-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
upload 88kbps! Αυτό είναι αρκετό! Πριν λίγο έφυγε από δω ο τεχνικός της HOL. Τώρα πρέπει να ψάξουμε να βρούμε τι μαλακία έχει κάνει ο OTE και φυσικά να ευχηθούμε να καταφέρει να συνεννοηθεί η HOL μαζί τους...Εν τέλη και οι δύο εταιρίες έδειξαν την απαιτούμενη σοβαρότητα και έλυσαν το θέμα εντός 1 εργάσιμης. Δεν το περίμενα αλλά καλοδεχούμενο. Τα στατιστικά και πάλι βέβαια είναι χαμηλά αλλά συνηθισμένα τα βουνά απ' τα χιόνια.
Οτενετ---> 4.4-4.8mbps (2006-2011)
Hol---> 6.0-6.3mbps με 700 upload (μέχρι στιγμής)Line Attenuation 34.0 db 15.5 db
Noise Margin 8.6 db 10.5 dbStreaming ελάχιστα καλύτερο με Hol, donwloading τα ίδια (40-50kb/sec υπέρ HOL) και η μεγάλη έκπληξη το online gaming. Όλα σφαίρα στο Pro σήμερα. Αν η σύνδεση επιδείξει την ίδια σταθερότητα που είχε και η Οτενετ τόσα χρόνια, πλην τελευταίου 5μηνου, τότε θα είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή μου.
Επίσης από τα κεντρικά της HOL βλέπουν ότι κάπου χάνω 1-1.5mbps μόνο μεταξύ σπιτιού και ΚΑΦΑΟ...
-
το fat32 μεχρι τι μεγεθος αρχεια παιρνει?
-
4 GB
-
ωραια αρα η ταμπλετα που πηρε 4.4 δεν ειναι fat32 οπως οι sd στα κινητα
το φανταστηκα οτι κατι παραξενο λινουξοειδες υπαρχει εδω περα
(το δεξι κλικ properties δεν δουλευει εδω περα, δεν μου βγαζουν καν safely remove τα windows, γιατι δεν επηρεαζονται τα αρχεια και κατι αλλα παραξενα που δε με ενδιαφερουν.. )τωρα γιατι δε το παιζει το κωλοαρχειο, θα μου πει καποιος
αντε παλι ψαξιμοβεβαια αν δεν υποστηριζεται το hw decoding (που δεν υποστηριζεται για το συγκεκριμενο απο οτι βλεπω εκ του αποτελεσματος) , αντε γεια, δεν υπαρχει περιπτωση να τρεξει smooth
το γιατι ειναι αυτο που με ενδιαφερει
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
βάζω τον σκληρό στη θήκη, μου πετάν τα windowz ότι δεν είναι readable κ χρειάζεται φορμάτ, το αγνοώ και βάζω το getdataback να σκανάρει κ μου λέει ότι έχει bad sectors. λες να τον κάνω format και να ξαναδοκιμάσω restore ?hdd regenarator (παρτο απο τα γνωστα sites )
το δοκίμασα αλλά κι αυτο τπτ. μάλιστα μετά από κάποιο sector, bad προφανώς, πέφτει το connection με τη usb και εξαφανίζεται πάντα στο ίδιο σημείο όμως και με όλα τα προγράμματα που δοκίμασα
-
αν εχει bad sectors μην το πολυπαλευεις σωσε ο,τι ειναι και πεταμα ή εγγυηση
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
- Ο 2.8 που έβαλες είναι northwood να υποθέσω, διαφορετικά δεν θα παίξει σωστά (π.χ. αν είναι preskot) ή αν η εκδοση του BIOS της μητρικής είναι υπερβολικά παλιά και δεν τον αναγνωρίζει σωστά..
- Το συγκεκριμένο μπόρντ (SIS chipset) δεν είναι και ότι καλύτερο για να παίζεις μάνουαλι επειδή ανεβάζωντας το fsb στην ουσία πειράζεις και όλα τα υπόλοιπα μέρη του. (γενικά η sis δεν είναι και ότι καλύτερο)
- Από τον 2.66 στον 2.8, ακόμα και αν έπαιζε σωστά, δεν θα είχες κανένα ουσιαστικό όφελος.
Συμπέρασμα 1.
Με μία πιθανή αναβάθμιση BIOS, ενδεχομένος και να παίξει σωστά. Αν δεν το κατέχεις ΜΗΝ το κάνεις όμως διαφορετικά κινδυνεύεις να πάρεις το μπόρντ στο χέρι.
Συμπέρασμα 2.
Άσε τον 2.6 επάνω και άστω να παίζει όσο ακόμα έχει ζωή μιας και μιλάμε για παραπάνω από 8 ετών μπόρντ το συγκεκριμένο.
Ευχαριστώ
Με την πρώτη ευκαιρία θα τον ξαναλλάξω. Προς το παρόν δουλεύει στα 1,7 και παίζει ο κάτοχος να μην έχει καταλάβει διαφορά . Έχω ακόμα ένα θέμα που έυχομαι να μην είναι μητρική: δεν αναγνωρίζει καμία usb θύρα ( πληκτρ/ποντίκι τα συνέδεσα με ps2).Στο μεγάλο πήγα από 6 σε 12gb ram. Αχρείαστο
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
- Ο 2.8 που έβαλες είναι northwood να υποθέσω, διαφορετικά δεν θα παίξει σωστά (π.χ. αν είναι preskot) ή αν η εκδοση του BIOS της μητρικής είναι υπερβολικά παλιά και δεν τον αναγνωρίζει σωστά..
