-
Προσοχή, η παραπάνω σελίδα μάλλον είναι μολυσμένη.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Προσοχή, η παραπάνω σελίδα μάλλον είναι μολυσμένη.Δέν νομίζω, μάλλον εσύ είσαι μολυσμένος
-
πετιέται ένα popup παράθυρο ( διαφήμιση) κάτω δεξιά που δεν μπορώ να το σταματήσω με τίποτα. ΜΕ όλους τους browsers το ίδιο , χειρότερα με firefox που βλέπει ένα κενό στο οποίο πατάει στον αέρα.
και το πιο σπαστικό μου μπλοκάρει το google.com Και google.gr .
Όποιος το αντιμετώπισε heeeelp .Προσοχή, η παραπάνω σελίδα μάλλον είναι μολυσμένη.
Δε νομίζω να χρειάζεται κάτι παραπάνω για να πεισθείς ότι το σύστημά σου μολύνθηκε.
-
not any more mate, το έφτιαξα απενεργοποιώντας 2 ύποπτα αρχεία στην εκκίνηση των windows .
Anyway , την ώρα που πάτησα στο site που παρέθεσες χτύπησε το antivirus , εντελώς διαφορετικό θέμα από αυτό που αντιμετώπιζα. Όμως για παν ενδεχόμενο έγραψα , ΜΑΛΛΟΝ . -
Δεν αρκεί, πρέπει να βρεις τι έχει εγκατασταθεί και να το απεγκαταστήσεις, ίσως να διαγράψεις και κάποιες εισαγωγές στη registry.
-
not any more mate, το έφτιαξα απενεργοποιώντας 2 ύποπτα αρχεία στην εκκίνηση των windows .
Anyway , την ώρα που πάτησα στο site που παρέθεσες χτύπησε το antivirus , εντελώς διαφορετικό θέμα από αυτό που αντιμετώπιζα. Όμως για παν ενδεχόμενο έγραψα , ΜΑΛΛΟΝ .Δέν απενεργοποιούνται έτσι έυκολα τα malware, κάψε αυτό το image σε ένα CD και μπούταρε με αυτό για να σκανάρεις και να είσαι σίγουρος.
-
Αμα φοράς σοβαρά λογισμικά έτσι είναι
-
Ξέρει κανένας που μπορούμε να ανακυκλώσουμε παλιά DVD και CD??
Με την εταιρία στην Κομοτηνή που υποτίθεται κάνει αυτή τη δουλειά είναι αδύνατη η επικοινωνία.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ξέρει κανένας που μπορούμε να ανακυκλώσουμε παλιά DVD και CD??Με την εταιρία στην Κομοτηνή που υποτίθεται κάνει αυτή τη δουλειά είναι αδύνατη η επικοινωνία.
-
Δεν το κάνουν.
«Στο νομικό πλαίσιο για την Ανακύκλωση Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού δεν αναφέρονται τα CD και DVD, συνεπώς αυτά δεν υπάγονται στις δικές μας υποχρεώσεις ως φορέα», εξηγεί η κ. Νατάσσα Βορηά, διευθύντρια επικοινωνίας της Ανακύκλωσης Συσκευών. «Αν κατ' εξαίρεση βρεθούν ψηφιακοί δίσκοι μέσα στα μηχανήματα που διαχειριζόμαστε, τους προωθούμε σε προμηθευτές στο εξωτερικό, αλλά αυτό συμβαίνει σποραδικά και περιστασιακά». Από την άλλη, ούτε η απόρριψή τους στους μπλε κάδους ενδείκνυται, καθώς δεν αποτελούν υλικά συσκευασίας. Τι μπορούμε, λοιπόν, να κάνουμε τa παλιά CD μας; Μια λύση είναι να τa... φυλάξουμε στο πατάρι, περιμένοντας την ημέρα που θα προωθηθεί επίσημα η συστηματική ανακύκλωσή τους. Δεν είναι, όμως, και τόσο πρακτική. Μπορούμε, επίσης, να βρούμε έξυπνους τρόπους για την αξιοποίηση και επαναχρησιμοποίησή τους ή να τους στείλουμε με δικά μας έξοδα στην Κομοτηνή, στις εγκαταστάσεις της ιδιωτικής εταιρείας «Ανακύκλωση Α.Ε.», η μόνη στην Ελλάδα που αναλαμβάνει την εναλλακτική διαχείριση CD και DVD. Λόγω των μεγάλων ποσοτήτων που επεξεργάζεται καθημερινά και φτάνουν περίπου τους 50 τόνους το μήνα, το συγκεκριμένο εργοστάσιο συνεργάζεται κυρίως με επιχειρήσεις, ωστόσο εξυπηρετεί και τους ιδιώτες που επιθυμούν να ανακυκλώσουν τα άχρηστα δισκάκια τους.
