-
κανεις καμια άποψη για αυτήν:
http://www.thule.com/en/ge/products/car ... 0-_-970000
2 ποδήλατα απο 14 κιλα λογικα δεν θα εχει πρόβλημα, συν καμια 2 ιμάντες για πρόσθετη σταθεροποιηση λογικά θα ειναι αρκετα ασφαλές!
κ για 82€ δεν ειναι κ ασχημα:
http://www.car.gr/parts/view/5154114/
τα ποδηλατα ειναι αυτα:
τελείως φθηνα μαρκα δεν υπαρχει 97€ απο μακρο αλλα για καμια περιστασιακή βόλτα σε ασφαλτο μια χαρα ειναι! (βεβαια με φαγανε αρκετή ωρα να ρυθμίσω φρενα ταχύτητες αξιοπρεπώς)
-
Δεν έχω άποψη, αλλά την βρίσκεις μεταχειρισμενη στα 55€
http://www.podilates.gr/node/36749 -
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
κανεις καμια άποψη για αυτήν:http://www.thule.com/en/ge/products/car ... 0-_-970000
2 ποδήλατα απο 14 κιλα λογικα δεν θα εχει πρόβλημα, συν καμια 2 ιμάντες για πρόσθετη σταθεροποιηση λογικά θα ειναι αρκετα ασφαλές!
κ για 82€ δεν ειναι κ ασχημα:
http://www.car.gr/parts/view/5154114/
τα ποδηλατα ειναι αυτα:
τελείως φθηνα μαρκα δεν υπαρχει 97€ απο μακρο αλλα για καμια περιστασιακή βόλτα σε ασφαλτο μια χαρα ειναι! (βεβαια με φαγανε αρκετή ωρα να ρυθμίσω φρενα ταχύτητες αξιοπρεπώς)
Στα κεντρικα τους την εχει 77 ευρω. Οτι καλυτερο κυκλοφορει σε αυτην την τιμη..
Αυτη θελω κ εγω. (Ο κοτσαδορος μου λειπει..):) -
Λοιπόν, είδα από κοντά και δοκίμασα στο μαγαζί τα παρακάτω ποδήλατα:
B'TWIN Riverside 300
B'TWIN Original 700 HybridΑρκετά καλοφτιαγμένα και τα 2, έχουν διαφορετικό χαρακτήρα, το 1ο είναι περισσότερο σαν hardtail mountain, το άλλο πιο πολύ ποδήλατο χαλαρής βόλτας. Το 2ο δείχνει εντελώς παππουδιέρα στις φωτογραφίες, αλλά από κοντά δεν είναι και άσχημο. Απλά ξεχνάς οτιδήποτε παραπάνω από βατό μονοπάτι. Αισθητά βαρύτερο το 2ο, αλλά και αντίστοιχα πιο άνετο. Μέσα στο επίπεδο δάπεδο του μαγαζιού δεν μπορείς να καταλάβεις αν προσφέρει κάτι η πίσω ανάρτηση οπότε περιορίστηκα στο bunnyhopping ανάμεσα στους διαδρόμους.
Εξακολουθώ να κλίνω περισσότερο προς το Viking Camden, ειδικά τώρα που το βρήκα ακόμα φτηνότερα (230).
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Λοιπόν, είδα από κοντά και δοκίμασα στο μαγαζί τα παρακάτω ποδήλατα:
B'TWIN Riverside 300
B'TWIN Original 700 HybridΑρκετά καλοφτιαγμένα και τα 2, έχουν διαφορετικό χαρακτήρα, το 1ο είναι περισσότερο σαν hardtail mountain, το άλλο πιο πολύ ποδήλατο χαλαρής βόλτας. Το 2ο δείχνει εντελώς παππουδιέρα στις φωτογραφίες, αλλά από κοντά δεν είναι και άσχημο. Απλά ξεχνάς οτιδήποτε παραπάνω από βατό μονοπάτι. Αισθητά βαρύτερο το 2ο, αλλά και αντίστοιχα πιο άνετο. Μέσα στο επίπεδο δάπεδο του μαγαζιού δεν μπορείς να καταλάβεις αν προσφέρει κάτι η πίσω ανάρτηση οπότε περιορίστηκα στο bunnyhopping ανάμεσα στους διαδρόμους.
Εξακολουθώ να κλίνω περισσότερο προς το Viking Camden, ειδικά τώρα που το βρήκα ακόμα φτηνότερα (230).
