-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Στο DHCP, αφού έχουν συνδεθεί οι συσκευές κλειδώνεις τα ΙΡ.That's Greek to me, αλλά θα το παλέψω.
Γενικά έχω την αίσθηση ότι τίποτα δεν είναι σταθερό. Μπαίνω για παράδειγμα πριν από λίγο στο 'DHCP Clients List' και εκεί που βλέπω την ip της κάμερας και τη βάζω σε άλλο παράθυρο και συνδέομαι, μετά από δευτερόλεπτα εξαφανίζεται η ip από το 'DHCP Clients List' Είμαι που είμαι άσχετος, αν είναι τη μία έτσι και την άλλη γιουβέτσι, πως να βρω άκρη; -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Μπορεί να έχει πρόβλημα ο δίσκος, και όχι τα Windows.
Οπότε, αντέγραψε ότι δεδομένα έχεις, άμεσα.Ο δίσκος και να έχει artifacts?
Η κάρτα κατά πάσα πιθανότητα είναι
-
η καρτα σιγουρα ειναι αλλα το θεμα του ποντικου ειναι λογικα μητρικη(μπορει και ο δισκος αμα εχει τα χρονακια και το μοτερακι τα παιζει )
-
Τον φοράει αλλού και τσεκάρει με sentinel
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Τον φοράει αλλού και τσεκάρει με sentinelτς τς τς τι γλωσσα
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Δώσε βάση σε αυτο που θα σου πω: ΠΑΡΕ ROUTER ενα ανεξάρτητο wifi router...
Κάποια συγκεκριμένη και ασφαλή πρόταση; (π.χ. αυτό είναι οκ;)
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις απαντήσεις!Αν πάρεις άλλο ρούτερ, πρέπει να έχεις βρει τις ρυθμίσεις για τη σύνδεση στο ίντερνετ από πριν. Username, password, protocol, vpi/vci, encapsulation, κλπ. Τα τελευταία χρόνια, ρυθμίζουν τα ρούτερ είτε πριν τα στείλουν, είτε με TR-069 αφού τα συνδέσεις, και δεν είναι πάντα άμεσα διαθέσιμες οι ρυθμίσεις.
Τούτων δοθέντων, θα έλεγα ότι το netfaster δεν είναι καθόλου άσχημο ρούτερ... Να είχες καμιά φόλα του πΟΤΕ, να σου έλεγα να το αντικαταστήσεις πάραυτα. Εγώ όμως με το netfaster 5 χρόνια τώρα δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα, και μάλιστα με επαγγελματική χρήση, virtual servers και καπέλο torrents..
-
γιατι δεν ειναι τερας το zte του οτε? μην λεμε και οτι θελουμε
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Τι γίνεται με το teamviewer? από χθες με πετάει συνέχεια έξω μετά από λίγο. Καμιά άλλη εναλλακτική; -
Χτες το απόγευμα κι ενώ το pc ήταν ώρα ανοιχτό, κολλάει ξαφνικά ο browser (δεν κουνιόταν ούτε ο δείκτης του ποντικιού) ούτε δούλευε το Control+Alt+Del, και αναγκαστικά κάνω reset. Έλα όμως που πάει να ξεκινήσει το μηχάνημα και βλέπω να καθυστερεί αρκετή ώρα να ανοίξει τα windows 7, ενώ επίσης στην αρχική μαύρη οθόνη που μπουτάρει, είχε κάτι σαν θολά χρωματιστά πλέγματα (δεν ήταν δηλ. κανονική μαύρη οθόνη με τις ενδείξεις του bios κλπ).
Ξανακάνω reset και μου προτείνει στην εκκίνηση να κάνω repair στα windows, όπως και κάνω. Περιμένω μερικά λεπτά που φαινόταν πως τρέχει η διαδικασία και εντέλει μου λέει στην οθόνη πως θα γίνει επανέναρξη και αν εκκινήσει κανονικά τότε θα σημαίνει πως έγινε αποκατάσταση του προβλήματος κλπ. Δυστυχώς στην επανεκκίνηση πάλι καθυστερούσε υπερβολικά να βγάλει την τελική οθόνη των windows 7 και είχε κολλήσει στην προτελευταία οθόνη (αυτή που λέει καλωσορίσατε στα windows ή κάτι τέτοιο). Πάλι reset κι εκκίνηση οπότε τώρα μου προτείνει μεταξύ άλλων να κάνω επαναφορά σε προηγούμενη ημερομηνία. Μου πετάει 5-6 ημερομηνίες κι επιλέγω την πιο πρόσφατη. Περιμένω κλασικα και δυστυχώς, για άλλη μια φορά παραμένει για ώρα στην προτελευταία οθόνη των windows, χωρίς να βγάζει την επιφάνεια εργασίας.
Μετά κι απ αυτό βαρέθηκα και έκλεισα το μηχάνημα από το διακόπτη του τροφοδοτικού και δεν ξαναασχολήθηκα.
Έχουμε κάποια άποψη/ιδέα για το τι μπορεί να συνέβη και τι θα μπορούσα ενδεχομένως να κάνω;
Το μηχάνημα είναι 5,5 ετών Intel Core 2 Duo @3GHz με 4 Gb RAM.
Επίσης σε κάποια φάση μου έβγαλε ένα αρχείο καταγραφής σφαλμάτων στο οποίο ο δίσκος και η RAM φαίνονταν ΟΚ. -
Το πιο πιθανό είναι ότι την έχει ακουσει ο δίσκος. Κατέβασε το αντιστοιχο εργαλείο απο το κατασκευαστή και κάνε έλεγχο.....
