-
Τελικά πήρα έναν SSD samsung 840 128GB να ανασάνει προς το παρόν και βλέπουμε αν θα χρειαστεί μνήμη.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Αγόρασα σήμερα το samsung tab 3 10.1 wifi . Προς το παρόν έχω ενθουσιαστεί. Πολύ άνετο στον χειρισμό. Για τα 211€ που κόστισε πολύ τίμιο.
Αν και μέχρι τώρα, με κινητό iphone, ήμουν υπέρμαχος της apple, τον τελευταίο μήνα η Samsung έκανε τη διαφορά.
Σε ένα μήνα αγοράσαμε 2η smart tv Samsung, κινητό Samsung galaxy core plus κ το tablet. Δύσκολο να ξανά αγοράσω apple. Επίσης το kindle που αγόρασα δινει τη δυνατότητα να έχεις τα βιβλία που αγόρασες κ στο tablet. Πολύ κορυφαίο αυτό, ιδίως όταν κάποια βιβλία κοστίζουν πολύ.Εν κατακλείδι, πολύ καλές εντυπώσεις από samsung.
για πες περισσοτερα, τι σε έκανε να αλλάξεις γνωμη
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
για πες περισσοτερα, τι σε έκανε να αλλάξεις γνωμη
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Τελικά πήρα έναν SSD samsung 840 128GB να ανασάνει προς το παρόν και βλέπουμε αν θα χρειαστεί μνήμη.μετα το format και αφου βαλεις τα drivers περνα του το νεο fw υποτιθεται οτι το κανει πιο γρηγορο σε μερικες περιπτωσεις
-
Τον pro πήρα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
get real μιλας για δουλεια γραφειου...ενας I5 ειναι overkill χ10 (μαζι με τα 8gb και τον ssd γενικα..)
i5 το λες overkill, 8gb και ssd όχι
Εναλλακτική λύση είναι να βάλω κι άλλη ddr2 και ssd για να πάρει ανάσα το υπάρχον8 gb για απλή δουλειά γραφείου είναι overkill
Γιώργο, ο home pc μου είναι
i3 2100 (3.10GHz), 16GB Ram, 128GB SSD και λοιπά περιφερειακά (σκληροί, κάρτα γραφικών κλπ). Πάει μια χαρά το pc, δεν έχω κανένα θέμα, εντάξει έχει τα lag του καμιά φορά αλλά αν κλείσω και ξανανοίξω mozilla στρώνει. Γενικώς είμαι οκΣτο γραφείο, παρόλο που έχει καλή cpu (core 2 quad Q8200 @ 2,33GHz), έχει bottleneck λόγω του σκληρού και της 4gb ddr2 μνήμης. Θέλω ν'ανοίξω ένα γαμημένο photoshop να φτιάξω ένα εικονίδιο και περιμένω αρκετή ώρα. Τα 4 για εμάς (που δεν είμαστε κοινοί χρήστες) είναι λίγα πλέον. Κάποιος που δεν ασχολείται δε καταλαβαίνει. Γι'αυτό πήρα και τον ssd να πάρει μια ανάσα ο υπολογιστής από το να παίρνω καινούριο και να μπορώ να δουλεύω πιο άνετα τις εφαρμογές. Αν χρειαστεί και μνήμη μετά θα δούμε. Δεν έχω την υπομονή να περιμένω ν'άνοίξει το photoshop και το κάθε photoshop όταν καίγομαι στη δουλειά.
Το πιο τραγικό είναι τα 2mbit που έχουμε αλλά γι'αυτό δε μπορώ να κάνω κάτι παρά μόνο να εύχομαι να μη βγει ξανά ο Παχατουρίδης
-
εντάξει έχει τα lag του καμιά φορά αλλά αν κλείσω και ξανανοίξω** mozilla** στρώνει.ανασα θα πάρει και μάλιστα μεγάλη, imho πεταμένα λεφτά ο pro. Και τον απλό να διάλεγες διαφορά δεν θα καταλάβαινες.
Ιν αδερ νιους... Μοτζιλα ακομα μετα τα οσα σκατα? Τα θελει ο κωλος σας...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
εντάξει έχει τα lag του καμιά φορά αλλά αν κλείσω και ξανανοίξω** mozilla** στρώνει.
