-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Γιατί δεν απαντάει κανείς για τον περίφημο αγώνα; Απλά γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα απολύτως και όλοι μαζί καταστρέψατε τη χώρα σας. Τώρα έχετε και το θράσος να λέτε ότι αγωνίζεστε, ψεύτες, κλέφτες, κλπ.Μα χρυσέ μου, όταν σου απάντησα 'έφτιαξα μια πετυχημένη επιχείρηση' η απάντησή σου ήταν
Είπα εγώ ότι αγωνίζομαι η ότι πρόσφερα κάτι; Εσείς οι τεμπέληδες ψεύτες το είπατε.
Περιμένω ακόμα να μου πείτε τι κάνετε αλλά αφού δεν κάνετε ΤΙΠΟΤΑ τι να πείτε;
Μόνο μεγάλα λόγια και φραπεδιά....νέο-Ελληνες general managers και πρόεδροι.δηλαδή στο κλασσικό σου μοτίβο του κοινωνικά απροσάρμοστου 'αγνοούμε τι μας απαντάνε, αρκεί να πούμε αυτό το στερεότυπο που έχουμε στο μυαλό μας και αν δεν κολλάει, πετάμε και καμιά προσωπική προσβολή, πες-πες κάτι θα μείνει'.
Οπότε αν δεν σου απαντάει κανείς δεν είναι επειδή τους αποστόμωσες όλους σκέψου, μπορεί και να μην ψιχαλίζει...
-
Πάντως πρέπει να γουστάρει πολύ την φραπεδιά
Αδελφέ βγες κάνε καμιά βόλτα, πάρε λίγο αέρα, με την παρέα - κοπέλα σου να ηρεμήσεις.
Το να έχεις φύγει σε άλλη χώρα , να έχεις φτιάξει εκεί τη ζωή σου και μέρα νύχτα να ασχολείσαι με εμάς είναι κάπως περίεργο.
Περί ορέξεως βέβαια. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τι θέλεις να πράξουμε ακριβώς; Να καταλάβουμε την κωλοχώρα σου; Εύκολο στρατιωτικώς!
Ούτε μια στο δισεκατομμύριο. Ευκολότερο να καταλάβουμε την Αμερική. Ούτε ο Χίτλερ δεν τόλμησε.
Κυριάκο μην το πιάνεις αυτό. Κανείς δεν ασχολήθηκε με την κουτσουλιά λόγω συμφερόντων. Το Ράιχ αλλά και όλοι οι ανώτατοι αξ/κοι της Βέρμαχτ, του κόμματος και της Λουφτβάφε είχαν τα χρήματά τους εκεί.
Και ΠΑΝΤΑ τα λεφτά όλων των ¨μεγάλων' θα είναι στην Ελβετία. Κατωχηρώθηκε και τέλος. Μακάρι να ήταν η Ελλάδα η χώρα που θα δεχόταν όλο αυτό το μαύρο χρήμα παγκοσμίως. Και μετά ακόμα και διπλάσια φοροδιαφυγή-ΔΥ υπαλλήλους να είχαμε, δε θα έτρεχε κάστανο. Για αυτό δεν πρόκειται ΠΟΤΕ στον κόσμο που ξέρουμε να δει πόλεμο η Ελβετία. Ο πόλεμος γίνεται για να καταλήξουν τα λεφτά κάποιων στις Ελβετικές τράπεζες. Αν δεν υπάρχουν αυτές, ή το νόμισμα δεν είναι σταθερής αξίας, δεν υφίσταται αποτέλεσμα στον πόλεμο.
quiz:Ποία άλλη ευρωπαϊκή χώρα δεν σκέφτηκε να πειράξει ο μουστάκιας;.... Το χρήμα και το νουνί κυβερνάνε πάντα...
Τρύφωνα@ ΠΑΠ@ΡΙΑ δουλεύετε στην Ελβετία. Εκτός αν είσαι σαν τους Αλβανούς τη δεκαετία του 90 στην Ελλάδα. Όσους φίλους έχω πάνω, ΚΑΝΕΙΣ δε δουλεύει σοβαρά. Προφανώς και με κάτι περνάνε την ώρα τους, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ότι δουλεύουν. Αλλά οι εργατοώρες τους είναι ελάχιστες. Ο Ελβετός χασάπης σε ένα χωριό κάνει 5 φορές διακοπές το χρόνο, εκμεταλευόμενος την υπερεργασία των άλλων εργατών σε άλλες χώρες. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Γιατί δεν απαντάει κανείς για τον περίφημο αγώνα; Απλά γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα απολύτως και όλοι μαζί καταστρέψατε τη χώρα σας. Τώρα έχετε και το θράσος να λέτε ότι αγωνίζεστε, ψεύτες, κλέφτες, κλπ.
