-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Κάπου είχε πάρει μάτι μου αποκωδικοποιητές mpeg4, των οποίων το τηλεχειριστήριο μπορεί ταυτόχρονα να χρησιμοποιηθεί και για τον έλεγχο της ίδιας της τηλεόρασης, ώστε να μη χρειάζεται κανείς να χρησιμοποιεί δύο διαφορετικά τηλεχειριστήρια. Όσο κι αν έψαξα στο internet όμως, δεν βρήκα κάτι σχετικό. Έχει κανείς κάποιο τέτοιο μοντέλο υπ' όψη του;Δες εδώ
-
βοήθεια από τους ξενιτεμένους... μου στείλαν ένα δέμα με μικρολαπτοπ από γερμανία με dhl και ασφάλιση μέχρι 500 ευρά... υπάρχει περίστωση να έχω θέμα ? αν ω μη γένοιτο γίνει κάτι πως μπορώ να αποδείξω οτι πρέπει να πάρω τα χρήματα της ασφάλειας?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Κάπου είχε πάρει μάτι μου αποκωδικοποιητές mpeg4, των οποίων το τηλεχειριστήριο μπορεί ταυτόχρονα να χρησιμοποιηθεί και για τον έλεγχο της ίδιας της τηλεόρασης, ώστε να μη χρειάζεται κανείς να χρησιμοποιεί δύο διαφορετικά τηλεχειριστήρια. Όσο κι αν έψαξα στο internet όμως, δεν βρήκα κάτι σχετικό. Έχει κανείς κάποιο τέτοιο μοντέλο υπ' όψη του;
Δες εδώ
Η τηλεόραση είναι μια Grundig δεκαετίας 1970, άντε το πολύ αρχών 1980. Να υποθέσω ότι δεν υπάρχει σωτηρία ε;
-
Καλησπερες!
Εχει ενας φιλος ενα παλιο pc και του κανει περιεργα κολπα.Πριν καιρο του χαλασε ο σκληρος.Του εδωσα εναν καλο που ειχα δικο μου και τον εβαλε απανω μαζι με 2 μνημες ram ddr2 απο το παλιο μου pc και ανεβασε το ολικο πακετο στο 1,5gb ram.Πριν χαλασει ο σκληρος, το μηχανημα εμφανιζε συμπτωματα υπερθερμανσης.Δηλαδη κολλαγε εντελως και μετα εκανε επανεκινηση μονο του.Πριν λιγο καιρο αφου εβαλε τις μνημες και τον σκληρο αλλαξε τη θερμοαγωγιμη παστα στον επεξεργαστη αλλα ο υπολογιστης συνεχιζει τα ιδια κολπα.Ισχυριζεται πως το μηχανημα δε σηκωνει θερμοκρασια σε τετοιο επιπεδο ωστε να σβησει αλλα συνεχιζει και το κανει μετα την αλλαγη της παστας.Καποια ιδεα τι μπορει να γινεται???
Καλο απογευμα!
-
τροφοδοτικο
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
τροφοδοτικοΣιγουρο αυτο?
-
δεν υπαρχει σιγουρα αλλα ειναι ο πιο συνηθησμενος υποπτος
-
δεν υπαρχει σιγουρα αλλα ειναι ο πιο συνηθησμενος υποπτοςΜαλιστα!Οκ σε ευχαριστω πολυ cabala!
-
Η τηλεόραση είναι μια Grundig δεκαετίας 1970, άντε το πολύ αρχών 1980. Να υποθέσω ότι δεν υπάρχει σωτηρία ε;Η άλλη λύση είναι κάποιο επώνυμο προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο, όπως αυτά: http://www.skroutz.gr/c/291/tilexeirist ... e=LOGITECH
Όμως όταν μιλάμε για τόσο παλιά τηλεόραση μάλλον καλύτερα να πάρετε μια καινούρια.
