-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Το fabia rs ... από την άλλη είναι 4άστερο στα crash tests,και έχει άβολη θέση οδήγησης για gti(πολύ ψηλή)Από πότε είναι η υψηλή θεση οδήγησης άβολη και μειωνέκτημα σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Το fabia rs ... από την άλλη είναι 4άστερο στα crash tests,και έχει άβολη θέση οδήγησης για gti(πολύ ψηλή)
Από πότε είναι η υψηλή θεση οδήγησης άβολη και μειωνέκτημα σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο?
απο όταν έχει σπορ προσανατολισμό...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Το fabia rs ... από την άλλη είναι 4άστερο στα crash tests,και έχει άβολη θέση οδήγησης για gti(πολύ ψηλή)
Από πότε είναι η υψηλή θεση οδήγησης άβολη και μειωνέκτημα σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο?
Που σημαίνει?
-
Αμα είσαι 1.85 και πάνω είναι άβολη και ιδίως για gti αυτοκίνητο.Αν είσαι 1.60-1.75 δεν είναι πρόβλημα.Σε ένα γρήγορο αυτοκίνητο θες να νιώθεις ότι το φοράς και ότι δεν κάθεσαι πάνω σε αυτό.Επίσης αν είσαι ψηλός και το κάθισμα σου πέφτει ψηλα νιώθεις πως το αμάξι γέρνει στις στροφές.
-
Που σημαίνει?
οτι όταν αγοράζεις gti θες εξ'ορισμού η θέση οδήγησης να είναι όσο το δυνατόν πιο 'μέσα' στο αυτοκίνητο
-
Χωρίς να μπορώ να είμαι 100% σίγουρος, έχω την εντύπωση ότι σε όλα - ή σχεδόν σε όλα -τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας το κάθισμα του οδηγού ρυθμίζεται σε ύψος. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν κάθομαι ψηλά και πάω του σκοτωμού με ένα τέτοιο αμαξι, έχω απίστευτα καλή ορατότητα του δρόμου και των τυχόν κινδύνων δεξιά, αριστερά και ευθεία μπροστά, είναι μειονέκτημα?
red monster νταξ εγώ ειδικός δεν είμαι αλλά προσωπικά θέλω η θέση οδήγησης να είναι ψηλά.
-
Χωρίς να μπορώ να είμαι 100% σίγουρος, έχω την εντύπωση ότι σε όλα - ή σχεδόν σε όλα -τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας το κάθισμα του οδηγού ρυθμίζεται σε ύψος. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν κάθομαι ψηλά και πάω του σκοτωμού με ένα τέτοιο αμαξι, έχω απίστευτα καλή ορατότητα του δρόμου και των τυχόν κινδύνων δεξιά, αριστερά και ευθεία μπροστά, είναι μειονέκτημα?red monster νταξ εγώ ειδικός δεν είμαι αλλά προσωπικά θέλω η θέση οδήγησης να είναι ψηλά.
αν νομίζεις οτι κανείς από εμάς είναι ειδικός είσαι γελασμένος... όλη την πλάκα μας κάνουμε...
-
Χωρίς να μπορώ να είμαι 100% σίγουρος, έχω την εντύπωση ότι σε όλα - ή σχεδόν σε όλα -τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας το κάθισμα του οδηγού ρυθμίζεται σε ύψος. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν κάθομαι ψηλά και πάω του σκοτωμού με ένα τέτοιο αμαξι, έχω απίστευτα καλή ορατότητα του δρόμου και των τυχόν κινδύνων δεξιά, αριστερά και ευθεία μπροστά, είναι μειονέκτημα?red monster νταξ εγώ ειδικός δεν είμαι αλλά προσωπικά θέλω η θέση οδήγησης να είναι ψηλά.
Εχω επιχειρήσει εγώ που είμαι 1.86 να κατεβάσω σε όλα τα μικρά τέρμα κάτω το κάθισμα και πάλι σε κάποια να κάθομαι ψηλά και άβολα.Την πιο άβολη θέση έχουν τα yaris,micra,fabia,c3,clio,i20.Aντίθετα τα fiesta,ibiza,polo,mito είναι πολύ καλύτερα και βολικά για εμάς τους ψηλούς.Αν είσαι κοντός ή μέτριος μπορείς να βολευτείς στο fiesta π.χ αν πας τέρμα ψηλά το κάθισμα.Το αντίθετο δεν συμβαίνει π.χ αν πάω εγώ τέρμα κάτω το κάθισμα στο i20.
-
αμα θες να γίνεις αλήτης κοντράκιας... τουλάχιστον κάντο σωστά:
-
Χωρίς να μπορώ να είμαι 100% σίγουρος, έχω την εντύπωση ότι σε όλα - ή σχεδόν σε όλα -τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας το κάθισμα του οδηγού ρυθμίζεται σε ύψος. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν κάθομαι ψηλά και πάω του σκοτωμού με ένα τέτοιο αμαξι, έχω απίστευτα καλή ορατότητα του δρόμου και των τυχόν κινδύνων δεξιά, αριστερά και ευθεία μπροστά, είναι μειονέκτημα?
red monster νταξ εγώ ειδικός δεν είμαι αλλά προσωπικά θέλω η θέση οδήγησης να είναι ψηλά.
