-
εμένα τη διαβάζει κανονικά
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
εμένα τη διαβάζει κανονικάΚαι εμενα δουλευε κανονικα ξαφνικα εχθες το βραδυ σταματησε.. Βασικα οχι ξαφνηκα. Εκανα format σε μια αλλη SD card και απο εκει περα δεν εμφανιζει τιποτε πουθενα. Παρολα αυτα εμφανιζει το SD card drive αλλα μεχρι εκει.
-
Η ευκολία περιήγησης στους χάρτες στο Mavericks είναι έτη φωτός μπροστά από το google maps, ενώ η τρισδιάστατη απεικόνιση -στις λίγες πόλεις που είναι διαθέσιμη- απίστευτη.
-
ομως εμενα το προξενειο στην Βενετια μου το βρηκε το google maps αμεσως...ενω το apple maps με εστελνε Ρωμη...
-
Πως μπορώ να περάσω επαφές από ένα αρχείο excel που έχω στο laptop στο i-phone 5;
excel--->i-phone;;;
Ευχαριστώ...!
-
Είναι καλό ένα τέτοιο μηχάνημα (μτχ) και πόσο πιάνει πάνω κάτω;
Model Name: iMac
Model Identifier: iMac8,1
Processor Name: Intel Core 2 Duo
Processor Speed: 2.66 GHz
Number Of Processors: 1
Total Number Of Cores: 2
L2 Cache: 6 MB
Memory: 2 GB
Bus Speed: 1.07 GHz(όπως μου τα έστειλαν).
Αν είναι καλό να το 'χτυπήσω' εκτός αν μπορώ να βρω κάτι φθηνότερο μτχ, για να ξεκινήσω ios programming -
Οριακά θα την κάνεις τη δουλειά σου.
Δεν ξέρω τι OS παίρνει, γιατί θα χρειάζεσαι τα τελευταία για να έχεις updated έκδοση xcode.
Με τους simulators θα έχεις πρόβλημα γιατί θα σέρνονται.νομίζω η φτηνότερη επιλογή είναι να βρεις κανά mac mini.
-
Ο χρήστης requiem_for_a_dream έγραψε:
Πως μπορώ να περάσω επαφές από ένα αρχείο excel που έχω στο laptop στο i-phone 5;excel--->i-phone;;;
Ευχαριστώ...!
Επειδή άλλαξε η σελίδα...
-
σε win μέσω συγχρονισμού με outlook?
-
Ο χρήστης requiem_for_a_dream έγραψε:
Πως μπορώ να περάσω επαφές από ένα αρχείο excel που έχω στο laptop στο i-phone 5;
excel--->i-phone;;;
Ευχαριστώ...!
Επειδή άλλαξε η σελίδα...
Τις περνάς από το excel στο outlook http://support.microsoft.com/kb/295664/el
Και μετα με sync μέσω του itunes στο iphone -
απλώς αν έχεις ήδη επαφές, καλού κακού κάνε πρώτα ένα sync με το outlook, και μετά τη διαδικασία περάσματος excel->outlook και ξανά sync
-
Ευχαριστώ...!!!
-
http://appleinsider.com/articles/13/11/ ... th-samsung
Συνολικά η Samsung πρέπει να πληρώσει στην apple... $888 εκατομμύρια. Τι ποσά είναι αυτά ρε πστ μου;
-
Έτσι. Πληρώνετε τώρα κλεφταράδες.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Έτσι. Πληρώνετε τώρα κλεφταράδες.Από την Samsung δεν αγοράζει η Apple; Απλώς πλέον θα αγοράζει λιγάκι ακριβότερα!
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
Να προχωρήσω σε από 6.1.3 σε 7.0.4 σε iPhone 4S, iPhone 4 και iPad 3; (αναφέρομαι σε όλη την οικογένεια ...)
Είναι πλέον ώριμη η 7; πόσο ποιο αργή είναι; -
Καλησπέρα,
Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις όσον αφορά το Email σε Mac.
Mετά από αρκετό καιρό σε Mac αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα Email. Πέρασα λοιπόν τους 2 λογαριασμούς email που διαθέτω (1 Yahoo και 2 Hotmail) για να τους παρακολουθώ όλους μαζί μιας και καθημερινά δέχομαι αρκετά emails και στους 3 αυτούς λογαριασμούς.
**Ερώτημα 1ο. **Στις προτιμήσεις συστήματος - χρήστες και ομάδες - στοιχεία εισόδου, επέλεξα την εφαρμογή email ώστε να φορτώνει αυτόματα μόλις ανοίγει ο υπολογιστής. Το εικονίδιο που λέει στην 1η στήλη για απόκρυψη το τικάρω ή όχι. Τί εννοεί όταν λέει ότι για να αποκρύψετε μια εφαρμογή όταν κάνετε είσοδο επιλέξτε το πλαίσιο επιλογές δίπλα από την συγκεκριμένη εφαρμογή.... Από που θα αποκρύπτεται δηλαδή ?
**Ερώτημα 2ο (και σημαντικότερο). **Αφού όπως είπα πιο πάνω πέρασα τους λογαριασμούς μου και έκανα τις ανάλογες δοκιμές με αποστολή και λήψη με διόρθωση γραμματοσειρών και άλλες μικρορυθμίσεις άρχισαν τα δύσκολα.
Ολα αυτά τα έκανα στο iMac μου. Στη συνέχεια πέρασα και τους λογαριασμούς μου πάλι και στο Macbook Air που έχω. Ομως διαπίστωσα το εξής: Ενώ δούλευα στο iMac και είχα ανοίξει και διαβάσει τα εισερχόμενα emails μου, όταν άνοιξα το MBA τα ξαναεμφάνισε ως εισερχόμενα και Αδιάβαστα. Καταλαβαίνετε τι συμβαίνει όταν παίρνω καθημερινά 20-30 emails σε όλους τους λογαριασμούς αν έχω να τα ξανανοίξω και στον 2ο υπολογιστή.
Θέλω δηλαδή όταν ανοίγω και διαβάζω τα εισερχόμενα στον έναν ή τον άλλον υπολογιστή αντίστοιχα στον έτερο να εμφανίζονται ως Διαβασμένα !
Καμιά λύση στο πρόβλημα υπάρχει ;Ευχαριστώ !
-
Sounds like a pop (not corn) problem. Στο gmail ρυθμίζεται αλλά στο Hotmail δε βλέπω κάτι. Πώς το έχεις σετάρει στον υπολογιστή, POP ή IMAP? Εάν είναι pop δοκίμασε να το γυρίσεις σε IMAP και στους 2 υπολογιστές.
-
Όποιος ψάχνει για έναν καλό client μπορεί να κοιτάξει και το Airmail
-
Οριστε οι εικόνες από τις ρυθμίσεις στο Yahoo και Hotmail.
Ψάχνοντας στο Ιντερνετ διάβασα κάτι αλλά δεν ξέρω αν γίνεται.
Μήπως πρέπει να αλλάξω την ρύθμιση που λέει Αφαίρεση αντιγράφου από το διακομιστή μετά από ανάκτηση του μηνύματος και να την κάνω 'Αμεσα' ? Αυτά όλα στο Hotmail βέβαια. Γιατί στο Yahoo δεν υπάρχει η επιλογή αυτή.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...