Ο χρήστης vice246 έγραψε:
.............................
Και όχι δεν έχει να κάνει με τα €. Δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει στην Μπανανία (ίσχυε από πάντα!) και πεθαίνεις από το στρες 15 χρόνια νωρίτερα από έναν καλοζωισμένο υπάλληλο (κυρίως ΔΥ, να τα λέμε αυτά), μα παρότι τα ξέρεις όλα αυτά σε τρώει ο κ@λος σου...
ετσι ακριβώς.....
Έτσι ακριβώς είναι, το τι μας κοστίζει η ( πλασματική ελευθερία μας ) το ξέρουμε εμείς, οι γυναίκες μας και τα παιδιά μας, αλλά δεν μπορείς ( εγώ τουλάχιστον ) δεν μπορώ να παλέψω με δύο πράγματα, με τον εαυτό μου γιατί θα αρρωστήσω, και με τη βλακεία του άλλου, γιατί πάλι θα αρρωστήσω, οπότε κάνω ότι νομίζω σωστό για μένα για να νιώθω καλά, έχω αποδεχτεί τις δυσκολίες του εγχειρήματος και άφησα πίσω μου πράγματα, γιατί αποφάσισα να ζήσω με προβλήματα που κατά την κρίση μου μπορούσα να διαχειριστώ.
Αυτοί που ξύπναγαν στις 12.00 το μεσημέρι και έπιναν φραπόγαλα με τις ώρες μένοντας 8-10 χρόνια στα πανεπιστήμια, βολεύτηκαν στο δημόσιο, έγιναν συνδικαλιστάρες, κυβέρνησαν και κυβερνούν παράλληλα με τους πολιτικούς εκβιαάζοντας τους πολλές φορές, και σήμερα που άρχισαν να τσούζουν οι κώλοι προσπαθούν με νύχια και δόντια να διατηρήσουν το ίδιο καθεστώς συνεπικουρούμενοι από τα αφεντικά τους, από το πολιτικό σύστημα, και αυτό ανεξάρτητα από κόμματα και ιδεολογίες, γιατί όλοι αυτοί οι κερχελέδες μια ιδεολογία είχαν πάντα και έχουν όντας οπαδοί της ήσσονος προσπάθειας, το βόλεμα, τις υπερωρίες χωρίς να πατάνε πουθενά για δουλειά, τα συνδικαλιστικά προνόμια, τα υπέρογκα εφ΄άπαξ, και γενικά το βλέμμα μόνιμα στριμμένο προς στο δημόσιο χρήμα λες και ήταν ο κουμπαράς τους.
Και εξακολουθούν να μας κουνάνε το δάχτυλο στην τηλεόραση, και βγάζουν και δεκάρικους λόγους για αξίες που τις έχουν κάνει κουρελόχαρτο, και νομίζουν ότι ανήκουν στην παραγωγική δύναμη του τόπου, ποιοί ? οι άχρηστοι, αυτοί που δεν είδαν ποτέ τους τι σημαίνει αληθινή εργασία, και βγάζουνε και γλώσσα, βρε άϊ στο διάβολο τεμπελόσκυλα.