-
Υπάρχει ήδη καινούρια, είναι η 2η σε ένα μικρό χώρο και κοιτάμε μήπως μπορούμε να τη σώσουμε με χαμηλό κόστος..θα κοιτάξω τη λύση που πρότεινες, ευχαριστώ
-
Κάπου είχε πάρει μάτι μου αποκωδικοποιητές mpeg4, των οποίων το τηλεχειριστήριο μπορεί ταυτόχρονα να χρησιμοποιηθεί και για τον έλεγχο της ίδιας της τηλεόρασης, ώστε να μη χρειάζεται κανείς να χρησιμοποιεί δύο διαφορετικά τηλεχειριστήρια. Όσο κι αν έψαξα στο internet όμως, δεν βρήκα κάτι σχετικό. Έχει κανείς κάποιο τέτοιο μοντέλο υπ' όψη του;
Δες εδώ
Η τηλεόραση είναι μια Grundig δεκαετίας 1970, άντε το πολύ αρχών 1980. Να υποθέσω ότι δεν υπάρχει σωτηρία ε;
Πως δεν υπάρχει, παρε ενα προγραμματιζόμενο τηλεκοντρόλ που αντιγράφει συχνότητες απο αλλα τηλεχειριστήρια, ώστε να εχεις και τα δυο σε ενα. Ειχε φέρει πριν λιγο καιρό το lidl με 7-8 ευρω ενα φωτιζόμενο κιόλας
-
Εχετε κάποια πρόταση για media player ?
Προδιαγραφές:
FullHD
Dolby, DTS
HDMI έξοδο
WiFi + DLNA server
Διάφορα φορμα video (H.264, MPEG4, DivX)
ISO CD/DVD images & VOB αρχεία
JPG
Διάφορα φορμα audio (MP3, WMA, WAV)
Ελληνικοί υπότιτλοι (.srt αρχεία)
USB2 ή USB3
Χωρίς σκληρό δίσκοΕυχαριστώ εκ των προτέρων
-
HDI Dune D1
-
ενδιαφερομαι για ADSL Modem Router σε pstn γραμμη
και θελω
να ειναι μονιμα συνδεδεμενο με καλωδιο με τον desktop υπολογιστη
αν θελουμε καποια φορα να μπουμε με λαπτοπ ασυρματα να παταμε ενα
κουμπακι και το Modem Router να εκπεμπει ασυρματα και ξανα πατωντας το να σταματαει η ασυρματη εκπομπη .
ολο αυτο ανεξαρτητα απ το αν ειναι ανοιχτος ο ντεσκτοπ .
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612447
αυτο κανει την δουλεια αυτη?
στο πισω μερος εχει κουμπακι που γραφει WI-FI προφανως αυτο ειναι?δεν θα ηθελα για να μπουνε τα παιδια για λιγο στο νετ να πρεπει να ανοιξω τον
κεντρικο υπολογιστη και να παιξω με τις ρυθμισεις , οπως δεν θα ηθελα να εκπεμπει ολη την ωρα.αν ολα αυτα δεν ισχυουν για την συσκευη του εσοπ εχετε να προτεινετε κατι αλλο?
και ενα τελευταιο λογω ασχετιλας με αυτη την συσκευη μπορουμε να κανουμε ασυρματο δικτυο με (ενας κεντρικος υπολογιστης συνδεδεμενος με καλωδιο και 2 λαπτοπ ασυρματα)?
ευχαριστω
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εχετε κάποια πρόταση για media player ?Προδιαγραφές:
FullHD
Dolby, DTS
HDMI έξοδο
WiFi + DLNA server
JPG
USB2 ή USB3
HDI Dune D1
http://www.skroutz.gr/s/444400/Dune-HD-Smart-D1.html
http://www.skroutz.gr/s/399945/Western-Digital-TV-Live-WDBGXT0000NBK.html
Μεγειές. -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Εχετε κάποια πρόταση για media player ?
Προδιαγραφές:
FullHD
Dolby, DTS
HDMI έξοδο
WiFi + DLNA server
JPG
USB2 ή USB3
HDI Dune D1
http://www.skroutz.gr/s/444400/Dune-HD-Smart-D1.html
http://www.skroutz.gr/s/399945/Western-Digital-TV-Live-WDBGXT0000NBK.html
Μεγειές.No HD audio support, no BluRay ISO support, και μικρότερες αποδόσεις στα υπόλοιπα, enjoy.
-
για δες τι Modding εχει δεχτει το συγκεκριμενο και μετα πες αμα δεν εχει κατι..
