Με θυμόσαστε; Ακόμα παλεύω.
Η αδελφή μου δε θέλει Seat επουδενί. Θέλει κυριλέ φάση, οπότε υποστηρίζει Astra.
Έχουμε δει αρκετά αμάξια, και από τη μικρή κατηγορία γιατί η αδελφή μου τρόμαξε με το μέγεθος της μικρομεσαίας . Test drive δεν έχω κάνει κανένα, λόγω χρόνου. Αύριο θα πάρω σβάρνα πάλι τις αντιπροσωπίες.
Έχουμε δει:
-Opel Astra 1.4T 120HP Edition στα 17500.
Τεράστιο, γεροντίστικο, κλασσάτο. Δε προλαβαίνω και να πετάξω 2-3 νήπια να τα έχω μέσα.
Προφανώς ακριβό. Το ταμπλώ του είναι εξωφρενικό με όλα τα κουμπάκια του μέσα. Τάσια (χέστηκα).
-Opel Corsa 1.4 100HP Edition στα 12800.
Δε μ'αρέσει καθόλου εμφανισιακά, δεν έχει ηλεκρικά παράθυρα πίσω ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΟΣΗ. Ο πωλητής πήγε να μου το παρουσιάσει σαν φιλοσοφία της εταιρίας, παλι καλά έσκασε.
-VW Polo 1.2 TSI 105HP Comfortline στα 15950.
Απ'έξω μ'αρέσει, τα πλαστικά του μέσα είναι χάλια, τύπου Hyundai του '90 (και δεν είμαι καθόλου τέτοιος τύπος).
Έχει και με ηλιοροφή στα 16250. Ή μάλλον είχε, γιατί ο πωλητής είχε φέρει τη καταστροφή, οτι δε θα προλάβουμε, οτι πρέπει να το κλείσουμε τώρα γιατί δε ξέρω τι κλπ. Δεν μου άρεσε καθόλου (ο πωλητής).
-Toyota Yaris 1.33 99HP Lounge στα 15700 (νομίζω).
Είπα χάλια πλαστικά για το πόλο; Ελειινά πλασικά εδώ. Τρόμαξα, νόμιζα οτι μπήκα στη βασική έκδοση για τα νοικιάρικα.
Έχει τούμπανο cd-mp3-touchscreen-gps-rearview camera, την οποία θα έχει μέχρι το Δεκέμβρη, οπότε προλάβετε γιατί μετά πάει στο χιλιάρικο επιπλέον. Βλακωδώς δε παίζει dvd το ηχοσύστημα. Κατά τα άλλα, το πιο άνετο πισω κάθισμα, και είμαι 1.85 και η αδελφή μου 1.70κάτι, ζωή να'χουμε. Διακόπτες κλπ, πολύ generic πράγματα, λες και ψωνίσανε από καλάθι, τίποτα το ιδιαίτερο.
-Toyota Auris 1.33 99HP δε ξέρω έκδοση, ούτε τιμή.
Στα πεταχτά το είδαμε, δεν έχω κάτι να πω. Ψέμματα, η θηκούλα κάτω από το χειρόφρενο είναι πάρα πολύ δυσπρόσιτη. Ή εγώ δεν είμαι αρκετά ευλύγιστος. Τα 100 άλογα δε πρέπει να φτάνουν γι'αυτό το αμάξι.
Citroen C3 1.4 95HP Attraction στα 12600.
Εδώ παίχτηκε η προσφορά της προσφοράς ώ προσφορά. αυτοκίνητο με αρχική τιμή 15225, το ρίχνει στα 12600.
Ομορφούλι (υπερβολικά γυναικείο όμως, σα το Ypsilon ), καλούτσικος εξοπλισμός (δεν έχει πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, νομίζω), το ομορφότερο εσωτερικό που έχω δει μέχρι στιγμής (υλικά, σχέδιο), καλοί χώροι.
Στα μείον οτι έχει μόνο μαύρο ετοιμοπαράδοτο. Έχει και το πιο κίνκυ Speciale με τούμπανο παρμπριζ στα 14.225 και κάτι ασήμαντα έξτρα (esp ).
-Seat Leon 1.2 Copa στα 15090.
Προσωπική προτίμηση γιατί μου αρέσει εμφανισιακά, έχει καλό εξοπλισμό χωρίς να κάνει χαζές εκπτώσεις. Δε φαίνεται γεροντίστικο.
Δυστυχώς δε φαίνεται και κυριλέ για να το γουστάρει η αδελφή μου που δε θα το ακουμπήσει ποτέ.
Επειδή το κόβω να τον και να μη παίρνουμε το Leon αλλά το Astra, τα 120 άλογα θα'ναι αρκετά;
Θα'ναι ψόφιο; Λίγο ενδιαφέρον θα'χει στο δρόμο;
Είμαι καταδικασμένος σε μια μουντάδα;
Ειμαι ο μόνος που σκαλώνει με τα χιλιάδες κουμπάκια στο ταμπλώ;