-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
οθόνη βρήκα και αυτήν που είναι δυνατήαμα θες να ειναι και τηλεοραση το καταλαβαινω
αν ομως θες οσο το δυνατον καλη οθονη απο αποψη ποιοτητας, κοιτα σε ips panel , εστω και φθηνο
τι ήθελα και μπήκα στο σαιτ με τις προσφορές του ισοπ, μέχρι και τον ατμομάγειρα θέλω να παραγγείλω...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
σκληρο θα μπορουσαμε κατι καλυτερο αλλα ηθελα να μεινω στο budget..+1
http://www.plaisio.gr/ypologistes-anava ... 03AZEX.htm
Για 10€...
-
βεβαια σε σχεση με λαπτοπ που γυρνουν στις 5400 , ειναι κλασεις καλυτερος
βεβαια θελω να ελπιζω οτι καποια στιγμη θα εριχνε κι αυτος εναν ssd στον υπολογιστη του, οποτε ο μηχανικος δε θα εχει κανενα νοημα ο,τι κι αν ειναι
απο ολα αυτα που του προτεινα παντως συμπαθω πολυ το κουτι (το 200R ) , για τα λεφτα που κανει τα σπαει κανονικα
-
red_monster, θα τρέχεις τπτ CAD κλπ πάνω του;
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
βεβαια σε σχεση με λαπτοπ που γυρνουν στις 5400 , ειναι κλασεις καλυτεροςβεβαια θελω να ελπιζω οτι καποια στιγμη θα εριχνε κι αυτος εναν ssd στον υπολογιστη του, οποτε ο μηχανικος δε θα εχει κανενα νοημα ο,τι κι αν ειναι
απο ολα αυτα που του προτεινα παντως συμπαθω πολυ το κουτι (το 200R ) , για τα λεφτα που κανει τα σπαει κανονικα
Ισχύει, διάβασα τα σχόλια για τα Fazn και...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
red_monster, θα τρέχεις τπτ CAD κλπ πάνω του;Κυρίως όχι αλλά δεν νομίζω να έχω θεμα... Ισως μια κάρτα γραφικών στο μέλλον
-
Έχει κανείς να προτείνει κάποιο software για digitization, να κάνει δηλ export τις τιμές από ένα υπάρχον γράφημα;
π.χ. σαν το Getdata Graph Digitizer -
ουφ.... μετα απο 1.5 χρονο ξανα σε desktop.
νιωθω αλλος ανθρωπος
-
Το Λαπτοπ που εχω ειναι στοιχειωμενο. Καθε πρωι γυρω στισ 5.30 ανοιγει μονο του και μετα απο ενα λεπτο κλεινει αφου η οθονη ειναι κλειστη. Θελει εξορκισμο ή επισκευη?
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Το Λαπτοπ που εχω ειναι στοιχειωμενο. Καθε πρωι γυρω στισ 5.30 ανοιγει μονο του και μετα απο ενα λεπτο κλεινει αφου η οθονη ειναι κλειστη. Θελει εξορκισμο ή επισκευη?μηπως εβαλε κανείς αφυπνηση εκείνη την ώρα για να σου κάνει πλάκα;
Στάλθηκε από το PadFone μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Εμπιστευεστε για τις συσκευές σας τα λεγόμενα power bank?
Συγκεκριμένα σκέφτομαι το παρακάτω
http://www.plaisio.gr/kinita-smartphone ... 000mAh.htmSend from my cave using smoke signals
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ουφ.... μετα απο 1.5 χρονο ξανα σε desktop.νιωθω αλλος ανθρωπος
ετσι πρεπει
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Εμπιστευεστε για τις συσκευές σας τα λεγόμενα power bank?
Συγκεκριμένα σκέφτομαι το παρακάτω
http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/fortistes/Turbo-X-Universal-Power-Bank-2000mAh.htmSend from my cave using smoke signals
Απο την εμπειρία μου οι εντυπώσεις είναι ανάμεικτες.
