-
Δεν είναι κακό για τη χρήση που λες. Αλλά μετά που θα έρθει το δικό σου, τι θα το κάνεις;
-
με τερμα κατω τη σελα, η γυναικα μου το φτανει αραγε?
(~1.70m)θελουμε ενα και για αυτην
-
Ο χρήστης ThanasisN έγραψε:
Μέχρι το πρώτο 1:00 όλα φυσιολογικά.
Μετά...Αυτό τώρα θεωρείται αγώνας ποδηλάσίας; Θα μπορούσαν με την ίδια λογική να κουβαλάνε ότιδήποτε στον ώμο τους μέσα στις λάσπες. Μια πολυθρόνα από το σαλόνι τους για παράδειγμα...
Θα ήθελα να δω πως μπαίνουν οι ίδιοι και τα ποδήλατα τους στα αυτοκίνητα μετά.
Την επόμενη φορά που θα έχει τέτοιο αγώνα θα πάω και εγώ.
Θα πάρω ένα τέτοιο να κουβαλιέται εύκολα και άσε τους άλλους με των 1000-2000€ ποδήλατα να παιδεύονταιΥΓ. Βρήκα και φοβερά πλάνα από το περσινό event. Ειδικά μετά το 2:10
-
Πήγα πρόσφατα με κάτι φίλους για ποδήλατο (με το ποδηλατο ενος από τους φίλους μου) και -εκτός του ότι θυμήθηκα τα νιάτα μου - μου άρεσε πολύ η φάση. Τόσο που σκεφτομαι να πάρω δικό μου ποδήλατο και να το βάλω ξανά στη ζωή μου. Και επειδή σας έπρηξα... η ερώτηση μου είναι αν ξέρετε από την εμπειρία σας ποια μάρκα είναι καλή και τι είδους ποδηλατο να πάρω μιας και θέλω να συνδυάζω mountain (όταν πηγαίνω εκτός πόλης) αλλά και πόλης;
-
Όταν λες 'εκτός πόλης', εννοείς να μπεις σε κάνα χωματάκι ή θα το ρημάξεις στις κροκάλες; Αν το πρώτο, τότε θες trekking. Αν το δεύτερο, θες MTB.
Τώρα για μάρκες, είναι όπως τα αυτοκίνητα. Υπάρχουν άπειρες μάρκες κι άπειρα μοντέλα. Τι λεφτά θες να δώσεις; -
Να και ένα οικογενειακό:
-
Καμια προταση για ποδηλατικο εσωρουχο με μαξιλαρακι?
Αυτα απο ebay λενε? -
Απο την περασμένη Κυριακή , αγώνας LACARA 2014 γυρος Σιθωνίας .
110 χιλιόμετρα πάνω απο 2.500 μέτρα υψομετρικα ... Πολυ σκληρό .... Συμμετοχή περίπου 140 ποδηλάτες !
-
Βαζουμε τετοιο στην αλυσιδα ;:?: -
Είχα βάλει αναγκαστικά λόγω έλλειψης άλλου προιόντος.Δεν παρατήρησα κάποιο θέμα.
-
το θαυματουργό
-
Μήπως σε αυτό με την σιλικόνη κολλάει πιο εύκολα η σκόνη;
-
Ποτε wd40 στην αλυσιδα. Αν δεν εχεις κατι καλυτερο καλυτερα ελαιολαδο.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Μήπως σε αυτό με την σιλικόνη κολλάει πιο εύκολα η σκόνη;Αυτο φοβαμαι..
-
ότι καλύτερο έχω βάλει στην αλυσίδα
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
ότι καλύτερο έχω βάλει στην αλυσίδα -
ayto τι ποδηλατο ειναι? το ειχε στο σερβις του ο γυιος της Πραντα που τρεχει αυτο το σκ Σαρδηνια.
-
Δεν το έχω ξαναδεί, φαίνεται πολύ ψαγμένο πάντως.
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Καμια προταση για ποδηλατικο εσωρουχο με μαξιλαρακι?
Αυτα απο ebay λενε?Αν αναφέρεσαι σε κάτι τέτοιο, η απάντηση είναι ότι αξίζει αν είσαι ακόμα αρχάριος, στα πρώτα σου βήματα. Θα έχεις δώσει ψίχουλα και θα έχεις κάτι μέτριο να σε προφυλάξει στις πρώτες βόλτες, που έτσι κι αλλιώς είναι σύντομες. Μισή ώρα, άντε μία ώρα. Όταν κολλήσεις το μικρόβιο, πας σε κάτι καλύτερο.
-
Αυτο τι σας λεει απο αποψη τιμης (150 λεμε οχι 220)/ποιοτητας?
http://www.ebay.at/itm/221457832681?ssP ... 1438.l2649 -
Σκουπίδι.
Η ζωή...ποδήλατο!