ανασα θα πάρει και μάλιστα μεγάλη, imho πεταμένα λεφτά ο pro. Και τον απλό να διάλεγες διαφορά δεν θα καταλάβαινες.
Ιν αδερ νιους... Μοτζιλα ακομα μετα τα οσα σκατα? Τα θελει ο κωλος σας...
Μη με κατατάσσεις στον μέσο χρήστη
Επειδή δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις δε σημαίνει ότι είμαι και άσχετος -
Μη με κατατάσσεις στον μέσο χρήστη
Επειδή δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις δε σημαίνει ότι είμαι και άσχετοςΜα δε σε κατατάσσω στον μέσο χρήστη ρε dmits... παρακάτω σε έχω σίγουρα Σιγα μην ησουν και μέσος
Ουδεποτε επισης μιλησε κανεις για ασχετοσύνη... για βαρια ασχετοσύνη ομως σιγουρα
-
εγω προσωπικα εχω εναν απλο (τωρα πια για προγραμματα και παιχνιδια) και βρηκα εναν evo για το λειτουργικο παντα (840 και οι δυο )
τωρα που εχω καλομαθει με την διαφορα των ssd πραγματικα διαφορα που να πεις 'α ναι παει οντως καλυτερα' αναμεσα τους δεν υπαρχει -
Περισσότερο για τη μακροζωία και τον καλύτερο controller μωρέ, πού θα καταλάβεις τώρα 5 και 10 mb διαφορά
-
ε καλα εδω μιλαμε για 10+ χρονια μεχρι τοτε θα εχει φαει κλωτσια ετσι και αλλιως
-
Αγόρασα σήμερα το samsung tab 3 10.1 wifi . Προς το παρόν έχω ενθουσιαστεί. Πολύ άνετο στον χειρισμό. Για τα 211€ που κόστισε πολύ τίμιο.
Αν και μέχρι τώρα, με κινητό iphone, ήμουν υπέρμαχος της apple, τον τελευταίο μήνα η Samsung έκανε τη διαφορά.
Σε ένα μήνα αγοράσαμε 2η smart tv Samsung, κινητό Samsung galaxy core plus κ το tablet. Δύσκολο να ξανά αγοράσω apple. Επίσης το kindle που αγόρασα δινει τη δυνατότητα να έχεις τα βιβλία που αγόρασες κ στο tablet. Πολύ κορυφαίο αυτό, ιδίως όταν κάποια βιβλία κοστίζουν πολύ.Εν κατακλείδι, πολύ καλές εντυπώσεις από samsung.
Το value for money από τη μία, από την άλλη το γεγονός ότι το 3gs εδώ κ ένα χρόνο έχει αρχίσει και τα παίζει ασυστόλως. Σβήνει όταν η μπαταρία πέσει κάτω από 25%, δεν έχει πλέον updates κτλ. Με άλλα λόγια η ίδια η apple με ξέγραψε ως πελάτη. Για μένα που στη δουλειά μου δεν έχω το κινητό μαζί μου και το χρησιμοποιώ 2 ώρες καθημερινά κ τα ΣΚ όταν δεν έχω εφημερίες, το να δώσω 700€ για το iphone6 που θα βγει δεν ειναι value for money, τη στιγμή που η ίδια η apple με διώχνει από πελάτη.
-
Ενταξει τα Ανδροιδ σε ξεγραφουν στα 2 χρονια και η Απλ στα 4 χρονια.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ενταξει τα Ανδροιδ σε ξεγραφουν στα 2 χρονια και η Απλ στα 4 χρονια.τα μοντέλα που αγορασε, ηταν ηδη ξεγραμμένα με το καλημέρα σας Τουλάχιστον, εχει ηδη τελειωσει με το θέμα αναβαθμίσεων.
Απο εκει και πέρα... το να ζητά κανεις s/w support σε ενα κινητό που εγινε release Ιουνιο 2009... εν έτη 2013/2014... νομίζω πως είναι κάπως παράλογο. Και τεσπα... οταν το h/w ειναι ξεπερασμένο προ πολλου, που να τρεξει το s/w?