-
Καλησπερα σας!
Ψαχνω καποια πραγματα για το pc μου.Οχι τρελα πραγματα δηλαδη να κανω ενα tower για παιχνιδια κλπ αλλα για απλα.Youtube,facebook,skype αλλα να δουλευει καθε μερα απροβληματιστα!
Τα πραγματα που χρειαζομαι ειναι motherboard,μνημες,επεξεργαστης,καρτα γραφικων,σκληρος δισκος!
Τι βλεπω εγω προσωπικα!
motherboard : http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... 70A-D3.htm
Επεξεργαστης : http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... MGUSBX.htm
Mνημες : http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... %C2%A0.htm
Καρτα γραφικων : http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... 02-20R.htm
Σκληρος δισκος : http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... ata-6G.htm
και optical drive : http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... -222BB.htmΑυτο το συνολο μου βγαινει γυρω στα 380€!Επισης χρειαζομαι και μια ψυκτρα για τον επεξεργαστη!Πειτε μου αν χρειαζεται κατι αλλο η αν υπαρχει κατι καλυτερο προτεινετε το μου!
-
Τι παιχνίδια θες να παίξεις με την 5450;
Γιατί θες να ψωνίσεις από Πλαίσιο; -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Τι παιχνίδια θες να παίξεις με την 5450;
Γιατί θες να ψωνίσεις από Πλαίσιο;Δε θελω να παιξω παιχνιδια!!!
Θελω να ανακατασκευασω το tower παλιο pc που εχω για να μπαινει η μανα μου facebook,να μιλαμε με skype κλπ!Τωρα το πλαισιο...Ε ενταξει γενικως το εχω σε παραπανω εκτιμηση απο τα multirama για αυτο βλεπω εκει!Αν ξερεις βεβαια καποιο καλυτερο ποσταρε το!
-
1oν πόσα δίνεις
2ον αν τα πάρεις από διαφορετικά καταστήματα θα σε πείραζε?? Εκτος βέβαια αν θες να πας ο ίδιος στο κατάστημα
3ον ανέφερες και παιχνίδια οπότε πρέπει να δώσεις πολλά παραπάνωΗ μητρική πάντως είναι υπερβολική. Και με 50€ μπορείς να βρεις μια για τη δουλειά σου.
-
Μπορείς να στησεις κομπλέ κεντρική μονάδα με λιγότερα από 300 για τις απαιτήσεις που έχεις (με κουτιά, τροφοδοτικά, κλπ). Κάρτα γραφικών κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζεσαι. Επεξεργαστή / μητρική βάλε οικονομικότερα. Δες και αλλα μαγαζια (π.χ. eshop). Αν μπορείς να δώσεις τα λεφτά που λες, βάλε ένα σκληρό 320-500Gb και ένα 60άρι SSD - πραγματικά εκτοξεύει την απόδοση.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
1oν πόσα δίνεις
2ον αν τα πάρεις από διαφορετικά καταστήματα θα σε πείραζε?? Εκτος βέβαια αν θες να πας ο ίδιος στο κατάστημα
3ον ανέφερες και παιχνίδια οπότε πρέπει να δώσεις πολλά παραπάνωΗ μητρική πάντως είναι υπερβολική. Και με 50€ μπορείς να βρεις μια για τη δουλειά σου.
Πανο δε θελω να παιζω παιχνιδια για τη μανουλα μου το θελω το pc να μπαινει φβ και να μιλαμε με skype απλα θελω.
Motherboard,επεξεργαστη,μνημες,cd player (οπως και αν λεγεται) ,σκληρο δισκο !
Με ενδιαφερει να τα αγορασω απο ενα μαγαζι να μην πληρωσω πολλα μεταφορικα!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
1oν πόσα δίνεις
Πανο δε θελω να παιζω παιχνιδια για τη μανουλα μου το θελω το pc να μπαινει φβ και να μιλαμε με skype απλα θελω.
Δεν εχεις κανενα παλιο λαπτοπ με καμερα;
-
Για τέτοιες δουλειές και η onboard κάρτα κάνει δουλειά οπότε μάλλον αχρείαστη θα σου είναι μια pci. To ίδιο και για το drive, εκτός αν θέλει να βάζει CD μουσικής ή DVD.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
1oν πόσα δίνεις
Δεν εχεις κανενα παλιο λαπτοπ με καμερα;
Όχι δεν έχω και λένε να πάρουν καινούριο γιαυτό και θέλω να φτιάξω το παλιό κομπλε.
@Πανος Ποιο μαγαζί είναι αυτό?
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]