-
Ό,τι του φανεί το λολο-Στεφανή.
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Ο πατέρας μου ήταν αντάρτης στα βουνά, καταδικάστηκε σε θάνατο στην απελευθέρωση από τους φιλέλληνες πατριώτες και έφυγε εξορία να σωθεί. Ήρωες. Τελικά μάλλον οι 'άλλοι' φταίνε ε; Τους αλήτες.
Νιώθω ότι αρχίζουμε να πλησιάζουμε στη βαθύτερη αιτία του προβλήματος. Τα πας θαυμάσια, συνέχισε σε παρακαλώ. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ο πατέρας μου ήταν αντάρτης στα βουνά, καταδικάστηκε σε θάνατο στην απελευθέρωση από τους φιλέλληνες πατριώτες και έφυγε εξορία να σωθεί. Ήρωες. Τελικά μάλλον οι 'άλλοι' φταίνε ε; Τους αλήτες.
Νιώθω ότι αρχίζουμε να πλησιάζουμε στη βαθύτερη αιτία του προβλήματος. Τα πας θαυμάσια, συνέχισε σε παρακαλώ. -
Ήρωες, ήρωες όλοι.Εγώ ήρωας όχι. Ήρωες ήταν ο καλουπατζής απ' το Αιγάλεω και ο υπάλληλος στεγνοκαθαριστηρίου από του Ρέντη.
Τα υπόλοιπα άστα καλύτερα. Πες κάτι άλλο π.χ. πως τα περνάς εκεί. -
Πώς να περνάει μωρέ? Έχει Στράτος ο άνθρωπας και προτιμά να λέει πίπες σε ένα φόρουμ, αντί να τη βγάλει για καμια βόλτα, τι άλλο θες?
Α, ξέχασα! Αν τολμήσει να τη βγάλει Σαββατιάτικα βόλτα, θα περάσει το σ/κ στο κρατητήριο. Ελβετία, η χώρα της ελευθερίας!
-
Επειδή είναι μ@@@@@ς ο Τρύφων αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλή χώρα η Ελβετία.
-
Άψογη χώρα είναι. Αν σιχαίνεσαι την αυτοκίνηση και θέλεις όλα στη ζωή σου να λειτουργούν σαν ένας καλοκουρδισμένος κούκος!
-
Τώρα έχεις δίκιο, δεν διαφωνώ άλλα δεν νομίζω να σιχένονται τόσο την αυτοκίνηση και μάλιστα όλοι...
Στην Ελβετία δεν είναι που επιτρέπεται η αυτοκτονία; -
Στην Ελβετία ειναι εκεί που αν προσπεράσεις στην εθνική κάποιον με 125 σε όριο 120 τηλεφωνεί στους μπάτσους, αν σου λέει κάτι αυτό.
-
Κρίμα γιατί έχουνε πανάκριβα αυτοκίνητα κατα κύριο λόγο.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δε ξέρω αν ο Τρύφων έχει κόμπλεξ, έχω παρατηρήσει αρκετές τρολιές εκ μέρους του, αυτό όμως που κατά κύριο λόγο κάνει εδώ είναι να δρά σαν χρωματογραφικός καταλύτης και να αναδικνύει ένα πολύχρωμο πανόραμα από κόμπλεξ των άλλων συμφορουμιτώνε.Προσωπικά και χωρίς κανένα ίχνος αστεϊσμού αυτό το βρίσκω εξαιρετικό σαν συνεισφορά στην συζήτηση χωρίς να γνωρίζω αν το κάνει επίτηδες ή όχι.
Αν ο Τρύφωνας λοιπόν λέει (και ίσως απλουστεύω εδώ) πως οι περισσότεροι (όλοι?) οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και η απάντηση είναι 'θα εισβάλω στην Ελβετία με το στρατό ΜΟΥ' (από συνδετήρες?), τότε έχουμε κάτι priceless εδώ.
Epic!
