-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
αμερικανιάExotic.
Από την άλλη, έχω κι εγώ την ίδια απορία:
Eγώ έχω μια απορία. Από τη στιγμή που πρόκειται για μηχανή για βόλτες, γιατί και οι 3 υποψήφιες ανήκουν στην κατηγορία των πρακτικών μοτοσυκλετών ;
Μάλλον ο HighFidelity δεν έχει κατασταλάξει ακόμα στο τι θέλει.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ώπα-ώπα, κάτσε γιατί στραβοκατάπια το ραβανί από τη γιορτή της ξαδέρφης μου!
Ε-Π-Τ-Α-Μ-Ι-Σ-Η ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ 650άρι on-off του ΔΥΟΧΙΛΙΑΔΕΣΔΥΟ????Αφού με budget 2500 ευρώ πέφτουν προτάσεις που σιγά σιγά ξεπερνούν τα 7χιλ εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και κάποια Veyron.
Τυπικό δείγμα το φόρουμ, ο καθένας απαντάει σε αυτό που νομίζει ότι γράφτηκε αντί γι αυτό που όντως γράφτηκε...
+1, τραγικοί
-
Ρε χάφτες, εσείς τι θα καταλαβαίνατε από αυτό?
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
οπότε όχι δεν θεωρώ την φ/λ του 2002 μονοκύλινδρη bmw στα 7500 πολύ καλή τιμή.
-
καταλαβαινουμε οτι την καλυτερη προταση την εκανα ΠΑΛΙ εγω!!!
Υγραεριο στη λαντσια.. και τα ρεστα, εν παση περιπτωση, να τα κανει κομφετι η οτι αλλο γουσταρει!
το παρον μπορει να κλειδωθει.- -
Γιατί όχι υγραέριο στη μηχανή?
-
Τώρα κλειδώθηκε το θέμα, δεν μπορείς να απαντήσεις
-
το στρόμα?
-
Το Versys που προτάθηκε είναι ωραίο, αλλά δεν ξέρω και πολλά παραπάνω... Επιπλέον, είναι καινούριο μοντέλο και πάει κοντά στα 4Κ, αν και παίζουν και καινούρια σε προσφορά... Δεν ήξερα πως κι αυτό και το στρώμα βγαίνουν τόσο φθηνά καινούρια, αλλά και πάλι, δεν θέλω να δώσω τόσα χρήματα!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το Versys που προτάθηκε είναι ωραίο, αλλά δεν ξέρω και πολλά παραπάνω... Επιπλέον, είναι καινούριο μοντέλο και πάει κοντά στα 4Κ, αν και παίζουν και καινούρια σε προσφορά... Δεν ήξερα πως κι αυτό και το στρώμα βγαίνουν τόσο φθηνά καινούρια, αλλά και πάλι, δεν θέλω να δώσω τόσα χρήματα!hf το στρώμα μτχ βγαίνει σε καλή τιμή... δεν έχει τρανταχτα -
, κάνει υπεράνετα ταξίδια, είναι οικονομικό , μεταφέρει άνετα συνεπιβάτη και υπάρχει υπερπροσφορά -
στρώμα. οκ
-
HF, δέν είχες ένα T-MAX παλιότερα?
-
που το θυμήθηκες?
θα το είχες δει παρκαρισμένο δίπλα στο μονστερ του κον5, μια φορά που τα έπιναν στη καφετέρια 'wishlist' -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Γιατί όχι υγραέριο στη μηχανή?Γιατι να παει σε τετοιες αμφιβολου ποιοτητας λυσεις οταν υπαρχει το διζελ?
viewtopic.php?f=12&t=49669
-
-
Νομίζω η T-800 είναι η μόνη σοβαρή προσπάθεια αλλά και αυτή είναι ακόμα πολύ ανώριμο project: http://robotpig.net/automotive-news-e/e ... izel-_1605
Το γιατί να θέλέι κάποιος μια τέτοια μηχανή είναι άλλο θέμα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Γιατί όχι υγραέριο στη μηχανή?http://www.gizmag.com/meet-the-greenfly ... cle/10414/
http://www.todayszaman.com/newsDetail_g ... ink=182915Pas mal...
που το θυμήθηκες?
θα το είχες δει παρκαρισμένο δίπλα στο μονστερ του κον5, μια φορά που τα έπιναν στη καφετέρια 'wishlist'Σφαίρα στο funniest...
-
Ου να μου χαθείτε παλιάνθρωποι!
Το βάρεσα με το Defy μου.
