-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγώ το χα κάνει σύστημα στη σχολή, δεν παίδευα το κεφάλι μου με τέτοιαΚαι εγω μαλλον αυτο θα κανω!
-
Μια ενημέρωση στους χρήστες MS Office.
Εάν έχετε φτιάξει έγγραφα Word με το Office 2010 ή νεότερο και πάτε να τα διαβάσετε σε Office 2007 που δεν έχει Service Pack 3, δε θα εμφανίζονται κάποια κενά ανάμεσα στις λέξεις.
Το πρόβλημα αναφέρεται εδώ και η λύση (λένε) είναι να εγκατασταθεί το SP3 στα Οffice 2007.
-
Καλή φάση το spotify.
Ειδικά αν θές να ακούς ολόκληρα album.
-
Μλκια που μετά το 6μηνο έχει περιορισμό στον χρόνο που μπορείς να ακούς μουσική.
Sent from my Note 2 using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μλκια που μετά το 6μηνο έχει περιορισμό στον χρόνο που μπορείς να ακούς μουσική.Sent from my Note 2 using smoke signals.
ε σιγα φτιαχνεις νεο account
(βεβαια αν δεν διατηρεις playlist κτλ κτλ)..
kaveri apu 'leaked'
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Για browsing και δουλεια σε λογιστικα πακετα για γραφειο τι laptop προτεινουν οι γνωστες του φορουμ με budget ως 500?
Δε μας αφορα η φορητοτητα,αυτονομη gpu δε χρειαζεται,θα προτιμουσαμε 17αρα αν παιζει στα +50 ευρω.ΑυταΓια αρχή θα σου έλεγα να πας σε Dell ή Lenovo. Μακράν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και αντοχή στο χρόνο. Μπορει να μην έχουν λαμπάκια και αλλά ασημένια μπιμπλίκια αλλά αντέχουν , δεν καίγονται οι κάρτες και πολυ πολύ φτηνά ανταλακτικά.
Ανάμεσα στα 2 θα σου έλεγα Dell για το εξαιρετικό service που έρχεται μέχρι την πόρτα σου και το παίρνει δωρεάν......
Κοίτα αυτό http://www.kotsovolos.gr/site/computing ... piron-3721 μιας και το άλλο με τα 449 εξαντλήθηκε.
Ενναλακτικά σε lenovo μιας και θες μεγάλη οθόνη σε αυτό...\http://www.kotsovolos.gr/site/computing ... g700-2020m
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μλκια που μετά το 6μηνο έχει περιορισμό στον χρόνο που μπορείς να ακούς μουσική.Sent from my Note 2 using smoke signals.
Ναι. Δεν είμαστε -δυστυχώς- αγορά η οποία να μπορεί να υποστηρίξει το free μόνο με διαφημίσεις οπως είναι στην Αμερική.
Νομίζω οτι αξίζει να πληρώσεις. Ή να φτιάξεις νέο λογαριασμό μετά το εξάμηνο.
-
Το μόνο που θα πρόσεχα αν έπαιρνα Dell θα ήταν η εύκολη πρόσβαση στο δίσκο γιατί αυτό που πήρε ο αδερφός μου (και δε θυμάμαι τώρα), είναι τέλειο μεν αλλά για να αλλάξεις δίσκο πρέπει να προσπαθήσεις πολύ...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Μλκια που μετά το 6μηνο έχει περιορισμό στον χρόνο που μπορείς να ακούς μουσική.
Sent from my Note 2 using smoke signals.
Ναι. Δεν είμαστε -δυστυχώς- αγορά η οποία να μπορεί να υποστηρίξει το free μόνο με διαφημίσεις οπως είναι στην Αμερική.
Νομίζω οτι αξίζει να πληρώσεις. Ή να φτιάξεις νέο λογαριασμό μετά το εξάμηνο.
Αγγλία το ίδιο είναι κι έχει και διαφημίσεις.
-
Δεν ξέρω. Μπορεί να παίζει με τον ογκο των εσόδων απο διαφημίσεις.
Βρήκα πάντως μέσα και κάποια ελληνικά που ήθελα να ακούσω και δεν τα έβρισκα εύκολα.
ΥΓ
Η αμήχανη στιγμή που έχεις κάνει 2 φορές reset τον κωδικό είσαι έτοιμος να επικοινωνήσεις με το support γιατί δεν κάνει login και καταλαβαίνεις οτι έχεις κάνει τυπογραφικό στο username οταν εκανες sign up. -------> νέο low
-
Μεσω το ISP μου, εχω ενα χρονο δωρεαν το premium.
