-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Φίλε μου μάλλον έχεις προκαταλήψεις γιατί με τη δική σου λογική κάποιος που γράφει αυτά που γράφω δεν μπορεί παρά να έχει vw. Ε λοιπόν δεν έχω vw, δεν είχα ποτέ και στις κατηγορίες που με ενδιαφέρουν μάλλον δε θα πάρω ποτέ.
Απλά οι φιλοσοφία μου γύρω από αυτό που λέγεται αυτοκίνηση δε μου επιτρέπει με τίποτα να έχω τέτοια άποψη όχι για τα vw αλλά ούτε καν για τα lada και τα moskovic.Από τα ωραιότερα σχόλια που έχω διαβάσει, και όπου VW βάζω την οποιαδήποτε μάρκα.
Μπράβο φίλε.ΥΓ: Αυτή είναι η ουσία και των δικών μου σχολίων που δεν μπόρεσε να την καταλάβει ο drdino, με τα οποία χλεύαζα τις ομαδοποιήσεις (λες και είμαστε μικρά παιδιά) και τους οπαδισμούς (σα να έχουμε μετοχές κιόλας).
-
Ο χρήστης konstantinosmv6 έγραψε:
φιλε μου junior gt ημουν σιγουρος για την απαντηση σου...-οτι δεν ειχες κ δεν θα εχεις ποτε vw-!!!!!
επαναλαμβανω οτι αυτα τα οποια εγραψα για το polo θα τα εγραφα για οποιαδηποτε αυτοκ.που ειχα και ειναι μαπα σαν προιον....δεν υπαρχει προκαταληψη.....αλλα απτα γεγονοτα....το θεμα του φορουμ νομιζω ειναι ξεκαθαρο.....για να μπορει να γραψει καποιος την αποψη του για την αξιοπιστια καποιων αυτοκ.θα πρεπει να εχει προσωπικη εμπειρια πολλων χιλιαδων χιλιομετρων κ πολλων ετων κτισης ενος συγκεκριμενου αυτοκ.!!!
στην περιπτωση που καποιος δεν ειχε ποτε καποιο συγκεκριμενο αυτοκ.αλλα εχει αποψη για ολα τα αυτοκ.νομιζω δεν αρμοζει στη φυση του φορουμ...
τωρα ...στην περιπτωση που η vw αλλαξει το προιν της κ σταματησει να πουλα μονο marketing κ αερα...τοτε το ξανασυζηταμε....
παρακολουθω στενα τα μοντελα της κ του group vw ....οχι μονο διαβαζοντας αρθρα (εκει φαινονται ολα ονειρικα πλασμενα) αλλα στην πραγματικη χρηση....
φιλικα.Δεν είπα ότι έχω άποψη για όλα τα αυτοκίνητα. Ούτε καν ότι τα vw είναι αξιόπιστα. Μπορεί να είναι και τα πιο αναξιόπιστα από όλα.
Είπα ότι με τη δική μου φιλοσοφία και νομίζω με τη φιλοσοφία αυτών που έχουνε χόμπι το αυτοκίνητο δεν υπάρχουνε χαρακτηρισμοί του τύπου 'τα vw είναι απάτη', 'πάρτε vw και θα φάτε καλά' και άλλα τέτοια. -
Ενημερώθηκε από τις αναφορές του topic η λίστα με τα αναξιόπιστα αυτοκίνητα που πλέον έχει φτάσει τις 59. Τη λίστα μπορείτε να την δείτε ακολουθώντας τον σύνδεσμο
-
13 vw και 1 alfa romeo
-
Ε εντάξει 1,6 εκατομμύρια VW πουλήθηκαν φέτος στην Ευρώπη, 130 χιλιάδες Alfa.
Η αναλογία είναι παραπλήσια.
Άρα μη πει κανείς ότι δεν είναι αξιόπιστες οι Alfa. -
χωρις να γινομαι κακος ...αλλα τι χρηση τους κανατε και πως φεροσαστε στα αυτοκινητα δεν το γραφετε....
να εξηγουμαι.......
στο καντετ μου του 84....οι περιπτωσεις που μειναμε
-με παιρνει τηλεφωνο ο αδελφος μου τηλεφωνο και μου λεει μειναμε....στο ισωμα πηγαινε καλα τωρα στην ανηφορα δεν παει με τιποτα...ουτε με 10 χλμ.