-
Υγραεριο στη μηχανη δε γινεται, γιατι δεν υπαρχει χωρος για τη λαδιερα!
-
Δε γινεται να δωσεις κατι παραπανω με τιποτα;
Στην τελικη τι το χρειαζεσαι το 2λιτρο, τραβα πουλα το και χτυπα ενα αμαξι να κανει τα παντα και μια μηχανη για βολτες - γουστα. Θα γλιτωσεις και τα ληστρικα τελη και γενικως το γεγονος οτι το κρατος οποτε χρειαζεται τιποτις φραγκοδιφραγκα θα σου χωνει μια εισφορα αλληλεγγυης.
Στα λεφτα σου παντως εγω θα πηγαινα για κανα cb 250. Αν δωσεις κατι παραπανω το GS πιστευω οτι θα σου ταιριαζει. Γενικα πιστευω οτι οι μοτοσυκλετες που κοιτας στα 2500 θα ειναι παλιες/ταλαιπωρημενες και θα σου βγαλουν το λαδι..edit
α μου'ρθαν κατι αναλαμπες
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1720387/
αν μπορεις να χωνεψεις την αισθητικη της βεβαια και ανεβεις 2-3 κατοσταρικα.
και
επισης
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1812479/
τι λες γι'αυτο;
650gs test
-
Πόσο να πουληθεί το αμάξι ρε Δημήτρη; Μόνον αν πάω ν' αγοράσω κάνα καινούριο θα το κράταγε ο έμπορος για να το διώξει έξω, σε ιδιώτη, δεν νομίζω πως μπορεί να πουληθεί σε μια ανθρώπινη τιμή. Το αμάξι το παντρεύτηκα και επιπλέον δεν βλέπω και πώς θα μπορέσω ποτέ εν Ελλάδι να πάρω και κάτι αντίστοιχο... Θα μείνει λοιπόν να ξεκουραστεί για ένα χρόνο και βλέπουμε. Δεν υπάρχει και λόγος για βιαστικές αποφάσεις, το να το σκοτώσω για 5Κ δεν το θεωρώ λύση (γιατί τα 12-13 που θεωρώ πως θ' άξιζε ΑΝΕΤΑ πριν την... επέλαση Βενιζέλου, δεν υπάρχει περίπτωση να τα πάρω από κανέναν...).
Οπότε, η BMW μένει στην άκρη γι' αρχή και θα δω τι θα κάνω. Μια χρονιά με την Lancia, δεν είναι και καταστροφή...
Αμάξι που κάνει τα πάντα όπως λες, δεν υπάρχει, αν υπήρχε, θα το είχα πάρει πριν αγοράσω την BMW!Για την μηχανή τώρα, δεν είναι πως δεν μπορώ να δώσω παραπάνω χρήματα, μπορώ πολύ παραπάνω. Αλλά δεν θέλω. Γιατί μετά έχω και την αγορά κράνους, μπουφάν, γαντιών και αυτό είναι άλλο ένα 500άρικο στο νερό. Οπότε, τα 2500, είναι ουσιαστικά 3Κ!
Βρήκα μια GS στην τιμή που ψάχνω και πολύ λίγα χιλιόμετρα, αλλά πριν πάω από εκεί, με πρόλαβε άλλος. Νομίζω πως με 2.5Κ, θα βρω καλή μηχανή, εξάλλου δεν βιάζομαι καθόλου, το κάνω για την κ@ύλα μου και να θυμηθώ τα νιάτα μου, δεν είναι πως την χρειάζομαι και πρέπει ν' αγοράσω τώρα...
Αυτά που μου πρότεινες, είναι εχμμμ...
To cb250, ίσως το επέλεγα αν έπρεπε να μάθω, τώρα που... ξέρω, δεν μου αρέσει καθόλου. Εντάξει, δεν θα πάω να πάρω και καμιά Bussa, ούτε καν τα τετρακύλινδρα 600άρια δεν κοιτάω, αλλά το 250αράκι αυτό, μου φαίνεται πολύ παρακατιανό και χάλι, είπαμε!
Το Kawasaki, αν και είναι ξαδελφάκι του Versys που μ' αρέσει, εν τούτοις το συγκεκριμένο streetάδικο, ΔΕΝ. Επιπλέον, ειδικά αυτό που έβαλες, είναι και άγρια καγκουρεμένο.
Το Motard, είναι εχμμμ... λίγο αψυχολόγητη πρόταση: μηχανή για βολτίτσες θέλω, όχι για streetfighting!Θεούλης ο τύπος στο βίντεο!
Έχεις 2500€, τι θ' αγόραζες;