-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Επειδή το είδα ρώτησα. Δεν βλέπω τίποτα το ιδιαίτερο. Ένα τυπικό Leon με νορμάλ εξοπλισμό, νορμάλ τιμή.Και του λείπουν και κάτι πραγματάκια. Τέσπα. Καλοτάξιδο να είναι.
Και επίσης έχει cruise control,καλό ηχοσύστημα με 8 ηχεία και usb,σπορ καθίσματα,δερμάτινο τιμόνι,xds(ηλεκτρονικό μπλοκέ),hill holder.Τι άλλο θες να έχει ένα μικρομεσαίο με καλό τουρμπάτο μοτέρ,πολλαπλούς συνδέσμους και τιμή 15000€? Δερμάτινα και θερμαινόμενα καθίσματα και κάμερα οπισθοπορείας?Βρίσκεις μήπως κάτι αντίστοιχο?Μόνο κάτι στοκ ceed 1.6,αλλά αυτό έχει παραπάνω τέλη,κατανάλωση,τεκμήριο και 5 άρι σασμάν.Ο φίλος έκανε την καλύτερη επιλογή,θα τον συμβούλευα να παζαρέψει να του κάνουν και επέκταση σε 5 χρόνια την εγγύηση.
-
αν και υπερβηκαμε κατα 10 σελίδες ενα τοπικ που αφορά επιλογή αυτοκινήτου, στο οποίο κιόλας δεν υπήρχε δίλλημα.... θα το προσπεράσω και θα πω:
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ! Καλό σκίσιμο...
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Επειδή το είδα ρώτησα. Δεν βλέπω τίποτα το ιδιαίτερο. Ένα τυπικό Leon με νορμάλ εξοπλισμό, νορμάλ τιμή.
Και του λείπουν και κάτι πραγματάκια. Τέσπα. Καλοτάξιδο να είναι.
Και επίσης έχει cruise control,καλό ηχοσύστημα με 8 ηχεία και usb,σπορ καθίσματα,δερμάτινο τιμόνι,xds(ηλεκτρονικό μπλοκέ),hill holder.Τι άλλο θες να έχει ένα μικρομεσαίο με καλό τουρμπάτο μοτέρ,πολλαπλούς συνδέσμους και τιμή 15000€? Δερμάτινα και θερμαινόμενα καθίσματα και κάμερα οπισθοπορείας?Βρίσκεις μήπως κάτι αντίστοιχο?Μόνο κάτι στοκ ceed 1.6,αλλά αυτό έχει παραπάνω τέλη,κατανάλωση,τεκμήριο και 5 άρι σασμάν.Ο φίλος έκανε την καλύτερη επιλογή,θα τον συμβούλευα να παζαρέψει να του κάνουν και επέκταση σε 5 χρόνια την εγγύηση.
δερμάτινο τιμόνι δεν έχει
εγώ προσωπικά θα έβλεπα ως ευκαιρία αν σε αυτά τα λεφτά και με αυτόν τον εξοπλισμό έδινε τον 1400αρι 125αρι κινητήρα + τα πολύ καλά σπορ καθίσματα -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Επειδή το είδα ρώτησα. Δεν βλέπω τίποτα το ιδιαίτερο. Ένα τυπικό Leon με νορμάλ εξοπλισμό, νορμάλ τιμή.Και του λείπουν και κάτι πραγματάκια. Τέσπα. Καλοτάξιδο να είναι.
Ακομα κι ετσι να το παρεις ειναι φτηνο γι αυτα που δινει. Μιλαμε για αμαξι 4.32 ετσι?
Παιρνεις ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Επειδή το είδα ρώτησα. Δεν βλέπω τίποτα το ιδιαίτερο. Ένα τυπικό Leon με νορμάλ εξοπλισμό, νορμάλ τιμή.
εγώ προσωπικά θα έβλεπα ως ευκαιρία αν σε αυτά τα λεφτά και με αυτόν τον εξοπλισμό έδινε τον 1400αρι 125αρι κινητήρα + τα πολύ καλά σπορ καθίσματακαι μια πίπ@ ίσως??
