-
Όχι
-
Λοιπον.
Το καλοκαιρι σκεφτομαι να βαλω ssd στο λαπτοπ μου, και τον σκληρο που εχω να τον κρατησω ως δευτερο (ακα γαϊδουρι) για να βαζω ταινιες κλπ... Το θεμα μου ειναι ομως, εκανα ενα scan στον σκληρο που εχω απανω τωρα, και μου εβγαλε caution με το προγραμμα που το εκανα. Εδω 2 screenshots (σχετικα παλια βαριομουν να βγαλω αλλα).
Τι μου προτεινετε να κανω? Να παρω τον ssd και να φορμαρω αυτον μηπως γινει καλυτερα η οχι? Επισης δε ξερω τι σημαινουν τα caution που εχει βγαλει αλλα κατι με κακα sector εμαθα απο τον γκουγκλη. Αν μπορουσε καποιος που ξερει να μου τα εξηγησει θα ημουν ευγνωμον.
-
έχει θέμα αυτός ο σκληρός, μπορεί να σου βγάλει άλλα 10 χρόνια μπορεί και αύριο να χαλάσει
είναι αναξιόπιστος
αν θες να έχεις εξωτερικό καλύτερα να πάρεις έναν έτοιμο σε usb 3.0 (ειδικά αν το λαπτοπ σου έχει usb 3.0 μη το σκέφτεσαι καθόλου) με την εγγυησούλα του και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
ένα 40αρι κάνει μεν ένας εξωτερικός 500GB από την άλλη θα έχεις αξιόπιστη υλοποίηση out of the box
-
Το μαραφετι μου δεν υποστηριζει usb 3. Οποτε δηλαδη η καλυτερη που εχω να κανω ειναι να παρω εναν εσωτερικο αλλον (φτηνο ας πουμε και τον ssd). Εχω 2 θεσεις επισης για σκληρο δισκο!
Επίσης αν έχει κάποιος κάναν σκληρό 2.5, sata II και απάνω για σπρώξιμο, ας ρίξει ένα πμ!
-
ψαχνω προγραμμα που να μετραει με μεγαλη ακριβεια την θερμοκρασια του pc
το Open hardware δεν βλεπω να κανει καλη δουλεια -
To HD monitor? Εκτός αν όταν λες ακρίβεια εννοείς 45.7 C πχ.
-
Για ριξε μια ματια στο Speedfan
-
Το κοιταω κατα περιοδους, φτανω κοντα το παρατω.. ξανα μανα....
Τελικα σημερα το χτυπησα το Raspberry Pi (512) , με ενα μικρο wireless βγηκε κατω απο 50αρικο
εχω σεταρει ηδη 2 καρτουλες μια για media center και μια για απλο PCακι για browsing στην τηλεοραση, μπορει κανα torrentαδικο Κτλ -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Για ριξε μια ματια στο Speedfanτο ειχα αλλα ειχε 2 βαθμους αποκληση απο το Open hw οποτε και εφυγε
το hd monitor δεν μου δειχνει θερμοκρασια κουτιου
-
Κατεβασα χθες να δω τα δοκιμαστικα..Στο pre qualify ολα κυλισαν καλα και το ειδα μεσω windows media player.Ολα καλα.
Μετα παω να δω το qualify (αλλο αρχειο) Εικονα πολυ καλη,ηχος κανονικα (μονοθεσια κοσμος κλπ)αλλα ΔΕΝ ακουγοταν ο σχολιασμος!!!! Προσπαθω με vlc ,ace player τα ιδια..Δοκιμαζω με τον media player clasic και εκει ειχε κανονικο ηχο αλλα η εικονα ηταν χαλια με κολληματα!!! Τι μπορει να παιζει??
Τελικα copiara το αρχειο καπου αλλου και εβαλα 2 player να παιζουν μαζι..Ετσι στον ενα να εχω την καλη εικονα και απο τον mpc να παιζει ο ηχος με τον σχολιασμο...
Ειναι θεμα codecs?
-
Ρυθμιση 5.1 αλλά τη φωνη δεν την ακους γιατί δεν έχεις κεντρικο ηχειο?
-
Εχω κεντρικο ηχειο. Δοκιμασα και ολες τις ρυθμισεις ηχου αλλα τπτ..
-
Κατεβασα τον BS player και παιζει μια χαρα..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Για ριξε μια ματια στο Speedfan
το ειχα αλλα ειχε 2 βαθμους αποκληση απο το Open hw οποτε και εφυγε
το hd monitor δεν μου δειχνει θερμοκρασια κουτιου
-
που ξερεις ποιο απο τα δυο λεει αληθεια?
-
2 βαθμοι δεν ειναι τιποτα, δεν καλλιεργεις ebola
-
-
- νομίζεις!!!
-
αμα ηξερα δεν θα ρωταγα για καποιο ακριβες το bios δειχνει -7 απο τα προγραμματα γενικα και τα προγραμματα που εχω βαλει δειχνουν απο 1 μεχρι 5 βαθμους διαφορα μεταξυ τους go figure
ebola? τι μοιαζω με ταμτακο? ανθρακα φιλε μου ανθρακα
-
Ψάχνω για compact αλλά δυνατό (για εξωτερικό χώρο) σύστημα ηχείων στο οποίο να μπορώ να συνδέσω το note2 (ενσύρματα ή καλύτερα ασύρματα). Κάτι τέτοιο απαιτεί πρόσθετο εξοπλισμό (π.χ. ενισχυτή); Καμιά ιδέα;
Sent from Samsung Mobile
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Ψάχνω για compact αλλά δυνατό (για εξωτερικό χώρο) σύστημα ηχείων στο οποίο να μπορώ να συνδέσω το note2 (ενσύρματα ή καλύτερα ασύρματα). Κάτι τέτοιο απαιτεί πρόσθετο εξοπλισμό (π.χ. ενισχυτή); Καμιά ιδέα;Sent from Samsung Mobile
οχι δεν χρειαζεται... ειναι αυτονομο! Γενικα η ποιο ευελικτη λυση ειναι soundbars με Bluetooth η ακομα καλυτερα και NFC.
-
Κάτι τέτοιο δηλαδή θα ήταν κατάλληλο για μουσική κάλυψη π.χ. παιδικού πάρτυ σε εξωτερικό χώρο μέσω κινητού; (να βάλω το spotify π.χ. και να μην ασχοληθώ με τη μουσική)
Sent from Samsung Mobile
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
αμα ηξερα δεν θα ρωταγα για καποιο ακριβες το bios δειχνει -7 απο τα προγραμματα γενικα και τα προγραμματα που εχω βαλει δειχνουν απο 1 μεχρι 5 βαθμους διαφορα μεταξυ τους go figureebola? τι μοιαζω με ταμτακο? ανθρακα φιλε μου ανθρακα
Everest?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]