Σε συνδιασμο με τα unlimited data ειναι πραγματικος θυσαυρος, μεχρι και ασκησεις για το σαξοφωνο εχω βρει -
Λοιπόν, νομίζω είχα γράψει πριν από καιρό την ιδιαίτερη αντιπάθεια που έχω προς κατάστημα που ονομάζεται ΠΛΑΙΣΙΟ και εμπορεύεται τα υψηλής τεχνολογίας κατασκευάσματα με την επωνυμία 'Turbo-x'.
Ας περιγράψω και το πρόσφατο περιστατικό, για να γελάμε οι παλιόι και να μαθαίνουν οι νεώτεροι.
Πέρυσι αγόρασα αποκωδικοποιητή MPEG-4 για την τηλεόραση. Η απόδειξη έλεγε επάνω '1 έτος εγγύηση'. Περιττό να πω ότι λίγες μέρες αφού συμπληρώθηκε το έτος, ο αποκωδικοποιητής άρχισε να ρετάρει και στους 16 μήνες χάλασε εντελώς.Πήγα στο Πλαίσιο λοιπόν και αφού από το service επιβεβαίωσαν το πρόβλημα, πήγα στο διευθυντή για να του εξηγήσω για πoιο λόγο, δυνάμει της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, των άρθρων 537-559 του Αστικού Κώδικα και του άρθρου 5 του Ν. 2251/1994, όπως σήμερα ισχύει.
1η απάντηση διευθυντή: δεν την έχει μεταφέρει ακόμη η Ελλάδα τη σχετική οδηγία της ΕΕ (!)
Αφού του είπα να μη με δουλεύει καθότι νομικός και η σχετική οδηγία έχει μεταφερθεί στο ελληνικό δίκαιο από το 2002....ακολούθησε δεύτερη απάντηση 'μα ενημερωθήκατε εγγράφως ότι η εγγύηση είναι μονοετής'
Αφού του είπα πως ότι και να γράφουν στην απόδειξη αυτό δεν μπορεί να περιορίσει τα δικαιώματα που μου παρέχει ο νόμος, στην ερώτηση μου να μου εξηγήσουν για ποιον ακριβώς λόγο αρνούνται να ικανοποιήσουν την αξίωσή μου, η επόμενη απάντηση ήταν ότι πάντως 'εμείς ως πλαίσιο δίνουμε ένα χρόνο εγγύηση'.
Τους είπα να κρατήσουν το χαλασμένο αποκωδικοποιητή, αφού έβγαλα και κράτησα τις μπαταρίες από το τηλεκοντρόλ . Και τους είπα ότι για 30 € έχασαν πελάτη 15ετίας...Το κόλπο είναι απλό. Στα φτηνά πραγματάκια, τα οποία πιθανότητα έχουν εκ κατασκευής MTBF (mean time between failure) λίγο πάνω από το έτος, δεν δίνουν μεγαλύτερη εγγύηση, για τον απλό λόγο ότι μπορούν να αρνηθούν να το αντικαταστήσουν και να λήξει εκεί το θέμα, καθώς το κόστος δικαστικής ικανοποίησης του σχετικού αιτήματος είναι πολλαπλάσιο.
Λέω να τους ταλαιπωρήσω λίγο με μια επιστολή στα κεντρικά αλλά δε νομίζω να βγάλω άκρη. Οπότε απλά ενημερώνω όποιον μπορώ για να ξέρει με ποιους έχει να κάνει...
Αντίο Πλαίσιο. Εύχομαι να φουντάρεις γρήγορα.
-
Πολύ άργησες..
Βέβαια για φούντο δε πρόκειται να πάνε από τη στιγμή που έχουν τις εταιρείες στις οποίες δίνουν πίστωση για να αγοράζουν τις κινεζιες τους και κανείς δεν ενδιαφέρεται ή δε μπορεί να εκτιμήσει σοβαρά τη ποιότητα.