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
ενδιαφερομαι για ADSL Modem Router σε pstn γραμμη
και θελω
να ειναι μονιμα συνδεδεμενο με καλωδιο με τον desktop υπολογιστη
αν θελουμε καποια φορα να μπουμε με λαπτοπ ασυρματα να παταμε ενα
κουμπακι και το Modem Router να εκπεμπει ασυρματα και ξανα πατωντας το να σταματαει η ασυρματη εκπομπη .
ολο αυτο ανεξαρτητα απ το αν ειναι ανοιχτος ο ντεσκτοπ .
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612447
αυτο κανει την δουλεια αυτη?
στο πισω μερος εχει κουμπακι που γραφει WI-FI προφανως αυτο ειναι?δεν θα ηθελα για να μπουνε τα παιδια για λιγο στο νετ να πρεπει να ανοιξω τον
κεντρικο υπολογιστη και να παιξω με τις ρυθμισεις , οπως δεν θα ηθελα να εκπεμπει ολη την ωρα.αν ολα αυτα δεν ισχυουν για την συσκευη του εσοπ εχετε να προτεινετε κατι αλλο?
Δέν ξέρω τί κάνει το κουμπάκι στο πίσω μέρος του συγκεκριμένου. Πάντως το δικό μου Netgear DGN2200 έχει κουμπάκι στην πρόσοψη που κάνει ακριβώς αυτό.
και ενα τελευταιο λογω ασχετιλας με αυτη την συσκευη μπορουμε να κανουμε ασυρματο δικτυο με (ενας κεντρικος υπολογιστης συνδεδεμενος με καλωδιο και 2 λαπτοπ ασυρματα)?
Όλα αυτά τα ρούτερ μπορούν να δουλέψουν ταυτόχρονα και ασύρματα και μέσω καλωδίου οπότε δέν έχεις πρόβλημα.
-
για δες τι Modding εχει δεχτει το συγκεκριμενο και μετα πες αμα δεν εχει κατι..Έχω και τα δυο, καμία σχέση. Το D1 είναι μονόδρομος (προς το παρόν) αν είσαι σοβαρός.
-
No HD audio support, no BluRay ISO support,
Να τα κάνει ΤΙ ακριβώς αυτά ένας που πρόκειται να δει μια ταινία απο την ΟΠΟΙΑ τηλεόραση διαθετει;
Σιγά την διαφορά που θα καταλάβει αν είναι ή όχι HD audio η ταινία που παρακολουθεί. Δεν ξερω αν στα πανε αλλά δεν έχουνε όλοι αίθουσα κινηματογράφου στο σπίτι (που και κει σιγά μην παίρνουν χαμπάρι τι ακούνε..).Αληθεια εσυ μπορεις να μας πεις -χωρίς να μας παραθέσεις τεχνικά στοιχεία για την ανωτερότητα του φορματ- τι ακριβώς ακους στο HD audio;
Όσο για το BluRay ISO nass για κοίτα λίγο παρακάτω πόσο διαδεδομένη είναι η μορφή αυτή:http://torrentz.eu/searchS?f=BluRay+ISO
Avatar: 46 gb 57 seedersκαι μικρότερες αποδόσεις στα υπόλοιπα, enjoy.
Δηλαδή ένα μηχάνημα 3πλασιας τιμής είναι καλύτερο στα τεχνικά χαρακτηριστικά του από ένα άλλο;
Maddox αγόρι μου πως το χαμε πει για τους άλλους; Α ναι:

Τέλος πάντων η τσέπη είναι του φανταστικού μοδεράτορα, του Κυριου nass οπότε η τελική επιλογή ανήκει σε αυτόν.
(Πρέπει πάντως να είναι φανταστικό να ψωνίζεις αλα Τρύφων:
-Καλημέρα σας πως μπορώ να βοηθήσω;
-Ενδιαφέρομαι για τηλεόραση.
-Έχετε υπόψιν σας κάτι συγκεκριμένο;
-Τυλιξέ μου την μεγαλύτερη και ακριβότερη.- )
Σ' αφήνω όμως γιατί πλάκωσε κόσμος και πρέπει να πάω να πάρω παραγγελία.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]