Αλίμονο! Ο Τρύφωνας complex; Είναι η φωνή της συνείδησής μας, που αρνούμαστε να την ακούσουμε!Όπως πάντα αποφεύγεις να απαντήσεις και την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια, αγωνιστής με κύρος.
Μην κουράζεσαι όμως θα απαντήσω εγώ για σένα. Αγωνίζεσαι για την Ελλάδα η για τη πάρτη σου;
Μάλλον για σένα (προσωπικά και μόνο) αφού δεν σε απασχολεί η πτοεί η κατάσταση και παραμένεις εκεί με τους φίλους και παρέες για να περνάς καλά έτσι; Δεν σε ενοχλεί ότι τα παιδιά σου όταν αν κάνεις η έχεις ήδη θα είναι άνεργα, ότι εσύ δεν θα δεις ούτε το χρώμα της σύνταξης σου ότι το περιβάλλον στο οποίο ζεις είναι πωρωμένο μέχρι το μεδούλι. Γι αυτά φταίνε οι 'άλλοι'. Σε απασχολεί μήπως το ότι όλη η υφήλιος γελάει με τα χάλια σου; Καθόλου. Εσύ δίνεις τον αγώνα....ΣΕ αυτό το post, πέρα από την ιδιαίτερα ανεπτυγμένη ψυχαναλυτική ικανότητα του Τρύφωνα, που κατάλαβε αμέσως την τρολλίστικη συμπεριφορά του Ernani(κάτι που συνηθίζει άλλωστε ), βρίσκεται όλη η ουσία της στάσης του. Τον πειράζει επειδή αυτοί που κάθονται στην Ελλάδα το κάνουν για να περνάνε καλά! Στο λαμπρό του μυαλό(οπου, όπως συμβαίνει με κάθε διάνοια, οι σκέψεις είναι μπερδεμένες), έχει συνδυάσει την παραμονή στην Ελλάδα με την καλοπέραση. Είναι προφανή τα συμνπεράσματα που βγαίνουν ως προς το πόσο καλά περνάει στην Ελβετία. Και κάτι ακόμα: παροτρύνοντας εμμέχως τους Έλληνες να φύγουν από την Ελλάδα, ελπίζει πως ίσως βρει και αυτός κάποιους Έλληνες να κάνει παρέα. Απλά ζήτησέ το μας ΤΡύφωνα, και θα σου έρθουμε εκδρομή.
-
Απόλυτα φυσιολογικό με την ιστορική εξέλιξη στη χώρα μας , να υπάρχουν και τα χαρακτηριστικά που μας προσάπτει ο αγαπητός Τρύφων.
Απόλυτα φυσιολογικό επίσης για τον ίδιο , μετά την επίσκεψη στον ψυχολόγο , η γνωμάτευση να είναι μια.
Να' ναι καλά ο άνθρωπος. -
Greece for ever ρε σεις, τι Ελβετιες και πράσινα άλογα. Όταν είσαι στο καλύτερο μέρος του κόσμου το ξέρεις, το αισθάνεσαι (λίγο σαν και σας ας πούμε) δε πα να λένε ότι θέλουν οι άλλοι. Η Ελλάδα της λαμογιας, της κουτοπονηριάς και της κλεψιάς είναι simply the best και εκεί ανήκετε εσείς και οι απόγονοι σας. Σας το θυμίζουν καθημερινά και οι άλλοι Ευρωπαίοι που σας λένε να μείνετε εκεί και να δώσετε τον αγώνα. Λίγο σαν τον άλλο με την 'επιχείρηση'. Δώστε τον 'αγώνα' για μια Ελλάδα ακόμα καλύτερη, ένα λαμπερό φως στο παγκόσμιο στερέωμα που και οι 'άλλοι' θα ζηλεύουν ακόμα πιο πολύ αλλά δεν θα μπορούν ποτέ να φθάσουν. Τύφλα να'χουν οι 'Ελβετοί'...