Αυτό έχει μέσα μια τυπική μπαταρία κινητού 2000mAh 3,7 Volt και ένα boost converter για να ανεβάσει την τάση εξόδου στα 5V. Μήν περιμένεις να σου φορτίσει το κινητό γιατι το ρεύμα που μπορεί να δώσει είναι πολύ λιγότερο απο αυτό που δίνει ο φορτιστής, απλά θα παρατείνει λίγο την αυτονομία.
Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να χειροτερέψει η αυτονομία, καθώς το κινητό νομίζει οτι φορτίζει και μπαίνει σε full power mode
-
Είπα να βάλω τα win 8, αλλά στο netbook (με 2GB RAM), έτσι, για να τα δω λίγο.
Λίγο πιο αργά από τα XP, αρκετά καλές οι λειτουργίες, ηλίθιοι οι γκιόζηδες που ρύθμισαν έτσι τις βασικές λειτουργίες (εφαρμογές για εικόνες, μουσική, χάρτες κλπ κλπ), που να ΜΗΝ τρέχουν -βγάζει σχετικό σχετικό μήνυμα- λόγω...χαμηλής ανάλυσης της οθόνης (1024χ576).
Κρίμα τον κόπο. Τουλάχιστον (αν δεν τα βγάλω) θα έχουν υποστήριξη και μετά τον Απρίλη 2014.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είπα να βάλω τα win 8, αλλά στο netbook (με 2GB RAM), έτσι, για να τα δω λίγο.Λίγο πιο αργά από τα XP, αρκετά καλές οι λειτουργίες, ηλίθιοι οι γκιόζηδες που ρύθμισαν έτσι τις βασικές λειτουργίες (εφαρμογές για εικόνες, μουσική, χάρτες κλπ κλπ), που να ΜΗΝ τρέχουν -βγάζει σχετικό σχετικό μήνυμα- λόγω...χαμηλής ανάλυσης της οθόνης (1024χ576).
Κρίμα τον κόπο. Τουλάχιστον (αν δεν τα βγάλω) θα έχουν υποστήριξη και μετά τον Απρίλη 2014.
Χμμμ, ψάχνω τώρα για ένα μεταχειρισμένο UMPC για να το έχω για επιτήρηση του σπιτιού, και σκεφτόμουν να του περάσω τα 8αρια...αλλά βλέπω ότι πολλές από τις εφαρμογές τους δεν τρέχουν σε αναλύσεις 800x600 ή 1024χ768...άρα είτε 7αρια είτε τα παλιά καλά XP
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Το Λαπτοπ που εχω ειναι στοιχειωμενο. Καθε πρωι γυρω στισ 5.30 ανοιγει μονο του και μετα απο ενα λεπτο κλεινει αφου η οθονη ειναι κλειστη. Θελει εξορκισμο ή επισκευη?
μηπως εβαλε κανείς αφυπνηση εκείνη την ώρα για να σου κάνει πλάκα;
απο που φαινεται αυτο στα windows 7?
-
Ρίξε μία ματιά στα scheduled tasks ( http://windows.microsoft.com/en-sg/wind ... ule-a-task)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είπα να βάλω τα win 8, αλλά στο netbook (με 2GB RAM), έτσι, για να τα δω λίγο.Λίγο πιο αργά από τα XP, αρκετά καλές οι λειτουργίες, ηλίθιοι οι γκιόζηδες που ρύθμισαν έτσι τις βασικές λειτουργίες (εφαρμογές για εικόνες, μουσική, χάρτες κλπ κλπ), που να ΜΗΝ τρέχουν -βγάζει σχετικό σχετικό μήνυμα- λόγω...χαμηλής ανάλυσης της οθόνης (1024χ576).
παντως εχουμε καταλήξει πως εσυ δεν φταις καν που τα έβαλες στο ελεεινο αυτό πράγμα της εποχής των Φαραώ...
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
μηπως εβαλε κανείς αφυπνηση εκείνη την ώρα για να σου κάνει πλάκα;
απο που φαινεται αυτο στα windows 7?
B I O S
-
Κάποιο πρόγραμμα για screen capturing; Έχω πρόβλημα με το camstudio ( μπορεί και εγώ να κάνω κάποια μαλακία κάπου)
windows 8
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]