-
Πλέον ψωνίζω από εκεί μόνο αν είναι καμιά προσφορά σε τιμή αισθητά χαμηλότερη από άλλα μαγαζιά.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Πλέον ψωνίζω από εκεί μόνο αν είναι καμιά προσφορά σε τιμή αισθητά χαμηλότερη από άλλα μαγαζιά.Δύσκολο και αυτό για λόγους αρχής
Το μόνο μαγαζί που κακώς υποστηρίζω ακόμα, αλλά με βολεύει για μικρά πράγματα είναι το eshop
Για σοβαρά ποσά φυσικά δεν ασχολούμαι με τέτοιου είδους μαγαζιά γενικά
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Πλέον ψωνίζω από εκεί μόνο αν είναι καμιά προσφορά σε τιμή αισθητά χαμηλότερη από άλλα μαγαζιά.Κι αυτο μονο αν προκειται για επωνυμο προιον.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Όταν ξεστοκάρει collector's editions στα 15-30Ε ή εκδόσεις που ξεκίνησαν στα 150Ε στα 40-50Ε τότε δεν μπορώ να αντισταθώ.
Επίσης όταν είχα βρει την GTX280 στα 70Ε την αγόρασα χωρίς να σκεφτώ αν τη θέλω καν. -
Δεν έχω καμία ιδιαίτερη αγάπη στο πλαίσιο παρότι αρκετές φορές ψώνιζα απ' αυτούς λόγω διαθεσιμότητας προϊόντων, λόγω σιγουριάς ότι η εταιρία θα συνεχίσει να υπάρχει στο μέλλον προκειμένου να καλύψει τυχόν προβλήματα, και επίσης γιατί ομολογώ ότι στο παρελθόν, μερικές φορές γύρισα προϊόντα απλά επειδή δε με βόλευαν (έστω και αφού τα είχα ανοίξει), και τα πήραν πίσω χωρίς πρόβλημα.
Ωστόσο, πλέον το ποσοστό των turbo-x προϊόντων στο εν λόγω μαγαζί τείνει στο +άπειρο, ενώ και η τεχνική τους υποστήριξη όπως είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω δύο φορές φέτος, έχει κάποιες χαζές χρεώσεις (π.χ. πήρες μια κάρτα γραφικών κ έχει συγκεκριμένο πρόβλημα - αν την πας με το κουτί σου για να τους το δείξεις, σε χρεώνουν 5 € για την παραλαβή του κουτιού), ενώ όπως φάνηκε και με τον αποκωδικοποιητή, είναι κατώτερη των περιστάσεων.
Ήμουν πελάτης e-shop και γενικά το συμπαθώ το κίτρινο μαγαζί, απλά από ένα σημείο κ μετά άρχισε να γίνεται λίγο αργό στις παραγγελίες και να έχει θέματα διαθεσιμότητας...και με έπιασε κ ένας φόβος ότι μπορεί να φουντάρουν και να μην είναι 'εκεί' για τυχόν θέματα εγγυήσεων κλπ., οπότε απ' αυτούς παίρνω μόνο μικροπράγματα.
Σοβαρά πράγματα ποτέ ξανά από κανέναν τους, σκεφτόμουν να σκάσω έως και 500 € για έναν Η/Υ, τώρα να μην πω τι θα πάρουν...
Υ.Γ. Σκέφτομαι να ποστάρω το θέμα μου στη σελίδα του Πλαισίου στο φατσοβιβλίο....πάτε στοίχημα ότι θα το διαγράψουν;
-
Επίσης κάτι σχετικό με το Πλαίσιο και τα refilled μελάνια που πουλάει (μάρκα '@work' νομίζω?): δεν έχουν κάνει reset στο σένσορα στάθμης, με αποτέλεσμα να μην το αναγνωρίζει σωστά ο εκτυπωτής (αν είναι γεμάτο/άδειο, ποια η στάθμη κλπ). Εκτός αυτού, επειδή έχει γράψει χλμ η κεφαλή τους, μπουκώνουν πολύ εύκολα. Τέλος, η ποσότητα μελανιού ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που γράφει απέξω (xyz εκατοντάδες σελίδες), καθώς είναι πάντα ΠΟΛΥ μικρότερο (συνήθως το 1/2 ή και 1/3 αυτών που θεωρητικά έχει).
Κοινώς για περίπου 40% 'κέρδος' στη τιμή, παίρνεις ένα μη λειτουργικό στο 100% προϊόν, που έχει maximum το 50% της δηλωμένης διάρκειας ζωής, και μπορεί να χαλάσει ακόμα και πριν φτάσει καν σε αυτό το 50%....
-
μπραβο μπραβο... εξυπναδες λετε! Και αμα κλεισει ρε το Πλαισιο, ο Corsair που θα κανει showrooming? ε? ε?
Τεσπα... οταν κινητα που πωλουνται στο εξωτερικο κατω απο 500€, το Πλαισιο τα πουλα 740€ (και καποιοι τελικως τα αγοραζουν), δεν προκειται να κλεισει ποτε.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]