Μα χρυσέ μου, όταν σου απάντησα 'έφτιαξα μια πετυχημένη επιχείρηση' η απάντησή σου ήταν
Είπα εγώ ότι αγωνίζομαι η ότι πρόσφερα κάτι; Εσείς οι τεμπέληδες ψεύτες το είπατε.
Μόνο μεγάλα λόγια και φραπεδιά....νέο-Ελληνες general managers και πρόεδροι.δηλαδή στο κλασσικό σου μοτίβο του κοινωνικά απροσάρμοστου 'αγνοούμε τι μας απαντάνε, αρκεί να πούμε αυτό το στερεότυπο που έχουμε στο μυαλό μας και αν δεν κολλάει, πετάμε και καμιά προσωπική προσβολή, πες-πες κάτι θα μείνει'.
Οπότε αν δεν σου απαντάει κανείς δεν είναι επειδή τους αποστόμωσες όλους σκέψου, μπορεί και να μην ψιχαλίζει...
Την 'επιχείρηση' την έφτιαξες για την Ελλάδα ε; Αυτό ήταν το έργο σου ως φιλέλλην, μπράβο, σκέτη θυσία.
-
Το τι σημαινει δουλεια σοβαρη η οχι εχει να κανει με την αποτελεσματικοτητα του εργαζομενου που ομως παλι εχει να κανει με τον εργασιακο χωρο και το αντικειμενο που κανει..... ετσι ειναι δυσκολο να μετρηθουν αυτα τα πραγματα... το σιγουρο ειναι παντως οτι η αποτελεσματικοτητα στην Ελλαδα ειναι κατω απο το μηδεν... και καποιοι φταινε για αυτο.... οι πολιτικοι μας?? η οι ψηφοφοροι τους.... η τα κομματοσκυλα που ταζανε λαγους... δανεικους.. και αγυριστους...??? εδω ειναι το κουμπι της Αλεξαινας...
-
Γιατί δεν απαντάει κανείς για τον περίφημο αγώνα; Απλά γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα απολύτως και όλοι μαζί καταστρέψατε τη χώρα σας. Τώρα έχετε και το θράσος να λέτε ότι αγωνίζεστε, ψεύτες, κλέφτες, κλπ.
Μα χρυσέ μου, όταν σου απάντησα 'έφτιαξα μια πετυχημένη επιχείρηση' η απάντησή σου ήταν
Την 'επιχείρηση' την έφτιαξες για την Ελλάδα ε; Αυτό ήταν το έργο σου ως φιλέλλην, μπράβο, σκέτη θυσία.
Τουλαχιστον εσυ εφυγες απο εδω οποτε κατι εκανες για την Ελλαδα,αυτο εγω τουλαχιστον στο αναγνωριζω.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τουλαχιστον εσυ εφυγες απο εδω οποτε κατι εκανες για την Ελλαδα,αυτο εγω τουλαχιστον στο αναγνωριζω.Επίσης (ευτυχώς!) κρύβει επιμελώς και την ελληνική του καταγωγή, οπότε δεν μας ρίχνουν το φταίξιμο οι ξένοι...
-
Την 'επιχείρηση' την έφτιαξες για την Ελλάδα ε; Αυτό ήταν το έργο σου ως φιλέλλην, μπράβο, σκέτη θυσία.Δεν ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο. Και δεν είναι δουλειά σου να ξέρεις. Αναφορικά με τις θυσίες: Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις ποιος έκανε θυσίες;
-
Τρύφων εσύ τι κάνεις για την Ελβετία που τόσο αγαπάς? Ή δεν κάνεις τίποτα και απλά απολαμβάνεις αυτά που έφτιαξαν άλλοι για σένα?
-
Και στο κάτω κάτω τι θυσίες έκανε αυτός που θέλει να πέσουμε και από τον γκρεμό σαν τις Σουλιώτισσες; Ο κάθε πικραμένος εδώ βγάζει τα κόμπλεξ του!
-
Ο χρήστης thednick έγραψε:
Τρύφων εσύ τι κάνεις για την Ελβετία που τόσο αγαπάς? Ή δεν κάνεις τίποτα και απλά απολαμβάνεις αυτά που έφτιαξαν άλλοι για σένα?Την αγαπαει και κανει θησιες? Ξενος και αυτος στην Ελβετια!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τουλαχιστον εσυ εφυγες απο εδω οποτε κατι εκανες για την Ελλαδα,αυτο εγω τουλαχιστον στο αναγνωριζω.
Ναι αυτό είναι σωστό. Μερικοί σαν και τον Τρύφων να φεύγανε και θα είμαστν μια χαρά παρά την κρίση.