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ενταξει τα Ανδροιδ σε ξεγραφουν στα 2 χρονια και η Απλ στα 4 χρονια.Στους 18 μήνες εννοείς μάλλον
@peterpan
Νομίζω είσαι λάθος, αν σου έδινε αναβαθμίσεις τότε θα γκρίνιαζες ότι κολλάει δεν πάει βήμα κλπ οπότε καλύτερα σε άφησε εκεί που είσαι και μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνο. Για την μπαταρία μετά από 4 χρόνια τι περιμένεις; -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ενταξει τα Ανδροιδ σε ξεγραφουν στα 2 χρονια και η Απλ στα 4 χρονια.
τα μοντέλα που αγορασε, ηταν ηδη ξεγραμμένα με το καλημέρα σας Τουλάχιστον, εχει ηδη τελειωσει με το θέμα αναβαθμίσεων.
Απο εκει και πέρα... το να ζητά κανεις s/w support σε ενα κινητό που εγινε release Ιουνιο 2009... εν έτη 2013/2014... νομίζω πως είναι κάπως παράλογο. Και τεσπα... οταν το h/w ειναι ξεπερασμένο προ πολλου, που να τρεξει το s/w?
Κάτσε Corsair, πότε έκανε release το Core Plus? Πως είναι ξεγραμμένό? 4 μήνες κυκλοφορεί κ αν. Εκτός κ αν μας λες ότι εξαρχής η samsung πουλά σούπες.
Από την άλλη, κάθε πότε πρέπει να αγοράζουμε tablet? Κάθε χρόνο?Ενταξει τα Ανδροιδ σε ξεγραφουν στα 2 χρονια και η Απλ στα 4 χρονια.
Στους 18 μήνες εννοείς μάλλον
@peterpan
Νομίζω είσαι λάθος, αν σου έδινε αναβαθμίσεις τότε θα γκρίνιαζες ότι κολλάει δεν πάει βήμα κλπ οπότε καλύτερα σε άφησε εκεί που είσαι και μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνο. Για την μπαταρία μετά από 4 χρόνια τι περιμένεις;Αυτό με τη μπαταρία είναι πρόβλημα, για το λόγο ένα συν στα samsung κτλ καθότι αλλάζει άνετα.
Σχετικά με το αν θα πηγαίνει βήμα ή όχι, οι εφαρμογές είναι κυρίως αυτές που φρενάρουν το κινητό, όχι τόσο το λειτουργικό, είναι κ αυτό, αλλά όχι μόνο... Κ τώρα έχω το instagram, αλλά δεν την ανοίγει, κολλά. Από την άλλη, δε δέχεται άλλες γιατί απλώς δεν έχω ios7, καταδικασμένος εξαρχής. -
Κάτσε Corsair, πότε έκανε release το Core Plus? Πως είναι ξεγραμμένό? 4 μήνες κυκλοφορεί κ αν. Εκτός κ αν μας λες ότι εξαρχής η samsung πουλά σούπες.
Από την άλλη, κάθε πότε πρέπει να αγοράζουμε tablet? Κάθε χρόνο?http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ ... s-5842.php
αν πηρες αυτό... θεωρησε το θαυμα αν σου δώσουν 4.3 η 4.4 kitkat... Τα specs ειναι ουτως η αλλως χαμηλότατα. Μαλλον θα παραμείνει ως εχει. Βασικά αν κρίνω απο τα specs, αν αποφασίσεις να κάνεις κατι παραπάνω με την συσκευη απο τα τηλεφωνήματα, θα σε προβληματίσει ταχύτατα.
Ισχύει πλήρως το οτι πληρώνεις παίρνεις. Αν ηθελες upgrades σε βάθος χρόνου...επρεπε να πας σε nexus η σε καποια αλλη ναυαρχίδα... και φυσικά θα κέρδιζες και απροβλημάτιστη λειτουργία κλπ κλπ...
Τα ιδια ισχύουν και για τις ταμπλέτες... Χωρις να αποτελει κανόνα, αλλα τα ακριβότερα σε πάνε και μακρύτερα...
-
Επειδή το έχουμε συζητήσει εκτενώς τις τελευταίες μέρες, αγόρασα τελικά ένα NUC i3 με SSD και 4GB μνήμης, το οποίο θα αντικαταστήσει το Asrock ION330HT που έχω ως HTPC. Οπότε προφανώς το Asrock θα μπει για πώληση τις επόμενες μέρες, αν κάποιος ενδιαφέρεται μου λέει...
-
Αυτο της προσφορας πηρες;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]