-
παντως κακα τα ψεμματα, η Ελβετια εχει τις πιο ευκολες...
-
Ίσως επειδή έχει και τους πιο δύσκολους.
-
Greece for ever ρε σεις, τι Ελβετιες και πράσινα άλογα. Όταν είσαι στο καλύτερο μέρος του κόσμου το ξέρεις, το αισθάνεσαι (λίγο σαν και σας ας πούμε) δε πα να λένε ότι θέλουν οι άλλοι. Η Ελλάδα της λαμογιας, της κουτοπονηριάς και της κλεψιάς είναι simply the best και εκεί ανήκετε εσείς και οι απόγονοι σας. Σας το θυμίζουν καθημερινά και οι άλλοι Ευρωπαίοι που σας λένε να μείνετε εκεί και να δώσετε τον αγώνα. Λίγο σαν τον άλλο με την 'επιχείρηση'. Δώστε τον 'αγώνα' για μια Ελλάδα ακόμα καλύτερη, ένα λαμπερό φως στο παγκόσμιο στερέωμα που και οι 'άλλοι' θα ζηλεύουν ακόμα πιο πολύ αλλά δεν θα μπορούν ποτέ να φθάσουν. Τύφλα να'χουν οι 'Ελβετοί'...Aδερφός του Γαβριήλ είσαι?
-
Την Ελλάδα που σας αξίζει ρε αδερφέ
-
Βρε τρύφωνα, μέχρι και εμένα που είμαι δηλωμένος ανθέλληνας με ενοχλεί ο τρόπος που γράφεις. Γράψε μας για το μέρος σου άμα θέλεις και παμ' παρακάτ'...
Δεν είσαι και κανά πιτσιρίκι...
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Επειδή είναι μ@@@@@ς ο Τρύφων αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλή χώρα η Ελβετία.Δεν μπορεί να είναι σοβαρή μια χώρα που ανέχεται (και δίνει υπηκοότητα!) σε τέτοια άτομα.
Ίσως επειδή έχει και τους πιο δύσκολους.
δυσκοίλιους θέλεις να πεις.
:ysterical: Την Ελλάδα που σας αξίζει ρε αδερφέ
Δεν ξέρω αν το έχεις πάρει χαμπάρι, αλλά σε κράζουν εδώ μέσα και πολλά άτομα που δεν ζουν στην Ελλάδα...
-
Greece for ever ρε σεις, τι Ελβετιες και πράσινα άλογα. Όταν είσαι στο καλύτερο μέρος του κόσμου το ξέρεις, το αισθάνεσαι (λίγο σαν και σας ας πούμε) δε πα να λένε ότι θέλουν οι άλλοι. Η Ελλάδα της λαμογιας, της κουτοπονηριάς και της κλεψιάς είναι simply the best και εκεί ανήκετε εσείς και οι απόγονοι σας. Σας το θυμίζουν καθημερινά και οι άλλοι Ευρωπαίοι που σας λένε να μείνετε εκεί και να δώσετε τον αγώνα. Λίγο σαν τον άλλο με την 'επιχείρηση'. Δώστε τον 'αγώνα' για μια Ελλάδα ακόμα καλύτερη, ένα λαμπερό φως στο παγκόσμιο στερέωμα που και οι 'άλλοι' θα ζηλεύουν ακόμα πιο πολύ αλλά δεν θα μπορούν ποτέ να φθάσουν. Τύφλα να'χουν οι 'Ελβετοί'...Ελβετέ, για δες εδώ.
http://www.scribd.com/doc/45829939/AXE-810-Switching-Plateform, σελίδα 26:
Uploaded with ImageShack.us
Από Έλληνες είναι. Μπορώ να σου πω μάλιστα και ποιοι το έφτιαξαν. Μέσα σε δυο μήνες μάλιστα.
Συγκρίσεις χωρών (Ελλάδα vs. Ελβετία, ΗΠΑ, Νεπαλ...) [Διάσπα