Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Παρατήρησα ότι το πρόβλημα έχει πλέον εξαλΕΙφθεί ( είμαι με 10.0.2).
Π.χ. 58 tabs: 950mb ff, 370mb plugin container
Dear god
ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!
Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να αποθηκεύεις ομάδες καρτελών και να τις ανοίγεις αργότερα;
Ρε μλκ εμένα τι μπορεί να φταίει και κολλάει σαν καριόλης ο ff ? Κολλάει σε σελίδες τύπου τρομακτικό (με adblock ενεργοποιημένο προφανώς) και ΚΥΡΙΩΣ κολλάει ΤΡΕΛΑ (μιλάμε για freeze 5-6sec) σε σελίδες που περιέχουν βιντεάκια απο youtube.Δεν χρησιμοποιεί πάντως ιδιαίτερη ράμ ακόμα κ όταν τρώει αυτά τα freeze.Κάτι με plugin πρέπει να παίζει δεν εξηγείται αλλιώς.
Θυμάσαι ότι και εγώ είχα το ίδιο θέμα.
Δεν ξέρω τί απ'όλα αυτά το μείωσε, αλλά βάλε την 10.02, παίρνα τους 12.2 catalyst σωστά, σβήσε όλα τα addons και ξαναπέρνα αυτά που χρειάζεσαι, κάνε και ένα update στα plug ins ( εγώ είχα σβήσει και όσα δε χρησιμοποιώ).
Εγώ νόμιζα ότι είναι λόγω αργής ram ( τα έξτρα 6gb είναι 1333), αλλά αφού έχεις και εσύ πρόβλημα, το απορρίπτω. Να πω ότι έχω γυρίσει σε stock clocks τον επεξεργαστή.
Update, τώρα που δοκίμασα τρομακτικό, κολλάω τρελά. Αυτή δεν είναι σελίδα, benchmark είναι
δες
Cabala10, αφού φαίνεται να καταλαβαίνεις το πρόβλημα, δοκίμασε να δώσεις μία πιο σωστή λύση
γιατί δεν συγχωρώ στην Creative το περίφημο white screen of death σε παλιότερο Zen μοντέλο, το οποίο μας το αντικατέστησαν με ένα turbo-x εντός εγγύησης.
Και εγώ θυμάμαι μετά από 2 μήνες αυτό το zen μας άφησε 2η φορά και το επιστρέψαμε. Πληρώσαμε διαφορά και πήγαμε στο πρώτο nano 4gb ( θυμάμαι είχε μόλις πέσει από 313€ σε 233€)