-
με 50€ όλα αυτά οκ.
αλλά στην τιμή και τα αυθεντικά 7αρια, με τίποτα.
προφανώς κάποια 'μαγκιά' σου έκανε.
-
Λογικά θα έβαλε πάλι τα ίδια. Serial Number απο το ταμπελακι και ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Λογικά θα έβαλε πάλι τα ίδια. Serial Number απο το ταμπελακι και ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου.τς τς τς ενα slic χαθηκε να περασει?
-
θέλω σε κάποια xvid να κόψω κάποια κομμάτια για να μικρύνω το μέγεθος αλλά με το vegas δεν ανοίγουν. υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα;
-
Premiere, αν και σίγουρα θα βρεις κάτι πιο απλό
-
Mην μπερδεύεστε δεν έβαλα 7, έβαλα xp. Oπότε ήταν πολύ εύκολο
-
Γιατί όταν βάζω καμιά φορά να δω ένα βίντεο στο youtube κρασάρει ο υπολογιστής και βγάζει μία μπλε οθόνη και μου κάνει επανεκκίνηση αυτόματα? αυτό το πρόβλημα το είχα και πριν βάλω την μητρική οπότε δεν παίζει ρόλο αυτό. Μου το κάνει συχνά. Για πείτε παιδιά. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Γιατί όταν βάζω καμιά φορά να δω ένα βίντεο στο youtube κρασάρει ο υπολογιστής και βγάζει μία μπλε οθόνη και μου κάνει επανεκκίνηση αυτόματα? αυτό το πρόβλημα το είχα και πριν βάλω την μητρική οπότε δεν παίζει ρόλο αυτό. Μου το κάνει συχνά. Για πείτε παιδιά. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρωναμα δεν πεις τι μηνυμα λαθος βγαζει η μπλε οθονη οτι και να σκεφτουμε λαθος θα ειναι
-
αφού λέει κάνει επανεκκίνηση αμέσως ρε συ
Γιατί όταν βάζω καμιά φορά να δω ένα βίντεο στο youtube κρασάρει ο υπολογιστής και βγάζει μία μπλε οθόνη και μου κάνει επανεκκίνηση αυτόματα? αυτό το πρόβλημα το είχα και πριν βάλω την μητρική οπότε δεν παίζει ρόλο αυτό. Μου το κάνει συχνά. Για πείτε παιδιά. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρωναν έχεις win vista/7 κάνε δεξί κλικ στο my computer->properties και πήγαινε στο Advanced system settings αριστερά->Startup and recovery->Settings και ξετσέκαρε το Automatically restart. και στα άλλα λειτουργικά ο τρόπος είναι παρόμοιος. Επίσης μπορείς να το απενεργοποιήσεις πατώντας F8 κατά την εκκίνηση του υπολογιστή (αμέσως μετά που φύγει από τη μέτρηση μνήμης/έλεγχο σκληρών), εκεί πάτα F8 συνεχόμενα μέχρι να σου βγάλει ένα μενού
-
έχω απόδειξη από το 2006 που έδινα 35/μήνα για 384 adsl ondsl (ote) !
-
Γιατί όταν βάζω καμιά φορά να δω ένα βίντεο στο youtube κρασάρει ο υπολογιστής και βγάζει μία μπλε οθόνη και μου κάνει επανεκκίνηση αυτόματα? αυτό το πρόβλημα το είχα και πριν βάλω την μητρική οπότε δεν παίζει ρόλο αυτό. Μου το κάνει συχνά. Για πείτε παιδιά. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρωννα παρεις τα 50 ευρω πισω
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχω απόδειξη από το 2006 που έδινα 35/μήνα για 384 adsl ondsl (ote) !τόσα έδινα το 2003 για isdn ...
έτσι είναι αυτά ρε Δημήτρη. Σήμερα με 159 παίρνεις το Ideos X5 και κάποτε δεν έπαιρνες ούτε τα ακουστικά...
-
Να σας ρωτήσω. Έχω ένα laptop packard bell easynote tj65. Η μπαταρία του πια κρατάει ...20-25' και μετά (χωρίς να έχει προειδοποιήσει για τη μπαταρία), κλείνει! Oπότε θέλουμε μια μπαταρία. Η ελληνική αγορά θέλει για non original: ~65-80e. Στο ebay βλέπω μπαταρίες από 20 λίρες, αλλά φοβάμαι μην είναι τελείως μάπα. Έχει πάρει κανένας απ έξω να προτείνει τπτ?
-
-
Καλησπερα παιδια.
Εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ μου.Τη προηγουμενη εβδομαδα εβαλα τη μανα μου και τον πατερα μου να μιλησουν στο skype με το λαπτοπ και εφυγα.Τι ηθελα και το εκανα? Η εξυπνη η μανα μου αφου τελειωσαν εκει πηγε και μου τον εσβησε τον υπολογιστη απο το power button και οχι κανονικα .Ερχομαι εγω το βραδυ σπιτι, ανοιγω τον υπολογιστη και μου πεταγαν τα windows ολη την ωρα κατεστραμενα αρχεια και κολλαγε πολυ.Εκανα επανεκκινηση και απο μονο του το pc ξεκινησε το disc check και εφτιαξε τα κατεστραμενα αρχεια.Ελα μου ντε ομως που τωρα δε μπορω να χρησιμοποιησω τη webcam και ολα σχεδον τα προγραμματα της hp δε δουλευουν.Ανοιγω το hp support assistant μπας και μου βγαλει μια λυση και μου πεταει το εξης μηνυμα --->
Τι μπορω να κανω εγω για αυτο?Το σιτε με τους drivers του pc ειναι αυτο.
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... 27160#N858Εβγαλα και ξαναεβαλα το hp support assistant και παλι τα ιδια.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Στο ebay βλέπω μπαταρίες από 20 λίρες, αλλά φοβάμαι μην είναι τελείως μάπα. Έχει πάρει κανένας απ έξω να προτείνει τπτ?Έχω πάρει μπαταρία για το λάπτοπ από ebay, κινεζιά με ~40. Ακόμα δεν έχει εκραγεί.
-
Γιώργο, δοκίμασε να κάνεις restore σε μια προηγούμενη ημερομηνία. Αν δε δουλέψει τότε επαναγκατάστησε τους drivers της κάμερας. τα υπόλοιπα προγράμματα της hp είναι άχρηστα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Γιώργο, δοκίμασε να κάνεις restore σε μια προηγούμενη ημερομηνία. Αν δε δουλέψει τότε επαναγκατάστησε τους drivers της κάμερας. τα υπόλοιπα προγράμματα της hp είναι άχρησταΘα το δοκιμασω μεχρι ποσο κραταει restore και πως το κανω?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Γιώργο, δοκίμασε να κάνεις restore σε μια προηγούμενη ημερομηνία. Αν δε δουλέψει τότε επαναγκατάστησε τους drivers της κάμερας. τα υπόλοιπα προγράμματα της hp είναι άχρηστα
Θα το δοκιμασω μεχρι ποσο κραταει restore και πως το κανω?
Θα το βρεις στο start-accessories-system tools. Θα δεις εκεί διαθέσιμες ημερομηνίες
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Στο ebay βλέπω μπαταρίες από 20 λίρες, αλλά φοβάμαι μην είναι τελείως μάπα. Έχει πάρει κανένας απ έξω να προτείνει τπτ?
Έχω πάρει μπαταρία για το λάπτοπ από ebay, κινεζιά με ~40. Ακόμα δεν έχει εκραγεί.
Το θέμα είναι αν κρατάει και για πόσο καιρό θα κρατάει. Εσένα τι παίζει?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]