-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
η όλη κουβέντα φαντάζομαι γίνεται για το ηθικό της υπόθεσης, αν ήταν θέμα πόθεν έσχες θα είχε βγει.
Απ τη μία καλείς τους έλληνες πολίτες να εμπιστευτούν το τραπεζικό σύστημα, κι απ την άλλη εσύ πρώτος τα βγάζεις έξω, έ χέσε μαςΟ συγκεκριμένος υποτίθεται ότι τα μετέφερε στο εξωτερικό για να προχωρήσει σε συγκεκριμένη επένδυση, κι όχι για να τα 'αποθηκεύσει' σε ξένη τράπεζα. Οπότε έχουμε τη λεπτή διαχωριστική γραμμή μεταξύ του τα βγάζω έξω γιατί (α) βρήκα καλή ευκαιρία για επένδυση και (β) πρέπει να τα επενδύσω κάπου (οπουδήποτε) ώστε να μην τα έχω επισφαλή στην Ελλάδα.
Αυτό, όμως, απαιτεί γνώση της σκέψης του εν λόγω ατόμου και δεν μπορεί να γίνει γνωστό. Άρα δεν μπορεί να αποφανθεί κάποιος περί ηθικότητας ή μη... Εκτός κι αν θεωρήσουμε ότι όποιος επιχειρηματίας σχετίζεται με πολιτικό πρόσωπο αυτήν την περίοδο δεν πρέπει να επενδύει στο εξωτερικό για να μην 'κατηγορηθεί' ότι έβγαλε τα λεφτά για να τα σώσει...
-
αφού φτάσαμε σε τέτοιο επίπεδο διαφάνειας ήρθε η ώρα να το ομολογήσω για να μην πάρω στο λαιμό μου τόσους αθώους.
έβγαλα και εγώ χρήματα στο εξωτερικό την επίμαχη περίοδο.
249+μτφ και 80 + 150+6
δεν ήταν για να τα φυγαδεύσω ούτε μαύρα, για κάτι αγορές ήταν.
μάλιστα τα έξι ήταν για after shave old spice με σήμα το καραβάκι. δεν ξέρω μήπως αυτό ήταν η αιτία να παραπλανηθούν οι σεβάσμιοι κυνηγοί του μάυρου χρήματος και υπερασπιστές της διαύγειας και να εμπλακεί -απο λάθος ξανατονίζω- το όνομα του καλού κυρίου Κούβελη του καβαλάρη του Βόλου του λαμπαδηδρόμου των Μεσογειακών του Δρακουλομπήχτη. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
απο τη στιγμή που τα λεφτά είναι νόμιμα τι σκατα μας νοιάζει αν τα βγάλει εξω, τα κάψει ή τα βάλει στον πάτο τουοχι μόνο αυτός ο οποιοσδήποτε
δικαιωμά του δεν είναι
διάβασες τί έγραψα?
Απ τη μία καλείς τους έλληνες πολίτες να εμπιστευτούν το τραπεζικό σύστημα, κι απ την άλλη εσύ πρώτος τα βγάζεις έξω, έ χέσε μας
-
-
ναι το διαβασα
δεν αλλαζει κάτι
ο καθένας μπορεί να καλεί τον οποιοδήποτε να κανει οτιδήποτε
καθαρά προσωπική επιλογή του καθενός είναι τι θα κάνει τα λεφτά του
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
oyPDa6Ud2HsΕίναι απαράδεκτη η επίθεση που γίνεται στη Ντόρα. Ας ακούσουμε πρώτα τι έχει να δηλώσει στον ΣΚΑΪ σήμερα, αύριο, μεθαύριο, αντιμεθαύριο...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
η όλη κουβέντα φαντάζομαι γίνεται για το ηθικό της υπόθεσης, αν ήταν θέμα πόθεν έσχες θα είχε βγει.
Απ τη μία καλείς τους έλληνες πολίτες να εμπιστευτούν το τραπεζικό σύστημα, κι απ την άλλη εσύ πρώτος τα βγάζεις έξω, έ χέσε μαςΟ συγκεκριμένος υποτίθεται ότι τα μετέφερε στο εξωτερικό για να προχωρήσει σε συγκεκριμένη επένδυση, κι όχι για να τα 'αποθηκεύσει' σε ξένη τράπεζα. Οπότε έχουμε τη λεπτή διαχωριστική γραμμή μεταξύ του τα βγάζω έξω γιατί (α) βρήκα καλή ευκαιρία για επένδυση και (β) πρέπει να τα επενδύσω κάπου (οπουδήποτε) ώστε να μην τα έχω επισφαλή στην Ελλάδα.