αν νομίζεις οτι κανείς από εμάς είναι ειδικός είσαι γελασμένος... όλη την πλάκα μας κάνουμε...
Λοιπόν, επειδη έχουμε βγεί κάπως εκτός θέματος να πώ κάτι τελευταίο. Δεν πουλάω πνεύμα απλά όλο ακούω ότι η χαμηλή θέση οδήγησης είναι καλή αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο. Σε SLK που έχω οδηγήσει, μόλις μπήκα μέσα έψαχνα να βρώ απο πού ανεβαίνει το κάθισμα. Δεν έβλεπα Χριστό, έψαχνα να βρω μια έρημο να μπορώ να δω τουλάχιστον κάτι στο 1 χλμ μακριά την ώρα που ο ιδιοκτήτης της έχει το ίδιο ύψος με μένα. Α να μην ξεχάσω, τα πλαινά του μπροστινού προφυλακτήρα ήταν 'ξεσκισμένα'
Όλα στο βωμό του sport!!! -
Ο χρήστης Μπάμπης92 έγραψε:
Άμα έβαζα ds3 θα έπρεπε μετά να βάλω το Ralliart, GT, Rallye, και το FR.. Είπαμε τα GTi όχι και τα GT...Εχεις μπερδεψει λιγο τις εννοιες στην συγκεκριμενη κατηγορια...Αμα ειναι τοσο πολυ GT το DS3 THP, (σε σχεση με την λιστα σου) τοτε το ιδιο, και ακομα πιο GT ειναι το Polo GTI, και ας εχει το αντιστοιχο λογοτυπο. Οποτε ειναι λιγο αδικο, να μην προστεθουν οι παραπανω επιλογες.
Επισης παροτι αναμενεται η τουρμπατη εκδοση του Fiesta, δεν υπαρχει ακομα ουτε μια πρωτη οδηγικη επαφη, απο
κανενα εντυπο/μεσο, ουτε καν σε επιπεδο εσωτερικης πληροφορησης για τις δυνατοτητες του στο δρομο.
Μονο καποιες συγκεχυμενες πληροφοριες, καποιες απο τις οποιες θελουν να φοραει μηχανικο μπλοκε διαφορικο, ενω αλλες μιλουν για ηλεκτρονικο. Το μονο σχεδον σιγουρο ειναι ο κινητηρας Ecoboost των 1600κυβικων με την αποδοση κοντα στους 180ιππους.
Για την ιστορια, επειδη τυχαινει να εχω οδηγικη επαφη με τα περισσοτερα απο αυτα τα 'μικρα' (εκτος του Ralliart, και 207RC) , θα επελεγα το DS3 THP ως το πιο all round ευχαριστο, παιχνιδιαρικο, αλλα και ανετο σε ταξιδια μικρο GTI, αν επρεπε να επιλεξω στις μεχρι στιγμης επιλογες της αγορας, αλλιως εαν δν βιαζομουν, θα περιμενα να δω και το νεο Fiesta ST. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
αμα θες να γίνεις αλήτης κοντράκιας... τουλάχιστον κάντο σωστά:
You bet your ass!!
-
Γρηγόρη, RC δεν έχεις οδηγήσει;
-
oπως το golf...
-
εχει το πολο διαφορετικο λογισμικο στο κιβωτιο σε σχεση με τα φαμπια κ ιμπιθα?
επισης εχουμε ξεχασει το μαζντα 121 τφσι 185(με dsg η χωρις)..
γουσταρω πολυ τους ειδικους που ξερουν πριν απο σενα για σενα..οχι,οχι,μη μπερδευεστε οι υπολοιποι,δεν ειναι αυτο που λεμε ''εξ'ιδιων τα αλλοτρια''..
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
εχει το πολο διαφορετικο λογισμικο στο κιβωτιο σε σχεση με τα φαμπια κ ιμπιθα?επισης εχουμε ξεχασει το μαζντα 121 τφσι 185(με dsg η χωρις)..
γουσταρω πολυ τους ειδικους που ξερουν πριν απο σενα για σενα..οχι,οχι,μη μπερδευεστε οι υπολοιποι,δεν ειναι αυτο που λεμε ''εξ'ιδιων τα αλλοτρια''..
Συμφωνα με το περιδικό drive που το εκτιμώ ναι έχουν διαφορά στο λογισμικό,τουλάχιστον αυτό μέχρι πριν 6 μήνες.
-
μαλιστα..θα ρωτησω κ θα μαθω..αν κ βλεπω να ειναι τα γνωστα των περιοδικων..καθοτι απο οσα γνωριζω,δεν υπαρχουν διαφορες εκδοσεις λογισμικου για το ιδιο κιβωτιο που μπαινει σε ιδιο κινητηρα.
το περιφημο αυτο περιοδικο,αναφερει μηπως κ κωδικους λογισμικων μεταξυ κιβωτιων πολο κ φαμπια?η το λεει απλως επειδη τα πηρε απο τη μαμα βαγκελιω για να προωθησει το καμαρι της?
-
Mito,λόγω έλλειψης DS3.
H DS3 THP γιατί δεν είναι στο γκάλοπ,δεν το έπιασα
-
polo, λογω dsg και ποιοτητας
mito, γιατι παει, ειναι ομορφο και στριβει
207, γιατι παει και στριβει και ειναι φουλ εξοπλισμενο -
Ds3..
Τα μικρά GTi