-
Μυνημα στο λαπτοπ φίλης (φίλης είπα).
Φορτίζει κανονικά κατά την λειτουργία του.
Wtf? -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Μυνημα στο λαπτοπ φίλης (φίλης είπα).Φορτίζει κανονικά κατά την λειτουργία του.
Wtf?Ίσως δεν φορτίζει και τόσο 'κανονικά' όσο νομίζει....πιθανόν η μπαταρία ή/και το power brick έχουν αρχίσει να ακολουθούν το dodo, ας το έχει κατά νου η φίλη σου...
-
Πρώτη φορά βλέπω μήνυμα από υπολογιστή να σου λέει ευχαριστώ......
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Wtf?Ίσως δεν φορτίζει και τόσο 'κανονικά' όσο νομίζει....πιθανόν η μπαταρία ή/και το power brick έχουν αρχίσει να ακολουθούν το dodo, ας το έχει κατά νου η φίλη σου...
ΟΚ θα ενημερώσω σχετικά.
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, απλά θα στο πω κάπως 'χοντρά' να το καταλάβεις. ΑΝ μπορέσεις να βρείς 775 Μητρική που δύσκολα θα βρεις..... ένα 100ρικο το έχεις σίγουρο θα βάλεις και την μνήμη που είναι 2;GB και από ένα παλαιολιθικό μηχάνημα θα έχεις ένα αρχαίο. Επίσης ψύκτρα έχεις;Από την άλλη αν θέλεις μόνο για browsing ένας Celeron (όσο και αν με πονάει που το λέω) με 4 gb ram και ένα φθηνό mb θα την βγάλεις με 130 - 140 € υποθέτοντας ότι έχεις έναν κάτι sata δίσκο. Τροφοδοτικό γιατί να αλλάξεις;
Πάμε πάλι.
Εχω βρεί μητρική 775(γύρω στα 65 ευρώ). Μνήμη υπάρχει μαζί με τον επεξεργαστή 4GB DDR2
Το τροφοδοτικο που υπάρχει πάνω στον athlon είναι 350W. Δεν ξέρω αν μπορεί να ανταπεξέλθει για τον i3 η οτιδήποτε καλύτερο.
Για τον xeon δεν νομίζω ότι θα αποτελέσει πρόβλημα.
Ψύκτρα επίσης υπάρχει μαζί με τον επεξεργαστή.
Αυτό που θέλω ουσιαστικά να κάνει είναι σερφάρισμα και άντε και κάνα video 720p.
Το υπάρχον σύστημα που έχω δεν τα καταφέρνει στα video ούτε για πλάκα.
Αυτό που ρώτησα αρχικά πρακτικά ήταν αν μητρική socket 775 μπορεί να δεχτεί το παραπάνω επεξεργαστή ή όχι. -
Ο χρήστης piii έγραψε:
...Αυτό που ρώτησα αρχικά πρακτικά ήταν αν μητρική socket 775 μπορεί να δεχτεί το παραπάνω επεξεργαστή ή όχι.Θεωρητικά ναι, όπως και το 771. Αλλά μόνο ο κατασκευαστής του m/b μπορεί να στο επιβεβαιώσει, τσέκαρε με τον κωδικό στο site για να δεις (ή στείλε και κανά mail στο κάτω-κάτω)....αν και με 10' γκουγκλάρισμα βρήκα μέχρι και λίστες με προτεινόμενους Xeon, άρα μπορεί να βρεις την άκρη και μόνος σου...
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
ΟΚ θα ενημερώσω σχετικά.
Πρόκειται περι έξυπνου φορτιστή ο οποίος έχει ένα επιπλέον pin στο κέντρο του βύσματος και επικοινωνεί με τον υπολογιστή και του στέλνει την ταυτότητά του, δηλαδή τη μάρκα (αν είναι γνήσιος) και πόσα βάτ είναι.
Ετσι αντίστοιχα το λάπτοπ ρυθμίζει το ρυθμό φόρτισης ωστε αν ο φορτιστής είναι μικρός να μην τραβά υπερβολικό ρεύμα και τον ξεκάνει. Κάποια άλλα λάπτοπ αρνούνται να φορτίσουν εντελώς αν δέν δούν γνήσιο φορτιστή.
Αυτό που σου λέει τώρα είναι οτι δέν μπορεί να επικοινωνήσει με το φορτιστή και να δεί το μοντέλο του. Έτσι το πιό πιθανό είναι οτι πέφτει στο χαμηλότερο δυνατό ρυθμό φόρτισης για να μη γίνει ζημιά.
Η πιό πιθανή αιτία είναι οτι το κεντρικό pin δέν κάνει καλή επαφή ή το καλώδιο έχει τσακίσει κάπου και έχει κοπεί. Μπορεί φυσικά και το κύκλωμα αναγνώρισης είτε απο τη μεριά του υπολογιστή, είτε απο το φορτιστή να έχει πρόβλημα, όμως τις πιό πολλές φορές είναι θέμα βύσματος και καλωδίου
-
Τα Dell το έχουν αυτό..,. Το κάνει και σε μένα αυτό παρόολο που έχω δοκιμάσει 2-3 γνησια τροφοδοτικά. Μάλλον απο το λάπτοπ δεν κάνει καλή επαφη...
-
Τι εγινε γαμωτο παλι?? Μου βγηκε αναβαθμιση στον firefox...Πατησα NAI UPDATE και τωρα παταω στο + πανω για να ανοιξω tab και δεν ανοιγει!!???!??
Τι συμβαινει???
-
εκδοση 30.0?
καλα ουτε στο pc δεν κανεις updates? -
Σε 3 πισιά έκανα update δεν υπήρξε κάποιο θέμα.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Τι εγινε γαμωτο παλι?? Μου βγηκε αναβαθμιση στον firefox...Πατησα NAI UPDATE και τωρα παταω στο + πανω για να ανοιξω tab και δεν ανοιγει!!???!??Τι συμβαινει???
εκανες root το pc?
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Τι εγινε γαμωτο παλι?? Μου βγηκε αναβαθμιση στον firefox...Πατησα NAI UPDATE και τωρα παταω στο + πανω για να ανοιξω tab και δεν ανοιγει!!???!??Τι συμβαινει???
Εχεις το κουτί που το αγόρασες;
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Format εύκολα.
Σε κάθε update πρέπει να κάνεις. -
Καινούργιο υπολογιστη.
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Τον έκλεισες και τον ξανάνοιξες και συνεχίζει;
Κάνε ένα system restore αν επιμένει. Δεν χάνεις τίποτα -
Επαιξα λιγο με τα add-ons και εφτιαξε...
το googlara βεβαια
-
Κλασσική περίπτωση βλάβης
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Επαιξα λιγο με τα add-ons και εφτιαξε...το googlara βεβαια
Πες μου κατι ρε Ceo, καθε φορα που πατας το κουμπι να ανοιξει ο υπολογιστης δεν φοβασαι μην σε χτυπησει το ρευμα ?
-
Αρκετά νομίζω ε;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]