Αυτό, όμως, απαιτεί γνώση της σκέψης του εν λόγω ατόμου και δεν μπορεί να γίνει γνωστό. Άρα δεν μπορεί να αποφανθεί κάποιος περί ηθικότητας ή μη... Εκτός κι αν θεωρήσουμε ότι όποιος επιχειρηματίας σχετίζεται με πολιτικό πρόσωπο αυτήν την περίοδο δεν πρέπει να επενδύει στο εξωτερικό για να μην 'κατηγορηθεί' ότι έβγαλε τα λεφτά για να τα σώσει...
Όντως είναι λεπτή η διαχωριστική γραμμή. Πάντως η Ντόρα έχει ταχθεί υπέρ των επενδύσεων στην Ελλάδα. Δεν έχω λόγο να μην την πιστέψω.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ναι το διαβασαδεν αλλαζει κάτι
ο καθένας μπορεί να καλεί τον οποιοδήποτε να κανει οτιδήποτε
καθαρά προσωπική επιλογή του καθενός είναι τι θα κάνει τα λεφτά του
Και μένα γιατί με υποχρεώνει να καταναλώνω τουλάχιστον το 25% του εισοδήματός μου, ειδάλως θα μου βάλει 'πρόστιμο'? Δεν είναι προσωπική μου επιλογή να τα κάνω ότι θέλω?
-
δε σε πιάνω
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Όντως είναι λεπτή η διαχωριστική γραμμή. Πάντως η Ντόρα έχει ταχθεί υπέρ των επενδύσεων στην Ελλάδα. Δεν έχω λόγο να μην την πιστέψω.
καλά ρε ΚΑΜΜΕΝΕ, καταναλώνεις RAM στον εγγέφαλό σου για την ΝΤΟΡΑ?
-
-
-
Την ώρα που όλοι οί Έλληνες αναλισκοντουσαν στο ποιος είναι ο Βουλευτής του 1 εκατομμυρίου ευρώ στη Βουλή ψηφίστηκε τό νομοσ9χέδιο με τό οποίο οί αμοιβές στον Ιδιωτικό τομέα μειώνονται κατά 22% τουλάχιστον κ έχει ο Θεός .
Όνειρο ζω μην με ξυπνατε. (Σε σοσιαλιστικό τόνο . . .)
-
http://www.newsbomb.gr/politikh/story/1 ... dolofonoys
Ξεδιάντροπα, είπαν «ναι» στα φάρμακα-δολοφόνους
Εδώ θέλει Μητσικώστα να δείχνει Εισαγγελάτο με το γουνάκι και τη μουνότριχα στο χέρι σε αποκλειστικό με ασθενή που κατάφερε να γλιτώσει από τα φάρμακα-δολοφόνους. (Πώς μεταμορφώθηκε το χάπι, τι πάλη έγινε, πώς εξολόθρευσε ο ασθενής τη στατίνη-φονιά κλπ).
Βέβαια, η συζήτηση για τα γενόσημα φάρμακα και την ασφάλεια και καταλληλότητα τους στην Ελλάδα είναι παλιά. Δεν περιμέναμε το ΔΝΤ ή τον Εισαγγελάτο για να μάθουμε ότι αρκούν 80.000 ευρώ ανά άδεια (αν δεν κάνω λάθος) και μια καλή φωτοτυπία στα χαρτιά του πρωτότυπου σκευάσματος για να μπορείς να πουλάς στην Ελλάδα.
Επίσης το αν μετά θα έβαζες όλη την ποσότητα που είχες παραγγείλει από το Πακιστάν, την Κίνα ή την Ινδία μέσα στο χάπι που σου φτιαχνε ο Γερολυμάτος (πχ) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις, επίσης είναι κάτι που συζητάται πολύ πριν πατήσουν τα τροϊκανά tods και prada στο τιμημένο ελληνικό έδαφος.Το επόμενο βήμα είναι να βγούνε κερατάδες και να πουν ότι τους τα φόρεσε η γκόμενα λόγω ΔΝΤ.
-
Με ένα καρδιολόγο που μιλούσα (πέρσι) μου έλεγε ότι υπάρχουν αξιόλογα φάρμακα αντίγραφα των επωνύμων και σημαντικά φθηνότερα. Αν η εταιρεία που παράγει το αντίγραφο είναι καλή μπορεί το φάρμακο να είναι καλύτερο κι από το επώνυμο. Βέβαια αν αγοράσεις αντίγραφα από κάποιον που τα φτιάχνει σε κοτέτσι, τότε δεν θα είναι καλά και θα είναι επικίνδυνα.
Και στο κωλοκράτος που είμαστε, μάλλον θα αγοράζουμε φάρμακα από τους απατεώνες.Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Την ώρα που όλοι οί Έλληνες αναλισκοντουσαν στο ποιος είναι ο Βουλευτής του 1 εκατομμυρίου ευρώ στη Βουλή ψηφίστηκε τό νομοσ9χέδιο με τό οποίο οί αμοιβές στον Ιδιωτικό τομέα μειώνονται κατά 22% τουλάχιστον κ έχει ο Θεός .Όνειρο ζω μην με ξυπνατε. (Σε σοσιαλιστικό τόνο . . .)
