρας μέσω του δακτυλίου mOST) αλλά επειδή είχε αρκετά θεματάκια θα μου το αντικαταστήσουν με το 500S BT (το 500 ήταν άσχημη λύση για iPOD/Media και BT διασύνδεση) -
Σταθεροτατο, πολλα θεματακια που ειχα σε rMBP με τα Mountain Lion εχουν λυθει και πεταει το μηχανημα