Εάν δεν κινείσαι σε ποσοστό 50% χώμα και παραπάνω δεν θες ανάρτηση. Εδώ τώρα η μόδα είναι να βγαίνουν αγωνιστικά ΜΤΒ για χώμα χωρίς καν ανάρτηση!
Μην αρχίσουμε πάλι να τα λέμε για τα τσικλοκρός...
-
http://www.ebay.co.uk/itm/Mobile-Phone- ... 3f379551e0
ψάχνω τέτοιο στυλ θήκης για το Note 2 που έχω αλλά από Ελλάδα, έχουμε τίποτα;
-
Στον ποδηλάτη θεσ/νίκη πήρα την δική μου ακριβώς ίδιο στυλ, 9-10€ αν θυμάμαι καλά. Δεν ξέρω όμως αν χωράει το νοτε, μέχρι 4,5 ίντσες πάντως χωράει σίγουρα.
-
Παιδες εχετε το νου σας , εβαλα για πωληση στις αγγελιες την βαση ποδηλατου που εχω (3 θεσεων) για πορτ παγκαζ..
-
Ήρθε το peloton pro!
Μαζί είχε πετάλια (όχι πολύ σόι), ένα κλειδί 15άρι για τα πετάλια, ένα πολυεργαλείο, ένα παγουράκι χωρίς βάση και δείγματα απο gel και ηλεκτρολύτες.
Σήμερα το πρωί μετέφερα απο το παλιό ποδήλατο το ταχύμετρο και τη βάση για την τρόμπα και το παγούρι.
Μετά ξεκίνησα για τη συνηθισμένη διαδρομή των 12 χιλιομέτρων. Η αλυσίδα γρατσουνάει λίγο σε ορισμένες ταχυτητες, θέλουν μάλλον ρύθμιση τα ντεραγιέ. Οι ταχύτητες και τα φρένα λειτουργούν μόνο απο τα drops οπότε αναγκαστικά έβγαλα όλη τη διαδρομή ετσι και προς το τέλος κουράστηκαν οι καρποί μου, αλλά αυτό μάλλον είναι θέμα συνήθειας.
Απο κεί και πέρα οι ταχύτητες που έβλεπα στο ταχύμετρο ήταν τουλάχιστον +5 χιλιόμετρα σε σχέση με το παλιό ποδήλατο. Μετά είδα στο GPS (Sports Tracker) οτι στην πραγματικότητα ήταν ακόμη μεγαλύτερες, μάλλον ο τροχός στο καινούριο ποδήλατο έχει μεγαλύτερη διάμετρο και το ταχύμετρο θέλει ρύθμιση.
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
κανεις καμια άποψη για αυτήν:http://www.thule.com/en/ge/products/car ... 0-_-970000
Την εχω εδω και κανα 3μηνο, τελευταια φορα φορτωμενη με 2 ποδηλατα αλλα τονιζω οτι ειναι στα μισα κιλα από αυτα που αναφερεις εσυ ( γυρω στα 16 κιλα και τα 2 ) και κανενα προβλημα, πολυ σταθερη, θα χρειαστεις ακομη εναν ιμαντα για να σταθεροποιεις το μπροστινο του δευτερου ποδηλατου, μπορεις ακομη και να την κλειδωσεις εαν θελεις (εχει μια τρυπα στο σημειο που απασφαλιζει ωστε να μπει κλειδαρια και να την μπλοκαρει και αρα να μη μπορει να βγει απο τον κοτσαδορο, εγω βεβαια απλα την πεταω στο πορτ μπαγκαζ)
Την πηρα απο Γ. Σχολης (οχι απο το carshop, στο ρευμα προς ανατολικα πριν το Hondos εχει εναν ακομη) γυρω στα 80Ε
-
Αυτά είναι τα freebies που μου έδωσαν με το ποδήλατο:
Υπήρχαν και τα πετάλια και μια γκοφρέτα την οποία έφαγα χθές το βράδυ
Αγόρασα και ένα Camelback γιατι τώρα με τις ζέστες το νερό στο παγούρι δέν φτάνει
-
Μια που θα είμαι άνεργος και η συμβία βρήκε δουλειά στην Халкидики, θα παρω το ποδήλατο εκεί!