-
Ή gpu ή τροφοδοτικό ή σκληρός μου μυρίζει, εφόσον βέβαια οι θερμοκρασίες είναι ΟΚ.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ή gpu ή τροφοδοτικό ή σκληρός μου μυρίζει, εφόσον βέβαια οι θερμοκρασίες είναι ΟΚ.δεν αφησες και τπτ απεξω , λογικο βεβαια, η περιγραφη ειναι πολυ αοριστη για να βγει συμπερασμα
-
Αμα αργει να ξεκινησει τότε ειναι δίσκος.....
-
Tα έβαλα όλα γιατί έκανε αναφορά και σε κάτι περίεργα πλέγματα που έβγαζε η οθόνη. Συνήθως με κάτι τέτοια είναι κάρτα γραφικών. Βέβαια αν οφείλεται στο σκληρό παίζει να φταίει και το καλώδιο. Και το δικό μου ένα φεγγάρι έκανε κάτι τέτοια αλλά χαρακτηριστικό σημάδι που με οδήγησε κατευθείαν εκεί ήταν το ότι έμενε αναμμένο συνεχώς το λαμπάκι του δίσκου. Ακόμα το διαγνωστικό μου βγάλει σφάλμα στο καλώδιο αλλά κλαιν αφού δουλεύει κανονικά.
-
έχει κανείς το thermaltake armor να μου πει πώς βγαίνουν τα ποδαράκια μη το γυρνάω τώρα ανάποδα;
http://www.thermaltakeusa.com/products- ... C_00000077 -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
γιατι δεν ειναι τερας το zte του οτε? μην λεμε και οτι θελουμεΝαι, τέρας είναι, αλλά με την κακή έννοια! Ας πούμε, δεν έχω ξαναζήσει* τη φάση να εξαφανίζεται το web interface του ρούτερ, επειδή κάποιος έπαιζε με το dynamic DNS! Να εξαφανίζεται όμως, να χρειάζεται reset to factory για να επανέλθει! Και άντε μετά να ξαναπερνάς όλα τα port forwards, τα QoS κλπ..
- λόγω δουλειάς (είχα κάνει κάποια χρόνια στην Altec Telecoms) έχω δει αρκετά μοντέλα ρούτερ, επώνυμα και ανώνυμα. Το netfaster της hol είναι πραγματικά πολύ καλό, και σαν ρυθμίσεις, αλλά το κυριότερο σαν λειτουργία. Πραγματικός βράχος!
-
Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί αλλά ΒΟΗΘΕΙΑ !!! στο laptop μου (windows7) έχει κολλήσει ο ιός του 'Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος'.
Ανοίγει αν κάνω πρώτα ctrl+alt+delete ζητήσω τερματισμό λειτουργίας και μετά τον ακυρώσω, αλλά πρέπει, προφανώς, να καθαριστεί ο ιός. Καμιά ιδέα ? -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί αλλά ΒΟΗΘΕΙΑ !!! στο laptop μου (windows7) έχει κολλήσει ο ιός του 'Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος'.
Ανοίγει αν κάνω πρώτα ctrl+alt+delete ζητήσω τερματισμό λειτουργίας και μετά τον ακυρώσω, αλλά πρέπει, προφανώς, να καθαριστεί ο ιός. Καμιά ιδέα ?https://www.google.gr/search?q=Σ%C ... E%BF%CF%82
https://www.google.gr/search?q=ucash&oq ... us+removal
-
To καλύτερο και απλούστερο uninstaller είναι το Revo uninstaller, δεν σβύνει απλά ότι θέλουμε, αλλά ανασύρει και όλα τα στοιχεία του από το μητρώο, είναι δωρεάν, Reno Ulinstaller και σωθήκατε.
Ένα άλλο επίσης καταπληκτικό εργαλείο για όλες τις δουλειές και αυτό δωρεάν είναι το Glary Utilities 3, απίστευτο τι μπορείνα κάνει, φτιάχνει δίσκους, φακέλλους, τη regisrty, badkup, και πολλά ακόμα.
Όσο για τους ιούς, εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ το Avast στην δωρεάν έκδοση του, σταματάει τα πάντα, αλλά και καθαρίζει τα πάντα, κάνει 1-2 φορές την ημέρα ανανέωση για πρόσφατους ιούς και το ανανεώνω κάθε χρόνο που λήγει.
Το πρόβλημα όταν δεν ξεκινάει ο υπολογιστής, είναι η καταστροφή κάπου αρχείου των windows, έχω 5 δίσκους σε 3 χρόνια που μου δημιούργησαν αυτό το πρόβλημα.
-
Ευχαριστώ Bill !
Θα το ψάξω, αν και κάποια από τα προτεινόμενα τα δοκίμασα και δεν είχαν αποτέλεσμα και θεώρησα πως ο ιός έχει εξελιχθεί (είμαι και ολίγον κουλός περί τα ηλεκτρονικά).
Αν κάποιος έχει πρόσφατη εμπειρία ας κάνει έναν κόπο να με κατευθύνει...edit. ευχαριστώ και τον 21 Quadra, αλλά για να χρησιμοποιήσω uninstaller, πρέπει να ξέρω τι θα του ζητήσω να απεγκαταστήσει. Αν ήξερα ποιό αρχείο ενεργοποιείται κατά την εκκίνηση και το έψαχνα για να το σβήσω, θα γινόταν άραγε δουλειά ?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]