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Ακομα κι ετσι να το παρεις ειναι φτηνο γι αυτα που δινει. Μιλαμε για αμαξι 4.32 ετσι?
Παιρνεις ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. -
- Όλα τα άλλα δηλαδή είναι ετεροκίνητα;
- Πάρτε mondeo τότε, ακόμα μακρύτερο και όχι δραματικά ακριβότερο.
Πλάκα κάνω, φυσικά και είναι μια χαρά επιλογή το Leon. Αν δεν έχει υδραυλικές ποτηροθήκες και πέτσινα τασάκια ακόμα καλύτερα.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
[
εγώ προσωπικά θα έβλεπα ως ευκαιρία αν σε αυτά τα λεφτά και με αυτόν τον εξοπλισμό έδινε τον 1400αρι 125αρι κινητήρα + τα πολύ καλά σπορ καθίσματαΥπάρχουν μερικά αυτοκίνητα με τον 1.4Τ, έκδοση Style, στα ιδια σχεδόν λεφτά (νομίζω) αλλά είναι η παλιά έκδοση style, χωρίς ESP. Και εγώ το/τα χρειάστηκα σήμερα, αν και το έσωσα.
Εdit: Άκυρο το πρόβλημα, μας έδωσαν λάθος χαρτιά.Τι δώρο να ζητήσω;
Έχω τα στάνταρ, συναργερμός και αισθητήρες παρκαρίσματος.
Μου είπε ο πωλητής αν θέλω κουκούλα.
Τι μπορώ να ζητήσω; -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Παιρνεις ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.Εγώ από LEON μόνο FR, Cupra και SPORT UP FORCE 160. Αυτά θεωρώ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
Οι υπόλοιπες εκδόσεις δεν μου λένε τίποτα.Τώρα αν οι οπαδοί και οι πωλητές χαλιούνται, λίγο με απασχολεί.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Παιρνεις ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.Εγώ από LEON μόνο FR, Cupra και SPORT UP FORCE 160. Αυτά θεωρώ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
Οι υπόλοιπες εκδόσεις δεν μου λένε τίποτα.Τώρα αν οι οπαδοί και οι πωλητές χαλιούνται, λίγο με απασχολεί.
δίκιο έχεις ... η αδερφή του που δεν ξέρει καλά καλά να παρκάρει χρειάζεται αυτοκίνητο με τουλάχιστον 160 άλογα ...
περίεργες οι θεωρήσεις σου για το τι είναι αυτοκίνητο και τι όχι...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ από LEON μόνο FR, Cupra και SPORT UP FORCE 160. Αυτά θεωρώ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
Κάτσε βρε μάνα μου:
εσύ δεν έχεις πάρει ένα από τα πιο 'ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ' όπως λες και κατά καιρούς λιμπίζεσαι κάτι cee'd/ duster;
Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι καλύτερο αυτοκίνητο είναι αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον καθένα.Τι δώρο να ζητήσω;
Έχω τα στάνταρ, συναργερμός και αισθητήρες παρκαρίσματος.
Μου είπε ο πωλητής αν θέλω κουκούλα.
Τι μπορώ να ζητήσω;Προσπάθησε να πάρεις όσα περισσότερα **εργοστασιακά **εξτρά γίνεται.
Κινεζιές, μόνο εμείς δικαιούμαστε να εγκαθιστούμε στο αυτοκίνητό μαςΑν σου δίνει μόνο after market πράγματα, εγώ θα αρνιόμουνα και θα πίεζα για μία έκπτωση ακόμα
-
με γειες το λεον...εκει με το γκολφ σε χασα, δε πηρα χαμπαρι οτι επαιζε και γκολφακι αλλα οκ!
καλα χιλιομετρα, γκομενες, λεφτα, υγεια, καλες γιορτες, καλη σταδιοδρομια, καλος πολιτης κτλ κτλ
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
εγώ προσωπικά θα έβλεπα ως ευκαιρία αν σε αυτά τα λεφτά και με αυτόν τον εξοπλισμό έδινε τον 1400αρι 125αρι κινητήρα + τα πολύ καλά σπορ καθίσματακαι μια πίπ@ ίσως??
