-
Αυτός εδώ πάντως που έχω εδώ και 3+ χρόνια είναι σκυλί του πολέμου. Μόνο η μπαταρία του τα χει φτύσει και λογικό εφόσον το 80% της ζωής του το χει περάσει πάνω σε ένα κρεβάτι και συνδεδεμένος στο ρεύμα.
-
Εχω παρεμβολές του αναλογικού σήματος στο ψηφιακό στην μεγάλη crt με εξωτερικό δέκτη mpeg4.
Οτι και να βάλω φαίνεται από κάτω το αναλογικό κανάλι ακόμα και όταν δείχνει μόνο χιόνια, φαίνονται και στο ψηφιακό.
Τι μπορεί να φταίει; Το scart καλώδιο; Η κεραία; Το έχει κάποιος άλλος; -
δε νομιζω οτι ετσι τα φτυνει η μπαταρια, ισως ετσι κραταει και περισσοτερο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δε νομιζω οτι ετσι τα φτυνει η μπαταρια, ισως ετσι κραταει και περισσοτεροΌχι βέβαια! Πηδιέται έτσι η μπαταρία. Όταν είναι στο ρεύμα πρέπει να βγαίνει η μπαταρία.
-
οι μπαταριες των λαπτοπ ειναι γτπκ ετσι κι αλλιως , εμενα μου τα χει φτυσει αλλα δε δινω σημασια μονο πριζα
καλα που μου το θυμισες να τη βγαλω
-
Οι καινουργιες μπαταριες δεν εχουν θεμα με memory effect. Κινδυνευεις να παθεις μεγαλυτερη ζημια βγαζοντας την μπαταρια
-
Όπως??
-
Ρε συ ντρίφτερ, η ζωή της μπαταρίας μετρίεται σε κύκλους φόρτισης. Αυτό δεν αλλάζει! Αν την έχεις εκτός κυκλώματος δεν φθείρεται! Σε ένα acer που έχω το προτείνει και στο manual και η μπαταρία φυσικά διαρκεί πολύ όταν την χρειάζομαι.
-
οι μπαταριες των λαπτοπ ειναι γτπκ ετσι κι αλλιως , εμενα μου τα χει φτυσει αλλα δε δινω σημασια μονο πριζακαλα που μου το θυμισες να τη βγαλω
γτπκ γιατι? Εμενα στον τριτο χρόνο βγάζει το 80% της αρχικης χωρητικότητας... δεν εχω παραπονο. Ειδικά οι νεοι φορητοι που χτυπάνε κατι 6+ ωρες ειναι και γαμω...
-
@ντριφτερ
κι εγω ετσι ξερω, εγω εκανα μια μικτη χρηση και αρκετη πριζα και αρκετη μπαταρια
η μπαταρια ηταν παντα επανω
τωρα απλα λεω να τη βγαλω , γιατι τα χει φτυσει τελειως , αμα τραβηξω το ρευμα σβηνει ο υπολογιστης, οποτε δεν εξυπηρετει σε κατι να ειναι επανω
θελω να ελπιζω οτι ετσι θα δροζισεται περισσοτερο απο τα ανεμιστηρακια της βασης ( μπορει να λεω και μαλακιες βεβαια )
η μπαταρια πανω παντως δε χρησιμευει σε τιποτα και βαριεμαι να παραγγειλω αλλη, εχω ηδη δωσει 100 ευρω επιπλεον για να συνεχισει να δουλευει αυτο το λαπτοπ, δε δινω κι αλλα , ουτε με ενδιαφερει η φορητοτητα του
pc σαλονιου εχει καταληξει να ειναι
@realzeus
αμα μεινεις απο ρευμα και στα κλασει κανας σκληρος θα ειναι χειροτερα@ψορσαιρ
εγω εχω hp, την επιτομη της αξιοπιστιαςευτυχως εχει intel επεξεργαστη πανω ο οποιος οσο και αν ψηνεται αντεχει
-
Ειπα εγω το αντιθετο? οταν την εχεις πανω με ρευμα δεν ξεφορτιζεται πρακτικα.
προφανως και αν την εχεις εκτος δεν φθειρεται καθολου, το λαπτοπ σου κινδυνευεις να παρεις στο χερι αν γινει διακοπη -
Κιουση, αστην πανω, λειτουργει ως buffer, δεν κερδιζεις κατι με το να την βγαλεις. Εκτος κι αν ειναι τελειως ψοφια
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
προφανως και αν την εχεις εκτος δεν φθειρεται καθολου, το λαπτοπ σου κινδυνευεις να παρεις στο χερι αν γινει διακοπηΓιατί να το πάρεις στο χέρι; Σάμπως τα desktop έχουν όλα UPS? Δεν παθαίνουν τίποτα από διακοπή. Από spike κινδυνεύουν αλλά ένα καλό πολύμπριζο το λύνει αυτό.
