-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Μήπως θα ήταν καλύτερα να επιλέξεις ssd με διαφορετικό controller ; Οι sandforce....σε αυτό θα εξαιρέσεις την σειρά 520 της ιντέλ...είναι αποδεδειγμένα η καλύτερη υλοποίηση με sandforce, αξιόπιστη και με επιδόσεις καλύτερες του απλού samsung 840 και γενικά πάνω από τον μέσο όρο της κατηγορίας! Το θέμα είναι ότι είναι ακριβότερος του ανταγωνισμού.
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους...
μια βοήθεια αν είναι εφικτό...
μου δώσανε ένα netbook sony vaio το οποίο έχει το εξής πρόβλημα...
Το ανοίγω και αφού περάσει λίγη ώρα φορτώνοντας τα win7 στην οθόνη setup is preparing your computer for first use, μετά απο λίγο βγάζει το εξής μήνυμα 'windows could not complete the installation. To install Windows on this computer, restart the installation' μετά φυσικά από πολλά restart δεν αλλάζει κάτι και κάνει πάλι το ίδιο...
Λογικά κάποια μαμακία του έχουνε κάνει και δεν μπορεί να κάνει σεταπ τα win. Θέλω να του κάνω ένα restore και να το επαναφέρω στην εργοστασιακή του κατάσταση αλλά... δεν έχει cd rom για να το βάλω να κάνει μπουτάρισμα απο κάποιο cd windows αλλά και δεν μπορώ να κάνω restore από τις επιλογές που δίνουν τα laptop αφού δεν λειτουργούν τα win...
Καμία ιδέα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...Με το που μπουτάρει το μηχάνημα (στο BIOS POST δηλαδή) λογικά πρέπει να σου βγάζει μια οθόνη του στυλ 'Press F2 for System Restore' (ή κάτι παρόμοιο τεςπα). Είναι η αυτοματοποιημένη διαδικασία για restore to factory μέσω του rescue partition (που λογικά έχει). Δες το και πες μας...
Καταρχήν σε ευχαριστώ για την απάντησή σου και λυπάμαι για την καθυστερημένη απάντηση μου αλλά έμεινα και χωρίς ιντερνετ λίγο μετά την δημοσίευση του ποστ. Ξέρω, δεν θα μπορούσες να κοιμηθείς όλες αυτές τις μέρες...
Σχετικά με το θέμα μου, δεν λειτουργούσαν τα F... για να κάνει restore οπότε μετά από λίγο ψάξιμο με το που είχα ιντερνετ βρήκα μια λύση στο νετ με εντολές απο το παραθυράκι εντολών πατώντας shift +f10 και μετά στο msobee...
Κατάφερε να φορτώσει windows μετά κόπων και βασάνων... έκανα ένα full restore στην εργοστασιακή του κατάσταση. Την πρώτη φορά έκανε περί τις 12 ώρες και ενώ τελείωσε απλά σερνόταν το μηχάνημα ακόμα και στο δεξί κλικ... έκανα ένα δεύτερο restore το οποίο και αυτό περίπου κανένα 8ωρο έκανε χωρίς πολύ θεαματικά αποτελέσματα στην ταχύτητα.
Έκανα τα test του λαπτοπ (sony vaio vpcw12j1e) cpu OK, ram OK, κάρτα γραφικών ΟΚ, στο HDD κόλλησε στο 86% οπότε μάλλον πάει για αλλαγή ενός HDD...
Σε ευχαριστώ όπως και να έχει για την απάντησή σου...
-
Δεν ξερω αν εχει ξαναμπει,ερχεται σε λιγο καιρο,για οποιον εχει και τα αναλογα χρηματα.
http://www.apple.com/gr/mac-pro/ -
πόσο θα κάνει ξέρουμε;
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πόσο θα κάνει ξέρουμε;Σίγουρα δεν θα είναι φτηνό, ευτυχώς, γιατί δεν είναι για την πλέμπα.
-
αν και έχει καλό hw και το σχήμα αρχικά με είχε ιντριγκάρει, πλέον μου φαίνεται αδιάφορο..
θέλω να βγει τίποτα αξιόλογο να το πάρω να το βάλω σε haf stalker, μόνο αυτό με συγκινεί
επίσης χρειάζομαι μια 27αρα dell
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Μήπως θα ήταν καλύτερα να επιλέξεις ssd με διαφορετικό controller ; Οι sandforce....
σε αυτό θα εξαιρέσεις την σειρά 520 της ιντέλ...είναι αποδεδειγμένα η καλύτερη υλοποίηση με sandforce, αξιόπιστη και με επιδόσεις καλύτερες του απλού samsung 840 και γενικά πάνω από τον μέσο όρο της κατηγορίας! Το θέμα είναι ότι είναι ακριβότερος του ανταγωνισμού.