- Το συγκεκριμένο μπόρντ (SIS chipset) δεν είναι και ότι καλύτερο για να παίζεις μάνουαλι επειδή ανεβάζωντας το fsb στην ουσία πειράζεις και όλα τα υπόλοιπα μέρη του. (γενικά η sis δεν είναι και ότι καλύτερο)
- Από τον 2.66 στον 2.8, ακόμα και αν έπαιζε σωστά, δεν θα είχες κανένα ουσιαστικό όφελος.
Συμπέρασμα 1.
Με μία πιθανή αναβάθμιση BIOS, ενδεχομένος και να παίξει σωστά. Αν δεν το κατέχεις ΜΗΝ το κάνεις όμως διαφορετικά κινδυνεύεις να πάρεις το μπόρντ στο χέρι.
Συμπέρασμα 2.
Άσε τον 2.6 επάνω και άστω να παίζει όσο ακόμα έχει ζωή μιας και μιλάμε για παραπάνω από 8 ετών μπόρντ το συγκεκριμένο.
Ευχαριστώ
Με την πρώτη ευκαιρία θα τον ξαναλλάξω. Προς το παρόν δουλεύει στα 1,7 και παίζει ο κάτοχος να μην έχει καταλάβει διαφορά . Έχω ακόμα ένα θέμα που έυχομαι να μην είναι μητρική: δεν αναγνωρίζει καμία usb θύρα ( πληκτρ/ποντίκι τα συνέδεσα με ps2).Στο μεγάλο πήγα από 6 σε 12gb ram. Αχρείαστο
δηλαδη τι περιμενεις να ειναι οτι δεν βλεπει τα μισα πραγματα που εχει η μητρικη σου?
πηγες απο τα 6 στα 12? σκοπευεις να σηκωσεις κανα game server? -
Εύχομαι να έχω κάνει εγώ τη μαλαΚΙΛ κάπου, ίσως να χρειάζεται κάποιο bios update ( δεν έχω κάνει ποτέ, δεν έχω ιδέα).
Όχι και τα μισά της μητρικής κάποιες ψωροθύρεςΕκεί, να βρίσκονται μωρέ..
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Εύχομαι να έχω κάνει εγώ τη μαλαΚΙΛ κάπου, ίσως να χρειάζεται κάποιο bios update ( δεν έχω κάνει ποτέ, δεν έχω ιδέα).
Όχι και τα μισά της μητρικής κάποιες ψωροθύρεςΕκεί, να βρίσκονται μωρέ..
ψωροθυρες οι usb (υποψην απο το northbridge περνανε ολες )αρα η πατατα εχει γινει εκει μεσα ηδη
-
Παιδες χρειάζομαι βοηθεία Στου αδερφού μου το λαπτοπ χάλασε το τροφοδοτικό. Από τα στοιχεία που είδα πανω του, έχει input 100-240V - 1.7A - 50-60Ηz
output 18,5v - 3,5Α - 65W.Βρήκα αυτό εδώ το universal http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.936286
Αλλά βλέπω δίνει μέγιστυ ισχύ 70w ενώ το τροφοδοτικό δίνει 65w.Είναι συμβατό; Θα έχω κάποιο θέμα; Αν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη λύση, ευχαρίστως..
ευχαριστώ!
-
δινει max 70 οχι constant οποτε λογικα θα εισαι οκ
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Παιδες χρειάζομαι βοηθεία Στου αδερφού μου το λαπτοπ χάλασε το τροφοδοτικό. Από τα στοιχεία που είδα πανω του, έχει input 100-240V - 1.7A - 50-60Ηz
output 18,5v - 3,5Α - 65W.Βρήκα αυτό εδώ το universal http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.936286
Αλλά βλέπω δίνει μέγιστυ ισχύ 70w ενώ το τροφοδοτικό δίνει 65w.Είναι συμβατό; Θα έχω κάποιο θέμα; Αν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη λύση, ευχαρίστως..
ευχαριστώ!
ebay
-
thnx cabala
ποπ, σκέφτηκα και το ebay, αλλά επίσης παίζει να έρθει μια φίλη απο αγγλία σε καμια 10αριά μέρες, οπότε ίσως μου τσιμπήσει ενα απο amazon εκει, και μου το φέρει, γνήσιο κιολας, με λίγα χρήματα.
στο παρελθόν μου χε φέρει μπαταρίες για κινητά σε πολύ καλές τιμές.
Θα δω τι θα κάνω, thanks πάντως! -
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
thnx cabalaποπ, σκέφτηκα και το ebay, αλλά επίσης παίζει να έρθει μια φίλη απο αγγλία σε καμια 10αριά μέρες, οπότε ίσως μου τσιμπήσει ενα απο amazon εκει, και μου το φέρει, γνήσιο κιολας, με λίγα χρήματα.
στο παρελθόν μου χε φέρει μπαταρίες για κινητά σε πολύ καλές τιμές.
Θα δω τι θα κάνω, thanks πάντως!Kοίτα και εδώ: http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GP ... ection.htm
(FSP aka Fortron & Coolermaster) -
Τι μάρκα είναι; Αν είναι sony θα πρότεινα να καλέσεις την αντιπροσωπεία. Εγώ σε λίγες ώρες είχα καινούργιο μετασχηματιστή με 30 ευρώ στο σπίτι μου.
-
τι γινεται με τους σκληρους ?
http://www.multirama.gr/products/catego ... 9%e2%82%ac
http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... Y=1.5%20TB
http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?& ... lter-846=1εχω χασει επεισοδια εδω? γιατι οι τιμες χτυπησαν το κουτελο του θεου?
-
Πλημμύρες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πλημμύρες.ηφαιστεια
(τοσο ξεκαθαρο μου φανηκε και εμενα αυτο που ειπες ) -
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]