-
Αλλά και στο Mitsubishi Pajero* τα ίδια έγιναν
- pajero is a Spanish slang term for one who masturbates
-
Παίζουν τίποτα κάρτες με τις οποίες μπορεί να φτιάξει κανείς δικό του NAS ?
(που να κοστίζουν λιγότερο, προφανώς, από το να πάρεις ένα μικρό motherboard για να κάνεις την ίδια δουλειά) -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
(που να κοστίζουν λιγότερο, προφανώς, από το να πάρεις ένα μικρό motherboard για να κάνεις την ίδια δουλειά)Με Raspbery? http://lifehacker.com/5988835/turn-a-ra ... -power-nas
-
Ενδιαφέρον!...
Στο μεταξύ τελείωσε το full format του άλλου που τα είχε παίξει... και τον βγάζει 'όλα καλά'....
Επίσης το SeaTools της Seagate δε βλέπει προβλήματα στο SMART register, περνάει όλα τα τεστ, λέει ότι έχει το τελευταίο firmware, κλπ, κλπ...
Τι στο καλό να είχε πάθει και τον εμφάνιζε όπου κι αν τον κούμπωσα αφορμάριστο, και πώς?....
-
Και εγώ αυτό με το Raspberry ήξερα για δημιουργία NAS. Προσωπικά έχω εδώ και μισό χρόνο το Dlink DNS 320 το οποίο είναι πολύ καλό και κόστισε γύρω στα 60€.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
(που να κοστίζουν λιγότερο, προφανώς, από το να πάρεις ένα μικρό motherboard για να κάνεις την ίδια δουλειά)Με Raspbery? http://lifehacker.com/5988835/turn-a-ra ... -power-nas
Τα σχόλια στον λυγκα που έβαλες είναι αρνητικά πάντως
-
Αυτά τα tools της seagate είναι για νά'χαμε να λέγαμε.
Έχω χάσει κανά-δυό (ο ένας ο γνωστός 3Tb) και στα read-write τεστ είτε τους ''εβγαζε λάδι, είτε κόλλαγε. -
SOS!
Κάποια μαλακία έγινε με έναν εξωτερικό σκληρό μου και τη νέα τηλεόραση και χάθηκαν οι ταινίες μου! 500GB ταινίες ενώ το υπόλοιπο περιεχόμενο του δίσκου άθικτο. Βάζω το δίσκο στο PC και στο φάκελο των ταινιών μου βγάζει 'the file or directory is corrupted and unreadable'. Υπάρχει σωτηρία ή τον ήπιαμε?
-
Εχω το HP Probook 4710s.
Bλέπω ότι έχω 7200rpm δίσκο και 3 γίγα Ram. Λέω να του βάλω έναν ssd 120αρη (προσιτό) και την μνήμη να την κάνω 4 γίγα.
Στο cpu-z λέει ότι η μνήμη μου είναι ddr2 @400MHz. Τι να βάλω; Καμιά πρόταση με λινκ εάν είναι δυνατόν...
Από δίσκο τι είναι συμβατός; Δώστε καμιά πρόταση κι εδώ με λινκ.
-
Γνωμη ειναι να ΜΗΝ αγορασεις 128αρη σκληρο μιας και θα ειναι ο μοναδικος σκληρος στο λαπτοπ, δωσε κατι παραπανω και αγορασε 256αρη. πχ
Μνημες απ οτι καταλαβα ψαχνεις για μια 2 γιγα να αντικαταστησει την 1 γιγα.
Μιας και την διαφορα θα την δεις απο τον ssd, τσιμπα μια Οποιαναναια και μην ασχολεισαι περαιτερω.Μην σου πω μεινε με τα 3gb.
(εκτος αν εχεις 64μπιτο λειτουργικο, οποτε ξηλωσε και τις 2 και παρε ενα σετακι 2x 2 στην ανωτερη συχνοτητα που υποστηριζει η μητρικη).
-
Είναι συμβατός με το συγκεκριμένο λαπτοπ ή μπαίνουν όλα;
-
-
όλοι μπαίνουν, αλλά θες windows 7 και άνω, για TRIM support, που είναι καλό για τον ssd.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχω το HP Probook 4710s.Bλέπω ότι έχω 7200rpm δίσκο και 3 γίγα Ram. Λέω να του βάλω έναν ssd 120αρη (προσιτό) και την μνήμη να την κάνω 4 γίγα.
Στο cpu-z λέει ότι η μνήμη μου είναι ddr2 @400MHz. Τι να βάλω; Καμιά πρόταση με λινκ εάν είναι δυνατόν...
Από δίσκο τι είναι συμβατός; Δώστε καμιά πρόταση κι εδώ με λινκ.
Κάποιος πιο παλιά εδώ είχε ποσταρει site που με βάση το λαπτοπ σου έβγαζε τις μνήμες. Νομίζω της Kingston. Τσέκαρε το
Sent from my MT27i using Tapatalk
-
-
Είχαμε ένα 3com switch στο γραφείο και μια μέρα (μπορεί να'ταν και νύχτα) έκανε τσιζζζ μετά από εντολή της ΔΕΗ. Το αντικατέστησαν με ένα Belkin
Έκτοτε ένας υπολογιστής έχει θέμα και πέφτει συνεχώς το connection, κάθε λίγο κάνει connect/disconnect και με διαφορετικά καλώδια. -
κάνε τράμπα την πόρτα στο switch με κάποια που ξέρεις ότι δουλεύει χωρίς διακοπές και το παρακολουθείς ώστε να βρεις αν τι φταίει.
-
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
κάνε τράμπα την πόρτα στο switch με κάποια που ξέρεις ότι δουλεύει χωρίς διακοπές και το παρακολουθείς ώστε να βρεις αν τι φταίει.έχει γίνει αυτό, μάλλον γι'άλλο switch πάμε
Κατέβασα το bsplayer αλλά δε παίζει σωστά μέσω spdif παρόλο που το έχω ενεργό Δεν περνάει δλδ το πολυκάναλο σήμα στον ενισχυτή.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
κάνε τράμπα την πόρτα στο switch με κάποια που ξέρεις ότι δουλεύει χωρίς διακοπές και το παρακολουθείς ώστε να βρεις αν τι φταίει.
έχει γίνει αυτό, μάλλον γι'άλλο switch πάμε
Κατέβασα το bsplayer αλλά δε παίζει σωστά μέσω spdif παρόλο που το έχω ενεργό Δεν περνάει δλδ το πολυκάναλο σήμα στον ενισχυτή.
βρες στο σεταρισμα που στελνει το ηχο το προγραμμα,
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]