-
@ψορσαιρ
εγω εχω hp, την επιτομη της αξιοπιστιαςευτυχως εχει intel επεξεργαστη πανω ο οποιος οσο και αν ψηνεται αντεχει
Θες την επιτομη της μαλακιας τον Toshiba μου? Ανετα τον δινω για HP... κλασσεις ανωτερη ποιοτητα η HP στα consumer lines....
-
Η μπαταρία αν φορτίζεται κάθε τρεις και λίγο πόσο μάλλον όταν έχει ακόμα ''απόθεμα'' χάνει χρόνο από τη ζωή της. Δεν είναι τυχαίο που χρήστες αφαιροντας την όποτε την βάζαν στο ρεύμα την έχουν 2-3 χρόνια στην εργοστασιακή κατάσταση περίπου και χρήστες που παντα την είχαν επάνω τους τα φτυσε στο χρόνο.
Το να κοπεί το ρεύμα δε νομίζω να κάνει κάποια ζημιά. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Το να κοπεί το ρεύμα δε νομίζω να κάνει κάποια ζημιά.Μόνο αν έχεις ορίσει να μη γράφονται αμέσως τα δεδομένα στο δίσκο για να αυξήσεις τις επιδόσεις του δίσκου.
Είναι μια επιλογή που την είδα μόνο σε laptop και πρέπει να υπάρχει μπαταρία.
Αν έχεις τη μπαταρία στο συρτάρι και τη φορτίζεις κάθε μήνα θα κρατήσει χρόνια.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Κιουση, αστην πανω, λειτουργει ως buffer, δεν κερδιζεις κατι με το να την βγαλεις. Εκτος κι αν ειναι τελειως ψοφιατελειως, πιο ψοφια δε μπορει να γινει , αφου μου εβγαζαν ειδοποιηση και τα windows να την αλλαξω τοσο χαλια
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
προφανως και αν την εχεις εκτος δεν φθειρεται καθολου, το λαπτοπ σου κινδυνευεις να παρεις στο χερι αν γινει διακοπηΓιατί να το πάρεις στο χέρι; Σάμπως τα desktop έχουν όλα UPS? Δεν παθαίνουν τίποτα από διακοπή. Από spike κινδυνεύουν αλλά ένα καλό πολύμπριζο το λύνει αυτό.
με ενα καλο τροφοδοτικο (και πολυπριζο , γιατι μου χει τυχει σε αλλη πριζα να καει το πολυπριζο μπροστα στα ματια μου, να αχρηστευθει και οι συσκευες πανω του να μην παθουν τιποτα ) τα desktop δεν εχουν τετοιο προβλημα
τα τροφοδοτικα των λαπτοπ ειναι για τα πανηγυρια, τραγικη ποιοτητα
βεβαια το προβλημα του σκληρου παραμενει
-
με ενα καλο τροφοδοτικο (και πολυπριζο , γιατι μου χει τυχει σε αλλη πριζα να καει το πολυπριζο μπροστα στα ματια μου, να αχρηστευθει και οι συσκευες πανω του να μην παθουν τιποτα ) τα desktop δεν εχουν τετοιο προβλημα
τα τροφοδοτικα των λαπτοπ ειναι για τα πανηγυρια, τραγικη ποιοτητα
βεβαια το προβλημα του σκληρου παραμενει
Μια στο εκατομμυριο να παθει κατι ο δισκος. Τελευταια φορα που επαθα ζημια απο διακοπη ηταν οταν χτυπησαν τα Win95 πριν 15 χρονια. Τωρα δε καταλαβαινουν τιποτα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
εμενα παντως στο λαπτοπ εχουν χαλασει 2 (σε desktop εχω να χαλασω απο το 2001) , αλλα μαλλον συνεβει λογω ζεστης γιατι επαιζαν πολυ συχνα κοντα στους 60 βαθμους που ειναι απαγορευτικη θερμοκρασια
τωρα που του χω βαλει βαση , μπορει τα υπολοιπα μερη να συνεχιζουν να ψηνονται (αν και λιγοτερο), αλλα ο σκληρος που ειναι σχετικα κοντα στο εξωτερικο ακομα και χωρις a/c στο δωματιο φτανει το πολυ 43, οποτε ελπιζω οτι αυτη τη φορα θα αντεξει γιατι δε γινεται καθε 1.5 χρονο να μενω απο σκληρο
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]