μα και η pro 840 Κοστιζει λιγοτερο απο την 520 (και ειναι φυσικα πολυ πιο γρηγορος ο 840 pro βεβαια μιλαμε για διαφορα 5-6 ευρω υπερ του 840)
-
Ο χρήστης SU-30 έγραψε:
Δεν ξερω αν εχει ξαναμπει,ερχεται σε λιγο καιρο,για οποιον εχει και τα αναλογα χρηματα.
http://www.apple.com/gr/mac-pro/Αν εξαιρέσουμε design και την έξυπνη σχεδίαση και υλοποίηση της ψύξης, όλο το υπόλοιπο είναι σύστημα που το φτιάχνεις και σήμερα μόνος σου...προφανώς όμως αντί για τα 18-20 κατοστάρικα που θα έκανε ένα αντίστοιχο server/PC, το Mac θα κάνει 3-4Κ
-
Η ψύξη είναι πρωτότυπη, αποδοτική σε σχέση με τις υπάρχουσες λύσεις δε νομίζω
Δεν πρέπει να είναι καν κοντά
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
πόσο θα κάνει ξέρουμε;
Σίγουρα δεν θα είναι φτηνό, ευτυχώς, γιατί δεν είναι για την πλέμπα.
Αν περιμέναμε την Apple για να δούμε Η/Υ...
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Μήπως θα ήταν καλύτερα να επιλέξεις ssd με διαφορετικό controller ; Οι sandforce....
σε αυτό θα εξαιρέσεις την σειρά 520 της ιντέλ...είναι αποδεδειγμένα η καλύτερη υλοποίηση με sandforce, αξιόπιστη και με επιδόσεις καλύτερες του απλού samsung 840 και γενικά πάνω από τον μέσο όρο της κατηγορίας! Το θέμα είναι ότι είναι ακριβότερος του ανταγωνισμού.
μα και η pro 840 Κοστιζει λιγοτερο απο την 520 (και ειναι φυσικα πολυ πιο γρηγορος ο 840 pro βεβαια μιλαμε για διαφορα 5-6 ευρω υπερ του 840)
ναι αλλά εγώ αναφέρθηκα σε υλοποιήσεις με sandforce! Ως τέτοια ο 520 είναι ο καλύτερος. Προφανώς και δεν είναι ο καλύτερος συνολικά!
Σαφέστατα λοιπόν ο 840pro είναι καλύτερος του intel 520 σε γενικά χαρακτηριστικά! Απλά δεν γνωρίζω αν έχει αποδειχθεί εξίσου αξιόπιστος όπως ο 830 παλαιότερα! -
Σε αντίθεση με τον 830 έχει 5 χρόνια εγγύηση
-
Ο χρήστης SU-30 έγραψε:
http://www.apple.com/gr/mac-pro/Ο νέος Mac Pro συγκεντρώνει ισχύ που δεν τη βάζει ο νους, σε ένα χώρο αποθήκευσης πέρα από κάθε φαντασία
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Σε αντίθεση με τον 830 έχει 5 χρόνια εγγύησητότε η εταιρεία πιστεύει πολύ στην αξιοπιστία του ssd που παράγει!
Η πενταετής εγγύηση για μένα είναι λόγος επιλογής του στο μέλλον! -
υπαρχει και ενα θεμα..
το τροφοδοτικο ειναι τεραστειο Overkill αφου τιποτα απο αυτα δεν θα τραβηξει πανω απο 300watt..
μην σου πω οτι θα παιζεις ανετα με ενα Picopsu.. -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Σε αντίθεση με τον 830 έχει 5 χρόνια εγγύηση
τότε η εταιρεία πιστεύει πολύ στην αξιοπιστία του ssd που παράγει!
Η πενταετής εγγύηση για μένα είναι λόγος επιλογής του στο μέλλον!Η sammy μεταξύ άλλων είναι και από τους μεγαλύτερους παραγωγούς nand flash μνήμης οπότε είναι λογικό και αυτονόητο τα καλύτερα κομμάτια της παραγωγής να τα κρατάει για τον εαυτό της.
Τα καλύτερα των καλύτερων είναι επίσης λογικό και αυτονόητο να τα κρατάει για τα high end μοντέλα της στα οποία δίνει και τα 5 χρόνια εγγύηση
Τίποτα δεν είναι τυχαίο λοιπόν όταν δίνει 5, μιλάμε για την αφρόκρεμα.. Και λίγα είναι τα 5
-
κατέβασα ένα πρόγραμμα και είχε μέσα ένα κωλοmalware το #$@$@. το mixi-dj (delta-search). Το MSE εννοείται πως δε το έπιασε. Έκανα restore, έσβησα και με safe mode τα αρχεία, επανεγκατέστησα και τον chrome που μόνο εκεί μείνει, δείχνει ότι είμαι καθαρός. Κανά scanner για επιπλέον έλεγχο;
-
Έχει αντικαταστήσει κάποιος HDD της WD με τη διαδικασία RMA (Return Merchandise Authorization); Ξεκίνησα τη διαδικασία Advance RMA και ήθελα να δω αν λειτουργεί καλά στην πράξη.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Έχει αντικαταστήσει κάποιος HDD της WD με τη διαδικασία RMA (Return Merchandise Authorization); Ξεκίνησα τη διαδικασία Advance RMA και ήθελα να δω αν λειτουργεί καλά στην πράξη.ναι, μια χαρά.
Στο στέλνουν, παραλαμβάνεις, στην περίπτωσή μου μετέφερα δεδομένα από τον προηγούμενο στο καινούριο (ήταν ένα μικρό rack), τους έστειλα πίσω το παλιό και όλα καλά.
-
Ευχαριστώ
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]