λογος...βγαλμενη εξατμιση...μετα θυμαται οτι ειχε χτυπησει κατι στο δρομο, 50 χλμ πριν!!-μετα απο ταρακουνημα σε λακουβα σβηνει...και δεν επαιρνε μπροστα με τιποτα....αιτια: ειχε χαλαρωσει μια βιδα στο δυναμο και βγηκε η επαφη. φετος μετα απο 30 χρονια καηκε ο αυτοματος.
-μετα απο εξορμηση στα χωραφια, αγκαθια τρυπησαν το καλωδιακι παροχης βενζινης...(επρεπε να ηταν μεταλλικο, ή να προβλεψει η Οπελ τα γαϊδουραγκαθα της Ηπειρου;;)
παρομοιως ειναι αναξιοπιστη η Οπελ που καηκε μια λαμπα μετα απο τρια και βαλε χρονια, οτι αλλαξα κιβωτιο το 2007 για πρωτη ισως φορα ;;
στο Οκταβια μετα απο εναν χρονο και 12000 τιποτα απολυτως χτυπα ξυλο....
-
Αυτό:
Aγοράστηκε καινούργιο το 1979 και το άντεξα για ένα χρόνο και 20.000 χλμ., φοιτητής και μικροεπαγγελματίας ων.
Προβλήματα:
ΦΡΕΝΑ:
1)Με την παραλαβή, μέσα στον χώρο της εταιρείας, δεν ξεκίναγε, αρνιόταν πεισματικά, γιατί είχε κολλήσει το χειρόφρενο στον ένα τροχό. Έσκαψε ένα λάκκο μισό μέτρο, από την μία πλευρά ο τροχός που γύριζε. Το αυτοκίνητο σηκώθηκε πίσω μισό μέτρο καθώς η...μούρη έπεσε στον λάκκο!
2)Τράβαγε μόνιμα δεξιά στο φρενάρισμα και δεν έστρωσε παρ΄ όλες τις αλλαγές μερών που έγιναν, μέσα στην εγγύηση.
3)Σε φρενάρισμα με ταχύτητα 100 χιλιομέτρων, μέχρι να σταματήσει, άναβαν τα φρένα, άδειο, και έμενε από...(μαντέψτε), φρένα.
4)Σε δυνατό φρενάρισμα, άδειο, το πίσω μέρος σηκωνόταν στον αέρα 20-30 πόντους! (Αέρααααααα...)
ΜΗΧΑΝΗ: (Aπό 131)
1)Έκοψε ιμάντα εκκεντροφόρου στα 5.000 χιλιόμετρα χωρίς άλλες συνέπειες.
2)Όταν έσβηνες τον κινητήρα, τρομεροί κρότοι εκρήξεων συντάρασσαν το...'πιλοτήριο'. (Αέρας έλεγαν στο κύκλωμα ψύξης. (Αέραααααα....)
3)Η ζέστη στο 'πιλοτήριο' από τον κινητήρα και ο θόρυβος ήταν σε απίθανα επίπεδα μονοκινητήριου! (Αεροπλάνου)
4)Λάδωνε μονίμως το ένα μπουζί και ρετάριζε...υπέροχα. (Αν λάδωνε και τα άλλα, μου είχαν πει, δεν θα υπήρχε πρόβλημα θορύβου και ρεταρίσματος, ο κινητήρας θα είχε...νεκρική ήσυχη συμπεριφορά. Αλλά...θα προσφερόταν σε επόμενο μοντέλο!).
5)Κάνοντας όπισθεν σε ανηφόρα, (άδειο, δεν τόλμησα να το δοκιμάσω φορτωμένο), η φτερωτή του εναλλάκτη ρεύματος ερχόταν σε θέση...βολής και...πριόνιζε, (για συναιτισμό), ένα κομμάτι του σασί που επέμενε να βρίσκεται σε λάθος...χωράφια, κάνοντας ένα υπέροχο ήχο πριονοκορδέλας...
6)Έσπασε μία βάση και το σύνολο 'κρέμασε' εντυπωσιακά...
ΨΑΛΙΔΙΑ
Έκοψε βάση πίσω αριστερού ψαλιδιού, και σε περάσματα από 'σαγρεδάκια' χτύπαγε σαν σφυρί στο...κεφάλι μου...
ΡΟΥΛΕΜΑΝ
'Εσπασαν οι...μπίλιες των εμπρός ρουλεμάν, και καθώς πηγαινε στο δρόμο, (τρόπος του λέγειν), ακούγονταν θαυμάσιοι ήχοι από...στραγάλια που σπάνε...
