-
-
αυτο το αβαταρ, τι κουραση............
-
Τα κονόμησαν οι παραγωγοί όμως...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
fixed
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τα κονόμησαν οι παραγωγοί όμως...οσο υπαρχουν θυματα, μερικοι θα κονομαν
-
mjacob, τι fixed?
-
Η 7η ταινία...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Τα κονόμησαν οι παραγωγοί όμως...
οσο υπαρχουν θυματα, μερικοι θα κονομαν
Εντάξει είχε φάση το avatar 3d στο σινεμά (από τις ελάχιστες φορές που πήγα τα τελευταία χρόνια ), καλό και το hd rip , αλλά μέχρι να έχουμε αβέρτα 3d σπίτια μας ειναι κάτι το παραπάνω
Σαν ταινία μέτρια , αλλά βλεπόταν
Sent from my LG-P500
-
http://www.samknows.com/broadband/index.php
το εκανε κανεις τελικα?
-
Οποιος (κατα προτιμηση απο Θεσσαλονικη) κατεχει απο oscommerce, php και mysql και ασχολειται επαγγελματικα, ας στειλει ενα πμ.
-
http://europa.eu/rapid/pressReleasesAct ... anguage=en
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
fixed
Mε τη μια επεσε το ματι μου εκει.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αυτο το αβαταρ, τι κουραση............+1
Εννοείται πως δεν το είδα και ΟΥΤΕ το κατέβασα. -
israel hit back αλλη μια φορα
http://redtape.msnbc.msn.com/_news/2011 ... -worldwide
μα τι ζωα θεε μου
-
Γνωριζετε αν υπαρχει usb stick ληψης ασυρματου δικτυου για σταθερο pc το οποιο ομως να μπορει να εχει αυξημενες δυνατοτητες?Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος,δεν θελω να κλεψω internet απο τον γειτονα ,απλα το ασυρματο modem ειναι σε απομακρυσμενο σημειο και η ληψη στο σταθερο pc κυμαινεται απο χαμηλη εως πολυ χαμηλη και σε ορισμενες περιπτωσεις ψοφαει τελειως σπαζοντας μου τα νευρα.Μηπως λοιπον γνωριζετε αν υπαρχει στικακι με καλυτερη ληψη απο τα normal?Μηπως υπαρχει τροπος ενισχυσης-αναμεταδοτης του σηματος που βγαζει το ιδιο το modem?
Δεν ξερω,μπορει και να ρωταω βλακειες ,εαν καποιος γνωριζει κατι θα με βοηθουσε αφανταστα.Ευχαριστω πολυ!
-
από που μπορώ να κατεβάω ταινίες με ενσωματωμένους ελληνικους υπότιτλους ??
και πως σκατα συγχρονίζω αυτούς που έχω ας πούμε χρησιμοποιώντας vlc ?? -
1ον, απόφυγε τους ενσωματωμένους.
2ον, απλώς πρέπει να έχουν ίδιο ακριβώς όνομα (πλην της κατάληξης εννοείται) με την ταινία
3ον, παράτα το VLC και χρησιμοποίησε το KM Player να ξεμπερδεύεις -
Ο χρήστης JIM A3 έγραψε:
Γνωριζετε αν υπαρχει usb stick ληψης ασυρματου δικτυου για σταθερο pc το οποιο ομως να μπορει να εχει αυξημενες δυνατοτητες?Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος,δεν θελω να κλεψω internet απο τον γειτονα ,απλα το ασυρματο modem ειναι σε απομακρυσμενο σημειο και η ληψη στο σταθερο pc κυμαινεται απο χαμηλη εως πολυ χαμηλη και σε ορισμενες περιπτωσεις ψοφαει τελειως σπαζοντας μου τα νευρα.Μηπως λοιπον γνωριζετε αν υπαρχει στικακι με καλυτερη ληψη απο τα normal?Μηπως υπαρχει τροπος ενισχυσης-αναμεταδοτης του σηματος που βγαζει το ιδιο το modem?Δεν ξερω,μπορει και να ρωταω βλακειες ,εαν καποιος γνωριζει κατι θα με βοηθουσε αφανταστα.Ευχαριστω πολυ!
αμα βρεις ενα usb wifi 802.11n και ενα ιδιο router (καλο ομως) ναι αλλιως δεν υπαρχει κατι αλλο με μεγαλη εμβελεια
-
Σε ευχαριστω παρα πολυ,θα το ψαξω σημερα κιολας!
-
κάτι τέτοιο;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]