να ένα καλό δώρο, τώρα που έχουν πέσει οι πωλήσεις.
για εμένα είναι σημαντική κ ακατανόητη η έλλειψη των σπορ καθισμάτων, όπως κ η έλλειψη δερματινου τιμονιού. γενικά η σεατ κάνει απαλεψιές με τον εξοπλισμό. στα σπορ σε αναγκάζει να είσαι με το ac κ όχι με κλιμά πχ
για τη τιμή, είναι με απόσυρση τα 15χλρ, χωρίς απόσυρση έχει 16χλρ, όσο είχε πέρισυ το 1400αρι (χωρίς bluetooth), στο οποίο κάναν κ 800 ευρώ έκπτωση
όπως κ να έχει, καλορίζικο στο φίλο, το μόνο σίγουρο είναι πως θα το ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ. κ η έλλειψη της σπορ αναρτησης τελικά μάλλον θα βοηθήσει στους κωλόδρομους της αττικής -
Καλοτάξιδο!
Ο Αγιος Χριστόφορος μαζί σου!
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
εσύ δεν έχεις πάρει ένα από τα πιο 'ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ' όπως λες και κατά καιρούς λιμπίζεσαι κάτι cee'd/ duster;
Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι θέλεις να πεις. Τι 'ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ' πήρα εγώ;
Και τι σχέση έχει με το Ceed/Duster/i30 και πολλά άλλα μοντέλα που γουστάρω; -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Προσπάθησε να πάρεις όσα περισσότερα **εργοστασιακά **εξτρά γίνεται.
Κινεζιές, μόνο εμείς δικαιούμαστε να εγκαθιστούμε στο αυτοκίνητό μαςΑν σου δίνει μόνο after market πράγματα, εγώ θα αρνιόμουνα και θα πίεζα για μία έκπτωση ακόμα
Το αμάξι είναι ήδη τελωνείο, δεν παίζουν εργοστασιακά έξτρα. Παίζει να μου δώσει την επεκταση εγγύησης που κάνει 560 ευρώ; Παίζει να του ζητήσω έκπτωση γιατί το παίρνω μετρητά;
Το μόνο που μου φαίνεται ενδιαφέρον είναι η κυψελωτή μάσκα (πόσο κάγκουρας; ), αλλά κάτι πιο χρήσιμο θα το προτιμούσα.
Οι μπάρες οροφής;
Το 2ο κλειδί να'ναι σαν το 1ο; Δηλαδή με τηλεχειρισμό, αντί για το κλασσικό γυφτέ που ανοίγει τη κλειδαριά. -
ναι για να μπεί και ο συναγερμός μέσα τώρα ή στο μέλλον...
-
αφού έχεις κάνει την παραγγελία δύσκολο να σου κάνουν έκπτωση
στη θέση σου θα ζήταγα την επέκταση της εγγύησης, συναγερμό που να δουλευει με το κλειδί του αμαξιού, παρκινγκ ασσιστ με βαμμένους τους αισθητήρες κ το τεμπέλη -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Προσπάθησε να πάρεις όσα περισσότερα **εργοστασιακά **εξτρά γίνεται.
Το αμάξι είναι ήδη τελωνείο, δεν παίζουν εργοστασιακά έξτρα.** Παίζει να μου δώσει την επεκταση εγγύησης που κάνει 560 ευρώ; Παίζει να του ζητήσω έκπτωση γιατί το παίρνω μετρητά; **
Το μόνο που μου φαίνεται ενδιαφέρον είναι η κυψελωτή μάσκα (πόσο κάγκουρας; ), αλλά κάτι πιο χρήσιμο θα το προτιμούσα.