ΤΙΜΟΝΙ
Στρίβοντας τέρμα το τιμόνι, κάποια μπάρα πήγαινε...κάτω από το..γκάζι, (αλήθεια σας λέω), με αποτέλεσμα να μην πατιέται, μπαίνοντας σε ένα εκπληκτικό 'η τιμόνι η γκάζι' mode...
ΜΕΤΑΛΛΟ
Όταν ξέχασα μέσα τα κλειδιά και κλείδωσα με το χέρι την ασφάλεια, ναι δεν έφερνε...αντιρρήσεις, στράβωσα με τα...χέρια το πλαίσιο της πόρτας, έπιασα από το άνοιγμα που δημιουργήθηκε τα κλειδιά και το...ξαναέκλεισα σαν να μην συμβαίνει τίποτα! Το 'μέταλλο' του είχε συμπεριφορά...μαστίχας, (χρησιμότατο...)....
ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ
Δούλευε 'εξαιρετικά' αρκεί να:
1)μην έκανε πολύ κρύο. (Ανεβαίνοντας στον χιονισμένο Υμηττό, πάγωνα).
2)μην έτρεχα 'πολύ' (Πάνω από 60-70 χλμ.).
3)φόραγα ωτοασπίδες
HΛΕΚΤΡΙΚΑ
Κάθε 1.000 - 2.000 χλμ., καιγόταν η βαλβίδα, (θερμοδιακόπτης), του ανεμιστήρα του ψυγείου νερού, και έτσι το 'βοηθούσα' και εγώ, με σχετικό διακόπτη...
Με τον φόβο ότι ξεχνάω πολλά ακόμα...
-
Το πιο αναξιόπιστο αυτοκίνητο που έχω συναντήσει, το οποίο (ευτυχώς) δεν ήταν στην ιδιοκτησία μου αλλά το χρησιμοποιούσα καθημερινά ως εταιρικό αυτοκίνητο, ήτανε ένα Renault Kangoo 1.4 Μοντέλο του 2004. Όταν μπήκα στην εταιρεία και το παρέλαβα είχε περίπου 19.000χμ και ως τα 60.000χμ που το έφτασα είχε παρουσιάσει πάρα πολλές βλάβες και μικροπροβλήματα.
Είχε μείνει από πλακέτα ρελαντί, αν δεν πάταγες γκάζι στο ρελαντί έσβηνε. Είχε παρουσιάσει πρόβλημα με τη μίζα και δεν έπαιρνε μπροστά, επίσης είχε βγάλει βλάβη και στο δυναμό και είχε μείνει και μια φορά αδικαιολόγητα από μπαταριά από αυτό το λόγο. Το δεξί ηχείο μπροστά ποτέ δε δούλευε, η εξάτμιση είχε ξεκολλήσει από τη βάση και έτριζε σε κάθε επιτάχυνση χωρίς κάποιο προφανή λόγο, το καλοκαίρι όταν άναβα το a/c ο κινητήρας για μερικά λεπτά ρετάριζε και μετά έφτιαχνε μόνο του, το κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό μπλοκάριζε μόνο του και πολλές φορές ενώ κλείδωνα το αυτοκίνητο αυτόματα αυτό ξεκλείδωνε πάλι μόνο του, επίσης είχε και ένα προβληματάκι στο διακόπτη του καλοριφέρ. Δεν έκανε καλή επαφή...
Για τόσο λίγο αριθμό χιλιομέτρων και με συνδυασμό πως επρόκειτο για επαγγελματικής χρήσης αυτοκίνητο, θεωρώ πως έβγαλε πάρα πολλές και αδικαιολόγητες βλάβες και πολύ νωρίς για αυτό και το θεωρώ αναξιόπιστο. Να σημειώσω πως η εταιρεία ήταν ιδιαίτερα σχολαστική με τη περιποίηση και τη συντήρηση του στόλου των οχημάτων της, προς αποφυγή σκέψεων πως επειδή ήταν εταιρείας δεν έκανε σωστή συντήρηση ή δεν είχε καλή μεταχείριση. -
Ο χρήστης Hellenic Vanagon έγραψε:
Αυτό:Aγοράστηκε καινούργιο το 1979 και το άντεξα για ένα χρόνο και 20.000 χλμ., φοιτητής και μικροεπαγγελματίας ων.
