-
Έχετε δει τι προσφορές παίζουν σε καινούρια; Είναι ν' αρρωσταίνεις λίγο!
Εδώ η ΚΤΜ:
http://www.ktm.com/gr/news-events/nea/o ... s-ktm.htmlΌχι πως έχω σκοπό για κάτι τέτοιο, αλλά παίζουν απίστευτα μηχανάκια με λιγότερο από 9 ή 8 χιλιάρικα, ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ!
-
Το βλέπω να μην παίρνεις τπτ όπως γίνεται στο 90% των σχετικών θεμάτων.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Το βλέπω να μην παίρνεις τπτ όπως γίνεται στο 90% των σχετικών θεμάτων.Αυτή τη φορά έχω προχωρήσει, παίρνω και τηλέφωνα και κοιτώ τις αγγελίες συστηματικά, ώστε να δω τι παίζει από τιμές και τι μπορώ να πετύχω.
Κοίτα, αν είχα γκαράζ, θα την είχα αγοράσει ήδη, αλλά έλα που ο σπιτονοικοκύρης μου ζητάει αυτά που του λείπουν για ένα γκαράζ που νοικιάζει (160€ το μήνα για το Ελληνικό που δεν έχει πρόβλημα πάρκινγκ, καθόλου τυχαίο που το έχει ξενοίκιαστο εδώ και μήνες! ). -
παρτο εσυ κι ελα σπιτι μου να το παρκαρεις ρε φιλε!
Ημαρτον, δηλαδη! -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Το βλέπω να μην παίρνεις τπτ όπως γίνεται στο 90% των σχετικών θεμάτων.Γιατί είσαι αρνητικός;
Καλό είναι να γίνεται συζήτηση γιατί ενημερώνονται και οι λιγότερο σχετικοί με την κατάσταση στο θέμα αγορά μηχανής.
Όχι ότι είπες κάτι εκτός λογικής, γενικό σχόλιο ήταν, για κάποιες άτυπες διορίες που δεν προσφέρουν ούτε καν στην οικονομία του θέματος -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Γιατί είσαι αρνητικός;
Καλό είναι να γίνεται συζήτηση γιατί ενημερώνονται και οι λιγότερο σχετικοί με την κατάσταση στο θέμα αγορά μηχανής.
Όχι ότι είπες κάτι εκτός λογικής, γενικό σχόλιο ήταν, για κάποιες άτυπες διορίες που δεν προσφέρουν ούτε καν στην οικονομία του θέματοςΟ καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες/οικονομικά κριτίρια/σωματικές διαστάσεις κλπ.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Γιατί είσαι αρνητικός;
Θα είχε πιθανότατα κατά νου την περίπτωσή μου
Βγαίνω από τα δικαστήρια πάω να πάρω το σκούτερ και βλέπω δίπλα παρκαρισμένο ένα κατακόκκινο monster.
Επιστρέφω προς το γραφείο πηγαίνω στο σημείο που το αφήνω κάθε μέρα και βλέπω άλλο ένα monster.
Κάποιος σπάει πλάκα
Έχεις 2500€, τι θ' αγόραζες;