-
ή Ctrl + shift + *
-
έβαλα τους δέκτες mpeg4 και είμαι σχετικά ευχαριστημένος αν και είναι μεγάλη μαλακία το ψηφιακό σήμα.
στην μία τηλεόραση ζορίζεται πολύ να συντονίσει τα mega-star-skai.
γενικά αυτά τα 3 είναι πολύ δύστροπα στην λήψη τους.ΕΡΩΤΗΣΗ: τα kontra-extra3 και γενικά τα τοπικά πως τα πιάνουμε;
Επίσης στην μία μου βγάζει είδωλο της ΕΤ1...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
έβαλα τους δέκτες mpeg4 και είμαι σχετικά ευχαριστημένος αν και είναι μεγάλη μαλακία το ψηφιακό σήμα.
γενικά αυτά τα 3 είναι πολύ δύστροπα στην λήψη τους.ΕΡΩΤΗΣΗ: τα kontra-extra3 και γενικά τα τοπικά πως τα πιάνουμε;
στο επομενο αναλογο ποστ, μπαν 30 μερες...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
στο επομενο αναλογο ποστ, μπαν 30 μερες...
δηλαδη θες να μας πεις οτι η ψηφιακη εποχη στο ελλαντα ειναι αυτο που περιμενες? που εχουμε δυο πιλοτικα(well ενα για το αλλο δεν ξερω καν αν παιζει ακομη..)hd ενα καναλι να παιζει στα 16:9 και σε hd downscaled σε sd ενα ακομη που τα vhs μπροστα του μοιαζουν hd και αλλα δυο που κλεινουν και δεν κλεινουν?...(ακομη περιμενουμε και το ant2 οπου απο τοπικο θα το εκαναν συνδρομητικο και με καλο προγραμμα εξ αμερικης..)
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δηλαδη θες να μας πεις οτι η ψηφιακη εποχη στο ελλαντα ειναι αυτο που περιμενες? που εχουμε δυο πιλοτικα(well ενα για το αλλο δεν ξερω καν αν παιζει ακομη..)hd ενα καναλι να παιζει στα 16:9 και σε hd downscaled σε sd ενα ακομη που τα vhs μπροστα του μοιαζουν hd και αλλα δυο που κλεινουν και δεν κλεινουν?...(ακομη περιμενουμε και το ant2 οπου απο τοπικο θα το εκαναν συνδρομητικο και με καλο προγραμμα εξ αμερικης..)
δλδ θες να μας πεις οτι το αναλογικό σήμα ειναι προτιμότερου του ψηφιακου?
-
βλεπεις να αλλαζει κατι αντικειμενικα με το να κοψουν το σημα?
μηπως θα ανεβασουν αναλυση?
μηπως θα προσφερουν hd περιεχομενο εστω και πιλοτικα απο τα κεντρικα καναλια?
το οτι θα μεγαλωσει το ευρος για να μπουν πιο πολλα καναλια το βρισκω και αυτο ανουσιο
@@ καλαβρεζικα κανονικα επρεπε μαζι με την αλλαγη να περασουν ολοι σε τουλαχιστον 720p(η τουλαχιστον να προσφερουν πιλοτικο Hd καναλι.....)..και να ριχνουν ποινες σε οποιο καναλι βαζει σειρα 20ετιας σε επαναληψη για 100η φορα.. -
Εγώ ναι το προτιμώ.
-
Eλα ντε.
Εγω μια χαρα βλεπω,εμφανης διαφορα σε σχεση με το αναλογικο. -
Το μόνο που είδα να προσφέρει το ψηφιακό είναι τα BBC World και Euronews. Κατά τα άλλα same...
-
Ούτε στις HD υπάρχει διαφορά??
-
Σε σχέση με τις πρώτες μέρες που το δοκίμασα, πολλά κανάλια έχουν βελτιώσει την ποιότητά τους. Το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει πλέον χιόνι, που στη δική μου αναλογική περίπτωση υπήρχε.
-
Εγώ νομίζω ότι εξαρτάται από την περιοχή και την τηλεόραση. Με το γλόμπο της Sony που κοντεύει τα 15 χρόνια, στον Πειραιά (κορυφαίο αναλογικό σήμα), οι διαφορές είναι αμελητέες (παρεμπιπτόντως, ένας αποκωδικοποιητής της F&U που αγόρασα από το πλαίσιο, βγήκε σαπάκι ).
-
καλά τι λέτε τώρα, στην Αγγλία το 2001 μόνο με cable ή sat μπορούσες να δεις σοβαρά tv, τα ελεύθερα ήταν 4-5 και αυτά γτπ. και δω είμαστε 2012 και γκρινιάζουμε για την αναβάθμιση της τεχνολογίας
για να συνδέσω αυτό
εδώ
θα χρειαστώ κάτι τέτοιο;
http://www.elektronik.gr/eshop/index.ph ... cts_id=281 -
ναι
(και καλα τι διαφορα να δεις στα ελληνικα καναλια? ολα σε 576 παιζουν αναλογικα ειτε ψηφιακα..) -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
καλά τι λέτε τώρα, στην Αγγλία το 2001 μόνο με cable ή sat μπορούσες να δεις σοβαρά tv, τα ελεύθερα ήταν 4-5 και αυτά γτπ. και δω είμαστε 2012 και γκρινιάζουμε για την αναβάθμιση της τεχνολογίαςΤα 4-5 terrestrial κανάλια της Αγγλίας είναι καλύτερα από τα 100 δικά μας μαζί!
Εκτός από το 5 που είναι κάτι ανάμεσα σε Star και Extra3...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Πάτα αυτό [ ¶ ] το κουμπί.ή Ctrl + shift + *
κριμα που δε δούλεψε κανένα απο τα 2
-
Κανε format.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
κριμα που δε δούλεψε κανένα απο τα 2Τι office έχεις και τι σύμβολα ακριβώς σου βγάζει; Δεν ανεβάζεις ένα print screen να δούμε;
-
ρε παιδιά εχει κανένας θέμα με τον τελευταίο firefox?
πολλά βίντεο ακούγεται μόνο ο ήχος και εικόνα πάπαλα, συμβαίνει κυρίως σε embedded.
δοκίμασα τελευταίο flash player, έναν παλιότερο αλλά πάπαλα
-
Για στείλε μερικά να δω, σε μένα δεν παρατήρησα κάτι.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]