Προβλήματα:
ΦΡΕΝΑ:
1)Με την παραλαβή, μέσα στον χώρο της εταιρείας, δεν ξεκίναγε, αρνιόταν πεισματικά, γιατί είχε κολλήσει το χειρόφρενο στον ένα τροχό. Έσκαψε ένα λάκκο μισό μέτρο, από την μία πλευρά ο τροχός που γύριζε. Το αυτοκίνητο σηκώθηκε πίσω μισό μέτρο καθώς η...μούρη έπεσε στον λάκκο!
2)Τράβαγε μόνιμα δεξιά στο φρενάρισμα και δεν έστρωσε παρ΄ όλες τις αλλαγές μερών που έγιναν, μέσα στην εγγύηση.
3)Σε φρενάρισμα με ταχύτητα 100 χιλιομέτρων, μέχρι να σταματήσει, άναβαν τα φρένα, άδειο, και έμενε από...(μαντέψτε), φρένα.
4)Σε δυνατό φρενάρισμα, άδειο, το πίσω μέρος σηκωνόταν στον αέρα 20-30 πόντους! (Αέρααααααα...)
ΜΗΧΑΝΗ: (Aπό 131)
1)Έκοψε ιμάντα εκκεντροφόρου στα 5.000 χιλιόμετρα χωρίς άλλες συνέπειες.
2)Όταν έσβηνες τον κινητήρα, τρομεροί κρότοι εκρήξεων συντάρασσαν το...'πιλοτήριο'. (Αέρας έλεγαν στο κύκλωμα ψύξης. (Αέραααααα....)
3)Η ζέστη στο 'πιλοτήριο' από τον κινητήρα και ο θόρυβος ήταν σε απίθανα επίπεδα μονοκινητήριου! (Αεροπλάνου)
4)Λάδωνε μονίμως το ένα μπουζί και ρετάριζε...υπέροχα. (Αν λάδωνε και τα άλλα, μου είχαν πει, δεν θα υπήρχε πρόβλημα θορύβου και ρεταρίσματος, ο κινητήρας θα είχε...νεκρική ήσυχη συμπεριφορά. Αλλά...θα προσφερόταν σε επόμενο μοντέλο!).
5)Κάνοντας όπισθεν σε ανηφόρα, (άδειο, δεν τόλμησα να το δοκιμάσω φορτωμένο), η φτερωτή του εναλλάκτη ρεύματος ερχόταν σε θέση...βολής και...πριόνιζε, (για συναιτισμό), ένα κομμάτι του σασί που επέμενε να βρίσκεται σε λάθος...χωράφια, κάνοντας ένα υπέροχο ήχο πριονοκορδέλας...
6)Έσπασε μία βάση και το σύνολο 'κρέμασε' εντυπωσιακά...
ΨΑΛΙΔΙΑ
Έκοψε βάση πίσω αριστερού ψαλιδιού, και σε περάσματα από 'σαγρεδάκια' χτύπαγε σαν σφυρί στο...κεφάλι μου...
ΡΟΥΛΕΜΑΝ
'Εσπασαν οι...μπίλιες των εμπρός ρουλεμάν, και καθώς πηγαινε στο δρόμο, (τρόπος του λέγειν), ακούγονταν θαυμάσιοι ήχοι από...στραγάλια που σπάνε...
ΤΙΜΟΝΙ
Στρίβοντας τέρμα το τιμόνι, κάποια μπάρα πήγαινε...κάτω από το..γκάζι, (αλήθεια σας λέω), με αποτέλεσμα να μην πατιέται, μπαίνοντας σε ένα εκπληκτικό 'η τιμόνι η γκάζι' mode...
ΜΕΤΑΛΛΟ
Όταν ξέχασα μέσα τα κλειδιά και κλείδωσα με το χέρι την ασφάλεια, ναι δεν έφερνε...αντιρρήσεις, στράβωσα με τα...χέρια το πλαίσιο της πόρτας, έπιασα από το άνοιγμα που δημιουργήθηκε τα κλειδιά και το...ξαναέκλεισα σαν να μην συμβαίνει τίποτα! Το 'μέταλλο' του είχε συμπεριφορά...μαστίχας, (χρησιμότατο...)....
ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ
Δούλευε 'εξαιρετικά' αρκεί να:
1)μην έκανε πολύ κρύο. (Ανεβαίνοντας στον χιονισμένο Υμηττό, πάγωνα).
2)μην έτρεχα 'πολύ' (Πάνω από 60-70 χλμ.).