Έχω κάτι λάστιχα (26χ1.95) που ειναι 3 χρονια ξεφούσκωτα, τα βλέπει δεν τα βλέπει ήλιος, το ποδήλατο είναι 3 χρόνια στο μπαλκόνι. Λέτε να πάω να τα αλλάξω ή απλά να τα φουσκώσω κ να δω πόσο θα είναι. Ένα ideal target ειναι, απλά έχω λάστιχα χωρίς τακάκια-πέλμα, πώς το λένε (είναι εσωτ. χάραξης). Επίσης τα φρένα ήταν υδραυλικά, να κάνω αλλαγή υγρού; Έχουμε κάποιο μαγαζί Ανατ. Θεσ/νικη προτεινόμενο; είχα πάει σε ένα στη Δελφών, πριν 3 4 χρόνια σε αντίστοιχη περίπτωση, αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος.
Μοντίφες μη προτείνετε, άσφαλτο θα κάνω 100%, δε θέλω να αλλάξω τίποτα απο διαστάσεις κτλ και θέλω να δωσω τα ελαχ. δυνατόν λεφτά.
εδιτ:
πήγα φούσκωσα τα λάστιχα 'σιγά σιγά' μη τυχον κλατάρει κανένα λάστιχο. έκανα 0.50 χλμ στα περιξ σπιτιού, δε φαίνεται να υποφέρουν, θα δω αν χάνουν αέρα από κάπου. Πέλμα πάντως έχουνε αρκετούτσικο. Κύλιση φοβερή, είχα να ποδηλατήσω 3 χρονια . Για την αλυσίδα που φαίνεται κάπως + τα γρανάζια, τι σπρέι κάνει να ρίξω για λίπανση; το μονο που έχω είναι wd40 και ελαιόλαδο Халкидикиς
-
Όχι γουντού-40 για αλυσίδα, πάρε κάτι πιο κατάλληλο από ποδηλατάδικο.
-
όντως το γκούγκλαρα, θα παω πράκτικερ για κανένα λιπαντικο σπρέι σιλικόνης
Να δω τι αντοχές θα έχω. Το 2009 καλοκαίρι έκανα Ν. Μαρμαρά - Πόρτο κουφό κ πίσω ανά ημέρα 45 χλμ αλλα με ψιλοζόρικο προφίλ ανάβασης κατάβασης. Τώρα, εκτοτε ασχολούμαι με τρέξιμο, αλλά είναι διαφορετική φάση.
(κάποτε κατέβαινα με ποδήλατο Ξάνθη - Κεραμωτή για μπάνιο, κ πίσω... Γεράματα)
-
Επειδη σκεφτομαι στις διακοπες να παρω τα ποδηλατα μαζι.... ξερει κανεις με τα διοδια τι παιζει αν εχω τα ποδηλατα στην οροφη ορθια?
Ρωταω μην μου πουν κανενα παλαβο και μου ζητανε 3 φορες επανω επειδη θα ειμαι πανω απο το 2.20 που ειναι το οριο τους...!!!
-
Εχεις μπαρες κ σχαρα οροφης;
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Επειδη σκεφτομαι στις διακοπες να παρω τα ποδηλατα μαζι.... ξερει κανεις με τα διοδια τι παιζει αν εχω τα ποδηλατα στην οροφη ορθια?Ρωταω μην μου πουν κανενα παλαβο και μου ζητανε 3 φορες επανω επειδη θα ειμαι πανω απο το 2.20 που ειναι το οριο τους...!!!
Αν χρησιμοποιείς ΠΑΘΕ, στις Θερμοπύλες δεν περνάς από το fastpass, στα προηγούμενα δεν ήμουν πονηρεμένος και δεν πρόσεξα, αλλά εχω την υποψία ότι μία φορά που πέρασα με χρέωσε σαν φορτηγό γιατί μου τέλειωσαν οι μονάδες πολύ γρήγορα. . Μπορεί όμως να ήταν και ιδέα μου... . Επίσης πρόσεξε σε κάποια epass-fastpass που έχουν μία οριζόντια μπάρα για να περιορίζει το ύψος, δεν θυμάμαι πόσο όμως. 2.20; 2.70; Από το κανονικό ταμείο δεν έχεις πρόβλημα
-
Απο το ταμειο θα περασω! Για τις μπαρες το ξερω γιατι ειχα φορτηγο....
-
πηγα για περεκ (αγιαντωνης) και βγηκα κουρασμενος
μαλλον καπου κοντα στα ημερησια ορια μου
Η ζωή...ποδήλατο!