-
Μετανάστευση σε Αυστραλία είναι μονο για να τονώσει τα κατώτερα στρώματα της κοινωνίας τους, περισσότερα θα πάρουν απο εσάς παρά θα σας δώσουν. Μείνετε Ευρώπη.
Δεν ξέρω αν έχεις στη διάθεσή σου πίνακες με το ποσοστό υπεραξίας που παίζει ανά χώρα, αλλά όπου και να πάει κανείς να δουλέψει μεροκάματο τα περισσότερα θα του τα πάρουν και θα του δώσουν ένα μικρό ποσοστό. Θα βγάλει π.χ. 15.000 και θα του δώσουν 3.000 στο ένα μέρος π.χ. Οστρέλια. Στην χρεωμένη και δεινοπαθούσα Ευρώπη θα του δώσουν περισσότερα?
-
Ναι, στη Ελβετία, Γερμανία θα είναι καλύτερα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ που είμαι μάγειρας βυζαντινής κουζίνας και ψάλτης εξωτικής μουσικής έχω ελπίδες;
Ποτέ δεν ξέρεις... Στην αίτηση φρόντισε να είσαι λίγο ασαφής...
Όσο για το άλλο... η λύση δεν είναι πάντα η φυγή.
Σύμφωνοι, αλλά για πολύ κόσμο οι άλλες λύσεις περιορίζονται καθημερινά... αν υπάρχουν...
Στη χώρα μας δεν υπάρχει ρατσισμός? .
Μάστορά μου, ρατσισμός δεν είναι να κοροϊδεύεις τον Πακιστανό όπως κάνουν τα βλαστάρια μας εδώ (αυτό πιο πολύ ανασφάλεια και μαλακία είναι) ... Υπάρχουν χώρες (πολύ κοντά μας) που τους καίνε και τους τρώνε...και το πρωί πάνε στη δουλειά τους κύριοι...
Πάντως δεν έχουν μαχαιρωθεί / δαρθεί λίγοι μη ιθαγενείς από ιθαγενείς Ελ στην Αθήνα και όχι μόνο...
-
*Ο χρήστης **markvag'
Στη χώρα μας δεν υπάρχει ρατσισμός? .Μάστορά μου, ρατσισμός δεν είναι να κοροϊδεύεις τον Πακιστανό όπως κάνουν τα βλαστάρια μας εδώ (αυτό πιο πολύ ανασφάλεια και μαλακία είναι) ... Υπάρχουν χώρες (πολύ κοντά μας) που τους καίνε και τους τρώνε...και το πρωί πάνε στη δουλειά τους κύριοι...
Πάντως δεν έχουν μαχαιρωθεί / δαρθεί λίγοι μη ιθαγενείς από ιθαγενείς Ελ στην Αθήνα και όχι μόνο...
και το αντιστροφο εχει συμβει, σε μεγαλυτερο βαθμο
αρα και οι ξενοι ειναι ρατσιστες σε σχεση με τους Ελληνες;ο D-Jet εχει δικιο, οι δικοι μας εδω ειναι γατακια...
-
-
Πάντως όποιος δεν θέλει να απαρνηθεί και πολλά από τα χαρακτηριστικά της Ελλάδας κατά την μετανάστευσή του , ας προτιμήσει χώρες της Ευρώπης .
Ο λόγος είναι οτι ....
.....**μπορεί η Ελλάδα να έγινε δακτυλοδεικτούμενη ανά την υφήλιο για το εθνικό σπορ της φοροδιαφυγής, ωστόσο αποκαλύπτεται ότι η απόκρυψη εισοδημάτων συμβαίνει και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. **
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=112705463Απλά εκεί συμβαίνει 'με στυλ και αέρα κοσμοπολίτικο' όπως εύστοχα σημειώνει ο αρθρογράφος.
-
Δικαίωση για τον Έλληνα φοροφυγά! Κωσταντίνε βρες κανένα εύστοχο άρθρο για ναρκωτικά στη Γενεύη ώστε να αρχίσουμε και εμείς εδώ να τρυπιόμαστε χωρίς τύψεις και κόμπλεξ.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δικαίωση για τον Έλληνα φοροφυγά! Κωσταντίνε βρες κανένα εύστοχο άρθρο για ναρκωτικά στη Γενεύη ώστε να αρχίσουμε και εμείς εδώ να τρυπιόμαστε χωρίς τύψεις και κόμπλεξ.Θηλαστικά μεν , δελφίνια όχι (ακόμη τουλάχιστον).
Απο πότε η παραδοχή οτι η φοροδιαφυγή συμβαίνει και στην ανεπτυγμένη Ευρώπη , θεωρείται δικαίωση για τον Έλληνα φοροφυγά?ΥΓ: να και το άρθρο http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=419550&cid=17
-
Φοροδιαφυγή συμβαίνει παντού, ακόμη και στη Β. Κορέα του μεγάλου τιμονιέρη Κιμ Γιονγκ Ιλ. Απλά σε μερικά κράτη έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, και η Ελλάδα είναι μέσα σε αυτά.
Λαδώματα επίσης συμβαίνουν παντού. Ξέρω ιστορία από συγγενή φορτηγατζή για κύκλωμα αστυνομικών στο Μόναχο και στη Στουτγκάρδη που περνάνε νύχτα τα τιρ από γεφυροπλάστιγγα. Ναι, στη Γερμανία των ούμπερ άτεγκτων. Απλά σε μερικά κράτη το λάδωμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, και η Ελλάδα είναι μέσα σε αυτά.
