-
Σε όλα κολλάει...
Βασικά το απενεργοποίησα (κατόρθωμα) και ηρέμησα.
Δεν πειράζω τίποτα άλλο μη τυχόν γίνει κανά ατομικό ολοκ(λ)αύτωμα
#tsopanos
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
tsopanostotally
-
Πως λέγονται ρε γαμώτο οι συσκευές που παίρνουν κάρτα sim και μοιράζουν το intenet με tethering;
Πείτε και καμιά πρόταση αν ξέρετε. -
Κινητά, ταμπέλες, η portable Wi-Fi hotspot
-
Τα τελευταια ονομαζονται και mifi
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτά πρέπει να είναι ευχαριστώ.
Δυσεύρετα πάντως.Edit 3g modems λέγονται μάλλον.
-
Asus είναι, όχι Lenovo Για ξεχωριστή κάρτα γραφικών δεν μπορούσες να μείνεις μακρυά από το 500αρικο έτσι και αλλιώς. Η 15αρα καλή για φορητότητα, απλώς σε περιορίζει στην ανάλυση. Τσίμπα εσύ το Vaio, ρίξτου ένα δεύτερο 2GB και άμα γουστάρεις άλλαξε και το σκληρό με έναν SSD και θα δεις την υγειά σου
-
Δεν πίστευα ποτέ ότι θα φτάσω σ' αυτό το σημείο, αλλά θέλω να κατεβάσω μουσική απ' το youtube.
Έχουμε κάνα καλό, δοκιμασμένο προγραμματάκι που να εστιάζει στην ποιότητα του ήχου, όοοοσο αυτό γίνεται?
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Asus είναι, όχι Lenovo Για ξεχωριστή κάρτα γραφικών δεν μπορούσες να μείνεις μακρυά από το 500αρικο έτσι και αλλιώς. Η 15αρα καλή για φορητότητα, απλώς σε περιορίζει στην ανάλυση. Τσίμπα εσύ το Vaio, ρίξτου ένα δεύτερο 2GB και άμα γουστάρεις άλλαξε και το σκληρό με έναν SSD και θα δεις την υγειά σουΛενοβο με παρομοια ή και λιγο καλυτερα χαρακτηριστικα παιζει στα 100ε παρακατω. Δεν εχω δοκιμασει το Ασους αν ποιοτικως ειναι καλυτερο που να αξιζει την διαφορα...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δεν πίστευα ποτέ ότι θα φτάσω σ' αυτό το σημείο, αλλά θέλω να κατεβάσω μουσική απ' το youtube.Έχουμε κάνα καλό, δοκιμασμένο προγραμματάκι που να εστιάζει στην ποιότητα του ήχου, όοοοσο αυτό γίνεται?
YTD από μένα, δουλεύει πάντα, με όλα, και βγάζει καλή ποιότητα.
Κάτι που μου συμβαίνει συνεχώς και μου έχει σπάσει τα νεύρα: ο Thomson TG585 που μου έχει δώσει η Forthnet κάνει κάτι περίεργα restarts όταν προσπαθώ να αλλάξω/προσθέσω επιπλέον port forwarding 'games' (δηλαδή να κάνω pf κάποια εξωτερική θύρα στην αντίστοιχη εσωτερική IP, για να χτυπάω κατευθείαν τις κάμερες). Ενώ όλα δουλεύουν ΟΚ για μερικά λεπτά ή ώρες, ξαφνικά κάνει restart και χάνει την τελευταία ρύθμιση που του είχα προσθέσει Συμβαίνει σε κανάν άλλον αυτό ?
-
- downloadhelper για mozilla
κατεβάζει τα πάντα και σε όλες τις διαθέσιμες ποιότητες. - YouTube downloader [XDA] για android
Ace, έχεις δει αν έχει βγει νέο firmware;
- downloadhelper για mozilla
-
Το youtube music downloader κατέβασα τελικά γιατί βιαζόμουν. ΟΚ τη δουλίτσα μου την έκανα. Μένει να δω πως ακούγεται στο αμάξι γιατί είναι και live αυτά που κατέβασα και είναι και με μικρόφωνο κάμερας οπότε τι να σου κάνει και το πρόγραμμα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το youtube music downloader κατέβασα τελικά γιατί βιαζόμουν. ΟΚ τη δουλίτσα μου την έκανα. Μένει να δω πως ακούγεται στο αμάξι γιατί είναι και live αυτά που κατέβασα και είναι και με μικρόφωνο κάμερας οπότε τι να σου κάνει και το πρόγραμμα. -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Ace, έχεις δει αν έχει βγει νέο firmware;To έχω ήδη αναβαθμίσει στο τελευταίο firmware (κάποια στιγμή πέρσι νομίζω), δεν πρέπει να έχει βγει κάτι πιο καινούριο...και είναι κάτι εντελώς κουλό, δηλαδή δεν είναι ότι δεν δουλεύει κάτι στο σύνολό του (π.χ. pf), αλλά ότι ξαφνικά 'χάνει' την τελευταία ρύθμιση που του έχω περάσει. Δοκίμασα και με backup/restore config βάζοντας καρφωτές τις ρυθμίσεις, και πάλι τα ίδια....
edit: τώρα π.χ., έκανε πάλι μόνος του restart, και 'ξαναβρήκε' την pf ρύθμιση για την τελευταία κάμερα που του είχα περάσει, δηλαδή τώρα δουλεύουν πάλι όλες...τι να πω....
-
Αν κάποιος μπει από το pc μου με το δικό του id στο zune θα συγχρονιστούν οι φωτογραφίες μου στο λογαριασμό του? Θα μπορεί να τις βλέπει?
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Αυτά πρέπει να είναι ευχαριστώ.
Δυσεύρετα πάντως.Edit 3g modems λέγονται μάλλον.
Γιατί ;Θα το αγοράσεις;
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Αν κάποιος μπει από το pc μου με το δικό του id στο zune θα συγχρονιστούν οι φωτογραφίες μου στο λογαριασμό του? Θα μπορεί να τις βλέπει?... με ID δεν έχω δοκιμάσει αλλά όταν συνέδεσα άλλο τηλέφωνο στο ζουνε αυτό κατέβασε τις φωτό σε άλλο φάκελο στον υπολογιστη αλλά δεν θυμάμαι να τις συγχρόνισε με το λογαριασμό μου ...
-
Bill για έναν φίλο ήταν, γιατί ρωτάς;
-
σεενα παλιο λαπτοπ με ΧΡ απεγκατεστησα ενα κολο αντιβαιρους και πηρε μαζι του και αυτο που τα ειχε ενεργοποιησει.
προσπαθησα να τα ενεργοποιησω ξανα με επεμβασεις στην ρετζιστρι η προγραμμα ξανα αλλα τιποτα.
εχω βρει στο νετ ΧΡ χωρις να χρειαζονται ενεργοποιηση, αλλα ειναι σε ισο φαιλ πως μπορω να τα βαλω σε ντιβιντι ωστε να ειναι μπουταμπλ και να τα εγκαταστησω ;
ευχαριστω -
Ο χρήστης otso έγραψε:
....αλλα ειναι σε ισο φαιλ πως μπορω να τα βαλω σε ντιβιντι ωστε να ειναι μπουταμπλ και να τα εγκαταστησω ;
ευχαριστωεδώ είσαι http://goo.gl/r2aNpB
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]