3)φόραγα ωτοασπίδες
HΛΕΚΤΡΙΚΑ
Κάθε 1.000 - 2.000 χλμ., καιγόταν η βαλβίδα, (θερμοδιακόπτης), του ανεμιστήρα του ψυγείου νερού, και έτσι το 'βοηθούσα' και εγώ, με σχετικό διακόπτη...
Με τον φόβο ότι ξεχνάω πολλά ακόμα...
BEST OF POSTS!!!
-
Eκτος απο το BEST POST,θα πω οτι αυτα που αναφέρει,ειναι οντως έτσι μιας και δυο γείτονες είχαν τέτοια fiat.Moυ έκανε μεγάλη εντύπωση οταν ήμουν μικρός,που τα πρωινά που είχε πάγο έβγαινε ολη η οικογένεια στο δρόμο και το έσπρωχνε για να πάρει εμπρός,χωρίς επιτυχία παντα.Α! τα είχαν σε εντελώς κλειστό πάρκιν,αλλα τα σκασμένα δεν έπαιρναν εμπρός με τίποτα.
-
Οσο αξιόπιστο μου βγήκε το Saxo VTS 1.6 (99) τόσο την πάτησα με το C4 (05).
Είναι αυτό που λένε ΠΟΤΕ να μην παίρνεις μοντέλο στις αρχές του. Το δικό μου ήταν κατασκευής Οκτ 04 από τα πρώτα δηλ.Λοιπόν:
α) Πρόβλημα με το κιβώτιο (δεν έπαιρνε την 1η με τίποτα). Ημουν εκτός εγγύησης όταν εμφανίστηκε. Μου ζητήθηκε να κατέβει και να ανοιχτεί με αντίστοιχο κόστος.
β) Επεφταν ή μάλλον ξεκόλλησαν τα καπάκια στα πίσω αμορτισέρ (9,9 στους 10 έγινε αυτό). Λύση της αντιπροσωπείας, κόλλημα με UHU.
γ) Eτρεμε το τιμόνι στα 100-110. Ανελέητες ζυγοσταθμίσεις τίποτα. Πίσω μπρος ζάντες ηρέμησε στην αρχή. Μετά ξαναξεκίνησε. Δεν βρέθηκε λύση. Οι ζάντες ήταν ΟΚ.
δ) Ετρεμε το τιμόνι όταν φρέναρα. Αλλάζω δισκόπλακες με brembo μάλιστα του κουτιού από εμπόριο , τίποτα. Δεν ασχολήθηκα άλλο γιατί θα το έσπαγα.
ε) Κάτι έπαιζε στην κρεμαγιέρα. Οταν ζορίζονταν σε κάνα επιτόπιο στην ανηφόρα ακούγονταν αντριχιαστικά κρακς από το τιμόνι στην αρχή. Μετά το έκανε συνεχώς.
στ) Το εργοστασιακό radiocd πέταγε το cd έξω όποτε του γούσταρε και δεν το δέχονταν με τίποτα. Αλλάχτηκε με μεταγενέστερο μοντέλο που έπαιζε και mp3 το οποίο έκανε τα ίδια μετά από 6 μήνες.
Ολα αυτά σε 41.000 χλμ και 4 χρόνια χρήσης.
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Eκτος απο το BEST POST,θα πω οτι αυτα που αναφέρει,ειναι οντως έτσι μιας και δυο γείτονες είχαν τέτοια fiat.Moυ έκανε μεγάλη εντύπωση οταν ήμουν μικρός,που τα πρωινά που είχε πάγο έβγαινε ολη η οικογένεια στο δρόμο και το έσπρωχνε για να πάρει εμπρός,χωρίς επιτυχία παντα.Α! τα είχαν σε εντελώς κλειστό πάρκιν,αλλα τα σκασμένα δεν έπαιρναν εμπρός με τίποτα.Σωστά! (Το είχα ξεχάσει...).
Η...ημιεπίσημη απάντηση από την FIAT, ήταν πως...προσπαθούσε να...γλιτώσει από τα...δεινά στα οποία το υπέβαλα!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οσο αξιόπιστο μου βγήκε το Saxo VTS 1.6 (99) τόσο την πάτησα με το C4 (05).
