-
Ο χρήστης geo76 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους! εδω και μερικές ημέρες ειμαι κάτοχος ενος Rio 1.4 Diesel upgrade.. εχω κανει 320 χλμ. και το νιωθω το μοτερ καπως 'σφιχτό' και μου δινει την εντυπώσει οτι δεν παει.. τουλαχιστον οχι οπως περιμενα..μηπως ειναι νωρις ακομα? μηπως μετα απο καποια χλμ. θα πηγαίνει καλύτερα? επισεις και το πενταλ των φρενων το νιώθω κάπως σκληρό..υπάρχει κάποιος που το εχει καιρό να μου πει αν εχει θέματα αξιοπιστίας και γενικά τι πρέπει να προσέχω? ευχαριστώ...
Μήπως απλά δεν έχεις συνηθίσει τις λιγότερες σαλ του ντίζελ;[/quot
Μαλλον αυτο ειναι τα άλλο μου αυτοκίνητο ειναι βενζίνη με 220 αλογα και 36 κιλα ροπη όποτε μαλλον συνέβαλε και αυτοέλεος.......
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους! εδω και μερικές ημέρες ειμαι κάτοχος ενος Rio 1.4 Diesel upgrade.. εχω κανει 320 χλμ. και το νιωθω το μοτερ καπως 'σφιχτό' και μου δινει την εντυπώσει οτι δεν παει.. τουλαχιστον οχι οπως περιμενα..μηπως ειναι νωρις ακομα? μηπως μετα απο καποια χλμ. θα πηγαίνει καλύτερα? επισεις και το πενταλ των φρενων το νιώθω κάπως σκληρό..υπάρχει κάποιος που το εχει καιρό να μου πει αν εχει θέματα αξιοπιστίας και γενικά τι πρέπει να προσέχω? ευχαριστώ...
Μαλλον αυτο ειναι τα άλλο μου αυτοκίνητο ειναι βενζίνη με 220 αλογα και 36 κιλα ροπη όποτε μαλλον συνέβαλε και αυτοέλεος.......
+1
τζισους δηλαδή! -
Ο χρήστης geo76 έγραψε:
Μαλλον αυτο ειναι τα άλλο μου αυτοκίνητο ειναι βενζίνη με 220 αλογα και 36 κιλα ροπη όποτε μαλλον συνέβαλε και αυτοευτυχως που δεν εισαι πιλοτος δηλαδη!!!
-
Ναι φίλε μου είμαι σμηναγός (ΠΑ) F16 block 52+
-
Τοτε φιλε μου το diesel θα σου φαίνεται πατινι
-
Ο χρήστης geo76 έγραψε:
Ναι φίλε μου είμαι σμηναγός (ΠΑ) F16 block 52+Τότε φίλε προσπάθησε να μην οδηγάς όπως πετάς! Καλές βόλτες με το καινούργιο σου αυτοκίνητο και καλές πτήσεις .
-
Πως ξέρουμε αν μπαίνει το cruise control αυτό του eBay που έβαλε ο φίλος σε ένα καινούργιο Ρίο; τι γίνεται με την εγγυηση;
Είμαι μεταξύ του 1.1 2014 uptown , του 1.4 208, 1.3 punto και του 1.6 fiesta τι λέτε; αποδόσεις μοτέρ με χαλάει λίγο στο Ρίο το 16δευτερ1-100..
-
Δεν υπαρχει το 16 που λες,τα περισσοτερα τεστ που εχουν γινει ειναι απο 13.5-14δλ και υπαρχει βιντεο στο youtube με δυναμομετρηση στα 100000χλμ οπου βγαζει 85ps και 19.4 ροπη!Ολα αυτα απο 1100!https://www.youtube.com/watch?v=9PS-s-N5Avc
-
Οκ εδώ το βρήκα πάντως http://www.gocar.gr/cars/KIA/RIO_5D/1.1D_UPGRADE/
http://www.kia.com/gr/models/rio/technical-data/
Για το cruise? -
Ειναι εργοστασιακα και οχι απο τεστ,και γενικα η κια ειναι πολυ απαισιοδοξη σαυτα που ανακοινωνει.
-
Η uptown δέχεται κλήσεις με κινητό κανονικά; Έχει προβολείς ομίχλης που όταν στριβεις πχ αριστερά να ανοίγει μονο αυτός ως standard; Έχει κανεις αναλυτική λίστα τι έχει η uptown; thanks
-
Το uptown εχει προβολείς μπροστα στροφης που το καινουργιο upgrade δεν έχει όπως και φώτα λεντ πίσω.. .Το cruise control απο το ebay μπαινει κανονικα σε uptown δοκιμασμενα!!!Επισης εχει και bluetooth.
-
Ευχαριστώ μάλλον θα το πάρω. Το καλύτερο που βρήκα είναι https://youtu.be/hBRZLsGOdHc
-
Ο χρήστης ghad21 έγραψε:
Δεν υπαρχει το 16 που λες,τα περισσοτερα τεστ που εχουν γινει ειναι απο 13.5-14δλ και υπαρχει βιντεο στο youtube με δυναμομετρηση στα 100000χλμ οπου βγαζει 85ps και 19.4 ροπη!Ολα αυτα απο 1100!https://www.youtube.com/watch?v=9PS-s-N5AvcΔηλώνω έτοιμος για dyno
-
εβαλα το cruise control απο το ebay μονος μου σε kia rio 1.4d με 70 euro...δουλευει κανονικοτατα..δεν εχει κανενα προβλημα
-
Καλήμερα σε όλους! έχει δει κάποιος διαφορά στη κατανάλωση με τη λειτουργία του start&stop?
-
Μαλλον εσυ πηρες αλλο Rio απο οτι εμεις ...ετσι οπως το περιγραφεις...
Περα απο την πλακα... επειδη εχουμε και το καινουριο το polo tdi ...η μερα με την νυχτα με το rio. Εν τελη δεν ειναι καθολου φθηνο το rio.[/quote]Δεν ξέρω αν πήρα άλλο ΡΙΟ, αλλά σίγουρα δεν πήρα ΠΟΛΟ που μόλις πέσουν οι στροφές στο ρελαντί σβήνει Ρώτα να μάθεις...
-
Ο χρήστης CFU έγραψε:
Μαλλον εσυ πηρες αλλο Rio απο οτι εμεις ...ετσι οπως το περιγραφεις...
Περα απο την πλακα... επειδη εχουμε και το καινουριο το polo tdi ...η μερα με την νυχτα με το rio. Εν τελη δεν ειναι καθολου φθηνο το rio.Δεν ξέρω αν πήρα άλλο ΡΙΟ, αλλά σίγουρα δεν πήρα ΠΟΛΟ που μόλις πέσουν οι στροφές στο ρελαντί σβήνει Ρώτα να μάθεις... [/quote]
ναι ρε, το ριο είναι η μέρα και το πολο η νύχτα........αυτό εννοεί!!! -
Βρήκαν τι φταίει στο polo και σβήνει όταν πέφτουν οι στροφές ή ακόμη το ψάχνουν;
-
περιμενω πανω απο 1 μηνα για γνησια ανταλλακτικα ΚΙΑ RIO μετα απο ατυχημα που ειχα. αυτο θα πει after sales εξυπηρετηση
KIA RIO DIESEL