-
Πρέπει να έχει κάρτα bluetooth το PC.
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Εχω ενα κινητο ΝΟΚΙΑ με bluetooth.
Γινεται να κατεβασω ενα προγραμμα bluetooth για τον υπολογιστη μου ,ωστε να μπορω να αποθηκευσω εκει;πρεπει να εχει bluetooth δυνατοτητες και ο υπολογιστης για να συννενοηθούν μεταξυ τους. βρισκει το ενα το αλλο και συννενοουνται ασυρματα.
αν δεν εχει bluetooth o υπολογιτης παρε ενα καλωδιο και συνεδεσε τα καλυτερα -
To διορθωσα πιο πριν.
Ειχα καρτα παλια bluetooth στο υπολογιστη αλλα ειναι συμβατος με τα XP.
Eκανα εχθες μια εγκατασταση με τα 7 που εχω τωρα και δεν ειναι συμβατο.
Μηπως αμα κατεβαζα τιποτα driver. -
Μπες στο site του κατασκευαστή της κάρτας και λογικά θα έχει drivers για 7άρια.
-
Το ποστάρω και εδώ μήπως κάποιος από εσάς ξέρει ή έχει κάτι αντίστοιχο:
Ζητώ για άμεση αγορά Ultra Mobile PC (UMPC). Πιθανά μοντέλα για αγορά τα Samsung Q1, Gigabyte U60, Viliv, OQO, Sony Vaio VGN ή P κ.α., με Windows XP, Vista, 7 ή και καθόλου λειτουργικό. Απαραίτητη προϋπόθεση η άψογη λειτουργία, όλα τα εξαρτήματα (ειδικά τα touch pens/stylus που είναι απαραίτητα σε μερικά μοντέλα) και φυσικά να είναι touch screen. Τιμή μέχρι 100€ μετρητά, αναλόγως μοντέλου και κατάστασης.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ταξιδι στο Ιραν, ....check
Προγραμματισμος PLC, ....check
SCADA, ....checkNow checking for Styxnet..... please wait
Αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Έχετε να προτείνετε κάποιο mp3 player για να το έχω μαζι μου στο ποδήλατο ή στο τρέξιμο;
Ίσως κάτι τέτοιο:
http://www.skroutz.gr/s/431141/Lamtech- ... layer.html
Για ποδήλατο κυρίως και ελάχιστον τρέξιμο χρησιμοποιώ αυτό. http://www.sweex.com/en/assortiment/sou ... ers/mp310/
Φθηνό,ελαφρύ, με κλιψ και καλό ήχο.
Ευχαριστώ both
Έχετε να προτείνετε κάποιο mp3 player για να το έχω μαζι μου στο ποδήλατο ή στο τρέξιμο;
υπάρχει κάτι καλύτερο απο το κινητο σου?!
Το κινητό μου το έχω για να μιλάω ή να στέλνω μηνύματα. Είμαι συντηρητικός εγώ
-
http://www.theverge.com/2013/4/15/42264 ... okyo-japan
meanwhile στη Γιαπωνία.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
υπάρχει κάτι καλύτερο απο το κινητο σου?!
Το κινητό μου το έχω για να μιλάω ή να στέλνω μηνύματα. Είμαι συντηρητικός εγώ
Εγώ λέω να το πουλήσεις και να πάρεις 2 συσκευές:
Ηardcore to teh max
-
παιδια εχω ενα εκνευριστικο προβλημα
οταν με παιρνουνε τηλεφωνο η παιρνω (στο σταθερο) κοβεται η συνδεση με το ιντερνετ.
τι μπορει να φταιει? το μοντεμ-ρουτερ ? εκει που μοιραζεται η γραμμη ? η το οτι
δεν εχω το φιλτρο στην γραμμη του σταθερου(το τραβηξαν τα πιτσιρικια και το εκοψαν, δεν ειμαι ομως σιγουρος αν απο τοτε αρχισαν τα προβληματα)ευχαριστω
-
Βάλε φίλτρο πάλι.
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
παιδια εχω ενα εκνευριστικο προβλημα
οταν με παιρνουνε τηλεφωνο η παιρνω (στο σταθερο) κοβεται η συνδεση με το ιντερνετ.