Είμαστε πίσω σε πολλά πράματα, είναι αυταπόδεικτο. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και το αντιστροφο εχει συμβει, σε μεγαλυτερο βαθμο
αρα και οι ξενοι ειναι ρατσιστες σε σχεση με τους Ελληνες;ο D-Jet εχει δικιο, οι δικοι μας εδω ειναι γατακια...
Έχει διαφορά να μαχαιρώνεις κάποιον για να τον ληστέψεις και να τον μαχαιρώνεις επειδή είναι από την Χ χώρα... και αυτό ήθελα να πω...
Τι να πω... αν οι εδώ είναι γατάκια, δεν θα ήθελα να γνωρίσω τα άλλα αιλουροειδή...
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Απο πότε η παραδοχή οτι η φοροδιαφυγή συμβαίνει και στην ανεπτυγμένη Ευρώπη , θεωρείται δικαίωση για τον Έλληνα φοροφυγά?
Από τότε που η είδηση (ή 'είδηση') αναφέρεται με εξυπνακίστηκο τρόπο και με την υφέρπουσα δήλωση 'κοιτα μαμά και το άλλο παιδάκι κάνει μ@λακίες, γιατί όχι και εγώ'.
Αν λες κάτι και με τον τρόπο που το λες ας έχεις το θάρρος να το στηρίξεις.
ΥΓ. Δεν ανοίγω καν λινκ από ζουγκλα ή τρομπακτικά κλπ.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Απο πότε η παραδοχή οτι η φοροδιαφυγή συμβαίνει και στην ανεπτυγμένη Ευρώπη , θεωρείται δικαίωση για τον Έλληνα φοροφυγά?
Από τότε που η είδηση (ή 'είδηση') αναφέρεται με εξυπνακίστηκο τρόπο και με την υφέρπουσα δήλωση 'κοιτα μαμά και το άλλο παιδάκι κάνει μ@λακίες, γιατί όχι και εγώ'.
Αν λες κάτι και με τον τρόπο που το λες ας έχεις το θάρρος να το στηρίξεις.
Οι διαπιστώσεις περί του τρόπου αναφοράς και χρήσης της είδησης (ή 'είδησης') είναι δικές σου.
Δεν βλέπω όμως να τοποθετείσαι επί της ουσίας , αν δηλαδή φοροδιαφυγή συμβαίνει και πέραν των συνόρων της Ελλάδας. -
συμβαίνει 'με στυλ και αέρα κοσμοπολίτικο'
δηλαδή στη Λωζάνη σκάει ο ΣΔΟΕ με ένα ποτήρι Μαρτίνι στο χέρι, ο φοροφυγάς τον κερνάει πούρο και όλοι μαζί αράζουν στη ΔΟΥ στις όχθες του Λουγκάνο και διαβάζουν αστερίξ.
-
-edit-
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ελπίζω να καταδέχεσαι ν' ανοίξεις link από την αυθεντική πηγή του άρθρου:
http://www.econews.gr/2011/11/16/delfinia-rave-party/Αν δεν σου κάνει, να ψάξουμε να το βρούμε από site του εξωτερικού.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
συμβαίνει 'με στυλ και αέρα κοσμοπολίτικο'δηλαδή στη Λωζάνη σκάει ο ΣΔΟΕ με ένα ποτήρι Μαρτίνι στο χέρι, ο φοροφυγάς τον κερνάει πούρο και όλοι μαζί αράζουν στη ΔΟΥ στις όχθες του Λουγκάνο και διαβάζουν αστερίξ.
...εναλλακτικά σκεφτόμουν και Yello στο άι πάντ τους ...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
συμβαίνει 'με στυλ και αέρα κοσμοπολίτικο'δηλαδή στη Λωζάνη σκάει ο ΣΔΟΕ με ένα ποτήρι Μαρτίνι στο χέρι, ο φοροφυγάς τον κερνάει πούρο και όλοι μαζί αράζουν στη ΔΟΥ στις όχθες του Λουγκάνο και διαβάζουν αστερίξ.
Η αναφορά περί 'στυλ και κοσμοπολιτίκου αέρα' , δεν αναφέρεται στο ατυχές σκηνικό που περιγράφεις , αλλά στο χαρακτήρα των επιχειρήσεων που φοροδιέφευγαν.
-
Τι επιχειρήσεις ήταν δηλαδή? Κομμωτήρια? Σπα? οργανωτές πάρτυ? Στυλίστριες? Πεντικιούρ?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το φαινόμενο παρατηρείται συχνά και στο παρόν forum με την εισαγωγική ατάκα 'Μόνο στην Ελλάδα (αυτά)' + :tshifty:
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τι επιχειρήσεις ήταν δηλαδή? Κομμωτήρια? Σπα? οργανωτές πάρτυ? Στυλίστριες? Πεντικιούρ?Ας αφήσουμε τις υπεκφυγές. Αυτά μόνο στην Ελλάδα (πρέπει να) γίνονται.
Συγκρίσεις χωρών (Ελλάδα vs. Ελβετία, ΗΠΑ, Νεπαλ...) [Διάσπα