Είναι αυτό που λένε ΠΟΤΕ να μην παίρνεις μοντέλο στις αρχές του. Το δικό μου ήταν κατασκευής Οκτ 04 από τα πρώτα δηλ.Λοιπόν:
α) Πρόβλημα με το κιβώτιο (δεν έπαιρνε την 1η με τίποτα). Ημουν εκτός εγγύησης όταν εμφανίστηκε. Μου ζητήθηκε να κατέβει και να ανοιχτεί με αντίστοιχο κόστος.
β) Επεφταν ή μάλλον ξεκόλλησαν τα καπάκια στα πίσω αμορτισέρ (9,9 στους 10 έγινε αυτό). Λύση της αντιπροσωπείας, κόλλημα με UHU.
γ) Eτρεμε το τιμόνι στα 100-110. Ανελέητες ζυγοσταθμίσεις τίποτα. Πίσω μπρος ζάντες ηρέμησε στην αρχή. Μετά ξαναξεκίνησε. Δεν βρέθηκε λύση. Οι ζάντες ήταν ΟΚ.
δ) Ετρεμε το τιμόνι όταν φρέναρα. Αλλάζω δισκόπλακες με brembo μάλιστα του κουτιού από εμπόριο , τίποτα. Δεν ασχολήθηκα άλλο γιατί θα το έσπαγα.
ε) Κάτι έπαιζε στην κρεμαγιέρα. Οταν ζορίζονταν σε κάνα επιτόπιο στην ανηφόρα ακούγονταν αντριχιαστικά κρακς από το τιμόνι στην αρχή. Μετά το έκανε συνεχώς.
στ) Το εργοστασιακό radiocd πέταγε το cd έξω όποτε του γούσταρε και δεν το δέχονταν με τίποτα. Αλλάχτηκε με μεταγενέστερο μοντέλο που έπαιζε και mp3 το οποίο έκανε τα ίδια μετά από 6 μήνες.
Ολα αυτά σε 41.000 χλμ και 4 χρόνια χρήσης.
To γ και το δ ήταν μάλλον λόγω στραβών ελαστικών.
-
έβαλα κ καινούρια λάστιχα Αλέξανδρε.
-
Ε τότε, όπως θα έλεγε και ο αγαπητός Ποπ... Μπουρδέλο ήταν!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
έβαλα κ καινούρια λάστιχα Αλέξανδρε.Αυτό το C4 δεν είναι που τα μπροστινά φτερά τα έχουν κατασκευάσει από nylon σακούλα supermarket;
-
Αυτό το C4 δεν είναι που τα μπροστινά φτερά τα έχουν κατασκευάσει από nylon σακούλα supermarket;
Oταν αύριο θα τα κατασκευάζει κατά τέτοιον τρόπο και η VAG να δω τι θα λες
Α εκεί ρόλο θα παίζει η δομική συμπεριφορά του σασί καθώς τα φτερά δεν προσφέρουν τπτ πέραν τυ καλωπιστικού της υπόθεσης,αυτά όμως μόνον για τα Γερμανικά -
Αυτό:Δε χρειαζόταν να γράψεις τπτ,όντως το αυτοκίνητο ήταν ΤΡΑΓΙΚΟ!!
Αυτά πλήρωσαν οι Ιταλοί κι ας ήταν (και είναι) έτη φωτός μπροστά απ τους Γερμανούς.
Ενα παραπάνω κι ότι δεν το είχαν με τα επαγγελματικά ένος τόνου..... -
Αυτό το C4 δεν είναι που τα μπροστινά φτερά τα έχουν κατασκευάσει από nylon σακούλα supermarket;
Απο σακουλες σκουπιδιων .
Στα VW τα πλαστικα ειναι φτιαγμενα μονο απο πρωτότοκους δεινόσαυρους ; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Απο σακουλες σκουπιδιων .
Στα VW τα πλαστικα ειναι φτιαγμενα μονο απο πρωτότοκους δεινόσαυρους ;Ιδέα δεν έχω! (Κάτι άκουσα για πρωτότοκους...ρινόκερους, αλλά επενέβη η WDF, η VDO, VEGLIA BORLETTI, κάτι τέτοιο...).
Πάντως το πλαστικό, και μάλιστα σε πάχος τσιγαρόχαρτου, που είδα σε σπασμένο φτερό ενός C4, θα με απέτρεπε από την αγορά οιουδήποτε αυτοκινήτου, ακόμα και αν αυτό θα ήταν VW! (Kαι ας το έλεγαν...σαρανταπέντε δήμαρχοι πως έτσι πρέπει!).
Το πιο αναξιόπιστο αυτοκίνητο που είχατε ποτέ