τι μπορει να φταιει? το μοντεμ-ρουτερ ? εκει που μοιραζεται η γραμμη ? η το οτι
δεν εχω το φιλτρο στην γραμμη του σταθερου(το τραβηξαν τα πιτσιρικια και το εκοψαν, δεν ειμαι ομως σιγουρος αν απο τοτε αρχισαν τα προβληματα)ευχαριστω
Ο θόρυβος που προκαλείται από το 'σήκω-κλείσε' αποσυγχρονίζει το modem/router. Στην ουσία δεν χάνεις τη σύνδεση, απλά ξανασυγχρονίζει, αλλά εσύ βλέπεις για 10-15' ότι δεν έχεις σύνδεση. Ξαναβάλε φιλτράκι, από την εταιρεία-πάροχο μπορεί να το πάρεις και τζάμπα, αλλιώς κάνουν 1-2€....
-
ευχαριστω παιδια
-
Όπως είπαν κ παραπάνω, το φιλτράκι φταίει, ξαναβάλε κ θα είσαι ΟΚ.
-
πάντως τα φιλτράκια αυτά σε isdn είναι λίγο ακριβότερα...μέχρι και 5 ευρώ το πλήρωσα στο πλαίσιο!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
πάντως τα φιλτράκια αυτά σε isdn είναι λίγο ακριβότερα...μέχρι και 5 ευρώ το πλήρωσα στο πλαίσιο!Στο ISDN βάζεις ένα splitter πρίν το Netmod και όχι φιλτράκια στα τηλέφωνα. Είναι αρκετά πιό πολύπλοκο το splitter του ISDN, ακόμα και απο το splitter του PSTN, πόσο μάλλον απο ένα απλό φίλτρο PSTN και γι αυτό είναι πιό ακριβό.
-
Στο πρατήριο έχουμε σε μια τηλεφωνική γραμμή 2 pos(μηχανήματα καρτων),ενα φαξ, τηλεφωνική συσκευή και ιντερνετ( τα καλωδια ειναι σαν καταΐφι).Όταν ήρθα όποτε δοκίμαζα να στείλω φαξ κοβόταν το ιντερνετ και για μια σελίδα έκανε 2 λεπτά να την στείλει.Για πολλές σελίδες ούτε λόγος.Έβαλα ένα φιλτράκι στην πρίζα που είναι το φαξ και δουλεύει τέλεια! Υπόψιν ότι την εγκατάσταση όλων των συσκευών την είχε αναλάβει εταιρία και επι τρια χρόνια κανένας δεν παραξενεύτηκε γιατί δεν δούλευαν σωστα.
-
νόμιζα ότι μιλούσαμε για splitter...γράψτε λάθος
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στο πρατήριο έχουμε σε μια τηλεφωνική γραμμή 2 pos(μηχανήματα καρτων),ενα φαξ, τηλεφωνική συσκευή και ιντερνετ( τα καλωδια ειναι σαν καταΐφι).Όταν ήρθα όποτε δοκίμαζα να στείλω φαξ κοβόταν το ιντερνετ και για μια σελίδα έκανε 2 λεπτά να την στείλει.Για πολλές σελίδες ούτε λόγος.Έβαλα ένα φιλτράκι στην πρίζα που είναι το φαξ και δουλεύει τέλεια! Υπόψιν ότι την εγκατάσταση όλων των συσκευών την είχε αναλάβει εταιρία και επι τρια χρόνια κανένας δεν παραξενεύτηκε γιατί δεν δούλευαν σωστα.ISDN έχετε?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Στο πρατήριο έχουμε σε μια τηλεφωνική γραμμή 2 pos(μηχανήματα καρτων),ενα φαξ, τηλεφωνική συσκευή και ιντερνετ( τα καλωδια ειναι σαν καταΐφι).Όταν ήρθα όποτε δοκίμαζα να στείλω φαξ κοβόταν το ιντερνετ και για μια σελίδα έκανε 2 λεπτά να την στείλει.Για πολλές σελίδες ούτε λόγος.Έβαλα ένα φιλτράκι στην πρίζα που είναι το φαξ και δουλεύει τέλεια! Υπόψιν ότι την εγκατάσταση όλων των συσκευών την είχε αναλάβει εταιρία και επι τρια χρόνια κανένας δεν παραξενεύτηκε γιατί δεν δούλευαν σωστα.
ISDN έχετε?
Οχι, απλή γραμμή.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]