Δυστυχώς για να μείνουν εκεί οι αμοιβές και να μη μειωθούν κι άλλο, χρειάζεται δουλειά. Και δεν γίνεται τίποτε - το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας είναι οι πολιτικοί μας.
-
Με ένα καρδιολόγο που μιλούσα (πέρσι) μου έλεγε ότι υπάρχουν αξιόλογα φάρμακα αντίγραφα των επωνύμων και σημαντικά φθηνότερα.
Ορθόν. Μόνο που επειδή ο ΕΟΦ δεν κάνει σωστά τη δουλειά του, αυτή τη στιγμή μπορείς να πάρεις αντιβίωση από το φαρμακείο σε κουτάκι με όλες τις σφραγίδες, τις εγκρίσεις και τις τζίφρες, να το βάλεις στο κέικ και να γίνει πεντανόστιμο.
Αν έχεις βρογχίτιδα πάρε κάτι άλλο...
Αυτό είναι ΑΛΛΗ ΜΙΑ απόδειξη ότι οι κατοχικές δυνάμεις της Τρόικα δεν έχουν ιδέα για την ελληνική πραγματικότητα.
Βλέπουν ένα ξερό νούμερο για Generic drugs αγνοώντας ότι από πίσω βρίσκεται μια ακόμα έκφανση της αθάνατης ελληνικής λεβεντιάς και ευρηματικότητας. -
Τα φάρμακα (ο χημικός τους τύπος) προστατεύονται από πατέντες. Οι πατέντες αυτές έχουν σχετικά σύντομη διάρκεια (νομίζω γύρω στα 20 χρόνια). Όταν λήξουν οι πατέντες ο καθένας μπορεί να πάρει τον χημικό τύπο και να φτιάξει τις ίδιες ουσίες, άρα και το ίδιο φάρμακο. Με τα μηχανήματα και την τεχνολογία του σήμερα δεν θες καν βιολόγους, με μια ομάδα τεχνικών εργαστηρίου και τον αντίστοιχο εξοπλισμό φτιάχνεις σχεδόν το οτιδήποτε. Αυτό σημαίνει πως τα φάρμακα είναι τα ίδια, απλώς λέγονται αντίγραφα γιατί την διανοητική εργασία (R&D) παρασκευής τους δεν την έκαναν οι 'αντιγραφείς'.
Αυτό που πληρώνουμε ακριβά σε ένα 'ορίτζιναλ' φάρμακο είναι το κόστος έρευνας και ανάπτυξης του φαρμάκου. Αυτό που οδηγεί στην τραγική πτώση της τιμής του 'αντιγράφου' είναι η μη ύπαρξη του τεράστιου κόστους του R&D, και όχι τυχόν κακές πρώτες ύλες ( ) ή κακή ποιότητα (??) του φαρμάκου.
-
Νομίζω είναι 15 τα χρόνια.
Σχετικά με την πρώτη ύλη.
Ψήνεστε να κάνουμε ένα group buy;http://www.alibaba.com/trade/search?Cou ... t_en&fsb=y
100 ευρουλάκια το κιλό πρώτη ύλη.
Εγώ λέω να το βγάλουμε 4tforumartan. Με σήμα σκίτσο του ΚΚ και κάποιο τσιτάτο του ΣΧ.
Το θέμα είναι ότι το αν θα βάζουμε στο χάπι αυτό που θα μας στέλνει ο Κινέζος ή αλευράκι μύλοι Αγ. Γεωργίου δεν θα το ελέγχει κανείς.
-
υπαλληλος ΟΤΕ, βγηκε σε συνταξη στα 46 με εθελουσια πριν 2-3 χρονια.
3.000€ συνταξη, 160.000€ αποζημιωση.σημερα η συνταξη του ειναι 1200€. Ο ιδιος μου ειπε 'καλα μας κανουν, δεν εχω δουλεψει ποτε πανω απο 1 ωρα τη μερα'.
περαστικα μας.
-
Τουλάχιστον ο συγκεκριμένος έχει αυτογνωσία!
Όσο για την Ντόρα, αν ισχύει το >«Πριν από μισή ώρα δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον κ. Αργύρη, ο οποίος με ρώτησε για ένα έμβασμα του συζύγου μου στο Λονδίνο στις 3 Μαρτίου. Το έμβασμα αυτό, το οποίο προέρχεται από μετοχές οι οποίες υπήρχαν στην Αμερική, οι οποίες ρευστοποιήθηκαν και πέρασαν μέσω τραπέζης στην Ελλάδα, έφυγαν για αγορά πλοίου στο Λονδίνο», διευκρίνισε.
μιλάμε για άνθρακα^100 η 'αποκάλυψη'!
( http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 50&catid=9 )
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)