Οι μπάρες οροφής;
Το 2ο κλειδί να'ναι σαν το 1ο; Δηλαδή με τηλεχειρισμό, αντί για το κλασσικό γυφτέ που ανοίγει τη κλειδαριά.ΝΑΙ!!!! λοιπόν, πρόσεξε φίλε μου γιατί εγώ πριν 2,5 χρόνια έπαιξα ξύλο στην παραλαβή του οχήματος αλλά τελικά κατάφερα αυτό που ήθελα
θα ζητήσεις ΓΝΗΣΙΑ πατάκια (φαίνονται, κάνουν μπαμ, αυτά που δίνουν δώρο συνήθως είναι για πέταμα)
ΓΝΗΣΙΟ φαρμακείο της Seat (είναι μεγαλούτσικο και πρέπει να έχει αρκετά μέσα! - το χρώμα του είναι κάπως κοκκινο -σάπιο μήλο και γράφει Seat)
θα ζητήσεις 5 χρόνια εγγύηση δώρο
κανονικά δικαιούσαι να ζητήσεις έκπτωση που πληρώνεις μετρητοίς! επίσης αν μπορείς να ζητήσεις και 2 κλειδί αναδιπλούμενο (γιατί το 2ο είναι ένα απλό κλειδί χωρίς τηλεχειρισμό) είναι ότι καλύτερο γιατί θα είστε 2 οδηγοί και το κλειδί κοστίζει 150€
όσον αφορά συναγερμό και αισθητήρες τώρα:
οι αισθητήρες που βάζουν είναι 2 με θόρυβο και τους βάζουν ψηλά, αν βάλεις εσύ θα ζητήσεις 4 με οθονούλα που γράφει και απόσταση (και να μπουν κάτω από την πινακίδα γιατί είναι πιο όμορφο το αποτέλεσμα και δουλεύουν καλύτερα)
αν δεν έχουν τέτοιους, θα σου πω από που θα πάρεις, δεν κοστίζουν πάνω από 40€ ενώ από εξωτερικό τα βρίσκεις και φτηνότερα, αν δεν σου βάλουν αυτούς, μην βάλεις, οτιδήποτε άλλο είναι απλά άχρηστο!
όσον αφορά τον συναγερμό θα ρωτήσεις τι βάζουν και θα φροντίσεις να είναι MED,Cobra ή GT γιατί αυτοί συνεργάζονται καλύτερα με το can bus του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, επίσης να είναι πάνω στο ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ και όχι με έξτρα τηλεκοντρόλ, το άλλο μυστικό είναι ότι ο GT σου δίνει την επιλογή να έχεις και χειρηστήριο για το 2ο κλειδί, δηλαδή με το πρώτο οπλίζεις τον συναγερμό με το μαμά κουμπί, ενώ με το 2ο κλειδί που είναι σκέτο, σου δίνει χειριστήριο για να κλειδώνεις με αυτό! αν είναι να σου βάλουν καμιά κινεζιά, θα κρατήσει για 3 μήνες και μετά θα πας να τον ξυλώσεις λόγω προβλημάτων (τα έχω περάσει)καλοτάξιδο φίλε το τουτού, ΠΙΕΣΕ τους και πες τους το εξής, μου έκαναν πες καλύτερη τιμή για το Golf οπότε σκέφτομαι και το Golf όπου μου έδωσαν και παραπάνω χρόνια εγγύηση, θα μου δώσετε την εγγύηση εσείς? γενικώς πίεσέ τους, για καλό είναι και θα σε εκτιμήσουν περισσότερο για πελάτη
ΥΓ.: το άσπρο είναι πιο μούρικο από το ανθρακί και η σίτα η κυψελωτή που μπαίνει πίσω από την μαμά σίτα κάνει διαφορά - δεν βλέπεις το ψυγείο - προστατεύει από πετραδάκια - μοιάζει με του προφυλακτήρα και περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο θα βρεις και στο http://www.seatclub.gr -
Ο χρήστης kthanassis έγραψε:
θα ζητήσεις 5 χρόνια εγγύηση δώρο
3 εννοείς. Τα 2 της εργοστασιακής δίδονται ούτως ή άλλως. Τα 3 της ασφάλειας πληρώνεις και έχουν περίπου 550 με 600€.
Νέο αυτοκίνητο, μάλλον Leon...