-
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
Θανάσση λογικά μιλάς για τις επιταχύνσεις απο στάση. Τείνει προς καλό 1,600 το χουμε ξανα πεί και καρατσεκαρισμένο. Το θέμα δεν είναι αυτό. Κανένας δεν θα το πάρει αυτό το αμάξι στη σύγχρονη εποχή για αυτό το σκοπό. Υπάρχουν ένας σωρός γρηγορότερα για όσους θέλουν κάτι τέτοιο. Στις ρεπρίζ όντως είναι σαν 1,800 και πολυ οικονομικό. Αποκλείεται το 1.2 tsi να έχει ίδια φρένα με το 1.4 80 ίππων, κάποιο λάθος κάνεις.συμφωνώ απόλυτα, κάποιος που ακούει τούρμπο όμως μην περιμένει κανένα πύραυλο αλλά ένα ΔΥΝΑΤΟ 1600άρι με ροπή από 1.8
ας πούμε ένα οικονομικό 1.6 με πρόγραμμα για να τραβάει καλύτερα!όσον αφορά τα φρένα είμαι σίγουρος! (μην το σκέφτεσαι ότι εσύ έχεις τα φρένα του 1.4 με τα 80 άλογα αλλά ότι το 1.4 είχε τα φρένα του 1.6 και 1.2 tsi)
αν και αν δεν σου φτάνουν (μια χαρά είναι τα φρένα για τα άλογα που έχει) με 150€ παίρνεις σετάκι φρένων από 1.4-1.8tsi και τα βάζεις πάνω και έχεις αυξήσει κατά πολύ το φρενάρισμαΈχω το φυλλάδιο του Λεόν μπροστά μου.
Τα 1.4 85ΗΡ, 1.2 106ΗΡ έχουν 280χ22 μπροστά, ενώ το 1.4 125ΗΡ έχουν 288χ25.
Πισω έχουν και τα 3 253χ10.
Το μεσημέρι πάω για τεστ ντράηβ στα Λεόν και σε άλλα 2. Ελπίζω σήμερα-αύριο να τελειώσω με το θέμα αυτό επιτέλους.φίλε αν υπάρχει κάνε και μια βόλτα και το πετρελαιάκι! 1.6TDI 105 άλογα 25 κιλά ροπή 5λίτρα/100χλμ κατανάλωση
περιμένουμε σχόλια για ότι οδηγήσεις
ενημερωτικά πάντως το 1.4 tsi με τα 122-125 άλογα (είτε σε golf είτε leon) θεωρείται πιο γρήγορο από το Astra με τα 140 άλογα και πιο οικονομικό
επίσης αυτά τα αυτοκίνητα δεν τα οδηγάς στις 3-4.000στροφές, για να είναι οικονομικό αλλάζεις στις 2000 στροφές (δοκίμασέ το και πες μου) -
οκ παιδια με τα φρενα λαθος μου. Προσωπικα αλλα και προς το
παρον με ικανοποιουν. -
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
οκ παιδια με τα φρενα λαθος μου. Προσωπικα αλλα και προς το
παρον με ικανοποιουν.μια χαρά είναι! αρχίζουν να μην ικανοποιούν 18άρια με πρόγραμμα που φεύγουν πάνω από 220 άλογα
-
Γκουχ γκουχ
Auto emoción.
-
Καλοτάξιδο και ατσαλάκωτο
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Γκουχ γκουχAuto emoción.
-
You did good.
Kαλή παραλαβή και καλοτάξιδο!
Χρώμα;
-
Ασπράκι 1.2 κόπα, αν και υπάρχει περίπτωση να γίνει ανθρακί (δεν ξέρουν αν έχει εκτελωνιστεί ήδη, κλείσαμε στις 9.30 το βράδυ).
Δε ξέρω τι προτιμώ, δε με πολυνοιάζει κιόλας.
Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια, τις συμβουλές και το δούλεμα!
Κλίναμε αρχικά προς Golf 1.2, αλλά δεν ήταν διαθέσιμο κανένα οπότε πήγαμε για Leon.
Και τα δύο με ενδιέφεραν, απλά το Leon έχει πλουσιότερο εξοπλισμό.Θριλερ το βράδυ, πήγαμε για Golf και τα είχαν δώσει όλα, 9 παρά κατάφερα να χαθώ στη Συγγρού όπως πηγαίναμε για Seat. Τελικά τους πήραμε τηλέφωνο και φτάσαμε 9 παρά δέκα για να ξεκινήσουμε τη χαρτούρα. 4 μένανε, 2 μαύρα, 1 ασπρο, 1 ασημί. Παίζει και ένα ανθρακί που θα το κοιτάξουν αύριο.
-
Με το καλο!!
-
Μεγια φιλε! Το Copa ειναι απο τα καλυτερα value for money που κυκλοφορουν! Αν εξαιρεσουμε τα C4 thp που τα δινουν 14.700... χαχα
-
Μπράβο για τη σωστή απόφαση .Αλλη μια επιτυχία του forum .Καλοτάξιδο.
-
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο .
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Αν εξαιρεσουμε τα C4 thp που τα δινουν 14.700... χαχαΣοβαρά παίζει τέτοια τιμή .?. Τι έκδοση ?
-
Το θηλυκό πως το τουμπαρες;
-
Καλοτάξιδος αρχηγέ!!!
-
Συγχαρητήρια! Καλοτάξιδο, πίστεψε με θα το κατα ευχαριστηθείς.
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Το Copa ειναι απο τα καλυτερα value for money που κυκλοφορουν!Γιατί; Τι το ιδιαίτερο έχει αυτή η έκδοση;
-
Festo ΠΟΛΥ καλη επιλογη ...
Καλοστριφτο και λιγοκατανάλωτο... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το Copa ειναι απο τα καλυτερα value for money που κυκλοφορουν!
Γιατί; Τι το ιδιαίτερο έχει αυτή η έκδοση;
Δες στο σαιτ της seat.Γενικά είναι πλούσια εξοπλισμένη(esp,6 airbags,16άρες ζάντες,κλίμα,bluetooth,χειριστήρια στο τιμόνι και άλλα).
-
Επειδή το είδα ρώτησα. Δεν βλέπω τίποτα το ιδιαίτερο. Ένα τυπικό Leon με νορμάλ εξοπλισμό, νορμάλ τιμή.
Και του λείπουν και κάτι πραγματάκια. Τέσπα. Καλοτάξιδο να είναι.
-
Αυτα τα λεφτά διέθεσε , Αυτό πήρε ... Δεν καταλαβαίνω που κολλας ...
Εκτός αν εννοείς Ότι θα μπορούσε να πάρει κανένα κορεατικο εξαμβλωμα με πιο 'πλούσιο' εξοπλισμό
Νέο αυτοκίνητο, μάλλον Leon...