-
Διαβάζεις τί γράφουν οι συνομιλητές σου ή απλά γράφεις για να βγάζεις φαρμάκι μόνο;
viewtopic.php?f=13&t=49609&start=630#p2393239
Οταν εγώ είχα επιχείρηση στην Ελλάδα (υπάρχει ακόμα και είναι πρωτοπόρα παγκοσμίως στον τομέα της και 100% εξαγωγική, απλά επέλεξα να αποχωρήσω με το αζημίωτο €€€) και πλήρωνα φόρους και ΙΚΑ-ΤΣΜΕΔΕ και απασχολούσα κάμποσους 'solutions architects' σαν και λόγου σου, εσύ προτιμούσες να παριστάνεις εκ του ασφαλούς τον Ελβετό και μετά να ρωτάς αφ΄υψηλού 'τι κάνετε'.
Οπότε κάνε μου τη χάρη και ρώτα με το στυλάκι σου μόνο αν μπορείς να αντιπαραθέσεις κάτι καλύτερο, αλλιώς
(Και μη ρωτήσεις τι κάνω τώρα, αν μη τι άλλο βγάζω περισσότερα από σένα σε λιγότερο βαρετό μέρος του κόσμου και εξακολουθώ να πληρώνω φόρους-ΤΣΜΕΔΕ κτλ. στην Ελλάδα οπότε και πάλι )
Εσύ λοιπόν τι έκανες για την Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια εκτός από το να τη λοιδωρείς ? Τι της πρόσφερες εκτός από εισαγωγή €8400 το χρόνο ?
Και φυσικά δεν έχεις απαντήσει σε τίποτα από τα υπόλοιπα.
-
Πάντως από ένα σημείο και πέρα ο Τρύφων προσβάλει κάποιους λέγοντας με άλλα λόγια ότι την παίζουν και πίνουν καφέ. Και μάλιστα αποκαλόντας τους ανοικτά τεμπέληδες και πως δεν κάνουν τίποτα.
-
Δε ξέρω αν ο Τρύφων έχει κόμπλεξ, έχω παρατηρήσει αρκετές τρολιές εκ μέρους του, αυτό όμως που κατά κύριο λόγο κάνει εδώ είναι να δρά σαν χρωματογραφικός καταλύτης και να αναδικνύει ένα πολύχρωμο πανόραμα από κόμπλεξ των άλλων συμφορουμιτώνε.
Προσωπικά και χωρίς κανένα ίχνος αστεϊσμού αυτό το βρίσκω εξαιρετικό σαν συνεισφορά στην συζήτηση χωρίς να γνωρίζω αν το κάνει επίτηδες ή όχι.
Αν ο Τρύφωνας λοιπόν λέει (και ίσως απλουστεύω εδώ) πως οι περισσότεροι (όλοι?) οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και η απάντηση είναι 'θα εισβάλω στην Ελβετία με το στρατό ΜΟΥ' (από συνδετήρες?), τότε έχουμε κάτι priceless εδώ.
-
Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με αυτόν τον τύπο!!
Βρίζει τους πάντες, του επιστρέφονται οι χαρακτηρισμοί....Και μετά θέλει σοβαρές απαντήσεις,σα να μην ''τρέχει'' τίποτα. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αν ο Τρύφωνας λοιπόν λέει (και ίσως απλουστεύω εδώ) πως οι περισσότεροι (όλοι?) οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και η απάντηση είναι 'θα εισβάλω στην Ελβετία με το στρατό ΜΟΥ' (από συνδετήρες?), τότε έχουμε κάτι priceless εδώ.Αφού πρώτα σας δείρω όλους...
-
Δεν το πιάνετε ε; Όταν βγαίνει κάποιος και λέει ότι δίνει τη μάχη και αγωνίζεται και γι'αυτο παραμένει Ελλάδα είναι αυτονόητο να αναρωτηθεί ο άλλος πως το κάνει αυτό; Έστω για το κοινό κάλο, για να δώσει ένα παράδειγμα στους άλλους; Απ'οτι φαίνεται όχι δεν είναι αυτονόητο. Και η μάχη είναι κρυφή και εσωτερική ίσως. Εγώ δεν διατείνομαι ότι δίνω τίποτα μάχες και τέτοια. Τι με ρωτάτε; Ρωτώ τον ήρωα και τον όποιο ήρωα ο οποίος διατείνεται ότι δίνει μάχες να πει τι ακριβώς κάνει.
Βγαινει ο ένας και μας λέει ότι βγάζει πιο πολλά λεφτά από μένα, βγαίνει ο άλλος με λέει γενίτσαρο, ο καθένας το μακρύ το και το κοντό του, χεστήκαμε. Κανένας με μάχη υπάρχει να μας πει τι κάνει; ΟΧΙ. -
Βασικά σφαίρα για μπανάκι πας
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Βασικά σφαίρα για μπανάκι παςΑμήν και πότε!
Συγκρίσεις χωρών (Ελλάδα vs. Ελβετία, ΗΠΑ, Νεπαλ...) [Διάσπα